In dit artikel

Beste Zorgverzekering Ouderen Review (2022) 5x Test!

Beste Zorgverzekering Ouderen | Review (2024) | 5x Test! 

In dit artikel

Bent u op zoek naar de beste zorgverzekering voor ouderen? Het kan best lastig zijn om te bepalen welke dat is. Niet elke zorgverzekeraar voor ouderen biedt namelijk dekking voor dezelfde onderdelen. Ook de hoogte van vergoedingen kan verschillen. Daarom vond ik het tijd voor 5x zorgverzekering senioren vergelijken. In deze zorgverzekering voor ouderen test vergelijk in 5 verzekeringen met elkaar. Na afloop weet u precies welke verzekering het beste bij u past en kunt u zich direct aanmelden. Lees maar mee!

De beste zorgverzekering ouderen van 2024: Mijn selectie 

 1. Beste zorgverzekering voor ouderen – CZ 50+ verzekering
 2. Beste aanvullende verzekering voor ouderen – VGZ Aanvullend Beter
 3. De beste en goedkoopste zorgverzekering voor ouderen – Ziezo Zilveren Kruis 

Zorgverzekeringen ouderen vergelijken; hoe doe ik dat?

Een zorgverzekering ouderen vergelijken, doe ik op basis van verschillende onderdelen. Zo kijk ik naar wat een zorgverzekering voor ouderen zoal dekt, wat de kosten zijn en hoe gemakkelijk het is om eventuele schade te declareren of contact op te nemen. Een zorgverzekeraar voor ouderen moet bijvoorbeeld wel nog telefonisch bereikbaar zijn en meedenken met haar doelgroep. Ook reviews en ervaringen van andere mensen tellen mee. Wat is een goede zorgverzekering voor ouderen en waarom? Dat ga ik u nu vertellen!

1. Ziezo Zilveren Kruis – beste en goedkoopste zorgverzekering voor ouderen

Laten we meteen beginnen met de beste en goedkoopste zorgverzekering voor ouderen: Ziezo Zilveren Kruis. Bij ZieZo kunt u kiezen uit twee basisverzekeringen en verschillende aanvullende verzekeringen, gebaseerd op leeftijd. De basis zorgverzekering voor ouderen ‘Selectief’ geeft 100% vergoeding bij een selectie ziekenhuizen en zorgverleners en bij het bestellen van bepaalde zorghulpmiddelen online bij gecontracteerde leveranciers. Selectief kost €108,25 per maand. De andere ZieZo zorgverzekering ouderen ‘Basis’ geeft wel 100% vergoeding bij alle ziekenhuizen in Nederland. Dat is het enige verschil, want de andere voorwaarden zijn hetzelfde. Basis kost €112,25 per maand.

Beste Zorgverzekering Ouderen Review (2022) 5x Test! Ziezo Zilveren Kruis Zorgverzekering Ouderen

Als zorgverzekeraar voor ouderen biedt ZieZo Zilveren Kruis ook een aanvullende verzekering voor ouderen. Kiest u voor ‘ZieZo Aanvullend 1’, dan heeft u 6 fysiotherapiebehandelingen per jaar en bijvoorbeeld tandheelkundige dekking na een ongeval. Er is geen vergoeding inbegrepen voor brillen of contactlenzen. ‘ZieZo Aanvullend 1’ kost per maand €6,25 extra.

Voordelen Ziezo Zilveren Kruis

✅ Goedkoopste zorgverzekering ouderen;

✅ Verzekering ouderen waarbij aanvullende verzekering vrijwel noodzakelijk is;

✅ Beste zorgverzekering voor 65 plussers die nog vrij gezond zijn;

✅ Deze ouderen ziektekostenverzekering dekt 6 fysiobehandelingen per jaar;

✅ Wat is een goede zorgverzekering voor ouderen? ZieZo Zilveren Kruis.

Nadelen Ziezo Zilveren Kruis

❌ Goedkoopste zorgverzekering voor ouderen, maar biedt niet de meeste dekking;

❌ Bril en contactlenzen worden niet vergoed.


Klik hier voor de beste prijs

2. VGZ Aanvullend Beter – beste aanvullende verzekering voor ouderen 

Op nummer 2 staat VGZ Aanvullend Beter. Bent u op zoek naar de beste aanvullende VGZ ouderen zorgverzekering? Dan is dit waarschijnlijk wat u zoekt. Een VGZ zorgverzekering voor ouderen biedt namelijk de mogelijkheid voor drie basisverzekeringen: Basis, Ruime Keuze en Eigen Keuze. Afhankelijk van hoeveel keuzevrijheid u wilt, lopen de kosten per zorgverzekering ouderen op. 

Beste Zorgverzekering Ouderen Review (2022) 5x Test! VGZ Zorgverzekering Ouderen

Daarbij kunt u zich nog aanvullend laten verzekeren als een 50 plus zorgverzekering alleen niet voldoende is. Bijvoorbeeld wanneer u behoefte heeft aan 6, 9, 16 of zelfs 20 fysiobehandelingen per jaar. Dit is ook interessant wanneer u alternatieve zorg wilt en een vergoeding voor brillen en lenzen wilt ontvangen. Er zijn vier soorten aanvullende ziektekosten verzekeringen voor ouderen om uit te kiezen, waaronder VGZ Aanvullend Beter.

Voordelen VGZ

✅ Goede zorgverzekering voor ouderen/ zorgverzekering 65 plus;

✅ Ziektekosten verzekering voor ouderen waarbij veel keuzes mogelijk zijn;

✅ Met relevante dekkingen voor mensen op leeftijd;

✅ U kunt meerdere mensen tegelijkertijd verzekeren, bijvoorbeeld ook uw partner of gezin.

Nadelen VGZ

❌ Wilt u echt goed aanvullend verzekerd zijn, dan moet u de beste (en dus duurste) basis- en aanvullende verzekering kiezen;

❌ Dit is niet de meest voordelige zorgverzekering voor oudere mensen.


Klik hier voor de beste prijs

3. CZ 50+ verzekering – beste zorgverzekering voor ouderen algemeen 

Dan is er de CZ 50 plus verzekering: de beste zorgverzekering voor ouderen in het algemeen. Waarom? Omdat de CZ ouderen polis onder andere medicijnen, huisartsenzorg en ziekenhuiszorg en -verblijf vergoedt. Kiest u voor een 50+ aanvullende ouderen zorgverzekering bij CZ, dan krijgt u 13 fysiobehandelingen per jaar vergoed, maar ook alternatieve zorg (€350) en per hoortoestel krijgt u €300 terug van de eigen bijdrage. Ook brillen en lenzen worden tot €100 per persoon per twee jaar vergoed en bijvoorbeeld steunzolen of mantelzorgdiensten.

Beste Zorgverzekering Ouderen Review (2022) 5x Test! CZ 50 plus verzekering

Kortom: de beste zorgverzekering voor ouderen als het aankomt op relevante dekkingen. Voor de CZ basis verzekering betaalt u tussen €126,75 en €145,25 en voor de CZ 50+ aanvullende verzekering betaalt u €16,60 extra per maand.

Voordelen CZ

✅ Wat is de beste zorgverzekering voor ouderen in het algemeen? CZ 50+

✅ Relevante dekkingen voor oudere mensen;

✅ Met 13 fysiobehandelingen per jaar vergoed;

✅ Ook vergoeding voor brillen, contactlenzen, steunzolen en mantelzorg.

Nadelen CZ

❌ U betaalt maandelijks wel wat meer als u voor CZ en de aanvullende 50+ verzekering kiest.


Klik hier voor de beste prijs

4. Ohra Zorgverzekering Ouderen 

De volgende ziektekostenverzekering voor ouderen die ik graag wil bespreken is de Ohra zorg verzekering voor ouderen. Deze flexibele zorgverzekering maakt declareren gemakkelijk en klanten zijn er erg tevreden over. De basisverzekering begint bij €129,45 per maand en geeft u 100% keuzevrijheid voor een ziekenhuis, huisarts en fysiotherapeut. Vaak krijgt u volledige vergoeding voor de zorg die u nodig heeft. Jong en oud betalen dezelfde premie bij Ohra. Daarom is de Ohra zorgverzekering ouderen niet duurder dan andere verzekeringen.

Beste Zorgverzekering Ouderen Review (2022) 5x Test! Ohra Zorgverzekering voor ouderen

Kiest u voor een aanvullende verzekering, dan zit daar een vergoeding bij voor brillen en contactlenzen. Ook kunt u maximaal 12 fysiobehandelingen per jaar vergoed krijgen in veel situaties. Wel geldt – net als bij andere aanbieders – eerst het eigen risico bij Ohra Zorgverzekering Ouderen.

Voordelen Ohra

✅ Zorgverzekering voor 65-plussers met 100% keuzevrijheid;

✅ Deze ziektekostenverzekering ouderen kost voor jong en oud evenveel;

✅ Betaalbare basisverzekering;

✅ Aanvullende verzekering biedt een vergoeding voor brillen, contactlenzen en fysiotherapie.

Nadelen Ohra

❌ Kiest u niet voor aanvullend verzekeren, dan betaalt u veel kosten zelf;

❌ De 100% keuzevrijheid lijkt bij nader onderzoek iets minder te zijn. 


Klik hier voor de beste prijs

5. Univé Zorgverzekering Ouderen 

Tot slot bespreek ik graag de Unive Zorgverzekering Ouderen met u. Deze staat op nummer 5 in de zorgverzekering voor ouderen 2024 top, maar is zeker wel interessant. De basisverzekering Select start hier al vanaf €114,90 per maand. Wilt u echter ook een vergoeding voor fysiotherapie, brillen en/of contactlenzen? Dan is een aanvullende verzekering (Beter of Best) nodig. U krijgt hiermee ook alternatieve zorg vergoed tot een bepaald bedrag per jaar en reisvaccinaties en/of spoedeisende hulp op vakantie.

Beste Zorgverzekering Ouderen Review (2022) 5x Test! Unive zorgverzekering ouderen

Aanvullend Beter kost €26,75 per maand extra en aanvullend Best kost €38,75 per maand extra, boven op uw Univé basisverzekering.

Voordelen Univé

✅ Welke zorgverzekering voor ouderen als u geen zorgen wilt hebben? Univé;

✅ Deze zorgverzekeraar ouderen is als basisverzekering vrij voordelig;

✅ Verschillende aanvullende verzekeringen om uit te kiezen;

✅ Univé is een bekende zorgverzekeraar met veel trouwe leden.

Nadelen Univé

❌ De basisverzekering is niet voldoende als u op leeftijd bent;

❌ De goedkoopste aanvullende verzekering dekt niet alle relevante kosten.


Klik hier voor de beste prijs

Mijn beste zorgverzekering ouderen van 2024

Nu wilt u vast weten wat ik de beste ziektekostenverzekering voor ouderen vind en waarom precies. Laat ik vooropstellen dat elke ouderen verzekering in dit artikel betrouwbaar is en daardoor een goede keuze kan zijn. Als zorgverzekering senioren is er niet altijd veel keuze. Bij bovenstaande aanbieders zit u in elk geval goed en krijgt u veel relevante kosten vergoed – mits u een aanvullende verzekering neemt. 

Beste Zorgverzekering Ouderen Review (2022) 5x Test! Ziezo Zilveren Kruis Zorgverzekering Ouderen

Zo vind ik de CZ ouderen verzekering in het algemeen heel goed, maar bij zorgverzekering ouderen vergelijken komt er toch een andere aanbieder als winnaar uit de test. Voor mij is de beste zorgverzekering ouderen namelijk ZieZo Zilveren Kruis. Dat komt onder andere doordat dit de goedkoopste zorgverzekering ouderen is en u zich aanvullend kunt laten verzekeren. Bent u niet ziek en is uw gezondheid in orde, dan is dit de beste keuze voor uw portemonnee. U krijgt bijvoorbeeld 6 fysiobehandelingen per jaar vergoed. Helaas is er geen vergoeding voor brillen en/of contactlenzen mogelijk.


Klik hier voor de beste prijs

Zorgverzekering ouderen: ervaringen en reviews 

Nu u mijn mening weet over de beste zorgverzekering voor ouderen van 2024, bent u vast ook benieuwd naar de zorgverzekering ouderen reviews en ervaringen van andere mensen. Dit zijn vaak mensen van uw leeftijd die soortgelijke behoeften hebben. Daarom is het interessant om te lezen hoe zij over verschillende zorgverzekeraars en hun aanbod denken. Laten we wat meningen uitlichten!

Ziezo Zilveren Kruis review

Rob beoordeelt ZieZo Zilveren Kruis met een 8 en vertelt het volgende in zijn zorgverzekering ouderen review. “Ik neem eigenlijk altijd een goedkope zorgverzekering, nu dus ZieZo Selectief van Zilveren Kruis. Wil graag zien hoe dat verloopt in vergelijking met duurdere verzekeringen, omdat ziekenhuizen en contracten vaak pas op het laatste moment bekend worden gemaakt. Het gaat hen vooral om geld verdienen en niet om de patiënt. Er is ook weinig duidelijkheid over hoe je dat regelt met ziekenhuizen en apotheken. Tot nu toe geen problemen gehad met ZieZo Selectief, hopelijk blijft dat zo!”

Beste Zorgverzekering Ouderen | Review (2022) | 5x Test!

VGZ Aanvullend Beter review 

Een anonieme review gaat over VGZ Aanvullend Beter. Deze persoon beoordeelt de zorgverzekering senioren met een 8,9 en schrijft: “Ik ben bij VGZ verzekering, omdat dit het goedkoopste was en de opties die ik nodig had zitten erin. VGZ is duidelijk en transparant, de app werkt duidelijk en je ziet precies per onderdeel wat er in je pakket zit. Zelfs op leeftijd kan ik goed met de app overweg. Vergoedingen uitkeren gaat ook snel en de klantenservice is top. Ik werd een keer gebeld om mij te vertellen dat bepaalde onderdelen niet vergoed werden. Dat wilden ze mij van tevoren even laten weten. Goede service, dus ik ben zeer tevreden!”

CZ 50+ verzekering ervaring 

Tinie schrijft: “Bij CZ heb je een zorgverzekering zonder poespas. Je wordt goed geholpen en kan altijd vragen stellen. De dekking is duidelijk als je je even goed inleest maar alles is te vinden op de website qua vergoedingen. Zij beoordeelt CZ 50+ zorgverzekering met een 7 als cijfer. 

En volgens Johan zit je bij CZ 50 plus vooral goed voor hoortoestellen. “ik ben overgestapt naar CZ vanwege de hoogte van de vergoeding die zij uitbetalen voor nieuwe gehoorapparaten. Over andere vergoedingen ben ik ook tevreden. Ik ben aanvullend verzekerd en dat bevalt mij goed.” Hij geeft CZ een 7,7 als cijfer.

Beste Zorgverzekering Ouderen | Review (2022) | 5x Test!

Ohra Zorgverzekering Ouderen review

Over de Ohra zorgverzekering ouderen vertelt Sonja. “Er moet steeds meer betaald worden voor alternatieve zorg en er lijkt steeds minder mogelijk op de vlak. Dat vind ik een slechte zaal. Ik ben daarom heel erg te spreken over OHRA, omdat zij snel reageren en goed informeren. Ook het afhandelen van rekeningen gaat snel bij mijn restitutiepolis en telefonisch staan ze me vriendelijk te woord.” Daarom geeft zij een 8,7 als cijfer.

Univé Zorgverzekering Ouderen ervaring

Univé Aanvullend Beter en Aanvullend Best krijgen via Independer niet genoeg reviews. Daarom kan ik helaas geen meningen van andere mensen (huidige klanten) over dit bedrijf met u delen. Ook is er geen score/cijfer zichtbaar op de website om de beoordeling op te baseren.

Aanvullende informatie en tools voor het kiezen van zorgverzekeringen

Het vinden van de juiste zorgverzekering voor ouderen vraagt om een grondig overzicht van alle mogelijke opties. Platforms zoals de Consumentenbond zijn waardevol door hun diepgaande tools om zorgverzekeringen te vergelijken. Op deze site kunt u verschillende polissen naast elkaar leggen om eenvoudig te bepalen welke verzekering de beste voordelen biedt voor de laagste prijs. Bovendien stelt hun tool u in staat om de zorgverzekering te kiezen die optimaal aansluit bij uw behoeften, en zelfs een specifieke zorgverzekeraar te kiezen die past bij uw wensen. Het gebruik van dergelijke vergelijkingshulpmiddelen faciliteert een goed geïnformeerde beslissing, die niet alleen kostenbesparend is maar ook de vereiste dekking biedt. Voor vragen over bijvoorbeeld het eigen risico van zorgverzekeringen kunt u terecht bij informatieve overheidssites die hier helderheid in verschaffen.

Welke vergoedingen heb ik nodig?

Als u ouder wordt kijkt u bij een zorgverzekering naar andere vergoedingen/dekkingen dan wanneer u net 18 jaar bent. Zo zijn anticonceptie en kraamzorg niet relevant meer, terwijl andere diensten of vergoedingen dat juist wel zijn.

Wat dacht u bijvoorbeeld van de volgende onderdelen?

✅ Bril;
✅ Contactlenzen;
✅ Fysiotherapie;
✅ Ergotherapie;
✅ Ziekenhuisopname en -verblijf;
✅ Zorg in het buitenland;
✅ Mantelzorg;
✅ Vergoeding voor zorghulpmiddelen in huis;
✅ Keuzevrijheid, zodat u uw favoriete, vertrouwde zorgverlener kunt blijven bezoeken.

Beste Zorgverzekering Ouderen | Review (2022) | 5x Test!

Zorgverzekering ouderen afsluiten: hier moet u op letten! 

Gaat u een zorgverzekering ouderen afsluiten? Onthoud dat een zorgverzekering senioren vergelijken altijd verstandig is. Dat wil zeggen: elk jaar opnieuw. De dekking en kosten van een 50 plus verzekering CZ of andere aanbieder kunnen namelijk jaarlijks veranderen. 

Hoe is uw situatie?

Denk in eerste instantie goed na over wat u belangrijk vindt. Is een lage prijs voor u het meest belangrijk? Of wilt u dat bepaalde kosten inbegrepen zijn en gedekt worden, wanneer u van bijbehorende diensten gebruik moet maken? Gaat u bijvoorbeeld regelmatig naar de fysio- of ergotherapeut, dan zijn een bepaald aantal behandelingen per jaar noodzakelijk. Draagt u een bril of lenzen of merkt u dat uw ogen achteruitgaan? Dan is een vergoeding hiervoor geen overbodige luxe. 

Maak een lijstje 

Op die manier kunt u voor zichzelf een lijstje maken met belangrijke punten. Aan de hand daarvan is een zorgverzekering 50 plus vergelijken direct een stuk gemakkelijker. Onthoud dat uw veiligheid en mobiliteit altijd voorop staan bij het uitkiezen van een bepaalde zorgverzekering. Ook of u een ziekte heeft als Parkinson, MS, Reuma, Artrose, Beroerte, Dementie of dat er een schouderoperatie, heup/knieoperatie op de planning staat kan invloed hebben op uw keuzes

Zet uw gezondheid voorop

Heeft u dus bepaalde zorghulpmiddelen nodig? Gun uzelf deze dan, in plaats van alles te laten afhangen van zelfzorg. Naarmate u ouder wordt, kunt u nu eenmaal niet alles zelf meer doen. Door de juiste zorgverzekering en zorghulpmiddelen blijft u juist wel zo zelfstandig mogelijk en maakt u uw leven een stuk prettiger! [1]

De beste zorgvergelijker van Nederland 

Wilt u na afloop van dit artikel graag nog verder gaan met zorgverzekeringen voor ouderen vergelijken? Ik kan mij goed voorstellen dat u ook graag zelf wat onderzoek doet. Daarom vertel ik u graag over de beste zorgvergelijker van Nederland: Independer. Deze website wordt namelijk gezien als de nummer 1 zorgvergelijker van Nederland en dat is niet zonder reden.

Independer.nl is een gebruiksvriendelijke website waarop u heel eenvoudig uw gegevens invult en uw wensen aangeeft. Met één druk op de knop worden er vervolgens relevante, interessante zorgverzekeringen getoond. Deze kunt u onderling met elkaar vergelijken en daarvoor hoeft u zelf weinig moeite te doen. Independer doet dit namelijk graag voor u. Vink simpelweg aan welke verzekeringen voor senioren u interessant lijken en dan zet Independer alle overeenkomsten en verschillen voor u op een rijtje.

Beste Zorgverzekering Ouderen | Review (2022) | 5x Test!

Zo wordt het gemakkelijker dan ooit om de beste zorgverzekering ouderen te kiezen. Ik weet zeker dat u op die manier een keuze maakt die goed bij u past!

Zorgverzekering 2024: goed om te weten

Zoals u misschien weet veranderen zorgverzekeringen vrijwel elk jaar. In 2024 staan er ook weer wat veranderingen op de planningen bij zorgverzekeraars. Dit zijn de belangrijkste punten op een rij:

✅ De gemiddelde zorgpremie stijgt met €15 per maand;
✅ De korting op collectieve verzekeringen verdwijnt;
✅ Het verplichte eigen risico blijft gelijk, maar per behandeling kan een vast eigen risico komen;
✅ Er wordt gestreefd naar betere contracten in de GGZ en wijkverpleging;
✅ Bezoekt u een zorgverlener die niet goed genoeg beoordeeld wordt, dan is er mogelijk geen vergoeding voor vanuit uw basisverzekering.

Uiteraard staan nog niet al deze punten vast, maar het is wel goed om hiervan op de hoogte te zijn. Wanneer u eind 2024 wellicht een nieuwe zorgverzekering kiest voor 2024, is het handig om deze punten in gedachten te houden. Maak vooral een keuze die goed voelt voor u.

Belang van Geestelijke Gezondheidszorg binnen Zorgverzekeringen voor Ouderen

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor ouderen is het cruciaal om ook rekening te houden met dekking voor geestelijke gezondheidszorg. Geestelijke gezondheidsproblemen discrimineren niet op leeftijd, en daarom is het essentieel dat uw zorgverzekering passende ondersteuning biedt. Op de website Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) vindt u informatie over de beschikbare zorg en ondersteuning voor geestelijke gezondheid die deel kan uitmaken van uw zorgpakket. Bovendien bieden platforms zoals zorgverzekeringen vergelijken en Geld.nl nuttige tools om zorgverzekeringen te vergelijken, zodat u een plan kunt kiezen dat niet alleen uw fysieke maar ook uw mentale gezondheid dekt. Het is belangrijk dat u kiest voor een verzekering die zowel preventieve als curatieve geestelijke gezondheidszorg dekt, zodat u op elke leeftijd de beste mogelijke ondersteuning krijgt.

Meest gestelde vragen over een zorgverzekering ouderen 

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen over de zorgverzekering ouderen? Hieronder heb ik de meest gestelde vragen al verzameld en beantwoord. Ik hoop dat u er iets aan heeft. Als uw vraag er niet tussen staat en u toch graag een antwoord wilt, dan vraag ik u om een reactie onder dit artikel achter te laten. Ik kom dan zo snel mogelijk bij u terug met een antwoord.

Wat is de beste zorgverzekering voor ouderen?

De beste zorgverzekering voor ouderen is er allereerst één die bij uw wensen en situatie past. Dat betekent dat hij de kosten dekt die voor u relevant zijn. Als u het mij vraagt scoort vooral ZieZo Zilveren Kruis heel hoog als zorgverzekering ouderen. Dat komt onder andere doordat dit de goedkoopste zorgverzekering is, maar ook doordat u zich hier aanvullend kunt laten verzekeren voor zaken die u belangrijk vindt. Bent u op leeftijd, maar nog wel redelijk gezond? Dan is het zonde om te veel geld te betalen voor een zorgverzekering. Daarom raad ik ZieZo Zilveren Kruis aan.

Wat is een goede zorgverzekering voor oudere mensen?

Een goede zorgverzekering voor oudere mensen is altijd de zorgverzekering die de juiste dekkingen in het pakket heeft. Zo heeft u bijvoorbeeld minder aan een vergoeding voor kraamzorg of anticonceptie, als u op leeftijd bent. Dekkingen die voor u wel relevant zijn, zijn bijvoorbeeld vergoedingen voor fysiotherapie of ergotherapie. Ook brillen, contactlenzen, steunzolen en andere zorghulpmiddelen zijn interessant wanneer u ouder wordt en uw gezondheid langzaam maar zeker achteruitgaat. 

Welke zorgverzekering voor ouderen kiezen?

Wilt u een goede zorgverzekering voor ouderen kiezen, maar weet u nog niet welke? Dan raad ik u aan om dit artikel (nog) eens goed door te lezen. Ik heb 5x zorgverzekeringen voor ouderen vergeleken, om als ergotherapeut te bepalen wat momenteel de beste keuze is voor senioren. Aan de hand van deze zorgverzekering ouderen test ontdekt u snel genoeg welke aanbieder – en daarmee welke zorgverzekeraar ouderen – het beste bij u past. Als u wilt, kunt u dan eventueel vandaag nog een (nieuwe) verzekering afsluiten.

Wat is de beste aanvullende verzekering voor oudere mensen?

Wilt u naast een basisverzekering graag ook een aanvullende verzekering voor oudere mensen afsluiten? Dan vertel ik u graag wat mijn bevindingen hierover zijn. Ik heb 5x zorgverzekeringen vergeleken met elkaar. Daardoor kan ik u vertellen dat vooral aanvullende verzekering CZ 50+ interessant is. Deze geeft namelijk recht op o.a. 13 fysiobehandelingen per jaar, een vergoeding voor alternatieve zorg en voor hoortoestellen. Ook worden brillen en lenzen per twee jaar tot €100 per persoon vergoed en krijgt u een vergoeding voor mantelzorg, steunzolen, enzovoort.

Conclusie beste zorgverzekering ouderen van 2024 

Picture of Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (1992) is de oprichter van Zorghulpmiddeleninfo.nl. Door haar ervaring als ergotherapeut is ze uitstekend in staat om te adviseren over hulpmiddelen in de zorg. Ze verdiept zich grondig in verschillende zorghulpmiddelen en deelt haar inzichten via gedetailleerde reviews. Kies altijd het beste hulpmiddel voor jouw specifieke situatie door je te laten inspireren door de deskundige adviezen. Voor direct contact kun je haar bellen op 033-2022144 tijdens kantooruren of een e-mail sturen op anouk@zorghulpmiddeleninfo.nl.Volg Anouk ook op LinkedIn en Facebook voor meer updates en inzichten.Meer advies van Anouk van Gangelen