Veilig betalen

Uw veiligheid, onze prioriteit Bij Zorghulpmiddeleninfo nemen we de veiligheid van uw transacties uiterst serieus. We zorgen ervoor dat elke aankoop veilig en betrouwbaar is, zodat u met vertrouwen kunt winkelen op onze website.

Hoe Wij uw Betalingen Beveiligen

Wij gebruiken geavanceerde encryptietechnologieën om de veiligheid van uw financiële gegevens te waarborgen. Hieronder vindt u meer informatie over onze veiligheidsmaatregelen en betaalopties.

 1. SSL-Certificaat
  Onze website is beveiligd met SSL (Secure Socket Layer) encryptie, waardoor uw persoonlijke gegevens en betaalinformatie veilig worden overgedragen.

 2. Veilige Betaalmethoden
  Wij bieden diverse betaalmethoden aan, waaronder PayPal, iDEAL, Bancontact, Maestro, Mastercard, American Express, Visa, Apple Pay en Klarna. Alle betaalmethoden zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun veiligheidsstandaarden.

 3. Fraudepreventie
  We monitoren transacties continu om ongeautoriseerde of verdachte activiteiten te detecteren en te voorkomen. Bij vermoeden van fraude nemen we onmiddellijk contact op met de betrokken klant.

 4. Privacybescherming
  Uw privacy is belangrijk voor ons. We behandelen uw persoonlijke en financiële gegevens vertrouwelijk en delen deze nooit met derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

Tips voor Veilig Online Betalen

 • Gebruik altijd een beveiligde internetverbinding bij het doen van online aankopen.
 • Deel nooit uw inloggegevens of wachtwoorden met anderen.
 • Controleer regelmatig uw bankafschriften om ongewone activiteiten snel te identificeren.

Heeft u Vragen of Zorgen?

Als u vragen hebt over de veiligheid van uw betalingen of als u hulp nodig hebt met een transactie, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan klaar om u te ondersteunen en eventuele zorgen weg te nemen.

Uw Vertrouwen is Onze Drijfveer. Bij Zorghulpmiddeleninfo streven we ernaar om u een veilige en plezierige winkelervaring te bieden. Uw vertrouwen in onze webshop is voor ons van onschatbare waarde.