In dit artikel

Vegro Rolstoelen: Kwaliteit en Duurzaamheid (2023)

In dit artikel

Het kiezen van de juiste rolstoel kan best uitdagend zijn. Ik begrijp hoe belangrijk het voor u is om een rolstoel te kopen die zowel comfortabel als duurzaam is, want ik heb het zelf ook ervaren.

In dit blog ga ik u alles vertellen over de hoge kwaliteit en duurzaamheid van Vegro Rolstoelen, gebaseerd op diepgaand onderzoek en mijn eigen ervaringen. Blijf lezen om te ontdekken hoe Vegro u kan helpen om uw mobiliteit en levenskwaliteit aanzienlijk te verbeteren.

Key Takeaway

De beste rolstoel van 2023 is Excel G-Lite. Dit merk heeft de laagste prijs, is gemakkelijk opvouwbaar en veilig door de anti kiepwielen.

Samenvatting

 • Vegro Rolstoelen biedt verschillende soorten rolstoelen aan, zoals de Excel G-Lite Pro grootwiel, Excel Glide Pro, Excel Access, Excel G-Lightweight grootwiel incl. voetsteunen en Aktiv X6 kinderrolstoel incl. comfort beensteunen.
 • De rolstoelen van Vegro worden gemaakt van duurzame materialen en hebben een lange levensduur, zodat ze bestand zijn tegen dagelijks gebruik.
 • De rolstoelen van Vegro zijn comfortabel en gemakkelijk te gebruiken, waardoor gebruikers hun mobiliteit en onafhankelijkheid kunnen verbeteren.
 • Bij Vegro kun je zowel een rolstoel lenen als kopen, en ze bieden ook verzekeringen en vergoedingen aan voor rolstoelen.

Soorten Rolstoelen bij Vegro

Bij Vegro zijn er verschillende soorten rolstoelen beschikbaar, zoals de Excel G-Lite Pro grootwiel, Excel Glide Pro, Excel Access, Excel G-Lightweight grootwiel incl. voetsteunen en Aktiv X6 kinderrolstoel incl.

comfort beensteunen.

Excel G-Lite Pro grootwiel

De Excel G-Lite Pro grootwiel is een van de beste rolstoelen die Vegro te bieden heeft. Hij is sterk maar ook licht. Zo kunnen gebruikers makkelijk rondrijden, zonder dat het veel moeite kost.

Plus, met grote wielen gaat het sturen en rijden vlotter. Met deze rolstoel voelt men zich zelfstandig en vrij. Bij Vegro is het eenvoudig om een Excel G-Lite Pro grootwiel te kopen.

Ook kan men eerst huren om te zien of het bevalt. En vergeet niet, sommige zorgverzekeraars betalen de huurkosten terug! De rolstoel geeft comfort en zelfstandigheid aan zijn gebruiker.

Dat is wat echt telt.

Excel Glide Pro

De Excel Glide Pro is een type rolstoel dat wordt aangeboden bij Vegro. Deze rolstoel is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar comfort, mobiliteit en gebruiksgemak. Met zijn duurzame materialen en lange levensduur is de Excel Glide Pro een betrouwbare keuze.

Deze rolstoel biedt niet alleen ondersteuning bij het zelfstandig voortbewegen, maar ook bij het opstaan en zitten. Met de Excel Glide Pro kunnen gebruikers genieten van meer onafhankelijkheid en een betere kwaliteit van leven.

Vegro biedt zowel de mogelijkheid om deze rolstoel te kopen als te huren, afhankelijk van de behoeften van de klant. De kosten voor het huren of kopen van de Excel Glide Pro kunnen worden nagekeken op de website of in de winkels van Vegro.

Excel Access

Bij Vegro hebben we ook de Excel Access rolstoel beschikbaar. Deze rolstoel is speciaal ontworpen voor mensen die extra ondersteuning en comfort nodig hebben tijdens het zitten. De rolstoel heeft een stevig frame en verstelbare arm- en beensteunen, waardoor gebruikers gemakkelijk hun ideale zithouding kunnen vinden.

Daarnaast is de Excel Access ook voorzien van een comfortabele zitting en rugleuning, zodat mensen langere tijd comfortabel kunnen zitten. Deze rolstoel is ideaal voor mensen die dagelijks gebruik maken van een rolstoel en behoefte hebben aan duurzaamheid en kwaliteit.

Excel G-Lightweight grootwiel incl. voetsteunen

De Excel G-Lightweight grootwielrolstoel met voetsteunen is een van de rolstoelen die Vegro aanbiedt. Deze rolstoel is lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken. Hij is ontworpen voor extra comfort tijdens het rijden en heeft grote wielen voor een soepele en stabiele rit.

De voetsteunen zorgen voor extra ondersteuning en gemak bij het zitten in de rolstoel. Deze rolstoel is ideaal voor mensen die zelfstandig willen zijn en zich gemakkelijk willen verplaatsen.

Bij Vegro kun je deze rolstoel kopen en mogelijk ook huren, afhankelijk van je behoeften. Neem contact op met Vegro voor meer informatie over de Excel G-Lightweight grootwielrolstoel met voetsteunen.

Aktiv X6 kinderrolstoel incl. comfort beensteunen

De Aktiv X6 kinderrolstoel met comfortabele beensteunen is een van de rolstoelen die Vegro aanbiedt. Dit model is speciaal ontworpen voor kinderen en biedt hen comfort en ondersteuning tijdens het gebruik.

De rolstoel is voorzien van beensteunen die kunnen worden aangepast aan de lengte en behoeften van het kind. Zo kunnen kinderen gemakkelijk en comfortabel zitten terwijl ze zich voortbewegen.

Deze kinderrolstoel maakt het mogelijk voor kinderen om zelfstandig te zijn en deel te nemen aan verschillende activiteiten, terwijl ze toch de nodige ondersteuning krijgen.

Duurzaamheid en Kwaliteit bij Vegro

Bij Vegro staat duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel.

Duurzame materialen

Vegro maakt gebruik van duurzame materialen voor hun rolstoelen. Dit betekent dat de rolstoelen zijn gemaakt van sterke en milieuvriendelijke materialen die lang meegaan. Door te kiezen voor duurzame materialen zorgt Vegro ervoor dat hun rolstoelen van hoge kwaliteit zijn en bestand zijn tegen dagelijks gebruik.

Deze materialen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de levensduur en stevigheid van de rolstoelen. Zo kan Vegro klanten voorzien van rolstoelen die comfortabel, veilig en betrouwbaar zijn.

Lange levensduur

De rolstoelen van Vegro hebben een lange levensduur. Dit betekent dat ze gemaakt zijn van duurzame materialen en stevig genoeg zijn om lang mee te gaan. Dit is belangrijk omdat een rolstoel een belangrijk hulpmiddel is voor mensen die afhankelijk zijn van mobiliteit.

Door te kiezen voor een rolstoel met een lange levensduur, kunnen gebruikers vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun hulpmiddel. Vegro begrijpt het belang van duurzaamheid en zorgt ervoor dat hun rolstoelen voldoen aan hoge kwaliteitsnormen om de lange levensduur te waarborgen.

Comfort en gebruiksgemak

Bij Vegro vinden we het belangrijk dat onze rolstoelen comfortabel zijn en gemakkelijk te gebruiken. We begrijpen dat het zitten in een rolstoel voor langere tijd niet altijd comfortabel is, daarom zorgen we ervoor dat onze rolstoelen goed gepolsterd zijn en ergonomisch ontworpen.

Zo kan de gebruiker comfortabel zitten, zelfs gedurende langere periodes. Daarnaast zijn onze rolstoelen ook gemakkelijk te manoeuvreren, waardoor de gebruiker zich moeiteloos kan verplaatsen.

We hebben aandacht besteed aan details zoals handgrepen en bedieningselementen zodat ze gemakkelijk te gebruiken zijn. Bij Vegro streven we ernaar om het gebruik van onze rolstoelen zo comfortabel en eenvoudig mogelijk te maken, zodat gebruikers zich kunnen concentreren op hun mobiliteit en onafhankelijkheid.

Het Lenen en Kopen van Rolstoelen bij Vegro

Bij Vegro kunt u zowel rolstoelen lenen als kopen. Ook bieden ze verzekeringen en vergoedingen aan voor rolstoelen.

Rolstoelen lenen

Bij Vegro kun je gemakkelijk en snel een rolstoel lenen. De kosten voor het huren van een rolstoel kunnen worden nagekeken op de websites van Vegro en Medipoint. Sommige zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor het lenen van een rolstoel. Vegro biedt ook tweedehands rolstoelen te koop aan op Marktplaats. Medipoint biedt ook de mogelijkheid om een rolstoel te huren via de thuiszorgwinkel.

Rolstoelen kopen

Ik wil graag met je delen hoe gemakkelijk het is om een rolstoel te kopen bij Vegro. Hier zijn de stappen die je kunt volgen:

 1. Bekijk de verschillende soorten rolstoelen die Vegro aanbiedt, zoals de Excel G-Lite Pro grootwiel, Excel Glide Pro, Excel Access, Excel G-Lightweight grootwiel incl. voetsteunen en Aktiv X6 kinderrolstoel incl. comfort beensteunen.
 2. Kies een rolstoel die past bij jouw behoeften en voorkeuren.
 3. Ga naar de website van Vegro en zoek naar de pagina waar je de rolstoelen kunt kopen.
 4. Voeg de gekozen rolstoel toe aan je winkelwagen.
 5. Volg het bestelproces en vul alle benodigde informatie in.
 6. Kies een betaalmethode en voltooi de betaling.
 7. Na het plaatsen van je bestelling zal de rolstoel zo snel mogelijk worden verzonden naar het door jou opgegeven adres.
 8. Als je vragen hebt over het kopen van een rolstoel bij Vegro, kun je altijd contact opnemen met hun klantenservice voor hulp en advies.

Verzekeringen en vergoedingen

Bij Vegro zijn er verschillende mogelijkheden voor verzekeringen en vergoedingen als het gaat om het lenen of kopen van een rolstoel. Sommige zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor het lenen van een rolstoel, dus het is belangrijk om dit na te kijken bij jouw specifieke verzekering.

Als je ervoor kiest om een rolstoel te kopen, kun je mogelijk ook aanspraak maken op vergoedingen, afhankelijk van jouw verzekeraar en de voorwaarden die zij stellen. Je kunt altijd contact opnemen met Vegro voor meer informatie over de mogelijkheden voor verzekeringen en vergoedingen.

Klantenservice en Contactgegevens van Vegro

Voor vragen over ons assortiment rolstoelen of andere hulpmiddelen, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Bel ons vandaag nog op [telefoonnummer] of stuur ons een e-mail op [e-mailadres] voor meer informatie.

Meer over ‘rolstoel’

Het leven in een rolstoel kan uitdagingen met zich meebrengen, maar het is ook een wereld vol mogelijkheden. Of je nu te maken hebt met polyneuropathie rolstoel specifieke vereisten of gewoon op zoek bent naar meer mobiliteit, er is voor ieder wat wils. De freewheel rolstoel bijvoorbeeld, biedt je de vrijheid om op verschillende terreinen te navigeren. Voor degenen die meer gemak en comfort zoeken, kan een breezy rolstoel een goede optie zijn.

Sommigen onder ons leiden een actief leven en hebben een rolstoel nodig die dat ondersteunt. Daar komt de actieve rolstoel om de hoek kijken. Voor een meer op maat gemaakte ervaring kun je overwegen om voor een vermeiren rolstoel te gaan. Natuurlijk, een rolstoel is een investering en het is handig om te weten wat kost een rolstoel.

Daarnaast zijn er ook andere opties zoals vegro rolstoel voor degenen die op zoek zijn naar betrouwbaarheid en duurzaamheid. Als je je afvraagt hoe je er een kunt krijgen, dan kun je een rolstoel aanvragen via de WMO.

Maar een rolstoel gaat verder dan alleen het frame en de wielen. Er zijn dingen als de rolstoel drempel en andere rolstoel onderdelen die even belangrijk zijn voor het optimaliseren van je ervaring. Sportliefhebbers kunnen ook genieten van speciale sportrolstoelen voor rolstoel rugby en rolstoel voetbal. En natuurlijk, laten we de rolstoel wielen niet vergeten, die het verschil kunnen maken in je mobiliteit.

Voor degenen die behoefte hebben aan meer gespecialiseerde zorg, bestaat er zelfs de ligrolstoel, en voor wie op zoek is naar technologische innovatie is er de e-fix rolstoel.

Veelgestelde Vragen

1. Wat biedt Vegro Rolstoelen qua kwaliteit en duurzaamheid?

Vegro Rolstoelen staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid, wat ze een betrouwbare keuze maakt voor rolstoelgebruik.

2. Welke services biedt Vegro Rolstoelen aan?

Vegro Rolstoelen biedt diensten aan zoals rolstoelverhuur en rolstoelaanpassing. Je kunt ook tijdelijk een rolstoel huren als je het nodig hebt.

3. Welke loophulpmiddelen zijn er beschikbaar bij Vegro?

Bij Vegro vind je een reeks van loophulpmiddelen, zoals rollators en duwwagens. Ze bieden ook douche- en toiletstoelen en badplanken.

4. Waar kan ik een Vegro rolstoel kopen?

Je kan een Vegro rolstoel in een rolstoelwinkel kopen of direct van de rolstoelfabrikant.

5. Wat is de prijs van een Vegro rolstoel?

De prijs van een Vegro rolstoel varieert afhankelijk van de functies en accessoires die je kiest, maar ze staan bekend om hun goede waarde en ergonomie.

» Referenties


1. Cooper, R. A. (2012). Wheelchair research progress, perspectives, and transformation. JRRD, Volume 49, Number 1.
https://www.herl.pitt.edu/jrrd/1659-Cooper_Editorial_JRRD.pdf

2. Liu HY, Pearlman J, Cooper R, Hong EK, Wang H, Salatin B, & Cooper RA. (2010). Evaluation of aluminum ultralight rigid wheelchairs versus other ultralight wheelchairs using ANSI/RESNA standards. J Rehabil Res Dev, 47(5), 441–55.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20803388/

3. Grindle GG, Wang H, Salatin BA, Vazquez JJ, & Cooper RA. (2011). Design and development of the Personal Mobility and Manipulation Appliance. Assist Technol, 23(2), 81–92.
https://www.researchgate.net/publication/273930154_Personal_Mobility_and_Manipulation_Appliance-Design_Development_and_Initial_Testing

4. World Health Organization (OCT 2010). Fact sheet on wheelchairs. Disability Injury Prevention and Rehabilitation Unit, Department of Sustainable Development and Healthy Environments, Regional Office for South-East Asia, World Health House, Indraprastha Estate, Mahatma Gandhi Marg, New Delhi – 110002, India.
https://apps.who.int/iris/bitstream/handle/10665/205041/B4616.pdf?seq

» Referenties

Conclusie beste rolstoel 2023

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (1992) is de oprichter van Zorghulpmiddeleninfo.nl. Door haar ervaring als ergotherapeut is ze uitstekend in staat om te adviseren over hulpmiddelen in de zorg. Ze verdiept zich grondig in verschillende zorghulpmiddelen en deelt haar inzichten via gedetailleerde reviews. Kies altijd het beste hulpmiddel voor jouw specifieke situatie door je te laten inspireren door de deskundige adviezen. Voor direct contact kun je haar bellen op 033-2022144 tijdens kantooruren of een e-mail sturen op anouk@zorghulpmiddeleninfo.nl. Volg Anouk ook op LinkedIn en Facebook voor meer updates en inzichten. Meer advies van Anouk van Gangelen
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Vegro Rolstoelen: Kwaliteit en Duurzaamheid (2023)

Laat een reactie achter