In dit artikel

Vegro Review De Beste Hulpmiddelen in Huis!

Vegro Review (2023) | De Beste Hulpmiddelen in Huis!

In dit artikel

Heeft u in uw woning hulpmiddelen nodig? Mogelijk sluit de aanbieder Vegro in dat geval goed op uw wensen aan. Vegro is namelijk één van de beste aanbieders van hulpmiddelen. Met de Vegro hulpmiddelen geniet u van veel gemak, pure kwaliteit en de gewenste ondersteuning. In deze Vegro Review vertel ik u graag meer over deze partij.


Bekijk meer productinformatie

Wat is Vegro?

Vegro is een zogeheten zorghulpmiddelen thuiszorgwinkel. Al in 1985 werd de eerste winkel van Vegro geopend, waarna nog vele winkels zouden volgen. Door de jaren heen is Vegro uitgegroeid tot één van de beste aanbieders van hulpmiddelen.

De Vegro thuiszorgwinkel heeft een duidelijk doel voor ogen: mensen zo lang mogelijk thuis laten leven, dankzij de beste zorghulpmiddelen.

Vegro winkels

Zoals eerder in deze Vegro review al gesteld, heeft men inmiddels veel winkels geopend. Op de website Vegro.nl vindt u een overzicht van alle winkels. U vindt hierbij ook de Vegro openingstijden per winkel.

Vegro webwinkel/webshop

Het is bij deze partij niet alleen bij de vele winkels gebleven. Nee, u kunt momenteel ook shoppen in de Vegro webwinkel. Deze Vegro zorgwinkel in 24/7 beschikbaar, herbergt een uitgebreid aanbod en hanteert scherpe tarieven.

Vegro Review De Beste Hulpmiddelen in Huis!

Voor wie is de thuiszorgwinkel Vegro geschikt?

De thuiszorgwinkel Vegro is voor alle hulpbehoevende ouderen geschikt. Het gaat hierbij specifiek om ouderen die graag zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen. Door de juiste Vegro verpleegartikelen en medische hulpmiddelen te kopen, is men in staat om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen.

Wilt u ook zo lang mogelijk thuis blijven wonen? Dan lijkt u bij deze aanbieder aan het juiste adres te zijn. U heeft immers bij deze aanbieder de keuze uit een divers aanbod, terwijl u bij Vegro ook hulpmiddelen kunt lenen. U hoeft dus niet altijd veel geld aan de hulpmiddelen uit te geven.

Het aanbod van deze partij

Bent u benieuwd naar het diverse aanbod van hulpmiddelen voor ouderen van deze aanbieder? Dan raad ik u graag aan om onderstaande toelichting even door te nemen. Per categorie geef ik aan welke hulpmiddelen u bij Vegro zoal kunt kopen.

Mobiliteit

Mobiliteit is een categorie met talloze producten. Zo vindt u in deze categorie rollators, speciale fietsen, rolstoelen en scootmobielen. Deze producten hebben dus niet alleen maar betrekking op het thuis blijven wonen. Nee, met deze producten kunt u zich buiten op de gewenste manier voortbewegen.

Loop- en transferhulpmiddelen

Ook in deze categorie treft u veel producten c.q. hulpmiddelen aan. U kunt hierbij onder meer aan tilliften, trapliften, trippelstoelen, looprekken, krukken en wandelstokken denken. Al deze zorghulpmiddelen stellen u in staat om u thuis veilig en comfortabel te verplaatsen.

Zwanger en kind

De firma Vegro zich niet alleen maar op ouderen. U kunt bij deze firma namelijk ook spullen voor uw zwangerschap en kind kopen. Hierbij kunt u denken aan producten als zwangerschapsondergoed, bedverhogers, borstkolven, babyflessen en flesspenen. Deze categorie is wel een beetje de vreemde eend in de bijt bij deze firma.

Fit en gezond

Hecht u veel waarde aan uw positieve gezondheid? Dan bent u bij deze categorie aan het juiste adres. In deze categorie vindt u allerlei producten voor uw positieve gezondheid, waaronder bloeddrukmeters, meetapparatuur en daglichtlampen. Ook vindt u in deze categorie meerdere fitness- en therapie hulpmiddelen.

Vegro Review De Beste Hulpmiddelen in Huis!

Slapen

Ervaart u op dit moment moeite met slapen? Ook dan kunt u bij deze firma aankloppen. U vindt in het aanbod van Vegro onder meer bedverhogers, rugsteunen, ondersteken en andere bed hulpmiddelen. Ook vindt u de beste verpleegbedden, matrassen, hoofdkussens en bed textiel in het huidige assortiment.

Wonen

Het doel van Vegro is om men zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Dit blijkt duidelijk uit de categorie Wonen, waarin u onder meer sta-op stoelen, loeplampen, ergonomisch bestek en overige hulpmiddelen vindt. Qua overige hulpmiddelen kunt u denken aan antislip hulpmiddelen en drempelhulpen. Al deze producten dragen bij aan het wooncomfort en uw positieve gezondheid.

Toilet en badkamer

Ook voor in uw toilet en badkamer vindt u vele geschikte producten bij Vegro. Hierbij kunt u denken aan douchekrukken- en stoelen, wandbeugels, douchematten, toiletstoelen, toiletverhogers en toiletemmers.

Communicatie hulpmiddelen

Tot slot kunt u in de Vegro webshop ook nog op de categorie ‘Communicatie hulpmiddelen’ klikken. In deze categorie vindt u onder meer mobiele telefoons voor senioren, vaste telefoons voor senioren en personenalarmering.

Vegro Review De Beste Hulpmiddelen in Huis!

Waarmee onderscheidt Vegro zich?

Vegro is niet zomaar een aanbieder van hulpmiddelen voor ouderen. Nee, dit is véél meer dan alleen een aanbieder. Je kunt het eigenlijk als volgt zien: deze firma biedt een totale dienstverlening voor veel mensen aan. In deze Vegro review vertel ik u graag meer over de onderscheidende kenmerken van Vegro.

Vegro uitleenpunt

Het Vegro uitleenpunt is één van de grootste voordelen van deze firma. Bij zo’n uitleenpunt van Vegro kunt u tal van producten lenen. Deze producten leent u voor een korte termijn, waarna de Vegro verpleegartikelen of hulpmiddelen weer bij u thuis opgehaald worden.

Waar u deze Vegro uitleenpunten vindt? Deze uitleenpunten vindt u door het gehele land verspreid. Op de website van deze firma vindt u hier een compleet overzicht van. Wat mij betreft is het uitlenen van producten kenmerkend voor de dienstverlening van deze firma.

Vegro Review De Beste Hulpmiddelen in Huis!

Persoonlijk advies

Weet u niet zo goed aan welke middelen u baat heeft? Vindt u het lastig om binnen het uitgebreide aanbod de juiste keuze te maken? Of twijfelt u bijvoorbeeld over meerdere hulpmiddelen op het gebied van communicatie of krukken? Geen nood aan de man. U kunt bij deze firma altijd voor persoonlijk advies aankloppen.

Wilt u bijvoorbeeld informatie over krukken hebben? Wilt u weten wat de beste krukken in uw situatie zijn? Neem dan contact op met Vegro en geniet van het persoonlijk advies. De medewerker van Vegro geeft bijvoorbeeld aan wat voor u geschikte krukken zijn. Ook kan deze medewerker u binnen het huidige aanbod de beste krukken aanwijzen.

Uitmuntende communicatie & service

Zit u met een vraag of wilt u dus van persoonlijk advies voorzien worden? in beide gevallen kunt u op meerdere manieren met Vegro contact opnemen:

  • E mail: het e mailadres van Vegro is info@vegro.nl. Als je een mailtje naar dit e mailadres stuurt, krijg je hier relatief snel een reactie op.
  • Live chat: als u snel een vraag wilt stellen, is dit ook mogelijk via de live chat. Deze chat is dagelijks bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur. In het weekend sluit de live chat om 20.00 uur
  • Telefoon: u kunt ook contact met Vegro opnemen op telefoonnummer 0900 288 77 66. Wilt u de Vegro klantenservice bellen? Dit is 7 dagen per week en 24 uur per dag mogelijk.

De service die door Vegro verleend wordt, wordt als zeer goed bestempeld. Als u een vraag stelt, krijgt u gericht antwoord. Of geeft u feedback aan de medewerker over bijvoorbeeld een product of bezorging? Dan krijgt u het idee dat er serieus met deze feedback omgesprongen wordt. Dat is toch wel erg prettig.

Vegro Review De Beste Hulpmiddelen in Huis!

Fijne webshop

Bent u op zoek naar een hulpmiddel voor in huis? Of wilt u een hulpmiddel voor op straat, zoals een rollator, kopen? Voor dergelijke producten bent u in de Vegro webwinkel aan het juiste adres. In deze webwinkel kunt u terecht voor de verhuur van producten, maar ook voor het kopen van producten.

U merkt direct op dat de webshop bijzonder fijn werkt. De website is overzichtelijk, werkt lekker snel en spreekt eigenlijk direct tot de verbeelding.

Zit u met één of meerdere vragen? Dan vindt u online ook snel alle contactgegevens en een handig hulpcentrum. Verder vindt u op de website veel informatie, bijvoorbeeld over de bezorging, over het laten ophalen van een hulpmiddel en over de verschillende producten. Wilt u meer over rollators, een looprek of een ander product weten? U vindt hiervoor online alle mogelijke informatie.

Veel mogelijkheden

Bij Vegro geniet u simpelweg van veel mogelijkheden:

  • Hulpmiddelen kopen. In de webshop heeft u de keuze uit ontelbaar veel hulpmiddelen die u kunt kopen. De verschillende categorieën heb ik hierboven reeds toegelicht.
  • Hulpmiddelen lenen. Bij Vegro is het dus ook mogelijk om hulpmiddelen te lenen. Dit doet u voor een korte duur, waarna u de hulpmiddelen bij u thuis op kunt laten halen. Voor meer informatie kunt u het beste contact met Vegro opnemen.
  • Hulpmiddelen huren. Heeft u voor langere tijd een hulpmiddel nodig? Ziet u het alleen niet zitten om het hulpmiddel zelf te kopen? Dan is het interessant om het hulpmiddel te huren.

Bekijk meer productinformatie

Wat zijn de nadelen van Vegro?

In deze Vegro review heeft u met veel voordelen kennis kunnen maken. Uit deze voordelen blijkt overduidelijk dat deze firma het nodige te bieden heeft. Maar, ik wil u ook graag op een paar belangrijke aandachtspunten wijzen. Deze punten bespreek ik graag hieronder.

Niet het volledige aanbod in elke Vegro winkel

Wilt u naar één van de Vegro winkels of uitleenpunten bij u in de buurt gaan? U moet daarbij niet verwachten dat u hier het volledige aanbod aantreft. Nee, in veel gevallen vind je hier wel veel producten die je kunt kopen, maar niet allen leen- en huur producten.

Hoe u dan wel aan de leen- en huur producten kunt komen? U kunt hiervoor het beste even contact met Vegro opnemen. Dit doet u bijvoorbeeld door een mailtje naar het e mailadres info@vegro.nl te sturen.

Vegro Review De Beste Hulpmiddelen in Huis!

Gratis verzending pas vanaf 50 euro

Wilt u een kleine bestelling in de webshop van Vegro plaatsen? Dan moet u rekening met verzendkosten houden. Deze firma heeft er namelijk voor gekozen om voor bestellingen minder dan 50 euro verzendkosten te hanteren. Dit is op zich goed voor te stellen, maar het is ook iets om goed rekening mee te houden.

Niet alle producten uit voorraad leverbaar

Heeft u de webshop van Vegro reeds bekeken? Dan heeft u waarschijnlijk de indruk gekregen dat alle producten uit voorraad leverbaar zijn. Dit is inderdaad hetgeen Vegro doet vermoeden, maar dit blijkt in werkelijkheid niet altijd te kloppen. Het is simpelweg niet zo dat elk product uit voorraad leverbaar is.

Hoe u hier achter kunt komen? Hier komt u achter bij het plaatsen van een bestelling. Pas bij één van de laatste stappen ziet u staan wanneer het hulpmiddel geleverd wordt.

Vegro Review De Beste Hulpmiddelen in Huis!

Wat zijn de Vegro ervaringen?

Al ruim 35 jaar is Vegro actief in de wereld van zorghulpmiddelen. Door de jaren heen heeft Vegro simpelweg een goede naam opgebouwd, getuige ook de vele online ervaringen. Bij bijvoorbeeld Kiyoh zijn meer dan meer dan 7600 beoordelingen achtergelaten. Van deze beoordelingen is de gemiddelde score een 8,7.

Wat hierbij vooral opvalt, is dat de meeste beoordelingen erg positief zijn. Veel mensen roemen de kwaliteit van de zorghulpmiddelen, zoals de rolstoel of het looprek. Andere mensen roemen weer de communicatie en het persoonlijk advies. Ook valt her en der te lezen dat men de werknemers van Vegro behulpzaam vindt. Dit geldt voor de werknemers in de winkel, maar ook voor de bezorger. In meerdere reviews valt te lezen dat de bezorging netjes geregeld werd door Vegro.

Zijn er dan ook nog punten waarop men zich kan verbeteren? Eerlijk gezegd ben ik vrij weinig negatieve beoordelingen over Vegro tegengekomen. Dit blijkt ook uit de hoge maximale score van een 8,7.

Vegro Review De Beste Hulpmiddelen in Huis!

Vegro review: mijn conclusie

In mijn ogen is Vegro een geweldige leverancier van zorghulpmiddelen. Deze firma biedt veel producten aan, verleent een geweldige service en onderscheidt zich absoluut.

Dit doet deze firma onder meer met haar winkels, het aanbod in de winkel, de huurmogelijkheden en de leenmogelijkheden. Graag raad ik u daarom het volgende aan: bekijk op uw gemakje eens het aanbod van Vegro zorghulpmiddelen. In mijn ogen is dit één van de betere leveranciers van zorghulpmiddelen.

Nog meer handige zorghulpmiddelen

Zorghulpmiddelen kopen voor uw mobiliteit en veiligheid, kan in principe door heel Nederland. Voor de beste thuiszorgwinkel kunt u bijvoorbeeld naar een fysieke winkel in uw woonplaats of naar een webwinkel.

In mijn Medipoint review, Vegro review en Welzorg review ontdekt u welke zorghulpmiddelen allemaal handig zijn om uw zelfzorg te vergroten. Zo blijft u langer zelfstandig, en dat is heel prettig.

Iedere situatie vraagt een ander hulpmiddel. Dus mocht u advies willen, dan kunt u dit vragen aan een ergotherapeut. De therapeut kan in uw thuissituatie met u meekijken welke mogelijkheden er zijn, wat een geschikte oplossing is in uw situatie en of u aanspraak kan maken op vergoedingen via de zorgverzekering of WMO.

Vegro Review De Beste Hulpmiddelen in Huis!

Meest gestelde vragen over Vegro

Wat doet Vegro?

Vegro is een leverancier in de wereld van verpleegartikelen, hulpmiddelen en zorghulpmiddelen. Men biedt een uitgebreid aanbod van koop-, leen- en huurproducten aan. Ook kunt u bij Vegro terecht voor persoonlijk advies.

Wie is Vegro?

Vegro is een zorghulpmiddelen thuiswinkel die al ruim 35 jaar in ons land actief is. In deze periode heeft men een goede naam opgebouwd en veel winkels geopend. Ook heeft Vegro inmiddels een populaire webwinkel.

Wat kun je kopen bij Vegro?

Bij Vegro kun je tal van zorghulpmiddelen, verpleegartikelen en thuiszorgproducten kopen. U kunt deze producten niet alleen kopen, maar eventueel ook lenen en huren. Bekijk deze Vegro review voor meer informatie over het uitgebreide aanbod. (1)

Heeft Vegro een webshop?

Ja, Vegro heeft zeker een webshop. Deze webshop is te bereiken op www.vegro.nl.


Bekijk meer productinformatie

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (1992) is de oprichter van Zorghulpmiddeleninfo.nl. Door haar ervaring als ergotherapeut is ze uitstekend in staat om te adviseren over hulpmiddelen in de zorg. Ze verdiept zich grondig in verschillende zorghulpmiddelen en deelt haar inzichten via gedetailleerde reviews. Kies altijd het beste hulpmiddel voor jouw specifieke situatie door je te laten inspireren door de deskundige adviezen. Voor direct contact kun je haar bellen op 033-2022144 tijdens kantooruren of een e-mail sturen op anouk@zorghulpmiddeleninfo.nl. Volg Anouk ook op LinkedIn en Facebook voor meer updates en inzichten. Meer advies van Anouk van Gangelen
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Vegro Review (2023) | De Beste Hulpmiddelen in Huis!

Laat een reactie achter