In dit artikel

Tzunali Sleutelkluis: Kenmerken en Ervaringen (2023)

In dit artikel

De Tzunali Sleutelkluis is een stevige en duurzame kluis gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Benieuwd naar de afmetingen, gewicht en montagemogelijkheden? Lees verder!

Key Takeaway

De beste sleutelkluis van 2023 is Kruse SKG Sleutelbuis. Dit merk heeft een handig cijferslot en kunt u zowel binnen als buiten gebruiken ter inbraakwerendheid.

Afmetingen en gewicht

De Tzunali Sleutelkluis is niet te groot of te klein. Het meet 87x110x59 mm. Dat is een goede grootte om sleutels in op te bergen. Ook heeft het een gewicht van 1.850 gram. Dit zorgt ervoor dat de sleutelkluis stevig en zwaar aanvoelt.

Het zal niet makkelijk bewegen of vallen. Zo weet je dat je sleutels veilig zijn.

Materiaal en kwaliteit

De Tzunali Sleutelkluis is gemaakt van stevig roestvrij staal. Het staal is 3 mm dik. Dit maakt de kluis heel sterk. Het soort staal dat gebruikt wordt, heet INOX Aisi 316. Dit staal is heel goed voor buiten.

Het roest niet en gaat lang mee. Dat betekent dat je deze kluis buiten kunt hangen. Hij zal niet snel kapot gaan door het weer.

Montagemogelijkheden

De Tzunali Sleutelkluis biedt verschillende montagemogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om deze sleutelkluis aan de muur te monteren met behulp van de meegeleverde ankers. Dit zorgt voor een stevige en veilige bevestiging.

Het opbouwontwerp van de sleutelkluis maakt het gemakkelijk om te installeren en te gebruiken. Je kunt het plaatsen op een strategische locatie die voor jou het meest handig is, zoals bij de voordeur of bij de toegangspoort.

De Tzunali Sleutelkluis is ontworpen om langdurig gebruik buitenshuis aan te kunnen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de weerselementen. Met de verschillende montagemogelijkheden kun je de sleutelkluis aanpassen aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren.

Voordelen van de Tzunali Sleutelkluis

De Tzunali Sleutelkluis heeft verschillende voordelen, waaronder de veiligheid en beveiliging die het biedt, het gemak en de toegankelijkheid ervan, en de duurzaamheid en weerbestendigheid.

Veiligheid en beveiliging

De Tzunali Sleutelkluis biedt uitstekende veiligheid en beveiliging. Het is gemaakt van dik roestvrij staal (RVS) en heeft een SKG*** certificering, wat betekent dat het voldoet aan strenge veiligheidseisen.

Dit zorgt ervoor dat uw sleutels goed beschermd zijn tegen diefstal en ongeoorloofde toegang. Bovendien wordt de sleutelkluis geleverd zonder cilinder, wat extra veiligheid biedt omdat u zelf kunt kiezen voor een hoogwaardig slot.

Met de Tzunali Sleutelkluis kunt u met een gerust hart uw sleutels opbergen en bent u verzekerd van maximale veiligheid.

Gemak en toegankelijkheid

De Tzunali Sleutelkluis biedt gemak en toegankelijkheid voor gebruikers. Met een eenvoudig codeslot kunnen sleutels veilig worden opgeborgen en is er geen gedoe met het gebruik van een fysieke sleutel.

De sleutelkluis is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, zodat iedereen gemakkelijk toegang kan krijgen tot de opgeslagen sleutels. Het installatieproces is eenvoudig en kan worden gedaan door middel van muurmontage met bijgeleverde ankers.

Met zijn stevige constructie en duurzaamheid is de Tzunali Sleutelkluis een handige en betrouwbare oplossing voor het veilig bewaren van sleutels.

Duurzaamheid en weerbestendigheid

De Tzunali Sleutelkluis is gemaakt van duurzaam roestvrij staal (RVS) met een dikte van 3 mm, waardoor het bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Het materiaal, INOX Aisi 316 (A4), zorgt ervoor dat de sleutelkluis roestvast is en geschikt voor buitengebruik.

Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over schade door regen, wind of extreme temperaturen. De duurzaamheid van de sleutelkluis biedt gemoedsrust en zorgt ervoor dat uw sleutels veilig en beschermd blijven, ongeacht de weersomstandigheden.

Ervaringen en reviews van klanten

Klanten hebben positieve ervaringen met de Tzunali Sleutelkluis, waarbij ze de betrouwbaarheid en functionaliteit prijzen. Ze vinden het installatieproces eenvoudig en het gebruiksgemak hoog.

Ook waarderen ze de goede klantenservice en garantie.

Betrouwbaarheid en functionaliteit

De Tzunali Sleutelkluis staat bekend om zijn betrouwbaarheid en functionaliteit. Het product is gemaakt van roestvrij staal (RVS) met een dikte van 3 mm, wat zorgt voor duurzaamheid en bescherming tegen weersinvloeden.

De sleutelkluis heeft ook een SKG*** certificering, wat betekent dat het voldoet aan strenge veiligheidseisen. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat je sleutels veilig zijn opgeborgen.

De kluis wordt geleverd zonder cilinder, maar kan eenvoudig worden gemonteerd aan de muur met behulp van ankers. Met de Tzunali Sleutelkluis kun je dus rekenen op een betrouwbare en functionele manier om je sleutels te bewaren.

Installatieproces en gebruiksgemak

Het installeren van de Tzunali Sleutelkluis is eenvoudig en gemakkelijk. Hier zijn een paar stappen om u op weg te helpen:

 • Kies een geschikte plaats om de sleutelkluis te monteren, bijvoorbeeld aan de muur of op een andere stevige ondergrond.
 • Maak gebruik van de meegeleverde ankers en schroeven om de kluis veilig te bevestigen.
 • Zorg ervoor dat de kluis stevig vastzit en niet gemakkelijk kan worden verwijderd.
 • Stel een persoonlijke code in voor het openen van de sleutelkluis. Zorg ervoor dat dit een code is die u gemakkelijk kunt onthouden, maar moeilijk door anderen te raden is.
 • Nadat de kluis geïnstalleerd is, kunt u uw sleutels erin plaatsen en afsluiten met het slot.
 • Voer uw persoonlijke code in op het toetsenbord om de kluis te ontgrendelen.
 • Open de kluisdeur en verwijder of plaats uw sleutels zoals gewenst.
 • Sluit de kluisdeur en vergrendel deze weer met behulp van het slot.

Klantenservice en garantie

De klantenservice van de Tzunali Sleutelkluis is betrouwbaar en behulpzaam. Als klant kun je rekenen op goede ondersteuning bij vragen of problemen. Het merk JRS staat bekend om zijn uitstekende service en snelle reactietijd.

Daarnaast biedt de Tzunali Sleutelkluis een garantieperiode waarin eventuele fabricagefouten worden gedekt. Je kunt dus met een gerust hart gebruikmaken van deze sleutelkluis, wetende dat je kunt vertrouwen op de klantenservice en garantie.

Vergelijking met andere sleutelkluizen

Hoe presteert de Tzunali Sleutelkluis in vergelijking met andere sleutelkluizen? Ontdek het hier!

Prijs-kwaliteitverhouding

De Tzunali Sleutelkluis biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hoewel de sleutelkluis van hoogwaardig roestvrij staal is gemaakt en voldoet aan strenge veiligheidseisen, is de prijs redelijk betaalbaar.

Je krijgt dus veel waar voor je geld. Bovendien wordt de sleutelkluis geleverd zonder cilinder, waardoor je de mogelijkheid hebt om zelf een slot van hoge kwaliteit te kiezen. De duurzaamheid en weerbestendigheid van de Tzunali Sleutelkluis zorgen ervoor dat je langdurig kunt profiteren van het product, waardoor het een goede investering is.

Functionaliteit en extra functies

De Tzunali Sleutelkluis biedt verschillende functionaliteiten en extra functies die het gebruiksgemak en de veiligheid ervan verhogen. Met een SKG*** certificering voldoet deze sleutelkluis aan hoge veiligheidseisen.

Het is ontworpen om sleutels veilig op te bergen en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De sleutelkluis is voorzien van een code-slot, waardoor alleen geautoriseerde personen toegang hebben.

Bovendien wordt de Tzunali Sleutelkluis exclusief cilinder geleverd, zodat u zelf kunt kiezen welk slot het beste bij uw behoeften past. Kortom, de Tzunali Sleutelkluis biedt functionaliteit en extra functies om uw sleutels veilig en gemakkelijk te beheren.

Design en esthetiek

Het ontwerp van de Tzunali Sleutelkluis is strak en functioneel. De sleutelkluis is gemaakt van roestvrij staal (RVS) met een dikte van 3 mm, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie.

Het materiaal is INOX Aisi 316 (A4), wat betekent dat het bestand is tegen weerinvloeden en niet zal roesten. De afmetingen van de sleutelkluis zijn 87x110x59 mm, waardoor het compact en gemakkelijk te monteren is.

Het ontwerp is eenvoudig en tijdloos, met een rechthoekige vorm en een strakke afwerking. De sleutelkluis heeft geen cilinder, waardoor er geen extra uitstekende onderdelen zijn die afbreuk doen aan het design.

Conclusie en aanbevelingen

Na het overwegen van de kenmerken en ervaringen van de Tzunali Sleutelkluis, kan geconcludeerd worden dat het een betrouwbare en duurzame keuze is voor het veilig opbergen van sleutels.

Met zijn hoogwaardige materialen, SKG*** certificering en gemakkelijke toegankelijkheid, biedt deze sleutelkluis optimale beveiliging en gebruiksgemak. Voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve sleutelkluis, is de Tzunali Sleutelkluis zeker een aanbeveling waard.

Geschiktheid voor verschillende doeleinden

De Tzunali Sleutelkluis is geschikt voor verschillende doeleinden. Het kan worden gebruikt om sleutels veilig op te bergen, zodat ze niet kwijtraken of in verkeerde handen vallen. Dit maakt het ideaal voor huizen, kantoren, appartementencomplexen, hotels en andere plaatsen waar sleutels vaak nodig zijn.

Met zijn roestvrijstalen constructie en SKG*** certificering biedt de sleutelkluis een hoge mate van veiligheid en beveiliging. Daarnaast is het gemakkelijk toegankelijk dankzij het code-slot en biedt het duurzaamheid en weerbestendigheid, waardoor het geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik.

Overall is de Tzunali Sleutelkluis een betrouwbare keuze voor het veilig opbergen van sleutels.

Overwegingen bij het kiezen van een sleutelkluis

Bij het kiezen van een sleutelkluis zijn er een aantal belangrijke overwegingen waar je rekening mee moet houden:

 1. Veiligheid: Zorg ervoor dat de sleutelkluis voldoet aan strenge veiligheidsnormen, zoals de SKG*** certificering. Dit geeft aan dat de kluis goed bestand is tegen inbraakpogingen.
 2. Toegankelijkheid: Kies een sleutelkluis met een gebruiksvriendelijk codeslot of slotmechanisme, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot je sleutels wanneer dat nodig is.
 3. Duurzaamheid: Controleer het materiaal en de kwaliteit van de sleutelkluis om ervoor te zorgen dat deze bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en lang meegaat.
 4. Montagemogelijkheden: Denk na over hoe je de sleutelkluis wilt monteren. Sommige kluizen kunnen aan de muur worden bevestigd, terwijl andere opgebouwd kunnen worden op bijvoorbeeld een buitenmuur of poort.
 5. Capaciteit: Bepaal hoeveel sleutels je in de kluis wilt opbergen en zorg ervoor dat deze voldoende ruimte biedt voor al je sleutels.

Samenvatting van kenmerken en ervaringen

De Tzunali Sleutelkluis is een stevige en duurzame sleutelkluis gemaakt van roestvrij staal (RVS). Het heeft een dikte van 3 mm en is SKG*** gecertificeerd, wat betekent dat het voldoet aan hoge veiligheidseisen.

De afmetingen zijn 87x110x59 mm en het gewicht is 1.850 gram. Het materiaal, INOX Aisi 316 (A4), zorgt ervoor dat de sleutelkluis bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en geschikt is voor buitengebruik.

De Tzunali Sleutelkluis wordt exclusief cilinder geleverd, maar kan gemakkelijk aan de muur worden gemonteerd met behulp van ankers. Klanten zijn tevreden over de betrouwbaarheid en functionaliteit van de sleutelkluis, evenals over het gebruiksgemak bij installatie en toegang.

Meer over ‘Sleutelkluizen’

In de wereld van de sleutelbeveiliging, waar het geheimzinnige en het praktische elkaar ontmoeten, bevindt zich een plek genaamd lifegoods sleutelkluis. Het is een haven voor zij die streven naar optimale veiligheid en betrouwbaarheid. Echter, zelfs de meest betrouwbare sleutelkluis moet soms gereset worden, een proces dat velen als ingewikkeld ervaren.

Een ander merk dat de geesten van velen heeft veroverd is secuvita sleutelkluis. Dit merk staat bekend om zijn robuuste en betrouwbare design. Daarentegen biedt de tzunali sleutelkluis een meer esthetisch en modern ontwerp voor diegenen die waarde hechten aan het uiterlijk van hun kluis. En als we het hebben over moderniteit, de tigioo sleutelkluis is een andere optie die de hedendaagse consument zeker zal bekoren.

In de hedendaagse wereld waar technologie koning is, hebben sommige kluizen, zoals de wifi sleutelkluis en de smart sleutelkluis, technologische snufjes omgearmd om gebruikers meer gemak en veiligheid te bieden. Sommigen gaan zelfs een stap verder en bieden toegang via vingerafdruk, wat zorgt voor een extra laag beveiliging.

De locatie van een kluis is ook van groot belang. Zo kunnen de muur sleutelkluis en de sleutelkluis voor de voordeur zorgen voor extra gemak bij het veilig opbergen van sleutels. Het is ook essentieel om ervoor te zorgen dat de gekozen kluis veilig is en voldoet aan de eisen van de verzekering.

In de brede markt van sleutelkluizen zijn er ook merken zoals phoniro sleutelkluis en keysafe sleutelkluis, die elk hun unieke eigenschappen hebben die ze aantrekkelijk maken voor verschillende gebruikers. En voor de automobilisten onder ons, de sleutelkluis voor de trekhaak is een uitkomst die het mogelijk maakt om sleutels veilig op te bergen terwijl men onderweg is.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is een Tzunali Sleutelkluis?

Een Tzunali Sleutelkluis is een stevige sleutelkluis van roestvrij staal, ook bekend als RVS of Inox AISI A.

2. Wat zijn de kenmerken van een Tzunali Sleutelkluis?

Een Tzunali Sleutelkluis is van buitenkwaliteit en gemaakt van duurzaam RVS, wat betekent dat het roestvaststaal is.

3. Wat maakt een Tzunali Sleutelkluis speciaal?

Een Tzunali Sleutelkluis is een solide sleutelkluis van RVS dat ook als RVS sleutelkast gebruikt kan worden. Het heeft een SKG*** certificering, wat betekent dat het zeer veilig is.

4. Is de Tzunali Sleutelkluis bestand tegen roest?

Ja, de Tzunali Sleutelkluis is gemaakt van RVS of roestvrijstaal, dus het zal niet roesten.

» Referenties


1. Lette, M., Stoop, A., Gadsby, E., Ambugo, E.A., Mateu, N.C., Reynolds, J., Nijpels, G., Baan, C., & de Bruin, S.R. (2020). Supporting Older People to Live Safely at Home – Findings from Thirteen Case Studies on Integrated Care Across Europe. Int J Integr Care, 20(4), 1.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7546110/

2. Politiekeurmerk Veilig Wonen. (2021). Hoe kies ik een veilige sleutelkluis?
https://www.politiekeurmerk.nl/2021/07/14/hoe-kies-ik-een-veilige-sleutelkluis/

» Referenties

Conclusie beste sleutelkluis 2023

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (1992) is de oprichter van Zorghulpmiddeleninfo.nl. Door haar ervaring als ergotherapeut is ze uitstekend in staat om te adviseren over hulpmiddelen in de zorg. Ze verdiept zich grondig in verschillende zorghulpmiddelen en deelt haar inzichten via gedetailleerde reviews. Kies altijd het beste hulpmiddel voor jouw specifieke situatie door je te laten inspireren door de deskundige adviezen. Voor direct contact kun je haar bellen op 033-2022144 tijdens kantooruren of een e-mail sturen op anouk@zorghulpmiddeleninfo.nl. Volg Anouk ook op LinkedIn en Facebook voor meer updates en inzichten. Meer advies van Anouk van Gangelen
Anderen bekeken ook

2 Reacties on Tzunali Sleutelkluis: Kenmerken en Ervaringen (2023)

  Wiebe Agter
  23/10/2023

  Beste Anouk, bedankt voor je positieve review over de Tzunali sleutelkluis. In je review staan echter nogal wat verkeerde zaken. Ook noem je een aantal "betere" sleutelkluizen. Is er eentje bij met het SKG*** keurmerk??
  Als producent en merkeigenaar denk ik te mogen stellen dat ik weet waar ik over praat.

   Anouk
   25/10/2023

   Dag Wiebe, De blogs herzien we met enige regelmaat. We proberen onze informatie zo zorgvuldig mogelijk te verzamelen. Voor nu vervelend dat er nog verkeerde zaken in staan. Wanneer de blog herzien wordt kunnen we contact opnemen omtrent de Tzunali sleutelkluis.

Laat een reactie achter