Transportrolstoel Bobby: Wat Maakt Het Speciaal? (2023)

De Transportrolstoel Bobby is niet zomaar een rolstoel. Wat het speciaal maakt, is dat het maar 9,4 kg weegt. Zonder de beensteunen, is het zelfs maar 8 kg! Dat maakt de Bobby een echte lichtgewicht rolstoel.

De Bobby is ook makkelijk op te vouwen tot een klein pakket. Zo past het in bijna elke auto en is het perfect voor reizen.

Maar er is meer. De Bobby heeft luchtbanden voor en achter. Dit geeft een stabiele en schokbestendige rit. De begeleider kan de handremmen gebruiken. Er zit zelfs een parkeerfunctie op! De rug van de Bobby kan plat liggen.

Hierdoor wordt de rolstoel nog kleiner en past het in de kleinste auto’s. Zo zie je, de Bobby is niet alleen een rolstoel. Het is een betrouwbare reisgenoot die zorgt voor comfort en gemakkelijkheid, waar je ook heen gaat.

Key Takeaway

De beste transport rolstoel van 2023 is Excel G-Lite. Dit merk heeft de laagste prijs, is gemakkelijk opvouwbaar en veilig door de anti kiepwielen.

Eigenschappen van de transportrolstoel Bobby

De transportrolstoel Bobby is een lichtgewicht en opvouwbare rolstoel.

Lichtgewicht en opvouwbaar

De Transportrolstoel Bobby is licht en vouwt makkelijk op. Hij weegt maar 9,4 kg of 8 kg zonder de beensteunen. Dit maakt hem perfect om overal mee naartoe te nemen. Hij past makkelijk in de auto door zijn kleine, opvouwbare maat.

Dus je kunt hem zelfs meenemen op reis. Ook de luchtbanden voor en achter zorgen ervoor dat de Bobby stabiel en veilig is om te rijden.

Neerklapbare rugleuning

De transportrolstoel Bobby heeft een neerklapbare rugleuning. Dit betekent dat de rugleuning gemakkelijk naar beneden geklapt kan worden, waardoor de rolstoel compacter wordt. Dit is vooral handig bij het opbergen of transporteren van de rolstoel, omdat hij hierdoor minder ruimte inneemt.

Het neerklappen van de rugleuning gaat snel en eenvoudig, zodat je snel op weg kunt. Daarnaast zorgt de neerklapbare rugleuning ervoor dat de rolstoel geschikt is om in vrijwel elke auto te passen, zelfs in de kleinste modellen.

Dit maakt het gemakkelijk om de Bobby mee te nemen op reis of voor uitstapjes buitenhuis.

Opklapbare armsteunen

De transportrolstoel Bobby heeft opklapbare armsteunen, waardoor het gemakkelijk is voor de gebruiker om in en uit de rolstoel te stappen. Deze armsteunen kunnen eenvoudig omhoog worden geklapt, waardoor er meer ruimte ontstaat bij transfers.

Door de opklapbare armsteunen krijgt de gebruiker ook meer bewegingsvrijheid en comfort tijdens het zitten in de rolstoel.

Ergonomische duwhandvatten

De transportrolstoel Bobby is uitgerust met ergonomische duwhandvatten. Deze handvatten zijn speciaal ontworpen om het duwen en manoeuvreren van de rolstoel comfortabeler te maken.

Ze zijn ergonomisch gevormd en passen perfect in de hand, waardoor de begeleider minder belasting ervaart tijdens het duwen. Dankzij deze duwhandvatten wordt het gebruik van de Bobby nog gemakkelijker en prettiger voor zowel de gebruiker als de begeleider.

Voordelen van de transportrolstoel Bobby

– Ideaal voor reizen: De transportrolstoel Bobby is lichtgewicht, opvouwbaar en gemakkelijk mee te nemen op reis. Lees verder om meer te weten te komen over de comfortabele en compacte eigenschappen van deze rolstoel.

Ideaal voor op reis

De transportrolstoel Bobby is ideaal voor op reis. Met zijn lichtgewicht en opvouwbare ontwerp is hij gemakkelijk mee te nemen in vrijwel elke auto. Je kunt hem eenvoudig opvouwen tot een compact pakket en in de kofferbak plaatsen.

Bovendien weegt de Bobby slechts 9,4 kg, waardoor hij niet te zwaar is om te tillen. Of je nu een uitstapje maakt naar een andere stad of een vakantie plant, de Bobby biedt je mobiliteit en comfort onderweg.

Met zijn luchtbanden voor en achter biedt de Bobby ook een stabiele en schokbestendige wegligging, wat belangrijk is voor soepele ritten, zelfs op oneffen terrein. Bovendien heeft de transportrolstoel handremmen voor de begeleider, inclusief een parkeerfunctie, waardoor je volledige controle hebt tijdens het reizen.

Comfort voor de gebruiker

De transportrolstoel Bobby is ontworpen met het comfort van de gebruiker in gedachten. Met zijn ergonomische duwhandvatten en zachte armleggers zorgt de Bobby voor een comfortabele rijervaring.

Bovendien heeft de rolstoel een neerklapbare rugleuning, waardoor de gebruiker gemakkelijk kan ontspannen en genieten van reizen. De luchtbanden aan de voor- en achterkant zorgen voor een soepele rit en absorberen schokken, waardoor ongemak wordt verminderd.

Met deze comfortabele eigenschappen kan de gebruiker zich zelfverzekerd en ondersteund voelen tijdens het gebruik van de transportrolstoel Bobby.

Compact en stijlvol design

De transportrolstoel Bobby heeft een compact en stijlvol design. Dankzij het lichte gewicht en de opvouwbare structuur is het gemakkelijk om de rolstoel overal mee naartoe te nemen.

Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat de Bobby zelfs in de kleinste auto’s past. Het stijlvolle design maakt het niet alleen functioneel, maar ook aantrekkelijk om te gebruiken. Met de Bobby kun je comfortabel en in stijl reizen.

De Bobby EVO: Een moderne en lichte transportrolstoel

De Bobby EVO is een moderne en lichte transportrolstoel.

Opklapbare armsteunen

De transportrolstoel Bobby heeft opklapbare armsteunen, wat een handige functie is voor zowel de gebruiker als de begeleider. Deze armsteunen kunnen eenvoudig omhoog geklapt worden, waardoor het gemakkelijk is om in en uit de rolstoel te stappen.

Dit maakt het ook makkelijker voor de begeleider om de gebruiker te ondersteunen bij transfers. De opklapbare armsteunen zorgen voor meer flexibiliteit en gebruiksgemak, waardoor de Bobby een praktische keuze is voor mensen met mobiliteitsproblemen.

Gemakkelijk te gebruiken transfers

De transportrolstoel Bobby is ontworpen met het gemak van de gebruiker in gedachten, inclusief het gemak van transfers. Met zijn opklapbare armsteunen en ergonomische duwhandvatten maakt de Bobby transfers eenvoudig en moeiteloos.

Dit betekent dat gebruikers zonder problemen kunnen overstappen van bijvoorbeeld een bed naar de rolstoel en andersom. De Bobby biedt ondersteuning en zelfstandigheid, waardoor gebruikers zich veilig en comfortabel kunnen verplaatsen.

Lichtgewicht en compact

De transportrolstoel Bobby is bijzonder omdat het lichtgewicht en compact is. Met slechts 9,4 kg is de Bobby een van de lichtste opties op de markt. Zonder de beensteunen weegt hij zelfs maar 8 kg! Door het opvouwbare ontwerp kan de rolstoel eenvoudig worden ingeklapt tot een compact pakket, waardoor het gemakkelijk kan worden vervoerd in vrijwel elke auto.

Dankzij de plooibare rugbuizen past de Bobby zelfs in de kleinste auto’s. Met de Bobby kunt u dus genieten van mobiliteit en onafhankelijkheid, waar u ook naartoe wilt.

Waar te koop en verdere informatie over de transportrolstoel Bobby

Ik heb goed nieuws! De transportrolstoel Bobby is online verkrijgbaar. Je kunt de Bobby gemakkelijk bestellen en laten thuisbezorgen. Dit maakt het winkelen voor een nieuwe rolstoel heel eenvoudig en handig.

Naast online winkels kun je de Bobby ook vinden bij gespecialiseerde winkels voor mobiliteitshulpmiddelen.

Als je meer informatie wilt over de Bobby, zoals technische specificaties en prijzen, kun je terecht op de website van de fabrikant. Daar vind je gedetailleerde productinformatie en kun je meer te weten komen over de voordelen van deze transportrolstoel.

Of je nu op zoek bent naar een lichtgewicht rolstoel voor op reis of gewoon een compacte en stijlvolle rolstoel voor dagelijks gebruik, de transportrolstoel Bobby heeft het allemaal.

Het is een betrouwbare en comfortabele rolstoel die is ontworpen voor jouw mobiliteit en zelfstandigheid. Neem vandaag nog een kijkje op de website en ontdek hoe de transportrolstoel Bobby jou kan helpen om weer volop van het leven te genieten!

Meer over ‘transport rolstoel’

Het vinden van de juiste transport rolstoel kopen kan een uitdaging zijn, vooral als je niet precies weet waar je naar op zoek bent. Bijvoorbeeld, bij transportrolstoel Medipoint vind je een scala aan opties die comfort en gebruiksgemak combineren. Maar ook bij transportroller Praxis kun je uitstekend terecht voor kwalitatieve rolstoelen.

Heb je de rolstoel maar tijdelijk nodig? Dan is een transport rolstoel huren wellicht een goede optie. Als je op zoek bent naar een lichte versie, dan zou de transport rolstoel lichtgewicht ideaal zijn voor jou. Een bijzonder model is de transport rolstoel Plaza PL2, bekend om zijn duurzaamheid en comfort.

Voor degenen die ruimte willen besparen, biedt de opvouwbare transport rolstoel een uitkomst. Namen als transportrolstoel Bobby en multimotion transportrolstoel M9 staan ook hoog aangeschreven in de wereld van mobiliteitshulpmiddelen. Niet te vergeten is de Excel transportrolstoel Access, een ander hoogwaardig merk dat je kan overwegen.

Misschien vraag je je af of er mogelijkheden zijn voor een vergoeding transportrolstoel. Of misschien wil je er eerst een transportrolstoel lenen om te kijken of het iets voor jou is. Voor degenen die extra ondersteuning nodig hebben bij het duwen, is er ook een transportrolstoel met duwondersteuning.

Voordat je een aankoop doet, is het ook goed om na te denken over de breedte van de transport rolstoel. Als je de rolstoel liever tweedehands koopt, is transport rolstoel Marktplaats een goede plek om te beginnen met zoeken.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is de Transportrolstoel Bobby en wat maakt het speciaal?

De Transportrolstoel Bobby is een lichte, betrouwbare en compacte rolstoel. Het is special door zijn schokbestendige luchtbanden en aparte remmen voor veiligheid.

2. Is de Transportrolstoel Bobby makkelijk mee te nemen op reis?

Ja, de Transportrolstoel Bobby is een lichtgewicht opvouwbare rolstoel. Dit maakt het een perfecte reisrolstoel.

3. Heeft de Transportrolstoel Bobby innovatieve aanpassingen?

Ja, de Transportrolstoel Bobby heeft veel innovatieve aanpassingen. Het heeft trekhandvatten en een veiligheidsgordel voor extra gemak.

4. Is de Transportrolstoel Bobby gebruiksvriendelijk voor mensen met een handicap?

De Transportrolstoel Bobby is zeer gebruiksvriendelijk. Het is een uitstekende transfer rolstoel voor mensen met een handicap.

5. Wat zijn de voordelen van de luchtbanden op de Transportrolstoel Bobby?

De luchtbanden op de Transportrolstoel Bobby zorgen voor een gladde rit. Ze zijn schokbestendig, wat betekent dat ze hobbels gemakkelijk kunnen opvangen.

» Referenties


1. Cooper, R. A. (2012). Wheelchair research progress, perspectives, and transformation. JRRD, Volume 49, Number 1.
https://www.herl.pitt.edu/jrrd/1659-Cooper_Editorial_JRRD.pdf

2. Liu HY, Pearlman J, Cooper R, Hong EK, Wang H, Salatin B, & Cooper RA. (2010). Evaluation of aluminum ultralight rigid wheelchairs versus other ultralight wheelchairs using ANSI/RESNA standards. J Rehabil Res Dev, 47(5), 441–55.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20803388/

3. Grindle GG, Wang H, Salatin BA, Vazquez JJ, & Cooper RA. (2011). Design and development of the Personal Mobility and Manipulation Appliance. Assist Technol, 23(2), 81–92.
https://www.researchgate.net/publication/273930154_Personal_Mobility_and_Manipulation_Appliance-Design_Development_and_Initial_Testing

4. World Health Organization (OCT 2010). Fact sheet on wheelchairs. Disability Injury Prevention and Rehabilitation Unit, Department of Sustainable Development and Healthy Environments, Regional Office for South-East Asia, World Health House, Indraprastha Estate, Mahatma Gandhi Marg, New Delhi – 110002, India.
https://apps.who.int/iris/bitstream/handle/10665/205041/B4616.pdf?seq

» Referenties

Conclusie beste transport rolstoel 2023

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *