Alles wat u moet weten over TNS rolstoelen

Op zoek naar een rolstoel die echt bij uw leven past? TNS rolstoelen staan bekend om hun perfecte pasvorm en maatwerk. In dit artikel leiden wij u door de essentiële informatie van TNS rolstoelen, zodat u een geïnformeerde keuze kunt maken.

Ontdek alle mogelijkheden die TNS te bieden heeft.

Samenvatting

  • TNS rolstoelen bieden maatwerk met een lichtgewicht aluminium frame dat al vanaf 4.8kg begint, waardoor bewegen gemakkelijker wordt en er meer energie overblijft voor dagelijkse activiteiten.
  • Er is een ruime keuze aan personalisatieopties met meer dan 200 kleuren beschikbaar, zodat elke rolstoel kan worden aangepast aan persoonlijke stijl en voorkeuren.
  • TNS geeft de mogelijkheid tot een gratis proefrit, zodat klanten zelf kunnen ervaren hoe de rolstoel aansluit bij hun levensstijl voordat ze tot aankoop overgaan.
  • De TNS Activator rolstoel is specifiek ontworpen voor zowel dagelijks gebruik als sportactiviteiten zoals rolstoeldansen en racketsporten, met een startgewicht van slechts 5 kg voor optimale mobiliteit.
  • TNS hecht groot belang aan maatwerk en persoonlijke service, waarbij de exacte maten van de gebruiker worden genomen om comfort en mobiliteit te verzekeren en het welzijn te verbeteren.

Kenmerken van TNS Notos rolstoel

Een persoon zit comfortabel in de TNS Notos rolstoel in een modern en stijlvol indoor omgeving.

Ontdek de unieke eigenschappen van de TNS Notos rolstoel, waarbij comfort en stijl samenkomen in een op maat gemaakt design. Deze rolstoel, met zijn lichtgewicht aluminium frame, voldoet aan al uw persoonlijke voorkeuren en levensstijl.

Op maat gemaakt aluminium frame

Een perfect passende rolstoel begint bij een sterk en lichtgewicht aluminium frame. TNS rolstoelen bieden u deze solide basis met frames die speciaal voor u op maat worden gemaakt.

Het frame van de TNS Notos rolstoel kan al vanaf een gewicht van 4.8kg worden geconstrueerd, wat dagelijkse bewegingen moeiteloos maakt. U krijgt niet alleen een rolstoel die past bij uw lichaam, maar ook bij uw persoonlijkheid, dankzij de keuze uit meer dan 200 kleuren.

Deskundige adviseurs en monteurs van TNS Revalidatie Service gebruiken aluminium buizen van zes meter lang om een frame te bouwen dat precies aan uw behoeften voldoet. Een lichte, duurzame constructie betekent minder inspanning bij het rijden en meer energie voor de leuke dingen in het leven.

Met gespecificeerde offerte en advies op maat verzekeren we dat uw custom made product uw vrijheid en comfort aanzienlijk verhoogt.

Verkrijgbaar in meer dan 200 kleuren

U hebt de vrijheid om uw TNS Notos rolstoel volledig naar eigen smaak te personaliseren, met meer dan 200 beschikbare kleuren. Of u nu kiest voor een opvallende glanzende tint, een stijlvolle matte afwerking of wilt schitteren met een glittereffect, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

Uw rolstoel wordt meer dan een hulpmiddel; het wordt een persoonlijk statement.

Elk detail telt, en daarom werken gespecialiseerde adviseurs nauw met u samen om niet alleen de perfecte pasvorm te vinden, maar ook de juiste uitstraling die past bij uw levensstijl.

Zet uw persoonlijkheid in de schijnwerpers met een rolstoel in de kleur die uw hart sneller doet kloppen. De keuze is geheel aan u en uw rolstoel wordt met dezelfde zorg en aandacht vervaardigd door Nederlands fabricaat.

Mogelijkheid voor een gratis proefrit

Voel de vrijheid en het comfort van een TNS Notos rolstoel zelf. Maak gebruik van de kans op een gratis proefrit om te bepalen of deze rolstoel bij uw levensstijl en behoeften past.

Deze kans is perfect voor iedereen die twijfelt over de aankoop of gewoon de uitstekende rijervaring van een TNS rolstoel wil beleven.

Ontdek hoe een op maat gemaakt aluminium frame en een naspanbare zitmat uw mobiliteit kunnen verbeteren. Een persoonlijke testrit geeft u inzicht in het ruime assortiment van TNS en helpt bij het maken van een weloverwogen keuze.

Gebruik dit aanbod om het verschil te ervaren dat een TNS rolstoel kan maken in uw dagelijkse activiteiten en sport uitvoeringen zonder verplichtingen.

TNS Activator rolstoel en zijn toepassingen

Persoon in TNS Activator rolstoel verkent stedelijk park omringd door hoge gebouwen.

Ontdek de veelzijdigheid van de TNS Activator rolstoel, geoptimaliseerd voor zowel uw dagelijkse activiteiten als sportieve uitdagingen. Met zijn dynamische design maakt de Activator ongehinderde bewegingsvrijheid mogelijk, waarmee u efficiënter door het leven rolt.

Ideaal voor dagelijks gebruik en sporten zoals rolstoeldansen, tafeltennis en racketsporten

De TNS Activator rolstoel blinkt uit in veelzijdigheid en is uw perfecte partner voor elke dag én voor uw sportieve ambities. Met zijn lichte, compacte aluminium frame vanaf 5 kg verplaatst u zich moeiteloos van werk naar de sportclub.

U geniet van de wendbaarheid en het comfort, of u nu het huis schoonmaakt, boodschappen doet of punten scoort bij tafeltennis.

Rolstoeldansen vereist een rolstoel die soepel beweegt en snel reageert op uw commando’s. De TNS Proval biedt precies die eigenschappen, zodat u met precisie en gratie over de dansvloer zweeft.

Ook bij racketsporten profiteert u van de stabiliteit en sterkte van dit model, waardoor u iedere uitdaging aankunt. Met een ruim assortiment in welzorg shop vindt u ongetwijfeld de rolstoel die aansluit bij uw actieve levensstijl en persoonlijke smaak.

Alle diensten, inclusief gratis bezorging, maken deel uit van ons all-in service abonnement, dat gemak en zekerheid biedt voor al onze klanten.

Het belang van maatwerk bij TNS België

Elke gebruiker van een TNS rolstoel is uniek, met eigen behoeften en voorkeuren. Daarom hecht TNS België groot belang aan maatwerk. Uw exacte maten worden genomen om de perfecte pasvorm te garanderen.

Zo past het aluminium frame naadloos bij uw lichaam en bevordert het comfort en de mobiliteit.

Kwaliteit en uitstraling gaan hand in hand bij het personaliseren van uw rolstoel. Kies uit een breed scala aan kleuren en accessoires die bij uw persoonlijke stijl passen. Maatwerk betekent bij TNS meer dan maat alleen: het draait om een rolstoel die uw levenskwaliteit verbetert.

Daarom zijn de vakmensen van TNS België toegewijd aan het creëren van de ultieme rolstoelervaring voor elke individuele klant. Om deze ervaring compleet te maken, ontdekken we vervolgens meer over de specifieke productaanbod bij TNS.

Meer informatie over TNS rolstoelen

Maatwerk is essentieel, maar soms wilt u nog meer ontdekken over de mogelijkheden van TNS rolstoelen. TNS biedt uitgebreide ondersteuning en gedetailleerde informatie voor wie dieper wil ingaan op hun producten.

Op de website vindt u technische specificaties, gebruikerservaringen en kunt u direct contact opnemen voor persoonlijk advies. Zo krijgt u niet alleen een rolstoel die past bij uw lichaam, maar ook bij uw levensstijl.

Wilt u de Proval sportrolstoel in actie zien of zelf ervaren hoe de Molly banden elk terrein aankunnen? TNS regelt demonstraties en proefritten op aanvraag. Bezoek de site, bekijk de instructievideo’s en download de brochures voor volledige inzicht in de innovatieve features zoals het Smartwheel en de speciale vering.

Met deze informatie maakt u een weloverwogen keuze voor de rolstoel die uw mobiliteit optimaliseert.

Conclusie

Ontdek de precisie en kwaliteit van TNS rolstoelen, waarbij uitsluitend hoogwaardige materialen en maatwerk samen uw mobiliteit verhogen. Elke TNS Notos rolstoel weerspiegelt persoonlijke stijl met een scala aan kleuropties.

De TNS Activator biedt vrijheid in sport en dagelijks leven door zijn veelzijdigheid en lichte bouw. Uw ervaring staat centraal bij TNS België, waar de juiste rolstoel aansluit bij uw unieke behoeften en activiteiten.

Neem het heft in eigen handen en laat TNS u begeleiden naar meer zelfstandigheid en comfort.

Veelgestelde Vragen

1. Wat zijn TNS rolstoelen precies?

TNS rolstoelen zijn speciaal ontworpen voor optimaal comfort en mobiliteit voor mensen met een beperking.

2. Waarom zou ik kiezen voor een TNS rolstoel?

Een TNS rolstoel biedt geavanceerde ondersteuning en aanpasbare functies die kunnen voldoen aan specifieke behoeften van de gebruiker.

3. Hoe weet ik welk type TNS rolstoel het beste bij mij past?

Het uitproberen van verschillende modellen en overleggen met een specialist kan helpen bepalen welke TNS rolstoel het meest geschikt is voor jouw situatie.

4. Zijn TNS rolstoelen aanpasbaar voor individuele behoeften?

Ja, TNS rolstoelen bieden aanpassingsmogelijkheden die ze geschikt maken voor de individuele eisen en voorkeuren van gebruikers.

5. Kan ik accessoires toevoegen aan mijn TNS rolstoel?

Ja, er zijn diverse accessoires beschikbaar die je kunt toevoegen om de functionaliteit van je TNS rolstoel te verhogen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *