TNS Rolstoel: Een Introductie en Review (2023)

Als je op zoek bent naar een rolstoel, kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen. Ik kan me voorstellen dat het overweldigend is, zeker gezien het feit dat er zoveel opties beschikbaar zijn.

Maar maak je geen zorgen, ik heb de nodige onderzoek gedaan en wil je graag kennis laten maken met een specifiek merk: TNS Rolstoelen. In deze blog geef ik een diepgaande introductie en review van de TNS Notos en TNS Activator rolstoelen.

Blijf lezen, want dit zou weleens de game-changer kunnen zijn die je zoekt!

Key Takeaway

De beste rolstoel van 2023 is Excel G-Lite. Dit merk heeft de laagste prijs, is gemakkelijk opvouwbaar en veilig door de anti kiepwielen.

Samenvatting

  • De TNS Rolstoelen, waaronder de TNS Notos en TNS Activator, bieden een lichtgewicht en op maat gemaakte rolstoelervaring met een ruime keuze aan kleuren en aanpassingen.
  • Het op maat gemaakte aluminium frame zorgt voor een lichte en duurzame rolstoel die gemakkelijk te manoeuvreren is, terwijl Ergozit in het frame extra comfort en ergonomische ondersteuning biedt.
  • De TNS Activator is geschikt voor zowel dagelijks gebruik als sportactiviteiten, zoals rolstoeldansen en tafeltennis, met een licht en compact vastframe ontwerp, gelaste rugleuning en aangepast balanspunt.
  • TNS Revalidatie Service biedt gratis proefritten, een ruime keuze in kleuren en aanpassingen, en combineert jarenlange ervaring met maatwerk en een persoonlijke benadering.

Beschrijving en kenmerken van de TNS Notos rolstoel

De TNS Notos rolstoel is een lichtgewicht vastframe rolstoel, gemaakt van op maat gemaakt aluminium frame en beschikbaar in meer dan 200 kleuren. Het heeft een ergozit in het frame voor optimaal comfort en biedt een perfecte balans tussen gewicht en balanspunt.

Lichtgewicht vastframe rolstoel

De TNS Notos rolstoel is een lichtgewicht vastframe rolstoel. Hij is niet zwaar omdat hij gemaakt is van aluminium. Het frame van de rolstoel kan in 200 kleuren worden gemaakt. Zo kan de rolstoel bij je passen.

Het frame wordt op maat gemaakt. Zo zit de rolstoel altijd goed.

Op maat gemaakt aluminium frame

Bij TNS Rolstoel bieden we op maat gemaakte rolstoelen met een aluminium frame aan. Dit betekent dat het frame van de rolstoel specifiek wordt aangepast aan de individuele behoeften en wensen van de gebruiker.

Het aluminium frame zorgt voor een lichtgewicht en duurzame rolstoel die gemakkelijk te manoeuvreren is. Bovendien bieden we een ruime keuze aan kleuren, dus er is altijd een rolstoel die bij jouw stijl past.

Dankzij ons maatwerk kunnen we ervoor zorgen dat de rolstoel perfect past bij jouw lichaamsbouw en comfort biedt tijdens het gebruik. Dus of je nu op zoek bent naar een sportrolstoel of een rolstoel voor dagelijks gebruik, ons op maat gemaakte aluminium frame zorgt ervoor dat je de juiste rolstoel krijgt die aan al jouw specifieke behoeften voldoet.

In ruim 200 kleuren mogelijk

De TNS rolstoelen zijn verkrijgbaar in meer dan 200 kleuren, waardoor er volop keuze is om de rolstoel aan te passen aan persoonlijke voorkeuren en stijl. Of je nu houdt van felle kleuren of liever kiest voor een meer ingetogen tint, er is voor ieder wat wils.

Met deze ruime kleurkeuze kun je jouw rolstoel echt uniek maken en laten zien wie je bent. Dus of je nu kiest voor een opvallende kleur of liever gaat voor een klassieke tint, met de TNS rolstoelen is er altijd een kleur die bij jou past.

Ergozit in het frame voor comfort

In het frame van de TNS rolstoel is Ergozit ingebouwd. Dit zorgt voor extra comfort tijdens het gebruik. Ergozit is speciaal ontworpen om de juiste ondersteuning te bieden aan het lichaam.

Het zorgt voor een ergonomische zithouding en vermindert de kans op pijn en vermoeidheid. Met Ergozit in het frame kun je langer en comfortabeler in de rolstoel zitten, wat erg belangrijk is voor mensen die de rolstoel veel gebruiken.

Het helpt ook bij het behouden van de juiste houding en stabiliteit tijdens het rijden. So, the addition of Ergozit in the frame of the TNS wheelchair ensures extra comfort and support for users, resulting in a more ergonomic sitting position and reduced pain and fatigue.

Gewicht en balanspunt van de rolstoel

Het gewicht en balanspunt van de TNS rolstoelen zijn belangrijke aspecten. De rolstoelen zijn lichtgewicht en hebben een goed balanspunt. Het gebruik van een aluminium frame zorgt ervoor dat de rolstoel licht en gemakkelijk te manoeuvreren is.

Dit maakt het comfortabel voor de gebruiker om te duwen en te manoeuvreren. Het balanspunt van de rolstoel is precies afgestemd op het lichaam van de gebruiker, waardoor de rolstoel stabiel en evenwichtig aanvoelt.

Dit draagt bij aan de veiligheid en het comfort tijdens het gebruik van de rolstoel.

TNS Activator rolstoel voor ADL en sport

De TNS Activator rolstoel is een lichte en compacte vastframe rolstoel die geschikt is voor zowel dagelijks gebruik als sportactiviteiten zoals rolstoeldansen en tafeltennis.

Lichte en compacte vastframe rolstoel

De TNS Activator rolstoel is een lichte en compacte vastframe rolstoel die geschikt is voor dagelijks gebruik en sporten zoals rolstoeldansen, tafeltennis en racketsporten. Deze rolstoel wordt op maat gemaakt met een aluminium frame vanaf 5kg.

Je kunt de rolstoel aanpassen aan jouw individuele behoeften en wensen, zoals een gelaste rugleuning, kledingbeschermers en het balanspunt. Bij TNS revalidatie service kun je een gratis proefrit maken en heb je ruime keuze in kleuren en aanpassingen.

Geschikt voor dagelijks gebruik en sporten zoals rolstoeldansen en tafeltennis

De TNS Activator rolstoel is perfect geschikt voor zowel dagelijks gebruik als sportieve activiteiten zoals rolstoeldansen en tafeltennis. Dankzij het lichte en compacte vastframe ontwerp is deze rolstoel gemakkelijk te manoeuvreren en biedt het de nodige stabiliteit tijdens bewegingen.

Het maatwerk aluminium frame weegt slechts 5 kg en kan worden aangepast aan de individuele behoeften van de gebruiker. Met gelaste rugleuning, kledingbeschermers en een goed balanspunt is deze rolstoel ideaal voor mensen die actief willen blijven en van sport houden.

Maatwerk aluminium frame vanaf 5kg

TNS Rolstoelen biedt maatwerk aluminium frames aan, die beginnen bij een gewicht van slechts 5 kg. Dit betekent dat de rolstoel licht en gemakkelijk te gebruiken is. Het maatwerk aluminium frame zorgt ervoor dat de rolstoel perfect past bij de individuele behoeften van de gebruiker.

Met dit frame kan de rolstoel worden aangepast aan de juiste lengte, breedte en hoogte, waardoor het comfortabel en ergonomisch is. De lichte constructie van het aluminium zorgt ervoor dat de rolstoel gemakkelijk te manoeuvreren is en een goede balans heeft.

Het maatwerk aluminium frame is een belangrijk kenmerk van de TNS rolstoelen en biedt gebruikers een hoog niveau van functionaliteit en comfort.

Gelaste rugleuning, kledingbeschermers en balanspunt

De TNS Activator rolstoel heeft een gelaste rugleuning, wat zorgt voor extra stevigheid en stabiliteit tijdens het gebruik. Dit zorgt voor een comfortabele zitervaring en voorkomt dat de rugleuning verschuift tijdens het rijden.

Daarnaast heeft de rolstoel ook kledingbeschermers, die voorkomen dat kleding tussen de wielen komt en beschadigd raakt. Dit is vooral handig bij het rijden in smalle ruimtes of drukke omgevingen.

Het balanspunt van de rolstoel is zorgvuldig berekend en afgestemd op de individuele gebruiker, waardoor een optimale stabiliteit en controle wordt geboden. Dit zorgt ervoor dat de rolstoel gemakkelijk te manoeuvreren is, zelfs op oneffen terrein.

TNS Revalidatie Service en kwaliteit

TNS biedt uitstekende revalidatieservice en kwaliteit. Ontdek hoe zij jarenlange ervaring combineren met maatwerk en een persoonlijke benadering.

Kennis, maatwerk, uitstraling en persoonlijke benadering

Bij TNS Revalidatie Service staat kennis, maatwerk, uitstraling en persoonlijke benadering centraal. Met jarenlange ervaring in het bouwen van (sport)rolstoelen op maat, weten ze precies wat ze doen.

Ze bieden gratis proefritten aan en hebben een ruime keuze in kleuren en aanpassingen. De rolstoelen zijn van hoge kwaliteit en worden volledig afgestemd op de individuele behoeften van de gebruiker.

Bij TNS wordt er echt naar je geluisterd en krijg je de persoonlijke aandacht die je verdient.

Jarenlange ervaring in het bouwen van (sport)rolstoelen op maat

Met onze jarenlange ervaring in het bouwen van (sport)rolstoelen op maat, kunnen wij aan de individuele behoeften en wensen van gebruikers voldoen. Onze rolstoelen worden met zorg en vakmanschap gemaakt, waarbij we gebruikmaken van hoogwaardige materialen.

Hierdoor kunnen we kwalitatief hoogwaardige rolstoelen leveren die comfortabel, duurzaam en betrouwbaar zijn. Onze focus ligt op het bieden van een persoonlijke benadering en het leveren van maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij de specifieke situatie van elke gebruiker.

We streven ernaar om de best mogelijke rolstoelervaring te bieden en zijn trots op onze reputatie als betrouwbare leverancier van rolstoelen op maat.

Gratis proefrit en ruime keuze in kleuren en aanpassingen

Bij TNS revalidatie service bieden we gratis proefritten aan, zodat je de rolstoel kunt uitproberen voordat je een beslissing neemt. Daarnaast hebben we een ruime keuze in kleuren en aanpassingen, zodat de rolstoel perfect bij jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften past.

We begrijpen dat iedereen verschillend is en daarom streven we ernaar om maatwerk te leveren. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je comfortabel en zelfverzekerd bent in je rolstoel, dus we zorgen ervoor dat je veel opties hebt om uit te kiezen.

Review van de TNS Notos rolstoel

De TNS Notos rolstoel heeft een uitstekende gebruikerservaring met functionaliteit, comfort en kwaliteit.

Ervaringen en tevredenheid van gebruikers

Als gebruikers van de TNS rolstoelen zijn we erg tevreden met onze ervaringen. De rolstoelen zijn lichtgewicht en ergonomisch ontworpen, wat zorgt voor veel comfort tijdens het gebruik.

We kunnen de rolstoelen ook op maat laten maken en personaliseren, waardoor ze perfect passen bij onze individuele behoeften en wensen. Daarnaast zijn we erg onder de indruk van de kwaliteit en duurzaamheid van de rolstoelen.

Ze hebben ons echt geholpen om onze mobiliteit te verbeteren en een actief leven te leiden. We raden TNS revalidatie service en hun rolstoelen ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit, comfort en maatwerk in een rolstoel.

Voordelen van het lichtgewicht frame en ergonomisch design

Het lichtgewicht frame van de TNS rolstoel heeft verschillende voordelen. Het maakt de rolstoel gemakkelijk te manoeuvreren en te duwen, waardoor gebruikers minder inspanning hoeven te leveren.

Bovendien zorgt het lichte frame ervoor dat de rolstoel gemakkelijk te tillen en op te bergen is. Het ergonomische design zorgt voor een comfortabele zitpositie en een goede ondersteuning van het lichaam.

Dit helpt bij het verminderen van vermoeidheid en het voorkomen van lichamelijke klachten. De combinatie van het lichtgewicht frame en het ergonomische design maakt de TNS rolstoel een uitstekende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar comfort en gebruiksgemak.

Mogelijkheden voor individuele aanpassingen en personalisatie

Bij TNS revalidatie service begrijpen we dat elke persoon unieke behoeften en wensen heeft als het gaat om hun rolstoel. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden voor individuele aanpassingen en personalisatie.

Onze rolstoelen kunnen volledig op maat worden gemaakt, zodat ze perfect passen bij de specifieke fysieke kenmerken en mobiliteitsbehoeften van elke gebruiker.

We bieden een breed scala aan opties voor aanpassingen, zoals de keuze van materialen, framehoogte, zitbreedte en -diepte, rugleuning hoek en hoogteverstelling. Ook kleurkeuze is belangrijk voor ons.

We bieden meer dan 200 verschillende kleuren om ervoor te zorgen dat uw rolstoel echt past bij uw stijl en persoonlijkheid.

Daarnaast kunnen we ook accessoires toevoegen zoals aangepaste kledingbeschermers, duwhandvatten, ademende zittingen en anti-tip wielen. Deze aanpassingen zijn bedoeld om het comfort, de functionaliteit en de veiligheid van de rolstoel te verbeteren.

Meer over ‘rolstoel’

Wanneer het leven je in een rolstoel plaatst, zijn er veel dingen om te overwegen. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om je ervaring comfortabeler en functioneler te maken. Bijvoorbeeld, als je op zoek bent naar iets flexibels en lichtgewicht, is een eloflex rolstoel misschien wel de juiste keuze voor jou. Budget geen probleem? Er zijn mogelijkheden voor gratis rolstoel ophalen, of je kunt zoeken naar een gebruikte rolstoel.

Als je de specificaties in detail wilt bekijken, kan informatie over de afmeting rolstoel en de draaicirkel rolstoel nuttig zijn. Deze details zijn vooral belangrijk als je van plan bent om binnenshuis te manoeuvreren of om in een specifiek voertuig te passen.

Voor extra comfort kun je ook kiezen voor accessoires zoals een rolstoel deken of een voetenzak rolstoel. Sommige mensen geven de voorkeur aan een kuip rolstoel voor meer ondersteuning en een ergonomische zitpositie.

Als je een beetje extra flair wilt toevoegen, is er altijd de optie om je rolstoel te pimpen. Of misschien ben je geïnteresseerd in specifieke merken zoals rgk rolstoel of tns rolstoel.

Als je lange afstanden moet afleggen, zijn er elektrische opties beschikbaar, zoals smoov rolstoel en e-drive rolstoel. Deze kunnen worden aangedreven door een hulpmotor rolstoel voor extra gemak.

Misschien ben je niet zeker of je een rolstoel wilt kopen en zou je er liever een willen huren. Als kopen wel in je plannen past, is het goed om te weten dat er ook goedkope rolstoelen beschikbaar zijn, naast de traditionele rolstoel kopen opties.

Geïnteresseerd in een avontuur buiten? Een rolstoelfiets kan een spannende toevoeging zijn. En voor nog meer toegankelijkheid kan een oprijplaat rolstoel helpen om obstakels te overwinnen.

Van het dagelijks leven tot speciale gelegenheden, het kiezen van de juiste rolstoel en accessoires kan je mobiliteit en comfort aanzienlijk verbeteren.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is een TNS Rolstoel?

Een TNS Rolstoel is een hightech, lichtgewicht rolstoel die op maat gemaakt kan worden. Het is een ergonomische rolstoel ideaal voor kinderen en volwassenen.

2. Welke thema’s zijn er voor de TNS Rolstoel?

De TNS Rolstoel heeft verschillende thema’s zoals het Nijntje Museum en het Lotje thema. Ook heeft het verschillende kleuren om uit te kiezen.

3. Hoe presteert de TNS Rolstoel volgens beoordelingen?

Uit beoordelingen blijkt dat de TNS Rolstoel hoog scoort. Het is een geveerde rolstoel die goed werkt als een ADL (Alledaagse Levensverrichtingen) rolstoel.

4. Hoeveel kost een TNS Rolstoel?

De prijs van een TNS Rolstoel kan variëren afhankelijk van het model en de gekozen aanpassingen. Meer details over de prijs kan je opvragen bij de verkooppunten.

» Referenties


1. Cooper, R. A. (2012). Wheelchair research progress, perspectives, and transformation. JRRD, Volume 49, Number 1.
https://www.herl.pitt.edu/jrrd/1659-Cooper_Editorial_JRRD.pdf

2. Liu HY, Pearlman J, Cooper R, Hong EK, Wang H, Salatin B, & Cooper RA. (2010). Evaluation of aluminum ultralight rigid wheelchairs versus other ultralight wheelchairs using ANSI/RESNA standards. J Rehabil Res Dev, 47(5), 441–55.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20803388/

3. Grindle GG, Wang H, Salatin BA, Vazquez JJ, & Cooper RA. (2011). Design and development of the Personal Mobility and Manipulation Appliance. Assist Technol, 23(2), 81–92.
https://www.researchgate.net/publication/273930154_Personal_Mobility_and_Manipulation_Appliance-Design_Development_and_Initial_Testing

4. World Health Organization (OCT 2010). Fact sheet on wheelchairs. Disability Injury Prevention and Rehabilitation Unit, Department of Sustainable Development and Healthy Environments, Regional Office for South-East Asia, World Health House, Indraprastha Estate, Mahatma Gandhi Marg, New Delhi – 110002, India.
https://apps.who.int/iris/bitstream/handle/10665/205041/B4616.pdf?seq

» Referenties

Conclusie beste rolstoel 2023

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *