In dit artikel

Thebe Personenalarmering: Kosten en Reviews (2023)

In dit artikel

Veel ouderen en kwetsbare mensen zijn op zoek naar een betrouwbaar en effectief personenalarmeringssysteem. Net als jij, ben ik ook op deze zoektocht geweest. Na grondig onderzoek, heb ik mijn volledige beoordeling over de Thebe Personenalarmering, inclusief kosten en gebruikersreviews, samengesteld.

Lees verder om te ontdekken of dit het beste alarmeringssysteem is voor jouw behoeften.

Key Takeaway

De beste personenalarmering van 2023 is Nederlandse Senioren Alarming. Dit merk heeft een waterdicht horloge dat u ook buiten kunt gebruiken om veilig te blijven. Met de abonnementsvorm kunt u ook voor professionele opvolging kiezen.

Samenvatting

 • Thebe Personenalarmering biedt verschillende pakketten aan, met maandelijkse kosten van €26. Er zijn vergoedingsmogelijkheden vanuit de zorgverzekeraar en de Wmo, maar zelfaanschaf is ook een optie.
 • Klanten zijn tevreden over de betrouwbaarheid en veiligheid van Thebe Personenalarmering. Het systeem biedt direct contact met een meldpost en snelle reactie in noodsituaties.
 • Het aanvragen van personenalarmering bij Thebe vereist enkele documenten en een bepaalde procedure. Er zijn voorwaarden en vereisten waarop gelet moet worden, zoals een indicatie voor thuiszorg en een telefoonaansluiting.

Kosten van Thebe Personenalarmering

– Kostenoverzicht: Thebe Personenalarmering biedt verschillende pakketten aan, variërend in prijs afhankelijk van de gewenste functionaliteiten.

– Vergoedingen vanuit de zorgverzekeraar: In sommige gevallen worden de kosten voor Thebe Personenalarmering vergoed vanuit de zorgverzekering. Het is belangrijk om dit na te gaan bij de eigen zorgverzekeraar.

– Vergoedingen vanuit de Wmo: Ook via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) kan er mogelijk een vergoeding worden verkregen voor Thebe Personenalarmering. De gemeente kan hierover meer informatie verstrekken.

– Mogelijkheid tot zelfaanschaf: Indien er geen vergoeding mogelijk is, bestaat de optie om Thebe Personenalarmering zelf aan te schaffen. Hier.

Kostenoverzicht

De kosten voor Thebe Personenalarmering kunnen per situatie verschillen, afhankelijk van individuele behoeften. Hier is een overzicht van de belangrijkste kosten die u kunt verwachten:

OnderdeelKosten
Maandelijkse kosten voor Personenalarmering€26
Spoed aan- en afsluitkosten sleutelkluis€176.55
Kosten van een individuele alarmknopAfhankelijk van individuele keuze
Zelfaanschaf Personenalarmering (indien niet gedekt door zorgverzekeraar of gemeente)Afhankelijk van individuele keuze

Merk op dat Thebe ook domotica en videofoons met een alarmeringsknop in zorgappartementen aanbiedt. Deze kosten zijn niet opgenomen in bovenstaande tabel, omdat ze per situatie kunnen variëren. Ik raad u aan direct contact op te nemen met Thebe om specifieke kosten en mogelijkheden voor uw situatie te bespreken.

Vergoedingen vanuit zorgverzekeraar

Mijn zorgverzekeraar vergoedt een deel van de kosten voor Thebe Personenalarmering. Dit zijn de vergoedingen die mogelijk zijn:

 • Voor volwassenen en kinderen tot 18 jaar: De basisverzekering vergoedt maximaal €300 per jaar.
 • Bij een medische indicatie: De aanvullende verzekering kan extra vergoeding bieden.
 • Vergoeding voor personenalarmering wordt niet afgetrokken van het eigen risico.

Vergoedingen vanuit de Wmo

De kosten voor Thebe Personenalarmering kunnen vergoed worden vanuit de Wmo. Hier zijn enkele vergoedingen die mogelijk zijn:

 • Bij een indicatie voor Wmo – zorg kan de gemeente de kosten van personenalarmering volledig of gedeeltelijk vergoeden.
 • De gemeente kan ook voorrijkosten en installatiekosten vergoeden.
 • Sommige gemeenten bieden een subsidie aan voor personenalarmering.
 • Het is mogelijk dat de gemeente een eigen bijdrage vraagt, gebaseerd op het inkomen en vermogen van de aanvrager.

Mogelijkheid tot zelfaanschaf

Ik kan de personenalarmering van Thebe zelf aanschaffen als de kosten niet worden vergoed door mijn zorgverzekeraar of de gemeente. Dit betekent dat ik het systeem kan kopen en zelf verantwoordelijk ben voor de kosten.

Het is een optie voor mensen die zelf de financiën hebben om dit te regelen.

Reviews en Ervaringen met Thebe Personenalarmering

Lees meer over de betrouwbaarheid, klanttevredenheid en effectiviteit in noodsituaties van Thebe Personenalarmering.

Betrouwbaarheid en veiligheid

Bij Thebe Personenalarmering staat betrouwbaarheid en veiligheid voorop. We begrijpen het belang van een veilig gevoel, vooral in noodsituaties. Ons personenalarmeringssysteem zorgt ervoor dat u altijd in contact kunt blijven met onze meldpost.

Met slechts een druk op de noodknop staat er direct iemand voor u klaar om hulp te bieden. We streven ernaar om snel en efficiënt te reageren op alarmeringen, zodat u zich altijd gesteund voelt.

Daarnaast bieden we ook alarmhorloges aan, die speciaal ontworpen zijn voor ouderen en kwetsbaren. Deze extra zekerheid kan voor veel mensen een geruststellend gevoel geven. U kunt erop vertrouwen dat Thebe Personenalarmering klaarstaat om u te helpen wanneer u het nodig heeft.

Klanttevredenheid

Ik wil graag de klanttevredenheid bespreken met betrekking tot Thebe Personenalarmering. Het is belangrijk om te weten wat de ervaringen van klanten zijn bij het gebruik van dit systeem.

Thebe streeft ernaar om te zorgen voor een veilig gevoel bij klanten en hen te helpen bij eventuele problemen door simpelweg op de noodknop te drukken. Uit de gebruikservaringen blijkt dat klanten tevreden zijn met de kwaliteit en betrouwbaarheid van het systeem.

Ze voelen zich veilig en hebben vertrouwen in de reactiesnelheid van Thebe. De klanttevredenheid is een belangrijke factor bij het beoordelen van de effectiviteit van Thebe Personenalarmering in noodsituaties.

Effectiviteit in noodsituaties

In noodsituaties is het essentieel dat de Thebe Personenalarmering effectief is. Gelukkig biedt het systeem betrouwbaarheid en veiligheid, waardoor mensen met een druk op de noodknop direct contact kunnen maken met een meldpost die 24/7 beschikbaar is.

Dit betekent dat hulp snel kan worden gestuurd wanneer dat nodig is. Klanttevredenheid is ook hoog, dus mensen kunnen vertrouwen op de alarmeringsservice van Thebe in noodsituaties.

Het is geruststellend om te weten dat er een efficiënte en effectieve oplossing beschikbaar is als er zich problemen voordoen.

Aanvragen van Personenalarmering

Het aanvragen van personenalarmering is eenvoudig en vereist enkele documenten en een bepaalde procedure.

Procedure en benodigde documenten

Om personenalarmering bij Thebe aan te vragen, volg je de volgende stappen:

 1. Neem contact op met Thebe om een afspraak te maken.
 2. Tijdens het gesprek zal een medewerker van Thebe je informeren over de mogelijkheden en advies geven.
 3. Vul het aanvraagformulier in met persoonlijke gegevens zoals naam, adres en contactgegevens.
 4. Je hebt mogelijk ook een verklaring van de huisarts nodig waarin staat dat personenalarmering noodzakelijk is.
 5. Daarnaast kan er ook gevraagd worden om een kopie van je identiteitsbewijs.
 6. Na het indienen van de aanvraag zal Thebe deze beoordelen en contact met je opnemen.
 7. Als de aanvraag is goedgekeurd, zal er een monteur langskomen om de personenalarmering bij jou thuis te installeren.

Voorwaarden en vereisten

Om in aanmerking te komen voor Thebe Personenalarmering, zijn er enkele voorwaarden en vereisten waar u op moet letten:

 • U moet een indicatie hebben voor thuiszorg of een andere vorm van zorg.
 • Het is belangrijk dat u in staat bent om zelfstandig de noodknop te kunnen bedienen.
 • U dient te beschikken over een telefoonaansluiting en stopcontact in de buurt van het alarmtoestel.
 • Bij het plaatsen van een sleutelkluis moet er toestemming zijn van uw woningbouwvereniging of verhuurder.

Contactgegevens

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Thebe Personenalarmering? U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0800-7777777. Onze klantenservice staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het regelen van personenalarmering.

U kunt ook een e-mail sturen naar info@thebe.nl. We horen graag van u!

Conclusie

In de conclusie kunnen we stellen dat de kosten van Thebe Personenalarmering €26 per maand bedragen en dat er verschillende vergoedingsmogelijkheden zijn vanuit de zorgverzekeraar en de Wmo.

Er zijn ook opties voor zelfaanschaf. Wat betreft reviews en ervaringen, is het belangrijk om te kijken naar betrouwbaarheid, veiligheid en klanttevredenheid. Het aanvragen van personenalarmering bij Thebe vereist een bepaalde procedure en documenten, en er zijn ook voorwaarden en vereisten.

Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Meer over ‘Personenalarmeringen’

In de wereld van zorg en welzijn speelt personenalarmering een cruciale rol. Het stelt individuen in staat om in noodsituaties snel hulp in te roepen. Voor diegenen die op zoek zijn naar betrouwbare personenalarmering kunnen diverse opties vinden, zoals eurocross personenalarmering die een gerenommeerde oplossing in de branche biedt. Ook is er specifieke personenalarmering thuiszorg beschikbaar voor degenen die zorg aan huis ontvangen.

Voor een technologisch geavanceerde aanpak zou men kunnen overwegen om csi personenalarmering te verkennen. En ata personenalarmering is een andere betrouwbare keuze voor diegenen die verschillende behoeften hebben. Het is mogelijk om via de personenalarmering wmo regeling een personenalarmering te verkrijgen, wat kan helpen om de kosten te dekken.

Ook biedt personenalarmering medipoint diverse mogelijkheden en kan men personenalarmering aanvragen om de beschikbare opties te ontdekken. Voor degenen die direct een aankoop willen doen, biedt personenalarmering kopen uitkomst.

Daarnaast zijn er andere erkende aanbieders zoals careyn personenalarmering en thebe personenalarmering die beide kwalitatieve diensten leveren. Voor gerichte zorg kan personenalarmering buurtzorg een uitkomst bieden, terwijl focuscura personenalarmering een breed scala aan diensten aanbiedt.

Voor degenen die op zoek zijn naar een draagbare oplossing, is er de optie van een personenalarmering horloge. Bij personenalarmering icare kan men terecht voor diverse vormen van ondersteuning en voor degenen die geen abonnement wensen is er personenalarmering zonder abonnement beschikbaar.

Met zoveel verschillende opties, is het gemakkelijker dan ooit om een personenalarmering te vinden die aan alle individuele behoeften en voorkeuren voldoet.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is Thebe Personenalarmering: Kosten en Reviews?

Thebe Personenalarmering: Kosten en Reviews is een gids over het tarief, de huur en eventuele kosten voor een extra zender van Thebe Personenalarmering.

2. Voor wie is Thebe Personenalarmering bedoeld?

Thebe Personenalarmering is bedoeld voor ouderen en senioren die thuis wonen. Het biedt ook personenalarmering met GPS en een polsbandje.

3. Is er een telefoon nodig voor Thebe Personenalarmering?

Nee, er is ook personenalarmering zonder abonnement beschikbaar. Maar er zijn ook opties met personenalarmering telefoon als u dat wenst.

4. Wie zijn de aanbieders van Thebe Personenalarmering?

Thebe is een van de vele aanbieders van draadloze personenalarmering voor ouderen en senioren die thuis wonen.

» Referenties


1. De San Miguel, K., Lewin, G., Burton, E., Howat, P., Boldy, D., & Toye, C. (2017). Personal emergency alarms: do health outcomes differ for purchasers and nonpurchasers? Pages 164-177.
https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/01621424.2017.1373718

2. Burton, E., & Lewin, G. (2016). Characteristics of older people who fall, cannot get up and call emergency services for help. Journal of the American Geriatrics Society, 64(1), 217–218.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26782883/

3. De San Miguel, K., & Lewin, G. (2008). Personal emergency alarms: What impact do they have on older people’s lives? Australasian Journal on Ageing, 27(2), 103–105.
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1741-6612.2008.00286.x

4. Heinbuchner, B., Hautzinger, M., Becker, C., & Pfeiffer, K. (2010). Satisfaction and use of personal emergency response systems. European Journal of Geriatrics, 43(4), 219–223.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20814795/

5. Regelhulp. Personenalarmering thuis.
https://www.regelhulp.nl/onderwerpen/hulpmiddelen/personenalarmering

» Referenties

Conclusie beste personenalarmering 2023

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (1992) is de oprichter van Zorghulpmiddeleninfo.nl. Door haar ervaring als ergotherapeut is ze uitstekend in staat om te adviseren over hulpmiddelen in de zorg. Ze verdiept zich grondig in verschillende zorghulpmiddelen en deelt haar inzichten via gedetailleerde reviews. Kies altijd het beste hulpmiddel voor jouw specifieke situatie door je te laten inspireren door de deskundige adviezen. Voor direct contact kun je haar bellen op 033-2022144 tijdens kantooruren of een e-mail sturen op anouk@zorghulpmiddeleninfo.nl. Volg Anouk ook op LinkedIn en Facebook voor meer updates en inzichten. Meer advies van Anouk van Gangelen
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Thebe Personenalarmering: Kosten en Reviews (2023)

Laat een reactie achter