In dit artikel

Supra Sleutelkluis: Een Gedetailleerde Review (2023)

In dit artikel

Heb je ooit last gehad van het verliezen van sleutels of het ongemak van het delen van sleutels? Ik begrijp je frustratie, want ik ben er zelf ook tegenaan gelopen. Het goede nieuws is dat ik de Supra Sleutelkluis, een veilige en betrouwbare oplossing voor sleutelopslag en -delen, grondig heb onderzocht.

Deze blog zal je gedetailleerd door de kenmerken, voordelen en hoe je het meeste uit deze praktische sleutelkluis kunt halen. Laten we samen ontdekken waarom deze kluis mogelijk je leven een stuk gemakkelijker gaat maken!

Key Takeaway

De beste sleutelkluis van 2023 is Kruse SKG Sleutelbuis. Dit merk heeft een handig cijferslot en kunt u zowel binnen als buiten gebruiken ter inbraakwerendheid.

Samenvatting

  • De Supra Sleutelkluis is een veilige en betrouwbare oplossing voor het opslaan en delen van sleutels.
  • Er zijn verschillende typen Supra Sleutelkluis beschikbaar, waaronder sleutelkluis, brandwerende kluis, afstortkluis, wapenkluis, inbouwkluis, laptopkluis, lockerkast en beveiligingssysteem.
  • De sleutelkluis biedt grote opslagcapaciteit, brandbescherming en beveiligingskeurmerken.
  • De voordelen van de Supra Sleutelkluis zijn de veiligheid en beveiliging die het biedt, het gemak en gebruiksgemak van het codeslot, en de duurzaamheid en kwaliteit van de kluis.

Verschillende typen Supra Sleutelkluis

Er zijn verschillende typen Supra Sleutelkluis beschikbaar, waaronder sleutelkluis, brandwerende kluis, afstortkluis, wapenkluis, inbouwkluis, laptopkluis, lockerkast en beveiligingssysteem.

Type sleutelkluis

Een type sleutelkluis in de Supra-lijn is de Supra P500 Pro KeySafe. Het is sterk en neemt tot vijf sleutels op. Ze hebben deze kluis getest volgens het LPS1175 Issue 8 A5 certificaat 1062h.

Dat toont aan dat de kluis heel veilig is. Het slot maakt gebruik van een 5-cijferige code. Alleen mensen die de code kennen, kunnen bij de sleutels. Deze kluis gebruik je zowel binnen als buiten.

Je kan hem ook gebruiken voor je eigen huis of voor je bedrijf. Denk aan Airbnb-verhuurders of grote bedrijven met veel medewerkers.

Type brandwerende kluis

De brandwerende kluis van Supra is ontworpen om je waardevolle spullen te beschermen tegen vuur. Het heeft een speciale isolatie en constructie die ervoor zorgt dat de inhoud van de kluis gedurende een bepaalde tijd beschermd blijft bij brand.

De brandwerendheid van de kluis wordt getest en gecertificeerd volgens Europese normen en biedt gemoedsrust in geval van een brandincident. Met de Supra brandwerende kluis hoef je je geen zorgen te maken over het verlies van belangrijke documenten, sieraden of andere waardevolle bezittingen in geval van een brand.

Type afstortkluis

Een afstortkluis is een speciaal type sleutelkluis dat wordt gebruikt om geld of waardevolle documenten veilig te bewaren. Het heeft een inwerpopening waarin je geld of documenten kunt plaatsen zonder de kluis te openen.

Dit zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot de inhoud van de kluis. Afstortkluizen worden vaak gebruikt in winkels, restaurants en andere bedrijven waar dagelijks contant geld wordt ontvangen.

Ze bieden een veilige en gemakkelijke manier om geld op te slaan en het risico op diefstal te verminderen.

Type wapenkluis

De Supra Sleutelkluis heeft ook een specifiek type genaamd de wapenkluis. Deze kluis is ontworpen om wapens veilig en beveiligd op te bergen. Het biedt optimale bescherming tegen diefstal en ongeoorloofde toegang tot wapens.

Het slot van de wapenkluis is beveiligd met een 5-cijferige code, zodat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot de wapens. Daarnaast voldoet de wapenkluis aan Europese veiligheidsstandaarden en is het geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

Met de Supra wapenkluis hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je wapens.

Type inbouwkluis

Een inbouwkluis is een type sleutelkluis dat in een muur of vloer kan worden ingebouwd voor maximale beveiliging en discretie. Deze kluis wordt volledig geïntegreerd in de constructie van het gebouw, wat betekent dat het niet gemakkelijk kan worden opgemerkt of verwijderd door onbevoegden.

Met een inbouwkluis kunt u uw waardevolle spullen en documenten veilig bewaren en ze beschermen tegen inbraakpogingen. Het is een populaire keuze voor thuisgebruik, maar ook voor commerciële en zakelijke doeleinden.

Bij het kiezen van een inbouwkluis is het belangrijk om rekening te houden met de juiste afmetingen, certificeringen en beveiligingsfuncties om ervoor te zorgen dat uw waardevolle spullen goed worden beschermd.

Type laptopkluis

De Supra Sleutelkluis biedt ook een speciaal type kluis voor laptops. Deze laptopkluis is ontworpen om je laptop veilig op te bergen en te beschermen tegen diefstal en schade. De kluis heeft een stevige constructie en is gemaakt van hoogwaardige materialen om maximale bescherming te bieden.

Met de laptopkluis kun je je laptop veilig opbergen wanneer je niet thuis bent of wanneer je deze niet gebruikt. Dit geeft gemoedsrust, wetende dat je waardevolle laptop veilig is opgeborgen.

Met de Supra laptopkluis hoef je je geen zorgen te maken over het verliezen of beschadigen van je laptop, omdat deze veilig is opgeborgen in de kluis. Het biedt een extra beveiligingslaag voor je waardevolle elektronica, waardoor je met een gerust hart kunt reizen of je huis verlaten zonder bang te hoeven zijn voor diefstal van je laptop.

Type lockerkast

De Supra Sleutelkluis is ook beschikbaar in het type lockerkast. Deze lockerkasten bieden extra opslagruimte voor sleutels en andere waardevolle spullen. Ze zijn ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld sportscholen, scholen, bedrijven of appartementencomplexen.

De lockerkasten zijn gemaakt van stevig materiaal en zijn bestand tegen inbraakpogingen. Ze hebben een gemakkelijk te gebruiken slot, dat alleen geautoriseerde personen toegang geeft tot de sleutels.

Met een lockerkast van Supra kunt u uw sleutels veilig en georganiseerd bewaren.

Type beveiligingssysteem

Het beveiligingssysteem van de Supra Sleutelkluis is zeer betrouwbaar en biedt maximale bescherming tegen ongewenste toegang. Het slot van de sleutelkluis is beveiligd met een 5-cijferige code, waardoor alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot de sleutels.

Dit zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over het kwijtraken van sleutels of ongeautoriseerde toegang tot je woning of bedrijfspand. Bovendien voldoet de Supra Sleutelkluis aan Europese veiligheidsstandaarden en heeft het certificering ontvangen, wat bewijst dat het product aan strenge kwaliteitseisen voldoet.

Kenmerken van de Supra Sleutelkluis

De Supra Sleutelkluis heeft verschillende kenmerken, waaronder een grote capaciteit voor sleutels, brandbescherming en beveiligingskeurmerken.

Capaciteit sleutels

De capaciteit van de Supra Sleutelkluis varieert afhankelijk van het model dat je kiest. Bijvoorbeeld, de Supra P500 Pro KeySafe sleutelkluis kan maximaal 5 sleutels bevatten. Dit is handig als je meerdere sleutels wilt opslaan, zoals huissleutels, autosleutels of sleutels voor je bedrijfspand.

Met deze grote opslagruimte hoef je je geen zorgen te maken dat je niet genoeg plek hebt voor al je sleutels. Het hebben van een ruime capaciteit is vooral handig als je de sleutelkluis wilt delen met anderen, zoals familieleden of collega’s.

Zo kunnen ze gemakkelijk toegang krijgen tot de sleutels wanneer dat nodig is. Met de Supra Sleutelkluis hoef je je geen zorgen te maken over beperkte opslagruimte voor je sleutels.

Brandbescherming

Brandbescherming is een belangrijk kenmerk van de Supra Sleutelkluis. Het product is getest en gecertificeerd volgens Europese normen, waardoor het voldoet aan de vereiste veiligheidsstandaarden.

Dit betekent dat de sleutelkluis bestand is tegen brand en jouw sleutels beschermt in geval van een brandincident. Met de Supra Sleutelkluis hoef je je dus geen zorgen te maken over het verlies van je sleutels tijdens een brand en kun je ze veilig bewaren.

Beveiligingskeurmerken

Ik heb ontdekt dat de Supra Sleutelkluis verschillende beveiligingskeurmerken heeft. Het LPS1175 Issue 8 A5 certificaat 1062h is een van deze keurmerken, wat betekent dat het product strenge tests heeft doorstaan.

Dit zorgt voor extra gemoedsrust, omdat je weet dat de sleutelkluis aan hoge veiligheidsstandaarden voldoet. Bovendien is de sleutelkluis getest en gecertificeerd volgens Europese normen, waardoor het voldoet aan de vereiste veiligheidsstandaarden.

Met deze keurmerken kun je erop vertrouwen dat jouw sleutels veilig zijn opgeborgen in de Supra Sleutelkluis.

Voordelen van de Supra Sleutelkluis

De Supra Sleutelkluis biedt uitstekende veiligheid en beveiliging voor uw sleutels, waardoor u gemoedsrust kunt hebben dat uw eigendommen beschermd zijn. Het gemak en gebruiksgemak van het codeslot zorgen voor een eenvoudige toegang tot uw sleutels wanneer u ze nodig heeft.

Daarnaast is de duurzaamheid en kwaliteit van de kluis opmerkelijk, waardoor deze lang meegaat.

Veiligheid en beveiliging

Als het gaat om veiligheid en beveiliging, is de Supra Sleutelkluis een betrouwbare keuze. Het product heeft strenge tests doorstaan en certificeringen ontvangen, zoals het LPS1175 Issue 8 A5 certificaat, wat aangeeft dat het bestand is tegen inbraakpogingen.

De sleutelkluis heeft ook een stevig ontwerp en is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het duurzaam en bestand is tegen vandalisme. Daarnaast is de sleutelkluis beveiligd met een 5-cijferige code, waardoor alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot de sleutels.

Of je nu thuis bent of op kantoor, met de Supra Sleutelkluis kun je gerust zijn, wetende dat je sleutels veilig zijn opgeborgen.

Gemak en gebruiksgemak

De Supra Sleutelkluis biedt veel gemak en gebruiksgemak. Het installatieproces is eenvoudig en kan zowel binnen als buiten worden gedaan. Het slot van de sleutelkluis is beveiligd met een 5-cijferige code, waardoor alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot de sleutels.

Dit maakt het hanteren van de kluis heel gemakkelijk en beschermt je sleutels tegen ongewenste toegang. Bovendien heeft de kluis een grote opslagcapaciteit en kan hij maximaal 5 sleutels bevatten, wat handig is voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

Dankzij het duurzame en robuuste ontwerp van de kluis, hoef je je geen zorgen te maken over inbraken of beschadigingen. Met de Supra Sleutelkluis ben je verzekerd van gemak en gebruiksgemak bij het veilig opbergen van je sleutels.

Duurzaamheid en kwaliteit

De Supra Sleutelkluis staat bekend om zijn duurzaamheid en kwaliteit. Het product is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een robuust ontwerp dat bestand is tegen inbraakpogingen.

De sleutelkluis is getest en gecertificeerd volgens Europese normen, waardoor het voldoet aan de vereiste veiligheidsstandaarden. Bovendien wordt het geleverd met een garantieperiode van 2 jaar, wat getuigt van de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product.

Met de Supra Sleutelkluis kun je erop vertrouwen dat je sleutels en andere waardevolle spullen veilig zijn opgeborgen.

Conclusie en aanbevelingen

De Supra Sleutelkluis is een waardevol en betrouwbaar product voor het veilig opslaan van sleutels en andere waardevolle spullen. Met zijn sterke constructie, beveiligd slot en grote opslagcapaciteit biedt het gemoedsrust en gemak.

Of je nu een particulier bent die zijn sleutels veilig wil bewaren of een bedrijfseigenaar die de toegang tot sleutels wil beheren, de Supra Sleutelkluis is een goede keuze. Ik raad dit product ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige en duurzame sleutelkluis.

Meer over ‘Sleutelkluizen’

Veiligheid en toegankelijkheid zijn twee kernelementen wanneer het om sleutelkluizen gaat. In een wereld waar sleutelkluis Engels als term vaak voorkomt, blijft de behoefte aan degelijke informatie en variëteit aan opties voortdurend groeien. Het huren van een sleutelkluis kan een geschikte optie zijn voor diegenen die flexibiliteit wensen.

Bij het kiezen van een sleutelkluis is het cruciaal om aandacht te besteden aan potentiële sleutelkluis inbraak risico’s. Het begrijpen van de werking sleutelkluis is dan ook essentieel om de veiligheid te waarborgen. Daarnaast kunnen sleutelkluizen ook geïntegreerd worden in een brievenbus, voor extra gemak.

Er zijn vele merken en types beschikbaar, zoals de Aldi sleutelkluis en de speciale Airbnb sleutelkluis, die veel door verhuurders wordt gebruikt. De Supra sleutelkluis is een andere populaire keuze onder de gebruikers.

Voor degenen die op zoek zijn naar verschillende verkooppunten, biedt Blokker ook sleutelkluizen aan, evenals Vegro. Ook is er de optie van een mechanische sleutelkluis voor diegenen die een voorkeur hebben voor een meer traditionele aanpak.

Als alternatief kan men ook overwegen om een alternatief voor een sleutelkluis te onderzoeken, terwijl instellingen zoals Vierstroom specifieke sleutelkluis oplossingen bieden. De anker sleutelkluis en de ronde sleutelkluis zijn eveneens beschikbare opties voor diegenen die op zoek zijn naar variatie in design en functionaliteit.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is de Supra Sleutelkluis?

De Supra Sleutelkluis is een beveiligingssleutelkluis voor thuiszorgsleutelkluis en het heeft een politiekeurmerk voor zijn inbraakwerende eigenschappen.

2. Hoe werkt de cijfercombinatie op de Supra Sleutelkluis?

De cijfercombinatie op de Supra Sleutelkluis is instelbaar, wat betekent dat u uw eigen code kunt kiezen voor sleutelbescherming.

3. Kan ik de Supra Sleutelkluis buiten gebruiken?

Ja, u kunt de Supra Sleutelkluis buiten gebruiken. Het is ontworpen om weer en wind te weerstaan.

4. Hoe vergelijk ik de Supra Sleutelkluis met andere merken?

U kunt de sleutelkluizen vergelijken door een sleutelkluisjes test te doen of door klantenbeoordelingen van de Supra Sleutelkluis te lezen.

5. Waar kan ik de Supra Sleutelkluis kopen?

U kunt de Supra Sleutelkluis kopen bij veel winkels die beveiligingsproducten verkopen. U kunt ook online kijken voor de beste prijzen.

6. Heeft de Supra Sleutelkluis een handleiding?

Ja, de Supra Sleutelkluis wordt geleverd met een handleiding die u helpt bij het instellen van uw sleutelkast op afstand of het wijzigen van uw sleutelkluis code.

» Referenties


1. Lette, M., Stoop, A., Gadsby, E., Ambugo, E.A., Mateu, N.C., Reynolds, J., Nijpels, G., Baan, C., & de Bruin, S.R. (2020). Supporting Older People to Live Safely at Home – Findings from Thirteen Case Studies on Integrated Care Across Europe. Int J Integr Care, 20(4), 1.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7546110/

2. Politiekeurmerk Veilig Wonen. (2021). Hoe kies ik een veilige sleutelkluis?
https://www.politiekeurmerk.nl/2021/07/14/hoe-kies-ik-een-veilige-sleutelkluis/

» Referenties

Conclusie beste sleutelkluis 2023

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (1992) is de oprichter van Zorghulpmiddeleninfo.nl. Door haar ervaring als ergotherapeut is ze uitstekend in staat om te adviseren over hulpmiddelen in de zorg. Ze verdiept zich grondig in verschillende zorghulpmiddelen en deelt haar inzichten via gedetailleerde reviews. Kies altijd het beste hulpmiddel voor jouw specifieke situatie door je te laten inspireren door de deskundige adviezen. Voor direct contact kun je haar bellen op 033-2022144 tijdens kantooruren of een e-mail sturen op anouk@zorghulpmiddeleninfo.nl. Volg Anouk ook op LinkedIn en Facebook voor meer updates en inzichten. Meer advies van Anouk van Gangelen
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Supra Sleutelkluis: Een Gedetailleerde Review (2023)

Laat een reactie achter