In dit artikel

Beste Stoelfiets | Review | 5x Test!

Beste Stoelfiets | Review (2024) | 5x Test!

In dit artikel

Heeft u interesse in een stoelfiets kopen? Wellicht bent u er dan al achter gekomen hoeveel keuze er is. Er zijn allerlei soorten stoelfietsen verkrijgbaar: van trapfietsen tot elektrische stoelfietsen. En van rolstoelfietsen tot hometrainers. Hoog tijd voor een nieuwe review: ik ga stoelfietsen vergelijken! Ik heb een uitgebreide stoelfietsen test gedaan, zodat de keuze voor u een stuk gemakkelijker wordt. Ga er maar lekker voor zitten, want ik ga beginnen.

Kort samengevat:

Mijn beste stoelfiets (en die ik persoonlijk graag adviseer aan mijn cliënten) is de Tunturi Cardio Fit M50. Met deze elektrische stoelfiets kun je zittend fietsen via een natuurlijke beweging en de digitale display is voor iedereen goed afleesbaar!

Stoelfietsen vergelijken; hoe doen we dat?

Bij het vergelijken van de beste stoelfietsen lette ik onder andere op de kwaliteit van elke stoelfiets, het gebruiksgemak en de functionaliteiten. Daarbij gebruikte ik mijn eigen kennis en ervaring als ergotherapeut. Ook keek ik naar de stoelfiets prijs en zocht ik stoelfiets ervaringen en reviews op van andere mensen. Zo kon ik uiteindelijk een conclusie trekken en de beste stoelfiets voor u kiezen.

Mijn Beste Stoelfiets voor ouderen Keuzehulp

ProductAdviesprijsGewichtBelangrijkste functionaliteitExtra’s
1. Tunturi Cardio Fit€1294,5kgElektrisch12 snelheden en 5 programma’s
2. Activora€79,953,3kgKlein en verplaatsbaarApp en anti slipmat
3. Tunturi Mini Bike€79,992,2kgOpvouwbaarVoor benen en armen
4. Elektrische Mobiliteitstrainer€1695,5kgElektrisch12 snelheden en 5 programma’s
5. Tunturi Dual Bike€797,2kgVerstelbaarVoor benen en armen

1. Tunturi Cardio Fit M50 

De Tunturi Cardio Fit M50 is een mobiliteitstrainer waarmee u dagelijks in beweging kunt blijven. Of u nu revalideert, minder mobiel bent of door uw leeftijd minder vaak buiten komt; deze trainer is ideaal. U kunt er uw armen en benen mee trainen en op die manier gezond blijven. Bovendien is deze stoelfiets licht van gewicht. Er zit een afstandsbediening bij om de snelheid, tijd, programma’s en richting (voor- of achteruit trappen) in te stellen. Hierop kunt u ook de verbrande calorieën bijhouden.

Beste Stoelfiets | Review | 5x Test!

Het is een elektrisch aangedreven stoelfiets met 12 snelheden en 5 programma’s. Daardoor raakt u nooit verveelt als u Tunturi Cardio Fit M50 in huis haalt. U kunt uzelf steeds blijven uitdagen door deze mogelijkheid tot variëteit. Het is dus een veelzijdige stoelfiets. Op het display kunt u de verbruikte calorieën aflezen en ziet u hoe u uw spieren getraind hebt na afloop van elke training. Een bijkomend voordeel is dat er geen krachtinspanning nodig is om de trappers in beweging te krijgen, dankzij de lichte weerstand bij het opstarten.

Plaatst u de Tunturi Cardio Fit M50 op een gladde ondergrond? Geen zorgen, want deze compacte bewegingstrainer heeft een extra brede voet met antislip. Deze zorgt voor een stabiele positie en de verstelbare voetriemen houden uw voeten altijd stevig op de brede trappers. U kunt op deze manier uw beenspieren trainen en het is fijn dat de bloedcirculatie gestimuleerd wordt. Ook uw enkels, knieën en heupen worden in beweging gebracht. Tip: zet deze goede stoelfiets op tafel en gebruik de pedalen als handvaten om uw armen, polsen, rug en schouders te trainen.

Voordelen Tunturi

✅ Ideale stoelfiets voor de nodige calorieën verbranden;

✅ Deze stoelfiets geeft u de mogelijkheid zelf uw tempo te bepalen (van een rustig tempo tot heel snel trainen);

✅ Met deze stoelfiets train je meerdere lichaamsdelen;

✅ Neem plaats in een comfortabele stoel en of train de armen wanneer u hem op tafel zet;

✅ Handig display om trainingsgegevens op af te lezen;

✅ 12 snelheden en 5 programma’s voor verschillende weerstandsniveaus;

✅ Met extra brede anti slipmat en verstelbare voetriemen.

Nadelen Tunturi 

❌ Zit u niet rechtop dan loopt u de kans dat uw spieren overbelast raken als u uw armen hiermee traint;

❌ Hij zit in een wat hogere prijsklasse (evengoed een goede prijs kwaliteitsverhouding).


Bekijk meer productinformatie

2. Activora

Wilt u graag in beweging blijven, thuis sporten, revalideren of uw spieren versterken? De Activora stoelfiets beschikt over bluetooth en kan daardoor verbinden met de bijbehorende Z-Sport app. Zo heeft u altijd inzicht in uw statistieken en trainingen en kunt u uzelf blijven uitdagen en verbeteren. Het is dé manier om gemotiveerd te blijven. Deze stoel fiets is verplaatsbaar en beschikt over een anti slipmat. Zo blijft hij stevig op zijn plek staan wanneer dat nodig is. Het zwaardere vliegwiel zorgt voor een betere bloedcirculatie van het lichaam en u kunt altijd zelf de weerstand bepalen door een gewenst niveau te kiezen.

Beste Stoelfiets | Review | 5x Test!

Met de Activora vermindert u spier- en herstelpijn, als u hem regelmatig gebruikt. U kunt hem gemakkelijk opbergen, maar ook meenemen dankzij het compacte formaat. Hij wordt graag gebruikt door mensen die revalideren of op leeftijd zijn, omdat hij zo gemakkelijk in gebruik is. Ook voor mensen met een zittend beroep biedt hij de uitkomst. Het apparaat is gemaakt van ABS plastic en het betreft een stijlvol ontwerp in de kleur zwart. Door de afmetingen van 40x35x31cm past hij eventueel gemakkelijk onder een bureau of in een kast. En hij weegt slechts 3,3kg.

Ik vind de Activora persoonlijk een van de beste stoelfietsen. Deze stoel fiets biedt voldoende weerstand aan verschillende doelgroepen en helpt vooral om in beweging te blijven. Ook op de lange termijn. Dat komt door de handige app die zeker extra waarde biedt, als u het mij vraagt. Door het aflezen van verbrande calorieën en andere trainingsgegevens zal deze stoelfiets handig bijdragen aan een fitter leven.

Voordelen Activora

✅ Met handige Z-Sport app om trainingsgegevens bij te houden;

✅ Een van de beste stoelfietsen die verplaatsbaar is;

✅ Licht van gewicht en klein van formaat;

✅ Geschikt voor verschillende doelgroepen (van revaliderenden tot aan ouderen en mensen met een zittend beroep);

✅ Geschikte stoelfiets in een stijlvol ontwerp en zwarte kleur;

✅ U kunt zelf de weerstand bepalen.

Nadelen Activora

❌ De app is misschien te modern voor oudere mensen om te gebruiken;

❌ Zonder de app ziet u niet goed hoeveel calorieën u verbrand heeft of op welke weerstand u fietst. Dat wordt pas goed zichtbaar gemaakt in de app (en dus niet op het display).


Bekijk meer productinformatie

3. Tunturi Mini Bike

Op nummer drie in deze selectie staat in mijn ogen als ergotherapeut de Tunturi Mini Bike. Het is een mini stoelfiets die u tijdens andere activiteiten kunt gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer u achter de laptop werkt of wanneer u tv kijkt. Door het handige formaat kunt u actief zijn terwijl u een minder actieve activiteit uitvoert. Zo verbrandt u toch calorieën, blijft u in beweging en werkt u aan uw conditie.

Beste Stoelfiets | Review | 5x Test!

De Tunturi Mini Bike is een fietstrainer stoel voor jong en oud. Deze elektrische beentrainer is opvouwbaar, dus u kunt de stoel fiets trainer eenvoudig opbergen wanneer u deze niet gebruikt. Met de knop in het midden van de stoeltrainer kunt u de weerstand op- of afbouwen. Op de ingebouwde computer worden uw afgelegde kilometers bijgehouden en kunt u trainingsdoelen registreren.

Deze stoeltrapper of mini hometrainer fiets is overigens ook geschikt om de armen te trainen. Daarvoor kunt u de stoelfietstrainer gewoon voor u op een tafel zetten. In de praktijk vinden mijn klanten het prettig te kunnen afwisselen en daardoor blijven de trainingen volgens hen ook leuk om uit te voeren. De Tunturi Mini Bike weegt slechts 2,2 kg en wordt geleverd in de kleur grijs met zwart.

Voordelen Tunturi

✅ Deze zit fietstrainer is geschikt voor armen en benen;

✅ Opvouwbare stoelfietsen die gemakkelijk op te bergen zijn;

✅ Lichtgewicht stoelfiets die geschikt is voor elke leeftijd;

✅ Voordelige stoelfiets;

✅ De stoelfiets heeft een draaiknop voor verschillende weerstanden.

Nadelen Tunturi

❌ Het is niet heel hygiënisch om iets wat op de grond staat en met de voeten gebruikt wordt daarna op tafel te zetten en er met uw handen aan te zitten, dus u moet het apparaat tussentijds vaak schoonmaken;

❌ De weerstand wordt ingesteld door een knop, wat minder duidelijk is dan wanneer er knopjes op een display zitten om dit te doen.


Bekijk meer productinformatie

4. Elektrische Mobiliteitstrainer

Het volgende model in de selectie beste stoelfietsen is de Elektrische Mobiliteitstrainer. Het is een elektrisch aangedreven fietstrainer waarmee u uw benen en armen kunt trainen. En dat zonder veel kracht te hoeven gebruiken. Door de elektrische aandrijving beweegt hij namelijk al snel mee in de gewenste richting en wordt uw bloedcirculatie gestimuleerd. Dat is vooral ideaal voor oudere mensen of mensen die revalideren na een operatie of blessure. Deze stoel fiets kan ook achteruit trappen.

Beste Stoelfiets | Review | 5x Test!

De Elektrische Mobiliteitstrainer heeft 5 trainingsprogramma’s en 12 snelheidsstanden om uit te kiezen. Zo kunt u uzelf elke training uitdagen op een gepast niveau. Ook zit er een timer op die van 1 tot 15 minuten ingesteld kan worden. En zowel de tijd als de afstand, snelheid en het aantal verbrande calorieën wordt bijgehouden. Het flexibele krulsnoer is handig op te rollen en gaat ook lang mee.

Elektrische Mobiliteitstrainer is in mijn ogen een van de beste stoelfietsen. Dat komt doordat hij altijd de juiste weerstand biedt aan wie er dan ook gebruik van maakt. Daardoor kan hij ook door meerdere personen in hetzelfde huishouden gebruikt worden. Ik vind het niet alleen een praktische trainer, maar ook een stijlvol en modern uitziend ontwerp. Daardoor staat hij mooi in elk interieur.

Voordelen Elektrische Mobiliteitstrainer

✅ Elektrisch aangedreven stoelfiets voor alle leeftijden;

✅ Bepaal zelf de weerstand en snelheid dankzij 5 trainingsprogramma’s en 12 snelheden;

✅ Handig en flexibel krulsnoer;

✅ Modern en stijlvol ontwerp;

✅ Inclusief timer die van 1 tot 15 minuten ingesteld kan worden;

✅ U kunt ook andere trainingsgegevens zoals snelheid, afstand, calorieën en getrainde tijd bijhouden.

Nadelen Elektrische Mobiliteitstrainer

❌ Voor oudere mensen kunnen de kleine knopjes en aanduidingen wat onduidelijk zijn (in verband met minder goed zicht);

❌ Wilt u deze beste kiezen, dan betaalt u hiervoor wel meer dan voor de andere modellen.


Bekijk meer productinformatie

5. Tunturi Dual Bike

Zoekt u een hand en stoelfiets voor ouderen? Met de stoelfiets Tunturi traint u zowel uw benen als uw armen. Zet deze stoelfiets voor u neer en begin met trainen. Ondertussen kunt u werken, televisie kijken of een praatje maken met de visite. Zo kunt u lekker vanuit huis trainen met deze trapfiets of stoelfiets.

Beste Stoelfiets | Review | 5x Test!

U kunt de handpedalen van de Tunturi bewegingstrainer naar voren halen, zodat u er beter bij komt. Daardoor kunt u voor uw rug ook een betere houding aannemen en voorkomt u overbelasting. En de draaiknoppen op deze stoel fiets helpen u de weerstand naar wens in te stellen. Tunturi stoelfietsen zijn daardoor heel gemakkelijk te gebruiken en multifunctioneel inzetbaar.

Zoekt u een stoelfiets waarmee u fit blijft vanuit uw stoel? Tunturi Dual Bike Trainer is hiervoor heel geschikt. Deze stoelfiets weegt 7,2 kg en de afmetingen zijn 43x41x94cm. Hij wordt geleverd in de kleur zwart met wit en is gemaakt van staal en kunststof. Houd er rekening mee dat dit een hoger model betreft. Als u uw armen en benen graag traint op afzonderlijke onderdelen (in verband met hygiëne bijvoorbeeld), dan is dit een ideaal model stoelfiets voor u!

Voordelen Tunturi

✅ Tunturi mini fiets voor benen en armen trainen;

✅ Kan ook als tafel fiets gebruikt worden;

✅ Compacte fitness pedaaltrainer die u helpt om thuis fit te blijven;

✅ Tunturi trapfietsen zijn verstelbaar in weerstand niveau;

✅ Afzonderlijke onderdelen voor armen en voeten, dus hygiënischer in gebruik.

Nadelen Tunturi

❌ Het is een vrij zwaar model in vergelijking met de andere merken, wat onhandiger is met verplaatsen;

❌ Het is een dubbele trainer, waardoor hij hoog is en meer ruimte in beslag neemt.


Bekijk meer productinformatie

Mijn beste stoelfiets

Bent u benieuwd naar wat voor mij de beste stoelfiets is? Als ergotherapeut ben ik tijdens mijn werk veel in contact met mensen die stoelfietsen gebruiken. Ik zie hierdoor in de praktijk heel goed wat wel en niet werkt en waar mensen behoefte aan hebben. Nadat ik elke stoelfiets in dit artikel bestudeerd heb, ben ik tot een conclusie gekomen. De beste stoelfiets kopen betekent voor mij de Tunturi Cardio Fit M50 bestellen!

Beste Stoelfiets | Review | 5x Test!

Tunturi Cardio Fit M50 is ideaal voor als u fit en gezond wilt blijven. Hij geeft u de mogelijkheid om zelf uw tempo te bepalen en u kunt er meerdere lichaamsdelen mee trainen. Op het handige display ziet u precies hoeveel u al gedaan heeft en er zijn 12 snelheden en 5 trainingsprogramma’s om uit te kiezen. Daardoor kiest u altijd zelf de juiste weerstand. Dankzij de extra brede anti slipmat staat hij altijd stabiel en bent u dus veilig tijdens het gebruik ervan. De verstelbare voetriemen vind ik ook een groot pluspunt, omdat mensen met bredere voeten niet van alle stoelfietsen gebruik kunnen maken, blijkt in de praktijk. Ik ben dus heel enthousiast over dit model en ik raad het als ergotherapeut zeker aan!


Bekijk meer productinformatie

Stoelfiets reviews 

Bent u benieuwd naar de stoelfiets ervaringen van andere mensen? Ik heb verschillende reviews over bovenstaande stoelfietsen gevonden. Zo kunt u beter beslissen of een bepaalde stoelfiets of voet fiets bij u past.

Tunturi Cardio Fit M50 review

Amanda vertelt over Tunturi Cardio Fit M50: “Ik ben hier zo blij mee! Ik gebruik hem gewoon vanuit mijn stoel als ik tv kijk en ook als ik thuis werk van achter de laptop.”

Activora review

“Het regent zo vaak in Nederland, maar ik wandel graag. Daarom wilde ik een stoelfiets kopen. Ik heb Activora gekocht en dit was een topkeuze. Goed betaalbaar en goede kwaliteit”, schrijft Fred.

Tunturi Mini Bike review

De stoelfiets Minibike is favoriet bij Jorn. Dat blijkt uit zijn stoelfiets review. “Eerst dacht ik is een stoelfiets gezond? Maar als ik helemaal niets doe dan groei ik dicht denk ik. Daarom besloot ik de Stoelfiets Mini Bike te kopen. Ik voel mij echt een stuk fitter en ondanks dat ik misschien nooit meer echt kan sporten ervaar ik deze stoelfiets als super prettig in gebruik.”

Elektrische Mobiliteitstrainer review 

Sander zocht naar een elektrische mini hometrainer beentrainer stoelfiets. “Heel handig, want nu kan ik zonder te veel kracht te zetten toch mijn armen en benen trainen. Ik zit tijdelijk in een rolstoel, maar ik voel mij daardoor niet zo lekker fit als voorheen. Dit helpt om in elk geval iets van beweging te doen. Zodra het weer kan ga ik de sportschool weer in maar voor nu ben ik blij met deze elektrische mobiliteitstrainer.”

Tunturi Dual Bike review 

Ook over de Tunturi stoelfiets vond ik een interessante review. Bert vertelt dat hij de stoelfiets minibike duotrainer van zijn dochter kreeg. “Ik zag het nut er niet zo van in, maar als je sport voel je je toch beter over jezelf. En ik krijg er meer energie van ook. Mijn dochter zag dat ik niet lekker in mijn vel zat en gaf mij toen deze stoelfiets cadeau. Ik moet zeggen dat ik er achteraf heel blij mee ben. Ik gebruik hem bijna elke dag wel.”

Stoelfiets kopen checklist

Wilt u een stoelfiets kopen, dan moet u op een aantal dingen letten. Dan weet u in elk geval zeker dat u een goede keuze maakt. Ik heb hieronder een aantal praktische vragen gesteld die u hierbij zullen helpen. Doe er uw voordeel mee!

1. Wat moet de stoel fiets kunnen (bijv: opvouwbare stoelfiets)?

Om te bepalen welke stoelfiets Medipoint geschikt is voor uw situatie, moet u eerst nadenken over welke functionaliteiten de stoelfiets moet hebben. Zoekt u een eenvoudige trapfiets of wilt u een rolstoelfiets kopen?

En wilt u licht trainen, zoals met een stoelfiets voor ouderen? Of zoekt u naar een stoelfiets hometrainer waarmee u uzelf kunt blijven uitdagen? Dan zijn verschillende snelheden en weerstanden namelijk handig zodat u de stoelfiets langzaam verhogen zodat u kunt instellen hoeveel weerstand erop zit.

Verder is het van belang om na te denken over of u alleen uw benen wilt trainen met een stoelfiets of ook uw armen. En of u dit vanuit een standaard stoel doet of eventueel vanuit uw bed. Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende stoelfiets modellen te koop die aansluiten bij dergelijke specifieke wensen.

2. Hoeveel mag uw stoelfiets wegen?

Als u zelfstandig een stoelfiets wilt gebruiken en u slecht ter been, geblesseerd of revaliderend bent, dan is het belangrijk om een lichtgewicht stoelfiets te kiezen. Krijgt u hulp wanneer u uw stoelfiets gebruikt, dan is dit minder relevant. Houd er wel rekening mee dat een lichtgewicht, compacte rolstoelfiets of opvouwbare stoelfiets gemakkelijker mee te nemen is. Zo kunt u deze ook op reis gebruiken om zo toch in beweging te blijven, waar u ook bent.

3. Wat is uw budget voor stoelfietsen?

Heeft u nagedacht over uw budget voor stoelfietsen? De meeste stoelfietsen zijn niet heel duur. Toch kan het voorkomen dat uw voorkeur uitgaat naar trapfietsen die wel prijzig zijn. Zo is een elektrische stoelfiets voor ouderen en/of jongeren vaak een stuk duurder dan een standaard model of opvouwbare stoelfiets. Afhankelijk van hoeveel geld u wilt uitgeven aan een nieuwe stoelfiets, kunt u hierin keuzes maken. Het is ook mogelijk om een tweedehands stoelfiets te kopen. Of wellicht kunt u een stoelfiets lenen of stoelfiets huren bij een zorginstelling. Dat scheelt ook geld, zeker wanneer u de stoelfiets slechts tijdelijk gebruikt.

4. Wilt u per se een stoelfiets aanbieding scoren?

Tot slot een belangrijke vraag: wilt u per se een stoelfiets aanbieding scoren? Dan kan een stoelfiets kortingscode handig zijn. Nu is er niet altijd stoelfiets korting mogelijk, maar door hier gericht naar te zoeken op het internet komt u nog weleens een leuke aanbieding tegen. Of u nu een voetfiets, zitfiets of rolstoelfiets op het oog heeft, met een kortingscode kan de aankoop ervan een stuk leuker worden. Bovendien hoeft u zo niet onnodig veel te betalen om in beweging te blijven.

Meest gestelde vragen over stoelfietsen

Heeft u nog vragen over stoelfietsen? Hieronder vindt u de meest gestelde stoel fiets vragen en de antwoorden.

Wat is de beste stoelfiets?

Bent u op zoek naar de beste stoelfiets, dan kan ik u de Tunturi Cardio Fit M50 aanraden. Dit model biedt in mijn ogen als ergotherapeut verreweg de meeste voordelen. Van het handige display tot aan de mogelijkheid om zowel armen als benen te trainen. En van de 12 snelheden en 5 trainingsprogramma’s om uit te kiezen en de handige anti slipmat tot aan de verstelbare voetriemen waardoor ook bredere voeten er met gemak in passen. Ik zie in de praktijk dat mijn cliënten er graag gebruik van maken en ik vind het zelf ook een prettige stoelfiets!

Waarom een stoelfiets gebruiken?

Waarom een stoelfiets gebruikt wordt, is om verschillende redenen. Vaak zijn stoelfietsen handig voor mensen die een verminderde mobiliteit en bewegingsbeperking hebben. Zij kunnen niet wandelen of fietsen op een standaard fiets. Een stoelfiets biedt dan de uitkomst, omdat deze gebruikt kan worden terwijl u in een stoel zit. Mocht u gebruik maken van een scootmobiel, dan blijft u toch meer in conditie. Zo blijft u toch in beweging, ook als u een langere tijd niet kunt sporten of zelfs chronisch beperk bent door Parkinson, Beroerte, Reuma, MS, COPD, Post Covid of andere beperkingen. Ieder mens zou namelijk regelmatig moeten bewegen voor zijn of haar gezondheid.

Hoe werkt een stoelfiets?

De werking van een stoelfiets is afhankelijk van het type stoelfiets dat u koopt. Stoelfietsen die alleen bedoeld zijn om te trappen, zet u voor u op de grond. Neem plaats in een (sta op) stoel of trippelstoel en begin te fietsen. Stoelfietsen waarmee u ook uw armen kunt trainen, zet u voor u op tafel. Er bestaan ook elektrische stoelfietsen die bewegen gemakkelijker maken. Er bestaat een opvouwbare stoelfiets of verrijdbaar en kunnen daardoor gemakkelijk worden meegenomen of verplaatst.[1]

Wordt een stoelfiets vergoed door de verzekering?

Wilt u een stoelfiets kopen, maar kunt u het bedrag hiervoor niet (geheel) zelf betalen? Dan is het interessant om eens na te vragen bij uw zorgverzekering of er een stoelfietsen vergoeding mogelijk is. Dit zal verschillen per zorgverzekering. Daarom adviseer ik u om altijd eerst informatie op te vragen, voordat u een stoelfiets kopen gaat. Verder adviseer ik om in de gaten te houden of ergens een stoelfiets aanbieding of stoelfiets korting is.

» Referenties


1. Puviyarasu Subramaniam Anbuchezhian, Ukkeshwar V.S. (2016). Design and Analysis of a New Mini-Bike Prototype Using Fabrication Techniques. January 2016.
https://www.researchgate.net/publication/320238062_Design_and_Analysis_of_a_New_Mini-Bike_Prototype_Using_Fabrication_Techniques

2. Walid Bouaziz, Elise Schmitt, Georges Kaltenbach, Bernard Geny, and Thomas Vogel. (2015). Health benefits of cycle ergometer training for older adults over 70: a review. Eur Rev Aging Phys Act, 12:8.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4748329/

3. Vogel T, Brechat PH, Leprêtre PM, Kaltenbach G, Berthel M, Lonsdorfer J. (2009). Health benefits of physical activity in older patients: a review. Int J Clin Pract, 63, 303–20.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19196369/

» Referenties

Conclusie beste stoelfiets

  • Beste stoelfiets – Tunturi Cardio Fit
  • Beste stoelfiets voor ouderen – Activora
  • Beste elektrische stoelfiets – Tunturi Cardio Fit
  • Beste stoelfiets met trapondersteuning – Activora
Picture of Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (1992) is de oprichter van Zorghulpmiddeleninfo.nl. Door haar ervaring als ergotherapeut is ze uitstekend in staat om te adviseren over hulpmiddelen in de zorg. Ze verdiept zich grondig in verschillende zorghulpmiddelen en deelt haar inzichten via gedetailleerde reviews. Kies altijd het beste hulpmiddel voor jouw specifieke situatie door je te laten inspireren door de deskundige adviezen. Voor direct contact kun je haar bellen op 033-2022144 tijdens kantooruren of een e-mail sturen op anouk@zorghulpmiddeleninfo.nl.Volg Anouk ook op LinkedIn en Facebook voor meer updates en inzichten.Meer advies van Anouk van Gangelen