De veelzijdige mogelijkheden van de Rolstoel Roxx

Op zoek naar een rolstoel die écht bij u past kan soms aanvoelen als een uitdagende queeste. De Rolstoel Roxx van Life&Mobility verandert dit door zijn unieke modulaire en aanpasbare design.

In dit artikel ontdekt u hoe deze duurzame rolstoel niet alleen uw mobiliteit vergroot, maar ook uw comfort en levenskwaliteit verbetert. Ontdek de revolutionaire Roxx.

Samenvatting

  • De Rolstoel Roxx van Life & Mobility biedt gebruikers een modulair en multi – instelbaar frame, waarmee aanpassingen in zithoogte, zitdiepte en rugleuninghoek mogelijk zijn voor optimaal comfort en ondersteuning.
  • Met het unieke ovale frame combineert de Roxx esthetiek met functionaliteit, wat niet alleen een moderne uitstraling biedt, maar ook extra stevigheid garandeert voor gebruikers.
  • Het Newton zitsysteem in de Rolstoel Roxx zorgt voor een ergonomische en comfortabele zitpositie die vermoeidheid vermindert en de algehele mobiliteit verbetert.
  • Er zijn diverse financieringsopties beschikbaar voor de Rolstoel Roxx, waaronder vergoedingen via Wlz, Wmo en opties voor mensen met een Persoonsgebonden Budget (PGB), die individuele behoeften en budgetten ondersteunen.
  • Dankzij de persoonlijke aanpasbaarheid en lichte constructie stimuleert de Rolstoel Roxx onafhankelijkheid en biedt het een bredere toegang tot actieve deelname aan het dagelijks leven.

Beschrijving van de Rolstoel Roxx

Een strakke, moderne rolstoelauto met stadsgezichtachtergrond.

De Rolstoel Roxx, een product van innovatie en doordacht design, biedt gebruikers een nieuwe dimensie in mobiliteit en onafhankelijkheid. Deze modulaire rolstoel onderscheidt zich door zijn multi-instelbaar frame en esthetisch aantrekkelijke ovale framebuizen, ontworpen voor de perfecte balans tussen functie en vorm.

Modulaire ontwerp

Met het modulaire ontwerp van de Rolstoel Roxx speelt Life & Mobility in op uw behoefte aan flexibiliteit en persoonlijke aanpassingen. Elk onderdeel van deze vooruitstrevende rolstoel is ontworpen om individueel verstelbaar of vervangbaar te zijn, zodat het precies aansluit bij uw wensen en levensstijl.

Dankzij dit innovatieve concept kunt u componenten zoals de zitting, rugleuning en armsteunen eenvoudig aanpassen of upgraden zonder de hele rolstoel te hoeven vervangen. Dit maakt de Roxx niet alleen een duurzame keuze, maar ook een toekomstbestendige investering in uw mobiliteit.

Online bestellen en advies op maat krijgen voor uw modulaire rolstoel is eenvoudiger dan ooit; met een paar klikken configureert u de ideale Roxx die meegroeit met uw behoeften.

Multi-instelbare frame

Uw Rolstoel Roxx past zich aan uw specifieke behoeften aan dankzij het multi-instelbare frame. Verander de zithoogte, zitdiepte en zelfs de hoek van de rugleuning voor de perfecte ondersteuning.

Zo wordt mobiliteit niet alleen mogelijk, maar ook comfortabel en persoonlijk. De veelzijdigheid van het frame laat toe om de rolstoel volledig te tunen naar uw voorkeur qua aandrijving en opbouw.

Dit betekent dat u de controle heeft over hoe uw stoel rijdt en aanvoelt, voor een optimale ervaring.

Het innovatieve ontwerp van de Rolstoel Roxx stelt gebruikers in staat om aanpassingen te doen zonder dat dit ten koste gaat van de stevigheid of duurzaamheid. Of u nu door mac3 park cruist of gebruik maakt van onze eigen bezorgdienst, de aanpassingsmogelijkheden zijn eindeloos.

En met de zorgoutlet en onze eigen werkplaats is service altijd dichtbij. Na het afstellen van het frame gaat u verder naar het volgende unieke aspect van deze rolstoel: de unieke ovale framebuizen.

Unieke ovale framebuizen

De ovale framebuizen van de Rolstoel Roxx zijn niet alleen een blikvanger, ze bieden ook extra stevigheid. Met dit innovatieve design combineert u esthetiek met functionaliteit, waarbij de strakke lijnen voor een moderne uitstraling zorgen.

Dit unieke kenmerk onderscheidt de Rolstoel Roxx van opvouwbare rolstoelen met standaard buizen.

Het gebruik van ovale buizen maakt het mogelijk om het frame precies af te stemmen op uw persoonlijke voorkeur. Hierdoor past de rolstoel zich naadloos aan aan uw lichaam, waardoor het comfort toeneemt zonder in te leveren op de stijl.

Het multi-instelbare frame geeft de gebruiker de vrijheid om diverse aanpassingen te doen, wat de ervaring met de Rolstoel Roxx optimaliseert.

Voordelen van de Rolstoel Roxx

Een persoon gebruikt comfortabel de Rolstoel Roxx in een prachtig, toegankelijk buitenpark.

De Rolstoel Roxx biedt een reeks voordelen die uw dagelijks leven kunnen transformeren, met een ontwerp dat zich richt op zowel comfort als gebruiksgemak. U ontdekt dat deze rolstoel niet alleen uw mobiliteit verbetert, maar ook uw onafhankelijkheid en levenskwaliteit aanzienlijk verhoogt.

Comfortabele zitervaring

Uw dagelijkse activiteiten worden aanzienlijk plezieriger met de comfortabele zitervaring van de Rolstoel Roxx. De duurzame constructie en uitgebreide instelmogelijkheden staan garant voor een perfecte pasvorm, speciaal afgestemd op uw lichaam.

Dankzij het innovatieve Newton zitsysteem geniet u van optimale zitondersteuning, wat essentieel is voor uw houding en welzijn. Een goed passende rolstoel voorkomt ongewenste complicaties en stimuleert u om actief te blijven in uw dagelijkse leven.

Het unieke ovale frame niet alleen zorgt voor een opvallend design maar draagt ook bij aan de sterkte en lichtheid van de Rolstoel Roxx. Hierdoor beweegt u zich moeiteloos voort, of u nu binnen of buiten bent.

Professionals herkennen het belang van een juiste fit en adviseren daardoor vaak de Rolstoel Roxx voor zijn aanpasbaarheid en comfort. Met deze rolstoel bent u verzekerd van een mobiliteitsoplossing die zowel functioneel als stijlvol is.

Lichtgewicht en gemakkelijk te manoeuvreren

De Rolstoel Roxx scoort hoog op gebruiksgemak dankzij zijn lichte gewicht. Deze eigenschap maakt de stoel bijzonder handzaam in elke omgeving, of u nu binnenshuis draait of buiten over stoepen rijdt.

De constructie is zo ontworpen dat u moeiteloos kunt bewegen, wat voor mensen die actief zijn een groot voordeel is.

Gebruikers ervaren de soepelheid van de Roxx als ze door nauwe doorgangen manoeuvreren. Dit komt omdat de rolstoel niet alleen licht is, maar ook ontworpen met een slimme geometrie die helpt bij het nemen van scherpe bochten.

Zelfs in drukke ruimtes waar elke centimeter telt, biedt de Rolstoel Roxx de stuurprecisie die nodig is voor een vloeiende en effectieve navigatie.

Aanpasbaar aan individuele behoeften

U hebt een unieke lichaamsbouw en specifieke wensen, en dat begrijpt de Rolstoel Roxx. Dankzij het modulaire ontwerp en het multi-instelbare frame, stemt u de rolstoel precies af op uw maatvoering en comfort.

Zorgprofessionals werken met u samen om elke aanpassing nauwkeurig te maken; of u nu lang bent, kort, of speciale ondersteuning nodig heeft voor uw rug.

Het aanpassen van de Rolstoel Roxx gaat verder dan enkel ergonomie. Verschillende instellingen zoals zithoogte, -diepte, en armleuningposities worden afgestemd op uw dagelijkse activiteiten.

Zo wordt uw mobiliteit geoptimaliseerd en kunt u soepel bewegen, thuis of onderweg. Deze persoonlijke benadering garandeert dat de rolstoel niet alleen als een hulpmiddel fungeert, maar als een verlengstuk van uzelf.

Met de juiste afstelling van de Rolstoel Roxx wordt uw onafhankelijkheid vergroot en gaat er een wereld aan mogelijkheden voor u open.

Extra functies van de Rolstoel Roxx

De Rolstoel Roxx biedt naast zijn kernfuncties ook innovatieve extra’s die bijdragen aan uw comfort en zelfstandigheid; ontdek hoe deze functies uw dagelijkse leven kunnen verbeteren.

Newton zitsysteem voor een ontspannen zithouding

Het Newton zitsysteem in de Rolstoel Roxx biedt een oplossing voor een alledaags probleem: het vinden van de juiste zithouding die ontspanning biedt zonder in te leveren op ondersteuning.

Dit geavanceerde systeem zorgt voor een natuurlijke, ergonomische zitpositie door de correcte zithoeken en individueel instelbare onderdelen. Uw lichaam profiteert van deze technologie met meer comfort en minder vermoeidheid als gevolg.

Dankzij de lof die het Newton zitsysteem oogst om zijn veelzijdige mogelijkheden, kunt u genieten van een persoonlijke aanpassing die perfect bij uw lichaamsbouw past. Dit innovatieve systeem verhoogt niet alleen uw comfort, maar verbetert ook uw algehele mobiliteit door de belasting op uw lichaam te minimaliseren.

Zo blijft u actief en betrokken bij uw dagelijkse activiteiten en behoudt u tegelijkertijd een gezonde houding.

Standaard voorzien van een hoofdsteun

Naast een ontspannen zithouding door het Newton zitsysteem, biedt de Rolstoel Roxx standaard extra comfort met een ingebouwde hoofdsteun. Deze ondersteuning is essentieel voor gebruikers die langere tijd in de rolstoel doorbrengen.

Het verlicht de druk op nek en schouders en draagt bij aan een betere houding. Gebruikers ervaren hierdoor minder vermoeidheid en meer stabiliteit tijdens het rijden.

De hoofdsteun is niet alleen een kwestie van comfort; het is ook een kenmerk van veiligheid en ondersteuning. Voor de juiste afstelling van de hoofdsteun raadpleegt men de brochure om de passende hoofdsteunhouder te selecteren.

Zo garanderen wij dat elke gebruiker optimaal profiteert van de ergonomische voordelen die de Rolstoel Roxx te bieden heeft.

Vergoeding en financieringsopties voor de Rolstoel Roxx

Ontdek hoe u de Rolstoel Roxx financieel toegankelijk kunt maken door middel van verschillende vergoedingen en financieringsopties om zo mobiliteit en onafhankelijkheid binnen handbereik te brengen.

Wlz-rolstoel

U komt mogelijk in aanmerking voor een Rolstoel Roxx via het protocol mobiliteitshulpmiddelen Wlz 024. Dit betekent dat, als u langdurige zorg nodig heeft en onder de Wet langdurige zorg (Wlz) valt, de Rolstoel Roxx vergoed kan worden.

Uw zorgbehoefte staat centraal en de rolstoel wordt aangepast aan uw persoonlijke situatie.

De procedure voor vergoeding is duidelijk en gestroomlijnd. U dient contact op te nemen met uw zorgkantoor om de mogelijkheden te bespreken. Zij helpen u stap voor stap door het proces.

Belangrijk hierbij is dat u let op de verstrekking van de juiste documentatie, zoals een medische indicatie. Zo verzekert u zichzelf van de beste ondersteuning met een rolstoel die past bij uw levensstijl.

Wmo-rolstoel en eigen bijdrage

Via het Wmo-loket van uw gemeente kunt u een vergoeding aanvragen voor een Rolstoel Roxx. De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) helpt mensen met een beperking om deel te nemen aan de maatschappij.

Dit kan door ondersteuning te bieden bij het verkrijgen van hulpmiddelen zoals rolstoelen. Het is belangrijk te weten dat er soms een eigen bijdrage gevraagd wordt voor de rolstoel die via de Wmo wordt verstrekt.

Deze bijdrage hangt af van uw inkomen en vermogen.

De hoogte van uw eigen bijdrage wordt berekend door het Centraal Administratie Kantoor (CAK). Hierbij houden zij rekening met verschillende factoren zoals leeftijd, samenstelling van uw huishouden en de hoogte van uw inkomen en vermogen.

De eigen bijdrage kan invloed hebben op de keuze van uw rolstoel, maar dankzij de vergoedingsmogelijkheden kunt u vaak een kwalitatief goede rolstoel verkrijgen die aansluit op uw persoonlijke situatie.

Pgb-rolstoel

Heb je een Persoonsgebonden Budget (PGB)? Dan openen zich nieuwe mogelijkheden voor je mobiliteit. Met dit budget kun je namelijk de Rolstoel Roxx aanschaffen, volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Het is een uitkomst voor diegenen die graag zelf de regie houden over hun zorgmiddelen en comfort.

De keuze voor een PGB-rolstoel geeft je de vrijheid om een rolstoel te kiezen die past bij jouw levensstijl. Vergeet niet dat het aanvraagproces van een PGB nauwkeurigheid vereist, maar met goedkeuring ben je in staat de Rolstoel Roxx te personaliseren tot jouw ideale reisgenoot.

Met deze keuze benut je jouw budget op een manier die jou het beste ondersteunt in je dagelijks leven.

Hoe de Rolstoel Roxx past in de mobiliteitsoplossingen van Life & Mobility

De Rolstoel Roxx sluit naadloos aan bij de mobiliteitsoplossingen van Life & Mobility. Dit komt doordat deze rolstoel geheel naar wens is aan te passen. Of u nu korte afstanden aflegt of een hele dag op pad bent, de Roxx biedt comfort en ondersteuning op maat.

Life & Mobility begrijpt dat geen enkele gebruiker hetzelfde is, en daarom staat aanpasbaarheid centraal bij hun mobiliteitsoplossingen. Het modulaire ontwerp van de Roxx maakt het eenvoudig om componenten te wisselen of aan te passen, waardoor gebruikers een persoonlijke pasvorm krijgen die aan hun specifieke eisen voldoet.

Het gemak waarmee u de Rolstoel Roxx kunt manoeuvreren draagt ook bij aan de flexibele mobiliteit die Life & Mobility voorstaat. Met een lichtgewicht frame en de mogelijkheid om snel instellingen te wijzigen, speelt deze rolstoel perfect in op veranderende omstandigheden.

Gebruikers ervaren daardoor een groter gevoel van vrijheid en zelfstandigheid. De Roxx is niet slechts een rolstoel, maar een sleutelelement in de reeks van hoogwaardige hulpmiddelen die Life & Mobility ontwikkelt, allemaal gericht op het verbeteren van de levenskwaliteit van hun klanten.

Conclusie

Met de Rolstoel Roxx beschikt u over een persoonlijk afgestemde, lichte en wendbare metgezel voor dagelijks gebruik. Het modulaire ontwerp en de instelmogelijkheden waarborgen uw comfort en zelfstandigheid.

Bent u klaar om de controle over uw mobiliteit te nemen met deze innovatieve stoel? Deze rolstoel opent deuren naar een actiever leven, vol mogelijkheden en vrijheid. Laat de Roxx uw reis naar onafhankelijkheid vandaag nog beginnen.

Veelgestelde Vragen

1. Wat zijn de mogelijkheden van de Rolstoel Roxx?

De Rolstoel Roxx biedt gebruikers een veelzijdige mobiliteitsoplossing met verschillende aanpassingen voor comfort en gebruiksgemak.

2. Hoe verbetert de Rolstoel Roxx de ervaring voor gebruikers?

Door de aanpassingsmogelijkheden kan de Rolstoel Roxx worden afgesteld om perfect aan te sluiten bij de behoeften van elke gebruiker, wat het dagelijks leven vergemakkelijkt.

3. Kan ik mijn Rolstoel Roxx volgen als deze kwijt is?

Ja, met een track & trace-code kunt u uw Rolstoel Roxx eenvoudig lokaliseren en volgen als deze niet op de gebruikelijke plaats staat.

4. Is de Rolstoel Roxx geschikt voor alle leeftijden?

Zeker, de Rolstoel Roxx is ontworpen om mensen van alle leeftijden te ondersteunen, zodat iedereen kan genieten van onafhankelijke mobiliteit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *