Verbeterde mobiliteit met de rolstoel R82

Mobiliteit kan een dagelijkse uitdaging zijn als u of een dierbare afhankelijk is van een rolstoel. De R82 rolstoel komt tegemoet aan die behoefte met specifieke ontwerpkenmerken die beweging en comfort verbeteren.

In dit artikel ontdekt u hoe de R82 niet alleen mobiliteit bevordert, maar ook veiligheid en zelfstandigheid ondersteunt. Laat u verrassen door de mogelijkheden!

Samenvatting

  • De Rolstoel R82 verhoogt comfort en mobiliteit met aanpasbare functies zoals verstelbare rugleuning, zithoek en kantelinrichting, wat dagelijkse activiteiten gemakkelijker maakt.
  • Met de R82 rolstoelen kunnen kinderen veilig vervoerd worden in motorvoertuigen dankzij de naleving van ISO 7176-19 veiligheidsnormen.
  • Verschillende wielopties op de R82 rolstoelen zorgen voor optimale mobiliteit op diverse ondergronden, zowel binnen als buiten.
  • Het lichtgewicht en duurzaam ontwerp van de rolstoel maakt hem gebruiksvriendelijk en ondersteunt zelfstandigheid bij kinderen door met hen mee te groeien.
  • De R82 biedt stabiliteit en veiligheid tijdens transport met kantelfuncties die een gelijkblijvend zwaartepunt behouden, volgens ISO 16840-4 norm.

Kenmerken van de Rolstoel R82

Een moderne en comfortabele R82 rolstoel in een stijlvolle woonkamer.

De Rolstoel R82 onderscheidt zich door zijn geavanceerde functies die zowel comfort verhogen als mobiliteit verbeteren, ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van gebruikers.

Het integreert naadloos innovaties die dagelijkse activiteiten vereenvoudigen en ondersteuning op maat bieden.

Rugleuning en zitverstelling

Het aanpassen van de rugleuning op de R82 Cougar vermindert de druk en schuifkrachten op uw rug, wat essentieel is voor uw comfort gedurende de dag. Dit slimme ontwerp helpt u om actief en pijnvrij te blijven, ongeacht hoe lang u in de rolstoel zit.

U kunt ook gemakkelijk de hoek van de rugleuning wijzigen bij de R82 Kudu, wat zorgt voor een perfecte ondersteuning zonder dat u extra gereedschap nodig heeft.

Wat betreft zitverstelling, biedt de R82 x:panda een unieke aanpasbaarheid. De zitschaal is niet alleen instelbaar in breedte, maar ook in diepte, zodat deze groeit met uw kind. Hierdoor krijgen zij maximale ondersteuning en kunnen ze genieten van een comfortabele rit, elke keer als ze zich verplaatsen.

Met het oog op veiligheid voldoet de ETAC R82 Kudu aan de strikte normen van ISO 7176-19, waardoor u verzekerd kunt zijn van veilig vervoer in motorvoertuigen.

Kantelverstelling

Naast de rugleuning en zitverstelling biedt de kantelverstelling van de rolstoel R82 extra ondersteuning en comfort voor gebruikers. De Kudu rolstoel schittert hier met een breed bereik van kantelhoeken, variërend van -3° tot 45°, wat een stabiele en veilige houding mogelijk maakt.

Deze functie is ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid, waardoor u zelf makkelijk kunt aanpassen naar de gewenste positie voor meer comfort of bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten.

Met het kantelmechanisme dat moeiteloos werkt, is de Kudu een uitkomst voor zowel verzorgers als gebruikers. Het zorgt ervoor dat u zonder problemen de stand van de stoel kunt wijzigen, wat het risico op drukplekken vermindert en bijdraagt aan betere circulatie.

Het gelijkblijvende zwaartepunt tijdens het verstellen verhoogt bovendien de stabiliteit en veiligheid, volgens de ISO 16840-4 norm, wat essentieel is tijdens het transport in motorvoertuigen.

De robuustheid van deze verstellingsoptie maakt de ETAC R82 Kudu tot een betrouwbare keuze voor dagelijks gebruik onder diverse omstandigheden.

Verschillende wielopties

Na de kantelverstelling die een optimale positie van het lichaam ondersteunt, komt de keuze voor wielopties die de mobiliteit verder verbeteren. De Multiframe:x van R82 biedt een onderstel dat niet alleen sterk en stabiel is, maar ook uiterst manoeuvreerbaar.

Dit maakt het mogelijk om de rolstoel moeiteloos te besturen, zelfs in krappe ruimtes. Bij deze rolstoelen kunt u kiezen voor wielen die afgestemd zijn op uw specifieke wensen, of u nu stabiliteit wenst of juist een lichte rolweerstand voor gemakkelijker voortbewegen.

Elk terrein vraagt om een ander soort wiel en R82 heeft dit begrepen. Zo kunt u eenvoudig schakelen tussen verschillende soorten wielen, afhankelijk van waar de rolstoel gebruikt gaat worden.

Of het nu gaat om binnenactiviteiten of buitenspelen, de juiste wielkeuze kan het verschil maken in hoe soepel en comfortabel kinderen en tieners zich kunnen verplaatsen. Dit benadrukt R82’s toewijding aan verbeterde mobiliteit en ondersteuning voor ieder kind.

Voordelen van de Rolstoel R82 voor Verbeterde Mobiliteit

Een R82 rolstoel in een rustig park, omringd door bomen.

De Rolstoel R82 biedt comfortabele zitoplossingen speciaal ontworpen voor de behoeften van kinderen. Zijn aanpasbaarheid maakt hem perfect voor zowel binnen- als buitengebruik, wat ouders en verzorgers de flexibiliteit geeft om de rolstoel op verschillende terreinen te gebruiken.

De aanwezige verstelmogelijkheden ondersteunen een goede zithouding en stimuleren het kind om actief te blijven, wat essentieel is voor hun gezondheid en welzijn.

Het lichtgewicht doch robuuste design van de Etac Cross re:vive zorgt voor vlotte manoeuvreerbaarheid en verhoogt zo de onafhankelijkheid van het kind. De R82 is makkelijk aan te passen, wat betekent dat hij meegroeit met het kind, wat kostenefficiënt is en de duurzaamheid ten goede komt.

Dankzij de voldoening aan internationale veiligheidsnormen voor transport in motorvoertuigen kun je erop vertrouwen dat jouw kind veilig is tijdens het reizen.

Hoe de Rolstoel R82 bijdraagt aan Veilig Vervoer

Veilig reizen staat voorop bij de R82 rolstoel, die de ISO 7176-19 norm naleeft. Dit betekent dat hij speciaal is ontworpen om veilig te zijn tijdens het vervoer in voertuigen. Dankzij het kantelmechanisme van de R82 Kudu blijft de gebruiker stabiel, zelfs op bochtige wegen of bij plotseling remmen.

Met vier beschikbare maten kan deze rolstoel nauwkeurig worden aangepast aan de lichaamsgrootte van de gebruiker, wat zorgt voor extra veiligheid en comfort tijdens het transport. Een goede pasvorm en gepaste ondersteuning zijn essentieel voor veiligheid onderweg, en deze rolstoel biedt beide.

Dankzij deze functies biedt de R82 niet alleen een veilige rit maar stelt het gebruikers ook in staat om met vertrouwen en zonder zorgen te reizen. Gebruikers weten dat ze betrouwbaar zijn in deze rolstoel die meedoet aan de hoogste standaard voor vervoersveiligheid.

Meer informatie over de Rolstoel R82

De rolstoel R82 Cougar is ontworpen om kinderen de vrijheid te geven zich zowel binnen als buiten probleemloos te verplaatsen. Deze rolstoel is een betrouwbare keuze die groeit met het kind dankzij de aanpasbare onderdelen.

U krijgt de mogelijkheid om diverse aanpassingen te doen, wat zorg draagt voor een juiste pasvorm naarmate uw kind ouder wordt.

De R82 Kudu rolstoel staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke kantelmechanisme, dat gebruikers helpt een veilige en stabiele positie te behouden. Met deze functionaliteit kan de stoel gekanteld worden zonder dat de stabiliteit in het gedrang komt.

De modulaire R82 x:panda zitvoorziening biedt extra ondersteuning dankzij de dynamische rugleuning en de Leeway bekkenfixatie, die beide bijdragen aan een verbeterde stabiliteit van het bekken en comfort voor het bovenlichaam.

Bent u op zoek naar een veilige vervoersoplossing, dan is de ETAC R82 Kudu comfortrolstoel die voldoet aan ISO 7176-19 een uitstekende keuze.

Conclusie

Ervaar nieuwe vrijheid met de R82 rolstoel, die comfort en aanpasbaarheid naadloos combineert. Deze stoelen zijn ontworpen om uw mobiliteit te vergroten, met functies zoals het Etac 3A rugsysteem dat perfecte ondersteuning biedt.

Met de R82 kunt u veilig en met gemak reizen, wat bijdraagt aan uw zelfstandigheid. Kinderen genieten van meer bewegingsvrijheid dankzij de R82 Cougar en Kudu modellen. Voor extra informatie en advies staan onze experts altijd voor u klaar.

Laat geen beperking uw wereld verkleinen; ontdek de mogelijkheden van de R82 rolstoelen voor een actiever leven.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is de R82 rolstoel en hoe bevordert het mobiliteit?

De R82 rolstoel is een innovatief ontwerp dat mensen helpt om zich makkelijker te bewegen. Deze circulaire rolstoel is speciaal ontworpen om gebruikers meer vrijheid en zelfstandigheid te bieden.

2. Hoe kan ik de instellingen van de R82 rolstoel aan mijn behoeften aanpassen?

U kunt de cookie settings, of instellingen, van de R82 rolstoel makkelijk aanpassen, zodat de stoel perfect past bij uw persoonlijke mobiliteitsvereisten.

3. Is de R82 rolstoel geschikt voor alle leeftijden?

Ja, de R82 rolstoel is ontworpen om mensen van alle leeftijden te helpen met hun mobiliteit, dankzij de verstelbare functies die meegroeien met de gebruiker.

4. Waar kan ik meer informatie vinden over de voordelen van de R82 rolstoel?

Voor gedetailleerde informatie over hoe de R82 rolstoel uw mobiliteit kan verbeteren, kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met fabrikanten of leveranciers die gespecialiseerd zijn in deze circulaire rolstoelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *