Alles wat je moet weten over rolstoel ibis kantelrolstoelen met comfort

Op zoek naar een rolstoel die zowel comfortabel als aanpasbaar is? De Ibis kantelrolstoel staat bekend om zijn ergonomische design en het Sedeo Pro positioneringssysteem. In dit artikel ontdekt u hoe deze rolstoel uw dagelijkse leven comfortabeler en mobieler kan maken.

Lees verder en ervaar de vrijheid.

Samenvatting

  • De Ibis kantelrolstoel verbetert mobiliteit en biedt superieur zitcomfort door het Sedeo Pro positioneringssysteem en anti decubitus kussens.
  • Het afstellen van de stoel gaat eenvoudig met één sleutel; aanpassingen zijn snel en moeiteloos gemaakt voor persoonlijk comfort en onafhankelijkheid.
  • De rolstoel is gemakkelijk te onderhouden door de wasbare en waterdichte hoezen, waardoor dagelijkse reiniging probleemloos is.
  • Extra functies zoals de optionele PowerSupport hulpmotor bieden elektrische ondersteuning voor meer zelfstandigheid en vrijheid tijdens het rijden.
  • Informatie over modellen, zitoplossingen en aanpasbare opties van de Ibis kantelrolstoel is beschikbaar op de website, inclusief persoonlijk advies en een eigen bezorgdienst.

Kenmerken en Specificaties van de Ibis Kantelrolstoel

Een persoon past comfortabel zijn Ibis-rolstoel aan in een modern, ergonomisch woongedeelte.

Ontdek de innovatieve kenmerken en specificaties die de Ibis kantelrolstoel zo uniek maken in de wereld van mobiliteitshulpmiddelen. Deze rolstoel is zorgvuldig ontworpen om zowel ergonomisch zitcomfort te bieden als het gemak van aanpassing met slechts één sleutel, wat essentieel is voor uw dagelijkse comfort en zelfstandigheid.

Ergonomisch zitcomfort

Met de BREEZY Ibis kantelrolstoel geniet u van superieur zitcomfort dankzij het geavanceerde Sedeo Pro positioneringssysteem. Dit systeem is speciaal ontworpen om uw lichaam perfect te ondersteunen, waardoor u lange tijd aangenaam en pijnloos kunt zitten.

Het anti decubitus kussen biedt extra bescherming en voorkomt drukplekken, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over huidirritatie of ongemak door langdurig zitten.

De stoel laat zich eenvoudig aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren, met de mogelijkheid om de zitting en rugleuning naar achteren te kantelen. Deze functie verbetert de drukverdeling over uw lichaam, wat essentieel is voor uw comfort en gezondheid.

U ervaart dus niet alleen direct meer comfort, maar draagt ook bij aan een betere lichaamshouding en vermindering van fysieke klachten op lange termijn.

Eenvoudige aanpassingen met slechts één sleutel

Het afstellen van uw Ibis kantelrolstoel is kinderspel dankzij het innovatieve ontwerp dat slechts één sleutel vereist. U verandert de zithouding snel en moeiteloos met de kantelverstelling van 30°, zodat u altijd het beste comfort ervaart.

Deze functie bespaart tijd en maakt het mogelijk om onafhankelijk van hulp de stoel naar wens aan te passen. Het comfort van de gebruiker staat hierdoor altijd voorop.

Een ander belangrijk aspect is dat de aanpassingen niet ten koste gaan van de stabiliteit of duurzaamheid van de rolstoel. De modulaire opbouw blijft behouden, wat betekent dat toekomstige wijzigingen ook met gemak kunnen worden uitgevoerd.

Zo geniet u langer van uw Ibis kantelrolstoel en blijft u flexibel in het gebruik. Na deze aanpassingen ervaart u direct de voordelen van verbeterde mobiliteit en comfort.

Voordelen van de Ibis Kantelrolstoel

Een strak ontworpen Ibis Tilt-rolstoel in een heldere, minimalistische woonkamer met moderne meubels en levendige kunst, met een natuurthema, creëert een harmonieuze en uitnodigende sfeer.

Ervaar een significante verbetering in uw dagelijks leven met de Ibis kantelrolstoel, waarbij geavanceerd ontwerp zorgt voor een ongekende combinatie van mobiliteit en zitcomfort. Deze stoel is niet alleen een toonbeeld van ergonomie maar ook uitzonderlijk gebruiksvriendelijk, waardoor het reinigen ervan een fluitje van een cent is.

Verbeterde mobiliteit en comfort

De Ibis kantelrolstoel maakt van mobiliteit een comfortabele ervaring. Dankzij de kantelfunctie beweegt u zich met gemak en behoudt uw lichaam de juiste houding, wat de kans op doorzitplekken vermindert.

Het Sedeo Pro positioneringssysteem van de Ibis biedt ongeëvenaard zitcomfort gecombineerd met hoge verstelbaarheid, waardoor u urenlang comfortabel kunt blijven zonder ongemak.

Uw persoonlijke comfort staat centraal met deze rolstoel. Instellingen worden moeiteloos aangepast om aan uw specifieke behoeften te voldoen. De anti decubitus kussens ondersteunen deze aanpassingen door drukplekken te voorkomen en bij te dragen aan een soepele rit in elke omgeving.

Met de Ibis kantelrolstoel geniet u van verbeterde mobiliteit terwijl u comfort hoog in het vaandel draagt.

Gemakkelijk te reinigen

Onderhoud aan uw Ibis kantelrolstoel is een fluitje van een cent dankzij de gemakkelijk te reinigen materialen. Vuil en vlekken maken geen schijn van kans; met een vochtige doek veegt u de rolstoel zo weer schoon.

Waterdichte hoezen zorgen ervoor dat vloeistoffen niet door kunnen dringen, terwijl ademende hoezen het comfort verhogen en nare luchtjes voorkomen. Gebruiksgemak staat voorop, daarom zijn de hoezen ook wasbaar.

Zo blijft de stoel niet alleen hygiënisch, maar biedt het ook dag in dag uit een frisse zitplek voor de gebruiker.

Snel en simpel aanpassingen doorvoeren aan de Ibis kantelrolstoel werkt mee aan het gemak in onderhoud. Slechts één sleutel is nodig om instellingen te wijzigen of onderdelen los te maken voor een grondige schoonmaak.

Dit bespaart tijd en moeite, wat bijdraagt aan de algehele gebruiksvriendelijkheid van de rolstoel. Met deze praktische kenmerken wordt de dagelijkse zorg voor uw rolstoel een eenvoudige taak die moeiteloos in elk schoonmaakroutine past.

Extra functies van de Ibis Kantelrolstoel

De Ibis Kantelrolstoel blinkt niet alleen uit in comfort en ondersteuning, maar biedt ook geavanceerde extra’s die uw zelfstandigheid ten goede komen. Ontdek hoe de optionele elektrische ondersteuning uw dagelijkse activiteiten moeitelozer maakt en welke invloed dit heeft op uw vrijheid en levenskwaliteit.

Elektrische ondersteuning voor meer vrijheid

Stel je voor dat je moeiteloos lange afstanden aflegt met je rolstoel, zonder vermoeide armen of hulp van anderen. Met de PowerSupport hulpmotor krijgt de Ibis kantelrolstoel elektrische ondersteuning, wat zorgt voor een ongekende vrijheid.

Deze motor maakt het eenvoudiger om obstakels te overwinnen en vergroot je actieradius aanzienlijk.

Met een druk op de knop pas je de snelheid aan en geniet je van het buiten zijn, zonder afhankelijk te zijn van externe krachten. Elektrische ondersteuning betekent meer zelfstandigheid en de mogelijkheid om spontaan op pad te gaan.

Uitstapjes worden weer een plezierige ervaring, waarbij je zelf de controle houdt over je bewegingen en bestemming.

Meer informatie over de Ibis Kantelrolstoel

Wilt u meer weten over de veelzijdige Ibis kantelrolstoel? Bekijk dan onze website voor uitgebreide informatie. U vindt er alles over de verschillende modellen, zitoplossingen en aanpasbare opties die comfort en mobiliteit verbeteren.

Ontdek hoe de wasbare hoezen het onderhoud eenvoudiger maken en profiteer van onze eigen bezorgdienst voor snelle en betrouwbare levering.

Heeft u besloten dat de Ibis kantelrolstoel de juiste keuze is? U kunt direct online bestellen en uw aankoop volgen met een track & trace-code. Onze webshop maakt gebruik van cookies om uw ervaring te personaliseren en om te zorgen dat u zonder problemen de bestelling kunt plaatsen en ontvangen.

Voor persoonlijke assistentie of advies, staat ons deskundig team klaar om u te helpen.

Conclusie

Ontdek de veelzijdigheid van de Ibis kantelrolstoelen en hun aanpasbare comfort. Elk aspect is ontworpen met uw gemak en zelfstandigheid in gedachten. De Sedeo Pro zitsystemen zorgen voor een persoonlijke pasvorm; dit maakt dagelijks gebruik aangenaam.

Met opties zoals elektrische ondersteuning, blijft mobiliteit binnen handbereik. Neem de stap naar verbeterde levenskwaliteit met de Ibis kantelrolstoel.

Veelgestelde Vragen

1. Wat maakt de Ibis kantelrolstoel comfortabel?

De Ibis kantelrolstoel heeft verstelbare functies en zachte bekleding voor extra comfort tijdens het zitten.

2. Is de Ibis kantelrolstoel geschikt voor binnen- en buitengebruik?

Ja, de Ibis kantelrolstoel is ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik.

3. Kan ik de Ibis kantelrolstoel aanpassen aan mijn persoonlijke behoeften?

De Ibis kantelrolstoel is aanpasbaar om te voldoen aan individuele gebruikersvoorkeuren en lichaamsmaten.

4. Hoe onderhoud ik mijn Ibis kantelrolstoel?

Regelmatig schoonmaken en controleren van de rolstoelonderdelen zorgt voor een langdurig behoud van de Ibis kantelrolstoel.

5. Waar kan ik een Ibis kantelrolstoel aanschaffen?

Een Ibis kantelrolstoel is verkrijgbaar bij gespecialiseerde medische hulpmiddelenwinkels en via bepaalde online platforms.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *