Retourbeleid

Ons doel

Bij Zorghulpmiddeleninfo staat uw tevredenheid voorop. Wij begrijpen dat soms een product niet helemaal naar wens is. Daarom hebben we een helder en klantvriendelijk retourbeleid opgezet, zodat u met vertrouwen bij ons kunt winkelen.

Hoe werken retouren?

Stap 1: Controleer de retourtermijn

Als u een product wilt retourneren dat u direct bij ons hebt gekocht, volg dan deze eenvoudige stappen voor een soepele afhandeling.

Stap 2: Retouraanmelding

U heeft het recht om binnen 30 dagen na ontvangst van uw product, zonder opgaaf van reden, het product te retourneren. Het product moet wel in originele staat en verpakking teruggestuurd worden.

Stap 3: Product verzenden

Na het aanmelden van uw retour, ontvangt u van ons instructies voor het terugsturen van het product. Zorg dat het product goed verpakt is en voeg een kopie van de aankoopfactuur toe.

Stap 4: Terugbetaling

Zodra we uw retour hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op uw rekening.

Hulp nodig?

Mocht u vragen hebben over het retourproces of hulp nodig hebben bij het invullen van het retourformulier, neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat klaar om je te helpen.

Uw feedback is belangrijk

Wij waarderen uw feedback enorm. Uw ervaringen helpen ons om onze producten en diensten te verbeteren. Voelt u zich vrij om uw ervaringen met ons te delen, zowel positief als negatief.