In dit artikel

Reparatie rollator medipoint: Alles wat je moet weten

Reparatie rollator medipoint: Alles wat je moet weten

In dit artikel

Als uw rollator kuren vertoont, wilt u natuurlijk snel en vakkundig geholpen worden. Gelukkig staat Medipoint klaar met een professionele reparatieservice en een gratis rollatorcheck.

In dit artikel leg ik uit hoe u gebruikmaakt van deze service, en hoe het u helpt om uw mobiliteit te behouden. Ontdek hoe eenvoudig het is om uw rollator weer als nieuw te krijgen.

Key Takeaway

De beste rollator van 2024 is Topro Troja 5G. Dit model heeft een super ergonomisch frame en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Samenvatting

 • Medipoint biedt een gratis rollatorcheck aan om de veiligheid en functionaliteit van je rollator te waarborgen.
 • Bij reparaties of vervangingen van onderdelen geeft Medipoint korting op onderdelen en arbeidsloon voor mensen verzekerd bij Zorgzaam.
 • Een leenrollator is beschikbaar als vervangend vervoer tijdens de reparatieperiode, zodat je mobiliteit niet beperkt wordt.
 • Je kunt een afspraak maken voor een rollatorcheck of reparatie door contact op te nemen met Medipoint via hun website of telefonisch.
 • Het assortiment van Medipoint omvat diverse soorten rollators en ze bieden deskundig advies om het model te vinden dat het beste bij je past.

Wat is de Medipoint Rollatorcheck?

Reparatie rollator medipoint: Alles wat je moet weten

De Medipoint Rollatorcheck is een uitgebreide inspectie om de veiligheid en functionaliteit van uw rollator te waarborgen. Tijdens deze controle kijkt een specialist naar cruciale punten zoals de conditie van de remmen, slijtage van de wielen, de staat van de handvatten, en algemene stabiliteit en juiste afstelling van de hoogte.

Deze zorgvuldige evaluatie helpt ongelukken te voorkomen en zorgt ervoor dat u met vertrouwen kunt blijven bewegen.

Experts bij Medipoint gebruiken hun kennis en ervaring om problemen op te sporen die misschien niet direct opvallen. Ze stellen afwijkingen vast en geven advies over eventuele reparaties of vervangingen.

Zo blijft uw loophulpmiddel in topconditie. Heeft u hulp nodig met het plannen van een rollatorcheck? Overweeg dan het volgende hoofdstuk dat uitlegt hoe u dit eenvoudig bij Medipoint kunt regelen.

Hoe kan ik mijn rollator laten nakijken bij Medipoint?

Reparatie rollator medipoint: Alles wat je moet weten

Je rollator laten nakijken bij Medipoint is heel eenvoudig en zorgt ervoor dat je weer veilig op pad kunt. Volg onderstaande stappen om je rollator te laten controleren:

 • Bezoek een Medipoint winkel bij jou in de buurt met je rollator.
 • Meld je bij de balie en vraag naar de gratis rollatorcheck.
 • Een gespecialiseerde medewerker voert een grondige inspectie uit van jouw rollator.
 • Eventuele problemen worden direct geïdentificeerd, en je krijgt advies over de benodigde reparaties of vervangingen.
 • Als er onderdelen vervangen moeten worden, biedt Medipoint korting op deze onderdelen en het arbeidsloon.
 • Voor reparaties die niet ter plaatse kunnen worden uitgevoerd, kun je gebruik maken van een leenrollator.
 • Je ontvangt informatie over hoe lang de reparatie zal duren en wat de kosten zijn.

Voordelen van de Medipoint Rollator Service

Ontdek de veelzijdige voordelen van Medipoint’s Rollator Service die zorgen voor een veilige en comfortabele mobiliteit, lees verder om te zien hoe deze service uw dagelijks leven kan verbeteren.

Gratis rollatorcheck

Bij Medipoint krijgt u een volledig kosteloze rollatorcheck. Experts kijken naar alle cruciale onderdelen van uw rollator: de wielen, remmen, handvatten en stabiliteit worden grondig onderzocht.

Ze passen ook de hoogte voor u aan zodat de rollator perfect bij uw lengte past. Leden van het Groene Kruis hebben zelfs het voordeel dat zij gebruik kunnen maken van deze gratis service in samenwerking met Medipoint.

U bent zeker van een veilige en comfortabele rollator na deze check. De service zorgt ervoor dat u zonder zorgen kunt blijven wandelen en uw mobiliteit behoudt. Maak gebruik van deze gelegenheid om zeker te zijn dat uw rollator nog jaren meegaat.

Korting op onderdelen en op arbeidsloon

Als u verzekerd bent bij Zorgzaam, krijgt u een aantrekkelijke korting van tot wel 10% op de onderdelen en het arbeidsloon voor de reparatie van uw rollator. Deze besparing maakt het onderhouden en repareren van uw mobiliteitshulp niet alleen noodzakelijk, maar ook betaalbaar.

Profiteren van extra voordeel behoort ook tot de mogelijkheden; soms loopt de korting zelfs op tot 20%, wat de aanschaf van een nieuwe rollator een stuk aantrekkelijker maakt.

De service gaat zelfs nog een stapje verder, want tijdens de reparatieperiode zit u niet zonder rollator. Medipoint zorgt ervoor dat u een gratis leenrollator krijgt, zodat uw mobiliteit en onafhankelijkheid gegarandeerd blijven.

Nu u weet dat het financiële plaatje voordeliger is dan verwacht, laten we eens kijken hoe het onderhoud en de reparatie van uw rollator in zijn werk gaat.

Onderhoud en reparatie bij Medipoint

Ontdek hoe Medipoint ervoor zorgt dat uw rollator altijd in topconditie is, zodat u met vertrouwen en veiligheid op pad kunt.

Onderhoud van rollator

Een goed onderhouden rollator verzekert niet alleen uw veiligheid, maar ook die van anderen. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw hulpmiddel.

 • Controleer de wielen: Zorg ervoor dat ze soepel draaien en dat er geen slijtage op de banden zit.
 • Test de remmen: Ze moeten stevig vastklemmen en gemakkelijk loslaten zonder haperingen.
 • Inspecteer het frame: Kijk uit voor barsten of buigingen die de stabiliteit kunnen aantasten.
 • Bevestigingen nakijken: Ga na of alle schroeven, bouten en klemmen vastzitten.
 • Schoonmaken: Houd uw rollator schoon door regelmatig vuil en gruis te verwijderen.
 • Smeer bewegende delen: Een paar druppels smeermiddel zorgen voor soepele bewegingen van scharnieren en wielen.
 • Pas handvatten aan: Ze moeten op de juiste hoogte staan voor comfortabel gebruik.

Reparatie van rollator: De Complete Gids voor Rollator Reparatie

Ontdek hoe je jouw rollator weer als nieuw krijgt. Medipoint zorgt ervoor dat je niet zonder je hulpmiddel hoeft te zitten: tijdens de reparatie krijg je indien nodig een leenrollator.

Gebroken remkabel, versleten handvatten of piepende wielen: elke kwaal is te verhelpen. Deskundigen nemen je rollator grondig onder handen en vervangen de onderdelen die niet meer naar behoren werken.

Maak gebruik van de unieke Rollator Reparatiepakket service van Medipoint en wees verzekerd van kwaliteit en veiligheid. Jouw mobiliteit is onze prioriteit, waarbij we geen compromissen sluiten op comfort en functionaliteit.

Voor een rollator die weer loopt als gesmeerd, staat het team van Medipoint voor je klaar met professionele zorg en aandacht.

Nieuwe rollator kopen bij Medipoint

Medipoint is uw vertrouwde adres voor een nieuwe rollator die uw mobiliteit en zelfstandigheid verbetert. Met een gevarieerd aanbod vindt u altijd een model dat past bij uw levensstijl en behoeftes.

Van lichtgewicht modellen die eenvoudig opvouwbaar zijn tot stevige rollators met comfortabele zittingen, Medipoint heeft het allemaal. U krijgt deskundig advies over de beste keuze voor uw situatie, want Medipoint begrijpt hoe belangrijk het is om een rollator te vinden die bij u past.

Kiest u voor Medipoint, dan kiest u voor kwaliteit en service. Alle rollators zijn uitgerust met handige functies zoals verstelbare handvaten en effectieve parkeerremmen. Klanten profiteren van een heldere uitleg over het veilig gebruiken van hun nieuwe hulpmiddel en kunnen accessoires aanschaffen om hun ervaring te optimaliseren.

Met de mogelijkheid om aan huis te laten leveren, maakt Medipoint het aanschaffen van uw nieuwe rollator gemakkelijker dan ooit.

Veelgestelde vragen over Medipoint rollator service

Medipoint ontvangt regelmatig vragen over de service en reparatie van rollators. Op hun website vind je een uitgebreide FAQ-sectie die veel onduidelijkheden wegneemt.

 • Hoe plan ik een rollatorcheck in? Neem contact op met Medipoint via het contactformulier of bel direct om een afspraak te maken.
 • Welke onderdelen van mijn rollator worden gecontroleerd tijdens de check? Experten controleren de wielen, remmen, handvatten en het vouwmechanisme.
 • Kan ik mijn rollator ook laten repareren als deze niet bij Medipoint is gekocht? Ja, Medipoint repareert rollators ongeacht waar ze zijn aangeschaft.
 • Is er garantie op de uitgevoerde reparaties? Alle reparaties komen met een garantieperiode, vraag naar de voorwaarden.
 • Hoe lang duurt een gemiddelde reparatie? De meeste reparaties zijn binnen korte tijd afgerond, afhankelijk van de schade en beschikbaarheid van onderdelen.
 • Wat kost het om mijn rollator te laten nakijken of repareren? Prijzen variëren; voor specifieke tarieven kun je het beste direct contact opnemen met Medipoint.
 • Krijg ik vervangend vervoer als mijn rollator wordt gerepareerd? Informeer bij Medipoint over mogelijke vervangende hulpmiddelen tijdens de reparatieperiode.
 • Kan ik gebruikmaken van Wmo – vergoedingen voor services aan mijn rollator? Veel gemeenten werken samen met Medipoint; check jouw gemeentebeleid voor vergoedingen.

Conclusie

Duw uzelf vooruit naar veilig en comfortabel bewegen met Medipoint’s rollator services. Ontdek de voordelen: een kosteloze rollatorcheck, korting op onderdelen en specialistisch advies.

Uw mobiliteitshulpmiddel verdient deskundige zorg; Medipoint levert die service. Verken de opties voor onderhoud en schaf indien nodig een nieuwe rollator aan, met de zekerheid van kwaliteit en ondersteuning.

Profiteer van onze uitgebreide assortiment en mogelijkheden voor leenapparatuur. Grijp nu de kans om uw onafhankelijkheid te vergroten en laat uw rollator nakijken bij Medipoint.

Veelgestelde Vragen

1. Wat moet ik weten over cookie instellingen op de Medipoint website?

Bij een bezoek aan de Medipoint website kunt u uw cookie instellingen aanpassen om een optimale ervaring te garanderen. Functionele cookies zorgen voor basis website functionaliteit, terwijl gepersonaliseerde advertenties en website optimalisatie mogelijk worden gemaakt door andere soorten cookies zoals voorkeuren cookies, statistieken cookies en tracking cookies.

2. Hoe beschermen mijn persoonlijke gegevens bij het gebruik van de Medipoint website?

Medipoint respecteert uw privacy. Uw persoonlijke gegevens worden beschermd volgens onze privacy- en cookieverklaring. Meta Platforms, Inc. en Google Analytics kunnen data verwerken voor inzichten en efficiëntie van advertenties, maar altijd conform de cookievoorkeuren die u zelf instelt.

3. Wat zijn functionele cookies en waarom zijn ze belangrijk voor de Medipoint website?

Functionele cookies zijn essentieel voor de levering van website-inhoud en om ervoor te zorgen dat de Medipoint website correct functioneert. Ze onthouden uw voorkeuren en zijn nodig om bijvoorbeeld de progressie in het reparatieproces van uw rollator bij te houden.

4. Kan ik kiezen welke cookies Medipoint gebruikt terwijl ik hun diensten gebruik?

Ja, u heeft de controle over uw cookievoorkeuren. U kunt ‘accepteer alle cookies’ kiezen voor een volledige ervaring of individuele instellingen beheren, zoals het toestaan van alleen functionele of statistieken cookies die helpen bij het analyseren van de website met tools zoals New Relic.

5. Wat gebeurt er met mijn interactie op de website wanneer ik tracking cookies niet accepteer?

Als u besluit geen tracking cookies te accepteren, zal Medipoint nog steeds functionele cookies gebruiken om basale functionaliteiten te bieden. Echter, uw activiteit op de site wordt niet gebruikt voor gepersonaliseerde advertenties of real-time bieden van advertentieruimte.

Picture of Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (1992) is de oprichter van Zorghulpmiddeleninfo.nl. Door haar ervaring als ergotherapeut is ze uitstekend in staat om te adviseren over hulpmiddelen in de zorg. Ze verdiept zich grondig in verschillende zorghulpmiddelen en deelt haar inzichten via gedetailleerde reviews. Kies altijd het beste hulpmiddel voor jouw specifieke situatie door je te laten inspireren door de deskundige adviezen. Voor direct contact kun je haar bellen op 033-2022144 tijdens kantooruren of een e-mail sturen op anouk@zorghulpmiddeleninfo.nl.Volg Anouk ook op LinkedIn en Facebook voor meer updates en inzichten.Meer advies van Anouk van Gangelen