Een Kijkje naar de Quickie Rolstoel Serie (2023)

Stel je voor, je wilt zelfstandig blijven bewegen, maar je mobiliteit is beperkt. Ook ik heb dit ervaren en ik weet hoe belangrijk het is om de juiste rolstoel te vinden die bij jouw behoeften past.

In deze blog gaan we in op de Quickie Rolstoel Serie, een uitgebreide reeks elektrische rolstoelen ontwikkeld voor maximale functionaliteit en comfort. Ben je klaar om je mobiliteit een boost te geven? Laten we dan samen kijken naar wat de Quickie Rolstoel Serie voor jou kan betekenen!

Key Takeaway

De beste rolstoel van 2023 is Excel G-Lite. Dit merk heeft de laagste prijs, is gemakkelijk opvouwbaar en veilig door de anti kiepwielen.

Samenvatting

 • De Quickie Rolstoel Serie biedt een breed scala aan modellen, zoals de Q700-UP F, Q700-UP M, Q700 F Sedeo Pro Advanced en Q700 M Sedeo Pro Advanced.
 • Deze rolstoelen hebben verschillende functies, zoals een sta – functie en een intelligent zitsysteem voor maximaal comfort en ondersteuning.
 • De rolstoelen hebben een krachtige midwielaandrijving, waardoor ze gemakkelijk te manoeuvreren zijn in kleine ruimtes.
 • De Quickie Rolstoel Serie omvat ook opvouwbare modellen met een actieradius van ongeveer 40 km voor gebruikers die mobiliteit en gebruiksgemak nodig hebben.

Overzicht van de Quickie Rolstoel Serie

De Quickie Rolstoel Serie omvat verschillende modellen zoals de Quickie Q700-UP F, Q700-UP M, Q700 F Sedeo Pro Advanced, Q700 M Sedeo Pro Advanced en nog veel meer.

Quickie Q700-UP F

De Quickie Q700-UP F is een geweldige rolstoel uit de Quickie reeks. Deze stoel kan je helpen om op te staan. Met de juiste hulp kom je overal. Je zal zien dat de wereld groter is dan je denkt.

De stoel rijdt fijn en voelt veilig. Hij is sterk en kan veel aan. Mensen met verschillende maten kunnen erin zitten. Het mooie van deze stoel is dat hij voor iedereen werkt. Dat maakt de Quickie Q700-UP F heel bijzonder.

Quickie Q700-UP M

De Quickie Q700-UP M is een elektrische rolstoel met sta functie en een midwielaandrijving. Deze rolstoel biedt verschillende zitsysteemopties voor het aanpassen van de positie en het comfort van de gebruiker.

Met de sta functie kan de gebruiker gemakkelijk vanuit een zittende positie naar een staande positie gaan, waardoor ze meer mobiliteit en onafhankelijkheid hebben. De midwielaandrijving zorgt voor een goede wendbaarheid, waardoor de rolstoel gemakkelijk in kleine ruimtes kan manoeuvreren.

De Quickie Q700-UP M is ook uitgerust met een intelligent biomechanisch zitsysteem, waardoor de gebruiker comfortabel en goed ondersteund blijft tijdens het rijden. Dit maakt de rolstoel geschikt voor mensen met mobiliteitsbeperkingen die op zoek zijn naar een elektrische rolstoel met geavanceerde functies en opties voor individuele aanpassingen.

Quickie Q700 F Sedeo Pro Advanced

De Quickie Q700 F Sedeo Pro Advanced is een geavanceerde elektrische rolstoel uit de Quickie Rolstoel Serie. Het biedt geavanceerde functies en prestaties voor mensen met mobiliteitsbeperkingen.

De rolstoel heeft een sta-functie, waarmee gebruikers rechtop kunnen staan voor meer vrijheid en onafhankelijkheid. Het intelligente biomechanische zitsysteem zorgt voor optimaal comfort en ondersteuning tijdens het rijden.

De rolstoel heeft een compact en opvouwbaar ontwerp, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is. Met de Quickie Q700 F Sedeo Pro Advanced kunnen gebruikers genieten van een verstelbare en gebruiksvriendelijke rijervaring.

Quickie Q700 M Sedeo Pro Advanced

De Quickie Q700 M Sedeo Pro Advanced is een geavanceerde elektrische rolstoel met een midwielaandrijving. Deze rolstoel biedt verschillende zitsysteemopties en is ideaal voor mensen die behoefte hebben aan comfort en verstelbaarheid.

Met de sta functie kunnen gebruikers makkelijk van zithouding naar staande positie gaan, wat helpt bij transfers en het bevorderen van de bloedsomloop. Het intelligent biomechanisch zitsysteem zorgt voor optimale ondersteuning en een comfortabele rijervaring.

De Quickie Q700 M Sedeo Pro Advanced is ook voorzien van JAY Fluid met Cryo-technologie, wat zorgt voor drukverdeling en vermindering van huidirritatie. Deze rolstoel biedt ook een compact en opvouwbaar ontwerp, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is.

Quickie Q700 F Sedeo Pro

De Quickie Q700 F Sedeo Pro is een model uit de Quickie Rolstoel Serie dat opvouwbaar is en een actieradius heeft van ongeveer 40 km. Het heeft een instapmodel ontwerp, wat betekent dat het gemakkelijk mee te nemen is.

Deze elektrische rolstoel heeft ook een sta functie, waardoor je rechtop kunt staan voor meer mobiliteit en comfort. Met zijn midwielaandrijving en intelligent biomechanisch zitsysteem biedt de Q700 F Sedeo Pro een soepele rijervaring en verstelbaarheid voor optimaal comfort.

Het is ook voorzien van JAY Fluid met Cryo-technologie voor extra ondersteuning en drukverdeling. De Quickie Q700 F Sedeo Pro is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een lichtgewicht, opvouwbare elektrische rolstoel met geavanceerde functies.

Quickie Q700 M Sedeo Pro

De Quickie Q700 M Sedeo Pro is een van de modellen in de Quickie Rolstoel Serie. Deze elektrische rolstoel heeft een midwielaandrijving en biedt verschillende zitopties voor maximaal comfort.

Met het intelligent biomechanisch zitsysteem kunt u uw positie aanpassen voor een optimale rijervaring. Bovendien heeft de rolstoel een compact en opvouwbaar ontwerp, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is.

Met de Quickie Q700 M Sedeo Pro kunt u genieten van mobiliteit, comfort en verstelbaarheid in één handige rolstoel.

Quickie Q700 M HD

De Quickie Q700 M HD is een elektrische rolstoel met een midwielaandrijving en is ontworpen voor mensen die behoefte hebben aan een stevige en robuuste rolstoel. Met zijn krachtige motor en hoge trekkracht kan de Q700 M HD moeiteloos oneffen terrein en hellingen aan.

De rolstoel heeft een uniek zitsysteem waarmee de gebruiker de positie van de rugleuning, zitting en voetsteunen kan aanpassen voor maximaal comfort en ondersteuning. Bovendien heeft de Q700 M HD een sta-functie, waardoor de gebruiker gemakkelijk van zit naar staand kan gaan, wat zowel gezondheidsvoordelen als sociale interactie biedt.

Met een actieradius van maximaal 40 km en een maximale snelheid van 6 km/uur, biedt de Q700 M HD gebruikers de vrijheid om langere afstanden af te leggen zonder zich zorgen te maken over het opladen van de batterij.

Deze rolstoel is ook uitgerust met geavanceerde bedieningsopties, zoals joystickbediening en het R-net bedieningssysteem, waarmee de gebruiker gemakkelijk de rolstoel kan besturen.

Quickie Q700 R Sedeo Pro

De Quickie Q700 R Sedeo Pro is een van de modellen in de Quickie Rolstoel Serie. Deze elektrische rolstoel heeft een krachtige midwielaandrijving en biedt uitstekende wendbaarheid.

Met zijn intelligente biomechanische zitsysteem kan de gebruiker genieten van maximaal comfort en optimale ondersteuning. De rolstoel heeft ook een sta functie, waardoor de gebruiker kan opstaan zonder extra hulp.

De Quickie Q700 R Sedeo Pro is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en aanpasbare elektrische rolstoel met geavanceerde functies.

Quickie Q500 F Sedeo Pro

De Quickie Q500 F Sedeo Pro is een elektrische rolstoel uit de Quickie Rolstoel Serie. Deze rolstoel biedt een uitstekende rijervaring en is geschikt voor zowel binnen als buitengebruik.

Met zijn midwielaandrijving en compacte ontwerp is hij zeer wendbaar. De Q500 F heeft een actieradius van ongeveer 40 km, wat betekent dat je lange afstanden kunt afleggen voordat je de batterij moet opladen.

Met het intelligent biomechanisch zitsysteem kun je de positie van de rugleuning en de zitdiepte aanpassen voor maximaal comfort. De Q500 F Sedeo Pro is ook voorzien van een sta-functie, waardoor je gemakkelijk kunt overstappen naar een staande positie om druk te verlichten of sociaal interactief te zijn.

Quickie Q500 H Sedeo Pro

De Quickie Q500 H Sedeo Pro is een elektrische rolstoel met een hoogwaardig zitsysteem dat maximale aanpassingsmogelijkheden biedt. Deze rolstoel is voorzien van midwielaandrijving, wat zorgt voor uitstekende wendbaarheid en een soepele rijervaring.

Met een actieradius van maximaal 40 km biedt deze rolstoel voldoende bereik voor dagelijks gebruik. De Quickie Q500 H Sedeo Pro is ook uitgerust met een sta functie, waardoor de gebruiker makkelijker kan opstaan en de druk op het lichaam kan verminderen.

Dankzij het lichtgewicht vouw- en vastframeontwerp kan deze rolstoel eenvoudig worden meegenomen in de auto. Kortom, de Quickie Q500 H Sedeo Pro is een veelzijdige en comfortabele elektrische rolstoel die ideaal is voor mensen met mobiliteitsbeperkingen.

Quickie Q500 M Sedeo Pro

De Quickie Q500 M Sedeo Pro is een elektrische rolstoel uit de Quickie Rolstoel Serie. Het is een veelzijdige en betrouwbare rolstoel met een midwielaandrijving en een geavanceerd zitsysteem.

Met deze rolstoel kun je comfortabel en zelfstandig bewegen. De Quickie Q500 M Sedeo Pro biedt verschillende verstelmogelijkheden voor optimale ondersteuning en comfort tijdens het zitten.

Het heeft ook een compact ontwerp, waardoor het gemakkelijk te manoeuvreren is in kleine ruimtes. Deze rolstoel is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een elektrische rolstoel met flexibiliteit en gebruikersgemak.

Quickie Q500 R Sedeo Pro

De Quickie Q500 R Sedeo Pro is een elektrische rolstoel die de perfecte combinatie biedt van prestaties, wendbaarheid en comfort. Met zijn midwielaandrijving is deze rolstoel uiterst geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Het intelligente biomechanische zitsysteem zorgt ervoor dat je altijd comfortabel zit en de optimale rijervaring hebt. Met een actieradius van maximaal 40 km kun je lange afstanden afleggen zonder je zorgen te maken over het opladen van de batterij.

De Quickie Q500 R Sedeo Pro is ook uitgerust met verschillende verstelmogelijkheden, waardoor je de rolstoel kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Met zijn compacte vouwframe en opvouwbaar ontwerp is deze rolstoel ook eenvoudig mee te nemen en op te bergen.

Quickie Q400 F Sedeo Pro

De Quickie Q400 F Sedeo Pro is een elektrische rolstoel uit de Quickie Rolstoel Serie. Deze rolstoel biedt een combinatie van functionaliteit en comfort. Het heeft een compact en opvouwbaar ontwerp, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is.

Met een actieradius van [belangrijk feit] kan je vertrouwen op deze rolstoel voor lange ritten. De Quickie Q400 F Sedeo Pro heeft ook een Intelligent biomechanisch zitsysteem, waarmee je de beste rijervaring kunt hebben.

Het is verstelbaar en gebruiksvriendelijk, waardoor het perfect is voor mensen met mobiliteitsbeperkingen.

Quickie Q400 M Sedeo Pro

De Quickie Q400 M Sedeo Pro is een elektrische rolstoel uit de Quickie Rolstoel Serie. Deze rolstoel heeft een midwielaandrijving en is ontworpen voor ultiem comfort en wendbaarheid.

Met zijn compacte formaat en opvouwbaar ontwerp is hij ook gemakkelijk mee te nemen. De Quickie Q400 M Sedeo Pro is voorzien van het intelligente biomechanische zitsysteem, dat zorgt voor optimale ondersteuning en aanpassing aan de gebruiker.

Met een ruime actieradius en verstelbare zithoogte biedt deze rolstoel flexibiliteit en mobiliteit. Het is een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk instapmodel in de Quickie Rolstoel Serie dat voldoet aan de behoeften van mensen met mobiliteitsbeperkingen.

Quickie Q400 R Sedeo Pro

De Quickie Q400 R Sedeo Pro is een elektrische rolstoel uit de Quickie Rolstoel Serie. Het is een compacte en opvouwbare rolstoel die ideaal is voor dagelijks gebruik. Met een actieradius van 40 km biedt deze rolstoel voldoende mobiliteit en vrijheid.

De midwielaandrijving zorgt voor goede wendbaarheid, terwijl het intelligente biomechanische zitsysteem zorgt voor comfort en optimale ondersteuning van het lichaam. Deze rolstoel is verstelbaar en gebruiksvriendelijk, waardoor het een goede keuze is voor mensen met mobiliteitsbeperkingen.

Quickie Q300 M Mini

De Quickie Q300 M Mini is een compacte elektrische rolstoel uit de Quickie Rolstoel Serie. Deze rolstoel is ideaal voor mensen die behoefte hebben aan mobiliteit en gemak. De Q300 M Mini heeft een opvouwbaar ontwerp waardoor hij eenvoudig mee te nemen is.

Met een actieradius van ongeveer 25 kilometer kun je probleemloos lange afstanden afleggen. De rolstoel beschikt ook over een verstelbare rugleuning en zitting, waardoor je altijd comfortabel zit.

De Q300 M Mini biedt je de vrijheid om zelfstandig te reizen en de wereld te verkennen.

Quickie Q300 M Mini Teens

De Quickie Q300 M Mini Teens is een elektrische rolstoel speciaal ontworpen voor tieners. Het is een compacte en wendbare rolstoel met een kleine draaicirkel, waardoor hij geschikt is voor gebruik binnenshuis en in kleine ruimtes.

Met een instelbare zitdiepte en -hoogte kan de Q300 M Mini Teens perfect worden afgestemd op de behoeften van elke tiener. Deze rolstoel biedt ook de mogelijkheid om achterover te leunen en te ontspannen, dankzij de verstelbare rugleuning.

Met een actieradius van maximaal 30 km kunnen tieners met deze rolstoel genieten van langere ritten zonder zich zorgen te maken over het opladen. De Quickie Q300 M Mini Teens is een ideale keuze voor tieners die op zoek zijn naar mobiliteit, comfort en stijl.

Quickie Q50 R

De Quickie Q50 R is een compacte en ruimtebesparende elektrische rolstoel uit de Quickie Rolstoel Serie. Deze rolstoel heeft een strak design met een matzwart frame, wat een stijlvolle uitstraling geeft.

Met een actieradius van 50 km biedt de Q50 R voldoende bereik voor dagelijks gebruik. Het opvouwbare ontwerp maakt het gemakkelijk om de rolstoel mee te nemen en op te bergen. Met de Quickie Q50 R kunnen gebruikers genieten van mobiliteit en onafhankelijkheid, terwijl ze comfortabel en veilig onderweg zijn.

De rolstoel is geschikt voor mensen met mobiliteitsbeperkingen die op zoek zijn naar een praktische en moderne oplossing voor hun mobiliteitsbehoeften.

Kenmerken en Voordelen van de Quickie Rolstoel Serie

De Quickie Rolstoel Serie biedt een scala aan kenmerken en voordelen, zoals de sta functie, het intelligent biomechanisch zitsysteem en het compacte en opvouwbare ontwerp.

Sta functie

Een belangrijke functie van de Quickie Rolstoel Serie is de sta functie. Met deze functie kunnen gebruikers de rolstoel eenvoudig in een staande positie brengen. Dit biedt verschillende voordelen, zoals het verbeteren van de bloedsomloop, het verlichten van drukpunten en het bevorderen van een betere ademhaling.

Daarnaast kan de sta functie ook helpen bij het bereiken van objecten op hogere niveaus en het vergemakkelijken van transfers naar bijvoorbeeld bedden of stoelen. De sta functie is beschikbaar op verschillende modellen binnen de Quickie Rolstoel Serie en kan worden aangepast aan de individuele behoeften en wensen van gebruikers.

Intelligent biomechanisch zitsysteem

Het intelligent biomechanisch zitsysteem is een kenmerk van de Quickie Rolstoel Serie dat zorgt voor een optimale rijervaring en comfort. Met dit systeem kunnen gebruikers hun zitpositie aanpassen voor een betere ondersteuning en drukverdeling.

Het systeem maakt gebruik van sensoren en geavanceerde technologie om de zithouding continu te monitoren en automatisch aan te passen. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker comfortabel blijft, zelfs tijdens lange ritten.

Het intelligente biomechanische zitsysteem is een geweldige functie voor mensen die op zoek zijn naar maximale comfort en verstelbaarheid in hun elektrische rolstoel.

Flexibele rugleuning

De Quickie Rolstoel Serie biedt rolstoelen met een flexibele rugleuning, waardoor gebruikers comfortabel kunnen zitten en de juiste ondersteuning krijgen. Deze rugleuningen kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften van de gebruiker, zoals de hoek en de hoogte.

Dit zorgt voor een optimale zithouding en helpt bij het voorkomen van rugklachten. Met de flexibele rugleuning kunnen gebruikers ook gemakkelijk van positie veranderen en zich comfortabeler voelen tijdens het rijden.

Het biedt een combinatie van comfort en ondersteuning die essentieel is voor een goede rijervaring.

JAY Fluid met Cryo-technologie

Eén van de kenmerken van de Quickie Rolstoel Serie is het gebruik van JAY Fluid met Cryo-technologie. Deze technologie zorgt voor een optimaal zitcomfort en ondersteuning voor mensen die langdurig in hun rolstoel zitten.

Het JAY Fluid kussen past zich aan de vorm van het lichaam aan en verdeelt het gewicht gelijkmatig over het zitoppervlak. Dit vermindert drukpunten en voorkomt doorzitten. De Cryo-technologie zorgt voor een optimale temperatuur- en vochtregulatie, waardoor de huid droog blijft en het risico op huidproblemen wordt verminderd.

Met JAY Fluid met Cryo-technologie kunnen rolstoelgebruikers comfortabel en zonder zorgen genieten van hun dagelijkse activiteiten.

Compact en opvouwbaar ontwerp

De Quickie Rolstoel Serie is ook bekend om zijn compacte en opvouwbare ontwerp. Dit betekent dat de rolstoelen gemakkelijk kunnen worden opgevouwen en meegenomen, wat handig is voor mensen die vaak onderweg zijn.

Het opvouwbare ontwerp zorgt er ook voor dat de rolstoelen weinig ruimte innemen bij het opbergen. Of je nu een kleine auto hebt of beperkte opbergruimte, de Quickie Rolstoel Serie biedt een praktische oplossing.

Met deze rolstoelen hoef je je geen zorgen te maken over het meenemen van je mobiliteitsapparaat, want ze kunnen eenvoudig worden ingeklapt en meegenomen waar je ook naartoe gaat. Het compacte en opvouwbare ontwerp van de Quickie Rolstoel Serie is een geweldige functie die het gemak en de draagbaarheid vergroot.

Bedieningsopties en Accessoires

De Quickie Rolstoel Serie biedt een scala aan bedieningsopties en accessoires om aan de individuele behoeften en voorkeuren van gebruikers te voldoen.

Whitmyer

Als onderdeel van de Quickie Rolstoel Serie biedt Whitmyer verschillende bedieningsopties en accessoires voor elektrische rolstoelen. Whitmyer is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van verstelbare hoofdsteunen en andere positioneringsoplossingen.

Met hun innovatieve Link-IT bevestigingssysteem kunnen gebruikers eenvoudig accessoires zoals hoofdsteunen, kussens en laterale ondersteuning aan hun rolstoel bevestigen. Bovendien biedt Quickie ook verschillende bedieningsopties, waaronder de QUICKIE-knoppen voor eenvoudige bediening, het geavanceerde R-net bedieningssysteem en alternatieve bedieningsmogelijkheden voor diegenen die extra ondersteuning nodig hebben.

Met Whitmyer en andere accessoires en bedieningsopties kunt u uw Quickie rolstoel aanpassen aan uw specifieke behoeften en comfortniveaus.

Link-IT bevestigingssysteem

Het Link-IT bevestigingssysteem is een handige accessoire voor de Quickie Rolstoel Serie. Met dit systeem kunt u eenvoudig verschillende accessoires en apparaten aan uw rolstoel bevestigen, zoals een bekerhouder, een tafeltje of een joystick voor de bediening.

Het bevestigingssysteem maakt gebruik van een stevige klemconstructie die gemakkelijk aan de rolstoel kan worden vastgemaakt. Hierdoor blijven de accessoires veilig en stevig op hun plaats zitten, zelfs tijdens het rijden.

Het Link-IT bevestigingssysteem is eenvoudig te gebruiken en biedt extra functionaliteit en gemak aan gebruikers van de Quickie Rolstoel Serie.

Bediening via QUICKIE-knoppen

Bediening via QUICKIE-knoppen is een handige functie die beschikbaar is in de Quickie Rolstoel Serie. Met deze knoppen kunnen gebruikers gemakkelijk en intuïtief hun rolstoel bedienen.

De knoppen zijn strategisch geplaatst op de armsteunen van de rolstoel, waardoor ze gemakkelijk toegankelijk zijn voor de gebruiker. Door simpelweg op de knoppen te drukken, kunnen verschillende functies van de rolstoel worden bediend, zoals het starten en stoppen van de motor, het aanpassen van de snelheid en het veranderen van de rijrichting.

Dit maakt het gebruik van de rolstoel eenvoudig en gebruiksvriendelijk, zelfs voor mensen met beperkte handbeweging of kracht.

Geavanceerde R-net bediening

De Quickie Rolstoel Serie biedt geavanceerde bedieningsopties, waaronder de R-net bediening. Met deze geavanceerde bediening kunnen gebruikers de elektrische rolstoel eenvoudig en nauwkeurig besturen.

De R-net bediening biedt verschillende programmeerbare functies, zoals snelheidsregeling, stoelhoogteverstelling en richtingsinstelling. Hierdoor kunnen gebruikers de rolstoel aanpassen aan hun persoonlijke behoeften en voorkeuren.

De R-net bediening is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te begrijpen, waardoor het een ideale optie is voor mensen met mobiliteitsbeperkingen. Met de geavanceerde R-net bediening kunnen gebruikers genieten van een soepele en comfortabele rijervaring met de Quickie Rolstoel Serie.

Alternatieve bedieningen

Er zijn verschillende alternatieve bedieningsopties beschikbaar voor de Quickie Rolstoel Serie. Deze opties zijn bedoeld voor mensen die moeite hebben met het gebruik van standaard bedieningsknoppen.

Een van deze opties is de Whitmyer-bediening, die een alternatieve manier biedt om de rolstoel te bedienen met behulp van een aanpasbare joystick. Het Link-IT bevestigingssysteem is ook een handige optie, waarmee andere apparaten zoals smartphones of tablets aan de rolstoel kunnen worden bevestigd voor eenvoudige toegang.

Daarnaast zijn er geavanceerde R-net bedieningsopties beschikbaar, die meer geavanceerde functies en aanpassingsmogelijkheden bieden. Met deze alternatieve bedieningen kunnen mensen met verschillende mobiliteitsbeperkingen toch moeiteloos en comfortabel gebruik maken van hun Quickie rolstoel.

Ondersteuning en Documentatie

Ondersteuning en Documentatie omvatten veelgestelde vragen en uitgebreide documentatie en specificaties van de Quickie Rolstoel Serie.

Veelgestelde vragen

 1. Wat is de Quickie Rolstoel Serie?
 • De Quickie Rolstoel Serie is een collectie elektrische rolstoelen die ontworpen zijn voor mensen met mobiliteitsbeperkingen.
 1. Welke modellen zijn er beschikbaar in de Quickie Rolstoel Serie?
 • De Quickie Rolstoel Serie bevat modellen zoals de Q700 – UP, Q700, Xenon², Q50 R en Life i Sedeo.
 1. Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Quickie Rolstoel Serie?
 • De Quickie Rolstoel Serie biedt functies zoals een sta – functie, intelligent biomechanisch zitsysteem en flexibele rugleuning.
 1. Zijn de rolstoelen in de Quickie Rolstoel Serie eenvoudig te bedienen?
 • Ja, de rolstoelen zijn voorzien van verschillende bedieningsopties zoals QUICKIE-knoppen en geavanceerde R-net bediening.
 1. Zijn er accessoires beschikbaar voor de rolstoelen in de Quickie Rolstoel Serie?
 • Ja, er zijn verschillende accessoires beschikbaar zoals het Whitmyer hoofdsteunsysteem en het Link – IT bevestigingssysteem.
 1. Waar kan ik meer informatie vinden over de specificaties van de rolstoelen in de Quickie Rolstoel Serie?
 • U kunt gedetailleerde documentatie en specificaties vinden op de website van Quickie of u kunt contact opnemen met hun klantenservice voor meer informatie.
 • Q700 – serie: https://www.sunrisemedical.nl/rolstolen/quickierolstolen/qserierolstolen/qseriesrie
 • Q500 – serie: https://www.sunrisemedical.nl/rolstolen/quickierolstolen/qserierolstolen/qseriesrie
 • Q400 – serie: https://www.sunrisemedical.nl/rolstolen/quickierolstolen/qserierolstolen/qseriesrie
 • Q300 – serie: https://www.sunrisemedical.nl/rolstolen/quickierolstolen/qserierolstolen/qseriesrie
 • Q50 R: https://www.sunrisemedical.nl/products/quickierolstoelen/Q50 – R

Documentatie en specificaties

De Quickie Rolstoel Serie biedt uitgebreide documentatie en specificaties voor elk model om gebruikers en zorgverleners te helpen de juiste keuze te maken en het maximale uit hun rolstoel te halen.

ModelDocumentatieSpecificaties
Quickie Q700-UP FGebruikershandleiding, OnderhoudsgidsMaximaal gebruikersgewicht 160 kg, Zithoogte 43-48 cm
Quickie Q700-UP MGebruikershandleiding, OnderhoudsgidsMaximaal gebruikersgewicht 160 kg, Zithoogte 43-48 cm
Quickie Q700 F Sedeo Pro AdvancedGebruikershandleiding, OnderhoudsgidsMaximaal gebruikersgewicht 160 kg, Zithoogte 43-48 cm
Quickie Q700 M Sedeo Pro AdvancedGebruikershandleiding, OnderhoudsgidsMaximaal gebruikersgewicht 160 kg, Zithoogte 43-48 cm
Quickie Q700 F Sedeo ProGebruikershandleiding, OnderhoudsgidsMaximaal gebruikersgewicht 160 kg, Zithoogte 43-48 cm
Quickie Q700 M Sedeo ProGebruikershandleiding, OnderhoudsgidsMaximaal gebruikersgewicht 160 kg, Zithoogte 43-48 cm
Quickie Q700 M HDGebruikershandleiding, OnderhoudsgidsMaximaal gebruikersgewicht 160 kg, Zithoogte 43-48 cm
Quickie Q700 R Sedeo ProGebruikershandleiding, OnderhoudsgidsMaximaal gebruikersgewicht 160 kg, Zithoogte 43-48 cm
Quickie Q500 F Sedeo ProGebruikershandleiding, OnderhoudsgidsMaximaal gebruikersgewicht 160 kg, Zithoogte 43-48 cm
Quickie Q500 H Sedeo ProGebruikershandleiding, OnderhoudsgidsMaximaal gebruikersgewicht 160 kg, Zithoogte 43-48 cm
Quickie Q500 M Sedeo ProGebruikershandleiding, OnderhoudsgidsMaximaal gebruikersgewicht 160 kg, Zithoogte 43-48 cm
Quickie Q500 R Sedeo ProGebruikershandleiding, OnderhoudsgidsMaximaal gebruikersgewicht 160 kg, Zithoogte 43-48 cm
Quickie Q400 F Sedeo ProGebruikershandleiding, OnderhoudsgidsMaximaal gebruikersgewicht 160 kg, Zithoogte 43-48 cm
Quickie Q400 M Sedeo ProGebruikershandleiding, OnderhoudsgidsMaximaal gebruikersgewicht 160 kg, Zithoogte 43-48 cm
Quickie Q400 R Sedeo ProGebruikershandleiding, OnderhoudsgidsMaximaal gebruikersgewicht 160 kg, Zithoogte 43-48 cm
Quickie Q300 M MiniGebruikershandleiding, OnderhoudsgidsMaximaal gebruikersgewicht 160 kg, Zithoogte 43-48 cm
Quickie Q300 M Mini TeensGebruikershandleiding, OnderhoudsgidsMaximaal gebruikersgewicht 160 kg, Zithoogte 43-48 cm
Quickie Q50 RGebruikershandleiding, OnderhoudsgidsActieradius van 50 km, Zithoogte 43-48 cm

Meer over ‘rolstoel’

De wereld van de rolstoel is er een van diversiteit en mogelijkheden, waarbij technologie en innovatie samenkomen om mobiliteit en comfort te bieden. Zo heeft de excel rolstoel functies die zijn ontworpen om een optimale ervaring te bieden. Voor de sportliefhebbers onder ons is de handbike rolstoel een uitkomst, terwijl plaatsen steeds meer rolstoel toegankelijk worden gemaakt om inclusiviteit te bevorderen.

Huisdieren worden ook niet vergeten, zoals blijkt uit de ontwikkeling van de honden rolstoel. Of je nu de voorkeur geeft aan de snelheid en behendigheid van een quickie rolstoel of het comfort en de duurzaamheid van een meyra rolstoel, er is een model voor elke behoefte. De segway rolstoel neemt het concept zelfs een stap verder, met technologie die voortbouwt op moderne transportmethoden.

Bijkomende accessoires zoals een rolstoel kussen of een praktische rolstoel tas maken de ervaring compleet. Voor wie houdt van muziek en beweging, is rolstoel dansen een mooie manier om expressie en plezier te combineren. En als het strand roept, is er de strand rolstoel die ervoor zorgt dat zand en zee voor iedereen toegankelijk zijn.

Andere innovaties zijn de roxx rolstoel, die een nieuwe draai geeft aan modern design, en de toevoeging van rolstoel handschoenen voor extra grip en comfort. Als het gaat om toegankelijkheid in de buitenruimte, zorgen hellingbanen voor rolstoelen ervoor dat obstakels overwonnen kunnen worden. En tenslotte, om een persoonlijke touch toe te voegen, zijn er opties zoals de kelvin rolstoel, die zowel stijl als functionaliteit bieden.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is de Quickie Rolstoel Serie?

De Quickie Rolstoel Serie is een lijn van voorwielaandrijving en vouw en vastframe rolstoelen.

2. Wat zijn de voordelen van een voorwielaandrijving rolstoel?

Een voorwielaandrijving rolstoel is zeer compact opvouwbaar en makkelijk in gebruik.

3. Is er een handleiding voor de Quickie Rolstoel Serie?

Ja, er is een handleiding voor de Quickie Rolstoel Serie die uitlegt hoe je de rolstoel moet gebruiken.

4. Hoe kan ik een kijkje nemen naar de Quickie Rolstoel Serie?

Je kunt een kijkje nemen naar de Quickie Rolstoel Serie door hun producten online te bekijken of door naar een winkel te gaan waar ze handbewogen rolstoelen verkopen.

» Referenties


1. Cooper, R. A. (2012). Wheelchair research progress, perspectives, and transformation. JRRD, Volume 49, Number 1.
https://www.herl.pitt.edu/jrrd/1659-Cooper_Editorial_JRRD.pdf

2. Liu HY, Pearlman J, Cooper R, Hong EK, Wang H, Salatin B, & Cooper RA. (2010). Evaluation of aluminum ultralight rigid wheelchairs versus other ultralight wheelchairs using ANSI/RESNA standards. J Rehabil Res Dev, 47(5), 441–55.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20803388/

3. Grindle GG, Wang H, Salatin BA, Vazquez JJ, & Cooper RA. (2011). Design and development of the Personal Mobility and Manipulation Appliance. Assist Technol, 23(2), 81–92.
https://www.researchgate.net/publication/273930154_Personal_Mobility_and_Manipulation_Appliance-Design_Development_and_Initial_Testing

4. World Health Organization (OCT 2010). Fact sheet on wheelchairs. Disability Injury Prevention and Rehabilitation Unit, Department of Sustainable Development and Healthy Environments, Regional Office for South-East Asia, World Health House, Indraprastha Estate, Mahatma Gandhi Marg, New Delhi – 110002, India.
https://apps.who.int/iris/bitstream/handle/10665/205041/B4616.pdf?seq

» Referenties

Conclusie beste rolstoel 2023

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *