Alles wat je moet weten over de Puma elektrische rolstoel met verstelbare functies

Op zoek naar de perfecte elektrische rolstoel kan een uitdagende zoektocht zijn. Gelukkig onderscheidt de Puma elektrische rolstoel zich met zijn geavanceerde verstelbare functies.

In dit artikel ontdek je hoe deze rolstoel jouw mobiliteit en comfort aanzienlijk kan verbeteren. Lees verder en laat je overtuigen door de veelzijdigheid van de Puma.

Samenvatting

 • De Puma 40 elektrische rolstoel biedt volledige elektrische verstelbaarheid, inclusief beensteunen en kantelfunctie voor optimaal comfort en gebruiksgemak.
 • Met het Sedeo Pro positioneringssysteem en VR2 of R-net elektronica kan de gebruiker volledige controle houden over bewegingen en zitcomfort.
 • De rolstoel heeft een indrukwekkende actieradius van 50 km en kan snelheden tot 12,5 km/u halen, wat gebruikers meer vrijheid geeft om langere afstanden af te leggen.
 • Extra functies zoals luchtbanden en comfort beensteunen verbeteren de rijervaring op verschillende ondergronden en verhogen het zitcomfort.
 • Bij aankoop van de Puma elektrische rolstoel is het belangrijk een betrouwbare leverancier te kiezen voor kwaliteit, service na verkoop en een goede productgarantie.

Overzicht van de Puma Elektrische Rolstoel

Een gestroomlijnde en futuristische Puma elektrische rolstoel in een bruisende stad.

Ontdek de geavanceerde mobiliteit en vrijheid die de Puma Elektrische Rolstoel biedt, een perfecte symbiose van technologie en gebruiksgemak. Deze op maat aanpasbare stoel is ontworpen om te voldoen aan uw specifieke behoeften en om het comfort en de ondersteuning die u verdient te verhogen, elke dag weer.

Beschrijving en specificaties

De Puma 40 elektrische rolstoel is uw toegangspoort tot ongeëvenaard comfort en betrouwbaarheid. U geniet van de volledige elektrische verstelbaarheid, van de beensteunen tot de kantelfunctie, geëngineerd om uitzonderlijk gebruiksgemak te bieden.

Het ontwerp is een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, waardoor deze rolstoel een slimme keuze is voor dagelijks gebruik.

Met zijn Sedeo Pro zitsysteem biedt de Puma 40 ongekende positioneringsopties terwijl u rijdt of rust. Geavanceerde VR2 of R-net elektronica staat garant voor intuïtieve controle over uw bewegingen en comfort.

De lage zithoogte vergroot de toegankelijkheid, terwijl de hoge snelheid zorgt dat u zonder moeite verder komt. Deze specificaties benadrukken waarom de Puma 40 niet zomaar een elektrische rolstoel is, maar een verlengstuk van uw persoonlijke mobiliteit.

Nu u bekend bent met de beschrijving en specificaties, laten we kijken naar de elektrische verstelfuncties die deze rolstoel zo speciaal maken.

Elektrische verstelfuncties

De Puma elektrische rolstoel verhoogt uw comfort met geavanceerde verstelopties. U bedient met gemak alle elektrische verstelfuncties die bijdragen aan een optimale zitpositie en rijervaring.

 • Hoog/laag verstelling: Pas eenvoudig de zithoogte van de rolstoel aan voor verschillende activiteiten, zoals aan tafel zitten of objecten pakken.
 • Kantelverstelling: Met de elektrische kantelfunctie kunt u de zithoek wijzigen om drukpunten te verlichten en ontspanning te bevorderen.
 • Verstelbare beensteunen: Zorg voor extra ondersteuning en comfort door de hoek van de beensteunen te regelen.
 • Elektrische rugverstelling: Verander zonder moeite de positie van de rugleuning voor uw ideale steun tijdens het rijden of rusten.
 • Sedeo Pro positioneringssysteem: Dit modulaire systeem biedt aangepaste ondersteuning passend bij uw lichaamsvorm en persoonlijke behoeften.
 • VR2 of R-net elektronica: Kies tussen geavanceerde besturingssystemen voor optimale controle over alle functies van uw rolstoel.

Voordelen van de Puma Elektrische Rolstoel

Een persoon navigeert comfortabel door een park in een Puma elektrische rolstoel.

De Puma Elektrische Rolstoel onderscheidt zich door zijn geavanceerde aanpassingsmogelijkheden, die het comfort en de mobiliteit van de gebruiker aanzienlijk verbeteren. Deze rolstoel is een toonbeeld van innovatie met een focus op gebruiksgemak en persoonlijke aanpassing, wat het een uitstekende keuze maakt voor wie zijn onafhankelijkheid hoog in het vaandel draagt.

Modulair zitsysteem

Het modulaire zitsysteem van de Puma elektrische rolstoel stelt u in staat uw zitervaring geheel naar wens aan te passen. Met het Sedeo Ergo zitsysteem geniet u van uitmuntend ergonomisch comfort en optimale ondersteuning, welke cruciaal zijn voor lange dagen op pad.

Dit systeem is snel en moeiteloos in te stellen, waardoor veranderingen in uw zitbehoeften eenvoudig doorgevoerd kunnen worden.

Dankzij de flexibiliteit van het modulaire ontwerp past het zitsysteem zich aan u aan, niet andersom. Het garandeert niet alleen een perfecte pasvorm, maar draagt ook bij aan uw onafhankelijkheid en mobiliteit.

De Puma elektrische rolstoel met modulair zitsysteem biedt daarmee een combinatie van persoonlijk comfort en geavanceerde technologie die uw dagelijks leven gemakkelijker maakt.

Centrale beensteun

De centrale beensteun van de Puma elektrische rolstoel is niet zomaar een onderdeel; het biedt uitzonderlijk comfort en ondersteuning door zijn hoekverstelling. Gebruikers kunnen met gemak de ideale positie vinden die past bij hun lichaam en behoeften.

Dit verstelmechanisme is een voorbeeld van de elektrische verstellingen die bijdragen aan het gebruiksgemak van de stoel. Of je nu langere tijd in de rolstoel zit of regelmatig van houding moet veranderen, deze flexibele beensteun maakt het allemaal mogelijk.

De rolstoel aanpassen aan persoonlijke voorkeuren is eenvoudig dankzij deze innovatieve functie. Met de centrale beensteun ervaren gebruikers een nieuw niveau van vrijheid en comfort in hun elektrische rolstoel Puma 40.

Het gaat hier om meer dan alleen support; het gaat om de kwaliteit van leven verbeteren door technologie toe te passen waar dat het meest telt.

Hoge snelheid en actieradius

Met de Puma elektrische rolstoel kunt u snel en ver reizen zonder vaak op te laden. Hij haalt topsnelheden tot wel 12,5 km/u, wat u de vrijheid geeft om snel te bewegen. Of u nu door het Mac3 Park rijdt of een lange afstand aflegt, de Puma brengt u er snel en efficiënt.

U hoeft zich geen zorgen te maken over regelmatig opladen, want de actieradius is maar liefst 50 km.

Dankzij de krachtige motor en betrouwbare batterij kunt u vertrouwen op de Puma voor uw dagelijkse bezigheden. Of u nu kiest voor voorwiel- of achterwielaandrijving, deze rolstoel is ontworpen om hellingen tot 10° te overwinnen.

Zo geniet u van een onbezorgde rit met een stabiele en soepele besturing. En veilig betalen doet u eenvoudig online, terwijl uw Puma rolstoel snel wordt geleverd met een eigen bezorgdienst inclusief track & trace-code.

Extra functies en aanpassingen

Om uw comfort en gebruikerservaring te optimaliseren, gaat de Puma Elektrische Rolstoel verder dan alleen basisfunctionaliteiten. De stoel is uitgerust met een reeks extra aanpassingen die inspelen op uw specifieke behoeften en omstandigheden, waardoor elke rit zo aangenaam mogelijk wordt.

Luchtbanden

Luchtbanden op een elektrische rolstoel zoals de Puma verbeteren de mobiliteit aanzienlijk. Ze zorgen voor een betere grip en controle, waardoor u veilig en comfortabel kunt rijden op diverse ondergronden.

Of u nu over straatklinkers of onverharde paden rijdt, de luchtbanden dempen de trillingen voor een soepelere ervaring. Dit maakt de Puma rolstoel een betrouwbare partner voor uw dagelijkse activiteiten.

Kiest u voor massieve banden, dan geniet u ook voordelen. Deze zijn onderhoudsvrij en kunnen niet lek raken. Echter, in vergelijking met luchtbanden leveren ze iets van het comfort in.

De keuze tussen luchtbanden en massieve banden hangt af van uw persoonlijke voorkeur en gebruiksomstandigheden. Voor optimale tractie en een aangename rit zijn luchtbanden vaak de aanbevolen keuze bij het online bestellen van elektrische rolstoelen zoals de Puma.

Comfort beensteunen

Naast de soepele rit die de luchtbanden bieden, tilt de Puma elektrische rolstoel uw comfort naar een hoger niveau met zijn verstelbare comfort beensteunen. Deze geavanceerde beensteunen bieden niet alleen een stevige ondersteuning, maar stellen u ook in staat om ze met één druk op de joystick precies naar uw behoeften af te stellen.

Zo geniet u van de vrijheid om zelf de ideale positie van uw benen te bepalen, wat essentieel is voor langdurig zitcomfort en het voorkomen van vermoeidheid.

De Puma elektrische rolstoel is uitgerust met elektrische verstelfuncties die gebruiksgemak en onafhankelijkheid garanderen. Met de centrale beensteun die elektronisch verstelbaar is, heeft u controle over uw houding en kunt u eenvoudig wisselen tussen verschillende zitposities.

De rolstoel ondersteunt een actieve levensstijl door de aanwezigheid van achterwielaandrijving, wat bijdraagt aan de stabiliteit en controle, terwijl de elektrische beensteunen ervoor zorgen dat uw benen altijd goed ondersteund zijn, zelfs tijdens lange dagen buitenshuis.

Verstelbare rugleuning

Comfort tijdens het zitten is essentieel, vooral als je langere tijd in een rolstoel doorbrengt. De Puma 40 elektrische rolstoel biedt een verstelbare rugleuning die met elektronica bediend wordt, waardoor je altijd de meest comfortabele positie kunt vinden.

Met behulp van een eenvoudige druk op de knop op de stuurkast pas je de hoek van de rugleuning aan. Dit is niet alleen prettig tijdens het rijden, maar ook wanneer je even wilt relaxen of een dutje doet.

Gemak en comfort gaan hand in hand met de verstelfuncties van deze rolstoel. De elektrische hoekverstelling van de rugleuning zorgt ervoor dat gebruikers met verschillende behoeften hun ideale zitpositie kunnen instellen zonder externe hulp.

Dit bevordert de zelfstandigheid en draagt bij aan een betere kwaliteit van leven. Bovendien helpt de juiste zithouding om lichaamspijn te minimaliseren en ondersteunt het de algehele gezondheid van je rug en wervelkolom.

Kantelfunctie

Naast de verstelbare rugleuning tilt de kantelfunctie van de Puma elektrische rolstoel het comfort naar een hoger niveau. Met deze functie kunt u de zithoek aan uw persoonlijke voorkeur aanpassen.

Dit biedt niet alleen meer comfort, maar ook betere positioneringsmogelijkheden die essentieel kunnen zijn voor uw postuur en gezondheid gedurende de dag. Het is een simpele handeling die een groot verschil maakt in hoe u zich voelt tijdens het rijden en zitten.

Het Sedeo Ergo zitsysteem op de Puma Q700 werkt perfect samen met de kantelfunctie om u de beste ergonomische ondersteuning te bieden. Door het zitvlak te kantelen, vermindert u de druk op bepaalde delen van uw lichaam en verhoogt u de bloedcirculatie, wat belangrijk is als u langere tijd in dezelfde positie blijft.

Deze aanpassingen gaan moeiteloos dankzij de geavanceerde elektronica, waaronder een VR2 of R-net bediening die zorgt voor soepele en precieze aansturing van uw rolstoel. En met de bijgeleverde oplader is uw rolstoel snel weer klaar voor gebruik, met alle instellingen die u hebt aangepast voor uw comfort en gemak.

Het kiezen van de Puma Elektrische Rolstoel

U staat voor een belangrijke keuze wanneer u de Puma elektrische rolstoel overweegt, een hulpmiddel dat uw mobiliteit en levenskwaliteit aanzienlijk kan verbeteren. Het is cruciaal om de kwaliteiten van deze rolstoel af te wegen tegen uw persoonlijke behoeften en te letten op zaken zoals comfort, gebruiksgemak en betrouwbaarheid van de leverancier.

Overwegingen bij de aankoop

Als u besluit om de Puma elektrische rolstoel te kopen, zijn er verschillende factoren die u moet overwegen. Deze keuze kan uw dagelijks leven aanzienlijk beïnvloeden. Hieronder volgen enkele belangrijke overwegingen:

 • Uw mobiliteitsbehoeften: Denk aan uw dagelijkse activiteiten en waar u de rolstoel het meest voor gebruikt. De Puma is flexibel inzetbaar en heeft functies zoals voor- of achterwielaandrijving die passen bij verschillende omgevingen.
 • Comfort van de zitting: Kijk naar het modulaire zitsysteem dat verstelbaar is en aan uw lichaam kan worden aangepast. Comfort staat centraal bij de Puma met verschillende instellingsmogelijkheden.
 • Bedieningssystemen: Overweeg welk type elektronica u verkiest; de Puma biedt VR2 of R-net opties die beide een eenvoudige bediening garanderen.
 • Vermogen en actieradius: Bepaal hoeveel snelheid en actieradius u nodig heeft. De Puma 40 staat bekend om zijn hoge snelheid en lange afstanden zonder tussentijds opladen.
 • Toegang tot service: Zorg ervoor dat er betrouwbare leveranciers beschikbaar zijn voor onderhoud en service van uw rolstoel.
 • Kosten: Weeg de kosten af tegenover de geboden voordelen en functionaliteiten. Investeer in kwaliteit die op lange termijn meer waarde zal bieden.

Betrouwbare leveranciers

Na zorgvuldige overweging van de aankoopcriteria, is het essentieel om stil te staan bij wie je de Puma elektrische rolstoel levert. Een betrouwbaar verkooppunt kiezen garandeert kwaliteit en service na de koop. Hieronder vind je wat betrouwbare leveranciers kenmerkt:

 • Ze hebben een bewezen staat van dienst in de branche. Dit houdt in dat ze al lang actief zijn en positieve feedback hebben ontvangen van klanten.
 • Erkende distributeurs herken je aan hun goede reputatie. Je kunt vertrouwen op hun expertise en betrokkenheid bij het aanbieden van hoogwaardige producten.
 • Uitstekende klantenservice mag niet ontbreken bij jouw keuze voor een leverancier. Zij bieden hulp en advies voor, tijdens en na jouw aankoop.
 • After – sales ondersteuning is cruciaal. Betrouwbare leveranciers staan klaar om eventuele problemen te verhelpen en onderhouden goed contact met hun klanten.
 • Kwaliteitscontrole is prioriteit bij deze leveranciers; zij zorgen ervoor dat elk product wordt gecontroleerd voordat het naar jou toe komt.
 • Een solide productgarantie geeft aan dat de leverancier achter zijn product staat en bereid is om verantwoordelijkheid te nemen indien er iets mis gaat.

Meer informatie over de Puma Elektrische Rolstoel

De Puma elektrische rolstoel is uitgerust met de nieuwste elektronica zoals VR2 of R-Net systemen. Met deze systemen hebben gebruikers de mogelijkheid om hun rolstoelervaring aan te passen aan persoonlijke voorkeuren.

Knoppen en joysticks op de stuurkast maken het eenvoudig om de verschillende elektrische verstellingen te bedienen. U kunt de beensteunen, de kantelfunctie, hoog-laag functie en rugverstelling allemaal naar wens instellen voor optimaal comfort en ondersteuning.

U haalt een stukje geavanceerde technologie in huis met de Puma elektrische rolstoel. Deze rolstoel biedt u onafhankelijkheid en mobiliteit, of u nu binnen of buiten bent. De combinatie van krachtige motoren en een lange actieradius stelt gebruikers in staat lange afstanden af te leggen zonder zich zorgen te hoeven maken over de batterijduur.

En met modulaire zitsystemen past de stoel zich helemaal aan uw lichaam aan, wat zorgt voor een rit zonder ongemakken. Ontdek zelf waarom zoveel mensen kiezen voor de stabiliteit en comfort van een Puma elektrische rolstoel.

Conclusie

Ontdek de wereld op uw manier met de geavanceerde Puma elektrische rolstoel. De verstelbare functies bieden comfort en gemak, of je nu door stadsparken rijdt of binnen thuis beweegt.

Zijn aanpassingsvermogen maakt het een slimme keuze voor iedereen die waarde hecht aan zelfstandigheid en stijl. Voor verdere personalisatie zijn er tal van accessoires beschikbaar om aan uw wensen te voldoen.

Neem controle over uw mobiliteit en ervaar onafhankelijkheid met deze top-of-the-line rolstoel.

Veelgestelde Vragen

1. Wat zijn de verstelbare functies van de Puma elektrische rolstoel?

De Puma elektrische rolstoel biedt gebruikers diverse verstelbare functies aan, zoals zitpositie, rugleuning en armsteunen, voor optimaal comfort en ondersteuning.

2. Welk type elektronica gebruikt de Puma rolstoel?

De Puma elektrische rolstoel kan uitgerust zijn met geavanceerde VR2 of R-Net elektronica, die de rolstoel helpt bij het nauwkeurig en soepel besturen.

3. Hoe draagt de R-Net elektronica bij aan de ervaring van de Puma rolstoelgebruiker?

De R-Net elektronica in de Puma rolstoel biedt een verbeterde rijervaring met een intuïtieve besturing en programmeerbare functies die op maat gemaakte aanpassingen mogelijk maken voor de gebruiker.

4. Kan ik de Puma elektrische rolstoel aanpassen aan mijn persoonlijke behoeften?

Ja, dankzij het modulaire design en de verstelbare functies kunnen gebruikers van de Puma elektrische rolstoel deze aanpassen aan hun individuele wensen en behoeften voor meer comfort en gebruiksgemak.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *