In dit artikel

Beste Polsbrace Review (2022) 5x Pols Brace Test!

Beste Polsbrace | Review (2024) | 5x Pols Brace Test!

In dit artikel

Bent u geïnteresseerd in een polsbrace? Een pols brace kopen lijkt misschien een eenvoudig klusje, maar er bestaan vele soorten polsbraces. Denk aan een brace voor pols (polsspalk), carpaal tunnel syndroom brace en andere braces pols. Ook bestaat er een pols duim brace en een peesontsteking pols brace. Welke brace pols u ook nodig heeft, ik heb een polsbrace test gedaan. Hierbij ging ik 5 pols braces vergelijken om zo te bepalen wat de beste polsbrace van 2023 is (en ook de beste polsbrace carpaal tunnel syndroom). Leest u mee?

De beste polsbrace van 2023: Mijn selectie 

  1. Beste pols brace – Polsbrace 
  2. Beste carpaal tunnel syndroom brace – GM Medical Polsbrace
  3. Beste polsbrace overbelasting – Push Pols Brace
  4. Beste quervain brace – Pols Duimbrace

Polsbrace vergelijken; hoe doe ik dat?

Om te bepalen wat de beste polsbrace is, ga ik polsbraces vergelijken. Dit doe ik onder andere op basis van de kwaliteit van elke pols brace, het gebruiksgemak en de prijs. Ook bekijk ik de brace pols ervaringen van andere mensen. Hun mening zegt immers ook veel over of een polsbrace de moeite waard is of niet. Uiteindelijk trek ik een conclusie aan de hand van al deze factoren en mijn kennis en ervaring als ergotherapeut. Ik hoop dat u er klaar voor bent, want we gaan beginnen!

1. Polsbrace – beste pols brace algemeen 

We beginnen met de Polsbrace. Deze brace geeft ondersteuning aan uw pols, waardoor u gemakkelijker beweegt. Ook na een operatie of ongeval. Daarnaast biedt de pols brace verlichting bij spier- en gewrichtsklachten. Voor steun en stabiliteit rondom uw pols kiest u daarom voor deze Polsbrace. Het voordeel is dat deze polsbraces in meerdere maten verkrijgbaar zijn, zodat u altijd een geschikt model voor uw pols vindt. Gebruik deze carpaal tunnel syndroom brace en verminder uw klachten direct.

Beste Polsbrace Review (2022) 5x Pols Brace Test! Polsbrace Medipoint

Functionaliteiten

✅ Zachte polsbrace van comfortabel suéde materiaal;

✅ Anatomisch gevormde brace rondom uw pols;

✅ Polsbrace carpaal tunnel syndroom of bij artrose;

✅ Peesontsteking pols brace of bij andere pijnklachten;

✅ Vetersluiting en klittenband voor de perfecte pasvorm;

✅ Verkrijgbaar in drie maten.

Eigenschappen

Deze brace pols is verkrijgbaar in drie maten: small (14-16cm), medium (16-19cm) en large (19-22cm). Meet het smalste deel van uw pols om uw maat pols duim brace te bepalen. Of u nu een brace voor pols nodig heeft, deze Polsbrace biedt de verlichting en ondersteuning die u zoekt. 

Kies voor een linkshandige of rechtshandige polsbrace en selecteer een kleur naar keuze. U koopt deze Polsbrace voor €34,99 en u betaalt daar nog verzendkosten bovenop. Zoekt u er nog iets bij en bereikt u de bestelwaarde van €50? Dan hoeft u geen verzendkosten te betalen.


Klik hier voor de beste prijs

2. GM Medical Polsbrace – beste carpaal tunnel syndroom brace

Wilt u een polsbrace kopen als polsbrace overbelasting? Kies de GM Medical Polsbrace wanneer u last heeft van het carpaal tunnel syndroom. Deze polsbrace met spalk biedt namelijk de verlichting en ondersteuning die u nodig heeft. Hij stabiliseert uw pols en is licht van gewicht, maar tegelijkertijd is het een hele stabiele pols brace of duim pols brace. Dat komt door het aluminium spalkje dat erin zit. Niet alle polsbraces beschikken hierover, maar GM Medical Polsbrace wel. Dat is dus een groot voordeel!

Beste Polsbrace Review (2022) 5x Pols Brace Test! GM Medical Polsbrace

Functionaliteiten

✅ Comfortabele pols brace rechts of links;

✅ Met klittenbandsluiting;

✅ Verkrijgbaar in twee maten (anders even met de klantenservice bellen);

✅ Ademende stof;

✅ Aluminium spalkje voor extra stevigheid.

Eigenschappen

U kunt de GM Medical Polsbrace in twee maten kopen: medium (16-19cm) en large (19-21cm). Meet het smalste deel van uw pols om de maat te bepalen. Als uw maat er niet bij zit, kunt u bellen met de Medipoint klantenservice. De ademende, comfortabele stof maakt het bovendien prettig om de polsbrace rechts of links te dragen. En dankzij de klittenbandsluiting blijft hij altijd goed op zijn plek in de juiste pasvorm. 

U kunt de GM Medical Polsbrace kopen voor €34,99. U moet wel verzendkosten betalen bij een bestelwaarde onder de €50. Daarom adviseer ik u om er eventueel nog iets bij te bestellen. Er zijn nog veel meer handige zorghulpmiddelen verkrijgbaar bij deze aanbieder.


Klik hier voor de beste prijs

3. Push Pols Brace – beste polsbrace overbelasting 

Op nummer 3 staat de Push Pols Brace, de beste polsbrace overbelasting. Dat komt doordat hij veel ondersteuning en bescherming biedt aan uw pols(en). Tegelijkertijd blijft u vrij in de bewegingen die u met uw hand kunt maken. Daardoor beperkt deze duim pols brace u niet in uw dagelijkse doen en laten. Sluit hem eenvoudig met uw andere hand rondom uw onderarm en pols.

Deze lichtgewicht en ademende polsbrace met spalk (de Push Pols Brace), is gemaakt van hoogwaardig, kwalitatief, elastisch materiaal dat comfortabel aanvoelt. De pols brace mag ook (op de hand) gewassen worden. U kunt deze polsbrace eventuele afstellen naar uw hand. Is de balein op de rug van uw hand voelbaar? Buig hem dan een beetje om hem meer comfortabel naar uw hand te vormen.

Functionaliteiten 

✅ Polsbraces voor gebruik voor overdag en in de nacht;

✅ Verkrijgbaar in 4 maten;

✅ Pols brace rechts of links;

✅ Lichtgewicht, ademend materiaal en klittenbandsluiting.

Eigenschappen

Deze pols brace is verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL. Let op: de maten vallen klein uit. Kies ook of u de polsbrace rechts of links nodig heeft. U kunt de Push Pols Brace kopen voor €68,90. Daarbij betaalt u geen verzendkosten.


Klik hier voor de beste prijs

4. Pols Duimbrace – beste quervain brace 

Op nummer 4 staat de Pols Duimbrace als beste quervain brace. Het is geen polsbrace Bol.com, maar van een thuiszorgwinkel. Deze brace quervain wordt gebruikt als polsbrace of pols duimbrace door eenieder die er profijt van heeft. Deze langere variant pols brace omsluit ook de duim (duim polsbrace). Daardoor werkt hij pijn verlichtend in allerlei situaties. 

Beste Polsbrace Review (2022) 5x Pols Brace Test! Pols Duimbrace Quervain brace

Deze polsbraces hebben bovendien een ultieme pasvorm en ze zijn gemaakt van ademend, lichtgewicht materiaal. Ondersteuning én bewegingsvrijheid, is wat u van deze polsbraces mag verwachten.

Functionaliteiten 

✅ Deze push brace pols is verkrijgbaar in 3 maten en zowel voor links als rechts;

✅ Comfortabele pols brace kopen? Dankzij de ademende stof is dit wat u zoekt;

✅ Quervain brace met klittenbandsluiting en anti-torsiegesp;

✅ Lichtgewicht, maar toch stabiel genoeg dankzij de baleinen bij uw pols.

Eigenschappen

U kunt deze brace pols of nachtbrace pols kopen in de kleur zwart, in drie maten: 12-16cm, 16-18cm of 18-20cm. Meet het smalste deel van uw pols om de juiste maat te bepalen. U kunt deze push braces pols kopen voor €57,99 als linkshandige of rechtshandige podobrace pols. U hoeft geen verzendkosten voor de Pols Duimbrace te betalen.


Klik hier voor de beste prijs

5. Orliman Polsbrace

En dan wil ik graag de Orliman Polsbrace nog met u bespreken. Deze polsbrace of brace pols is namelijk ook het noemen waard. Gaat u deze pols brace kopen, dan kunt u een goede ondersteuning verwachten en een optimale stabiliteit. Deze polsbraces hebben namelijk een comfortabele, maar harde kern en stevige baleinen. Vooral bij blessures aan de pols of een peesontsteking is dit erg fijn. Ook geschikt als ganglion pols brace, brace carpaal tunnel syndroom of bij zwakke polsen in het algemeen.

Beste Polsbrace Review (2022) 5x Pols Brace Test! Orliman polsbrace polsspalk

Dankzij de anatomische pasvorm en het extreem ademende materiaal zit deze pols brace erg fijn. Zelfs wanneer u transpireert. U kunt hem zowel overdag als ’s nachts gebruiken, ook tijdens uw werk. Bovendien is de polsbrace links en rechts verkrijgbaar.

Functionaliteiten 

✅ Pols duimbrace van ademend materiaal;

✅ Maximale stabiliteit met deze push polsbrace;

✅ Optimaal draagcomfort en maximale ondersteuning.

Eigenschappen 

Deze Orliman polsbrace/ polsbrace cts is verkrijgbaar in de kleuren beige en grijs en in twee maatvoeringen: maat 1 (14-18cm) of maat 2 (18-22cm). U kunt deze polsbraces kopen voor €47,95. Daar komen nog wel verzendkosten bovenop, tenzij u nog iets bij deze aanbieder bestelt. Vanaf een bestelwaarde van €50 zijn de verzendkosten namelijk gratis.


Klik hier voor de beste prijs

Mijn beste polsbrace van 2023

Bent u nu benieuwd naar de beste polsbrace? Laat mij vooropstellen dat niet elke pols brace de meest perfecte zal zijn voor iedere situatie. Er zijn niet voor niets zoveel soorten polsbraces. Toch heb ik na het vergelijken van alle braces (van Push Med polsbrace tot brace Carpal Tunnel) een conclusie getrokken. Of u nu een polsbrace peesontsteking nodig heeft of een brace pols duim, er kan er natuurlijk maar één de echte winnaar zijn. Daarom gaat mijn voorkeur voor beste polsbrace van 2023 uit naar de brace – pols duim “Polsbrace”.  

Beste Polsbrace Review (2022) 5x Pols Brace Test! Polsbrace Medipoint

Dat komt onder andere door de anatomisch gevormde brace die zich rondom uw pols bevindt, maar ook door het zachte en comfortabele suéde materiaal. Dat geeft extra veel draagplezier. Bovendien kunt u de brace helemaal aanpassen naar uw pols door de klittenband- en vetersluitingen. En deze Polsbrace is verkrijgbaar in drie verschillende maten. De ideale brace carpaal tunnelsyndroom of bij andere klachten!


Klik hier voor de beste prijs

Polsbrace ervaringen en reviews 

U heeft inmiddels al alles kunnen lezen over de verschillende polsbraces. Toch helpt het vaak om een polsbrace review te lezen van iemand anders. Zo kunt u nog beter bepalen welke pols brace het beste bij u past. Precies om die reden heb ik een aantal polsbrace ervaringen verzameld. Doe er uw voordeel mee!

Polsbrace review

Agaath kocht de Polsbrace. “Ik zocht een medische polsbrace, omdat mijn pols sinds een jaar veel pijn doet. Ik had daarom een brace peesontsteking pols nodig. Deze Polsbrace is echt heel handig en voelt fijn aan. Als ik hem draag voel ik mij een stuk vrijer in mijn handelingen en heb ik minder pijn dus ik kan hem aanraden.”

Volgens Monica is het ‘een fijne, praktische polsbrace voor een goede prijs’. Zij vindt het ook fijn dat het materiaal wat luchtdoorlatend is. “Als ik dan sport kan ik hem ook omhouden, zonder dat het onprettig gaat aanvoelen door het zweten.”

GM Medical Polsbrace review 

Over de GM Medical Polsbrace vertelt Ruud: “Ik heb deze Push med polsbrace rechts gekocht omdat er goede reviews over geschreven zijn en ik een elastische polsbrace nodig had. Ik heb reuma en mijn polsen doen vaak veel pijn maar ik wil niet zomaar stoppen met werken. Als ik deze brace draag houd ik het veel langer vol dan zonder.”

Push Pols Brace ervaring 

De Push Pols Brace review van Mirthe is ook interessant. “Volgens de dokter is mijn pols overbelast door mijn werk, maar ik moet toch geld verdienen. Ik ging daarom op zoek naar een hulpmiddel hiertegen en deze polsbrace is echt een uitvinding. Ik kan hem gemakkelijk strakker of losser maken met het klittenband en de stof is heel luchtig en daardoor hygiënisch. Als je een brace zoekt om je leven wat gemakkelijker te maken, ondanks je pijn, dan zou ik deze echt kopen als ik jou of jullie was.”

Pols Duimbrace review

En dan door naar de Pols Duimbrace. Deze polsbrace quervain wordt goed beoordeeld door mensen. Gemiddeld krijgt hij 4,5 van de 5 sterren en dat is een mooie beoordeling. “Als RSI polsbrace is hij top en ook als brace rechter pols of brace linker pols. Fijn dat het voor allebei mogelijk is zodat je niet benadeeld wordt omdat je linkshandig bent of zo”, zegt Irma in haar review.

Orliman polsbrace review

De Orliman Pols Duimbrace van Evert bevalt hem goed. “Erg blij mee. Ik wist eerst niet zeker of dit iets voor mij zou zijn maar nu ik hem eenmaal heb is het erg handig. Ik kan niet meer zonder. Tenminste niet zolang ik herstellende ben van de operatie die ik aan mijn pols heb gehad.” 

En ook Ferdinand geeft deze pols duimbrace een mooie beoordeling, waarin hij vertelt dat hij hem aan zijn broer cadeau gegeven heeft. “Hij was zelf te eigenwijs om er een te kopen dus deed ik het maar. Nu hij hem eenmaal heeft snapt hij wel waarom ik hem aanraadde dit te dragen. Ik heb er zelf een paar jaar terug ook veel profijt van gehad.”

Polsbrace kopen checklist: hier moet u op letten! 

Gaat u een polsbrace kopen? Houd dan rekening met een aantal factoren. Denk allereerst na over het soort pols brace dat u nodig heeft, omdat er zoveel soorten polsbraces bestaan. Zo kunt u een hand brace carpal tunnel (carpaal tunnel syndroom polsbrace/ pols brace carpaal tunnel syndroom) nemen of een artrose pols brace om de pijn te verlichten. 

Maar een hand pols brace of duim en pols brace is er ook als bijvoorbeeld een brace pols peesontsteking. Misschien wilt u gewoon een gekneusde pols brace of overbelaste pols brace voor een korte periode, dan is elke polsbrace Thuiszorgwinkel vaak geschikt.

Is een polsbrace met duim (brace voor duim en pols) overigens nodig? Of is alleen een polsbrace push ook voldoende? Oftewel: wilt u extra ondersteuning bij uw duim of hoeft dat niet? De beste polsbrace ondersteunt u immers waar dat voor u nodig is.

Kortom: genoeg om over na te denken bij een CTS spalk kopen of CTS brace kopen. En wist u dat er nog meer interessante zorghulpmiddelen van Medipoint bestaan? Wat dacht u van een kniebrace, enkelbrace, schouderbrace of duimbrace? En er zijn nog meer handige revalidatiehulpmiddelen verkrijgbaar. Ik vertel u er graag meer over in de artikelen die ik er eerder over schreef. Veel leesplezier gewenst!

Ik hoef u niet te vertellen dat een polsbrace links voor uw linkerhand bedoeld is en de polsbrace rechts voor uw rechterhand. Wat wel handig is om te weten bij een polsbrace kopen, is dat veel modellen braces twee opties aanbieden: links en rechts. U kunt zich wel voorstellen dat een pols brace voor de linkerhand niet om de rechterhand past. Tenzij het een heel simpel model is, waarbij er geen verschil zit tussen de uitvoering van de boven- en onderkant. Let daarom altijd even op dat u de juiste kant/hand selecteert als u een brace voor uw polsen koopt. Dan kan er niets misgaan!

Meer informatie over braces

Bent u op zoek naar nog meer handige zorghulpmiddelen? De zelfzorg zal zeker makkelijker gaan met hulpmiddelen op het gebied van aan en uitkleden, hulpmiddelen bij boodschappen doen, eet en drinkhulpmiddelen, huishoud hulpmiddelen, medicatiehulpmiddelen, slaaphulpmiddelen, toilethulpmiddelen of washulpmiddelen. Bij de thuiszorgwinkel zijn allerlei soorten en maten te vinden, bijvoorbeeld in de Medipoint Review vindt u veel informatie.

In het kader van aan en uitkleden, kunt u ook denken aan het gebruiken van braces of spalken. Voorbeelden voor de handmotoriek is een polsspalk, polsbrace, duimspalk of duimbrace. Of u nou problemen ervaart door Carpaal Tunnelsyndroom, een peesontsteking, overbelasting, Quervain een Ganglion of heeft u zwakkere polsen? Voor alles is een oplossing!

Ook een schouderbrace kan u ondersteunen bij de dagelijkse activiteiten. Maar sluit een schouderbandage of schoudersling niet uit. Om meer zekerheid te ervaren bij het mobiliseren kan een kniebrace, orthopedische kniebrace of enkelbrace een prettig hulpmiddel zijn. Andere alternatieven zijn: achillespeesbrace, bekkenband, bovenbeenbrace, elleboogbrace, handbrace, kinderbraces of korsetten. Maar bent u ook bekend met kuitbraces, liesbreukband, navelbreukband, nekbraces, patellabrace of rugbraces? Daarnaast zijn er ook houdingscorrectors, sleutelbeenbraces, teenbraces, vingerbraces en voetbraces. Voor iedere klacht is er wel een oplossing.

Er bestaat er ook een Kruidvat polsbrace, Action polsbrace, Etos polsbrace, Hema polsbrace of Apotheek polsbrace. Of haalt u liever een Decathlon polsbrace, Novamed polsbrace, Hansaplast polsbrace of Bol.com polsbrace in huis?

Welke moeilijkheden u ook in het dagelijkse leven ervaart voor alles is een oplossing. Mocht u niet zeker weten wat geschikt is in uw situatie? Denk dan aan het inschakelen van professionele hulp en advies. Een ergotherapeut is geschoold in het vergroten van de zelfstandigheid en heeft kennis van de verschillende hulpmiddelen welke bestaan. U kunt dan advies op maat ontvangen en zelfs oefenen in uw eigen situatie. Wellicht komt u zelfs in aanmerking voor vergoeding vanuit de zorgverzekering?

Meest gestelde vragen over een polsbrace 

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen over polsbraces? Bent u bijvoorbeeld benieuwd naar wat de beste polsbrace is? Of wilt u weten waarom men een pols brace zoal gebruikt? Misschien bent u juist nieuwsgierig naar hoelang een polsbrace na breuk nodig is. Of dat er een peesontsteking pols duim brace vergoeding bestaat. In al die gevallen raad ik u aan om nog even verder te lezen. Hieronder staan de meest gestelde vragen namelijk op een rij!

Wat is de beste polsbrace? 

Als u de beste polsbrace wilt kopen, dan kan ik u ‘Polsbrace’ aanraden. Dit artikel braces pols biedt veel voordelen aan de gebruiker ervan. Het is een handige pols en duimbrace die betaalbaar is en zowel links als rechts gedragen kan worden. Voor meer informatie over deze polsbrace adviseer ik u om dit artikel te lezen. Bij nummer 1 staat dit product uitgelicht en ontdekt u er alles over. 

Waarom een polsbrace gebruiken?

Waarom mensen een polsbrace gebruiken, is verschillend. Zo helpt een brace bij carpaal tunnel syndroom (brace carpaal tunnel syndroom nacht), [1] maar kan een polsbrace artrose klachten ook verlichten. Het handige aan zo’n brace is dat u hem als pols brace links of rechts kunt dragen. Terwijl hij uw pols ondersteunt, verlicht hij ook de pijn én biedt hij extra stabiliteit bijv na een beroerte. Daardoor bent u vrijer in uw bewegingen en kunt u vaak gewoon aan het werk blijven of andere handelingen uitvoeren. Daardoor maakt een pols brace u een stuk mobieler.

Hoelang een polsbrace dragen?

Hoelang een polsbrace of brace pols gedragen moet worden, verschilt per situatie. Zo zijn er mensen met langdurige of permanente klachten die wel jaren of voor altijd gebruikmaken van braces pols. Maar er zijn ook situaties waarin u een pols brace slechts een paar weken tot maanden nodig heeft. Bijvoorbeeld wanneer u herstellende bent van een operatie of wanneer uw polsspieren en -gewrichten wat overbelast zijn. Ik adviseer u om altijd bij een arts na te vragen hoelang u uw polsbrace zou moeten dragen. Daar kan ik u namelijk (online) geen perfect advies over geven.

Waar is een polsbrace te koop?

Wilt u een polsbrace kopen of een duim polsbrace kopen? Dan is het handig om te weten waar dat mogelijk is. Tegenwoordig kan een brace voor pols en duim (of ander model) kopen net zo gemakkelijk in de winkel als online. Er is namelijk een enorm aanbod aan polsbraces. Het hangt er daarom maar net van af wat u zelf prettig vindt. Shopt u graag online, dan kunt u daar een polsbrace naar keuze bestellen. Gaat u liever in een fysieke winkel langs om de verschillende modellen pols braces te bekijken en te passen? Dan bent u daar uiteraard ook vrij in. Doe vooral wat u wilt.

Kan ik een polsbrace vergoeding krijgen?

Bij een polsbrace kopen is een polsbrace vergoeding natuurlijk wel handig. Dat scheelt u geld. Wie wil er immers onnodig veel geld uitgeven aan zorghulpmiddelen? Gelukkig voor u is er in veel gevallen een gehele of gedeeltelijke vergoeding mogelijk voor een polsbrace. Hoe u daar aanspraak op maakt? Door uw zorgverzekering te contacteren. Er zijn vaak wel een aantal voorwaarden waar aan moet worden voldaan om recht te hebben op een polsbrace vergoeding. Denk hierbij aan een recente verwijzing van een medisch specialist waarmee u kunt aantonen dat het gebruik van een pols brace voor u wenselijk is.

Moet een polsbrace strak of niet?

Bij het dragen van een polsbrace is een veel voorkomende vraag ‘hoe strak moet een polsbrace?’. Laat mij vooropstellen dat het er vooral aan ligt wat voor u prettig voelt. U kunt in principe elke gewenste polsspalk kopen, maar het is essentieel dat u de goede maat selecteert en dat u de brace niet strakker doet dan prettig voelt. Doet uw pols extra pijn met de brace om? Dan zit deze waarschijnlijk wat te strak. Natuurlijk moet een polsbrace ook niet te los zitten, anders biedt hij niet voldoende ondersteuning. Experimenteer hier vooral een beetje in. Dan ontdekt u snel genoeg wat de juiste afstelling is.

Welke maat polsbrace heb ik nodig?

Om te bepalen wat de juiste maat polsbrace voor u is, kunt u een meetlint gebruiken. Bij veel polsbraces staat aangegeven wat de maat in centimeters is. Hiermee wordt de omvang van het smalste gedeelte van uw pols bedoeld. Door dit op te meten en in de maattabel van een specifieke polsbrace te zien welke maat erbij hoort, weet u genoeg. Dan kunt u de juiste maat polsbrace bestellen en zo optimaal genieten van uw zorghulpmiddel. Twijfelt u of u het opmeten wel goed uitvoert? Vraag dan iemand om u ermee te helpen.

Moet ik een polsbrace links of polsbrace rechts kopen?

Afhankelijk van uw situatie kunt u een polsbrace links bestellen of een polsbrace rechts kopen. Het is eigenlijk heel eenvoudig: heeft u pijn of wilt u ondersteuning voor uw linkerpols en -hand? Bestel dan een polsbrace links. Heeft u juist klachten of extra stabiliteit nodig bij uw rechterpols en -hand, dan is een polsbrace rechts de juiste optie. 

Conclusie beste polsbrace 2023 

Picture of Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (1992) is de oprichter van Zorghulpmiddeleninfo.nl. Door haar ervaring als ergotherapeut is ze uitstekend in staat om te adviseren over hulpmiddelen in de zorg. Ze verdiept zich grondig in verschillende zorghulpmiddelen en deelt haar inzichten via gedetailleerde reviews. Kies altijd het beste hulpmiddel voor jouw specifieke situatie door je te laten inspireren door de deskundige adviezen. Voor direct contact kun je haar bellen op 033-2022144 tijdens kantooruren of een e-mail sturen op anouk@zorghulpmiddeleninfo.nl.Volg Anouk ook op LinkedIn en Facebook voor meer updates en inzichten.Meer advies van Anouk van Gangelen