Over ons

Welkom bij Zorghulpmiddeleninfo.nl

Iedereen heeft unieke zorgbehoeften en -uitdagingen. Bij Zorghulpmiddeleninfo.nl zijn wij toegewijd om je te begeleiden in je zoektocht naar de beste zorghulpmiddelen die je leven makkelijker maken. Onze visie? Duizenden mensen adviseren en informeren om zelfredzaamheid terug te winnen. We streven ernaar om alle essentiële informatie over mobiliteit, veiligheid en zelfzorg op één plek te verzamelen.

Jouw welzijn. Jouw keuze. Wij begeleiden.

Ons geloof is krachtig: Met de juiste hulpmiddelen en advies kan iedereen zijn of haar dagelijkse activiteiten met vertrouwen en onafhankelijkheid uitvoeren. Ongeacht je ziektebeeld, thuissituatie of functionele beperking, wij zijn hier om je te ondersteunen.

Ontmoet Anouk van Gangelen – Ergotherapeut

Mijn naam is Anouk, vrouw van Martijn, moeder van 2 kinderen en ik ben ergotherapeut. Als ergotherapeut begeleid ik mensen om hun dagelijkse activiteiten zelfstandig te kunnen blijven uitvoeren. 

Het adviseren en trainen met hulpmiddelen is hier een onderdeel van. Ik heb in 10+ jaren ervaring opgedaan in diverse werkvelden, Medisch Specialistische Revalidatie, Geriatrische Revalidatie en in de eerste lijn. Hier heb ik met verschillende leeftijdsgroepen gewerkt en met allerlei ziektebeelden en dus dagelijkse beperkingen. De grootste groep waar ik mee gewerkt heb is 65+-ers. In mijn werk in revalidatie en in de eerstelijns (bij mensen thuis) ben ik veel in aanraking gekomen met het adviseren, trainen en aanvragen van hulpmiddelen. 

Zodoende heb ik veel geleerd over de voor en nadelen van diverse hulpmiddelen. Door o.a. de vergrijzing wordt de vraag voor hulpmiddelen groter, zodoende wil ik u met mijn artikelen inspireren om de best mogelijke keuze voor een zorghulpmiddel te maken. 

Zorghulpmiddeleninfo.nl in Praktijk

Samen met een team van experts bieden we je diepgaande analyses, product vergelijkingen en deskundig advies. We delen onze inzichten via diepgaande blogs, product reviews en persoonlijke ervaringen. En als bonus? Gedetailleerde handleidingen en tips wachten op je.

Samen Sterker

Onze reis is volop bezig en met jouw feedback kunnen we blijven groeien en verbeteren. Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Aarzel niet om contact op te nemen. Jouw welzijn en comfort zijn onze prioriteit.

Laten we Samenwerken

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking of media-partnerschap? Dankzij mijn expertise en achtergrond ben ik een betrouwbare stem in de zorgsector. Laten we samenwerken om meer mensen te informeren en te ondersteunen.

Bedankt voor je bezoek en je keuze voor Zorghulpmiddeleninfo.nl. Elke stap die je zet in de richting van betere zorg en welzijn is belangrijk. En wij zijn hier om je te begeleiden.

Wilt u meer lezen? Klik dan hier. 

Warme groeten,

Anouk van Gangelen – Ergotherapeut