In dit artikel

Optilox Sleutelkluis: Innovatie en Kwaliteit (2023)

In dit artikel

Heb je ooit moeite gehad met het regelen van veilige toegang tot de gebouwen en huizen van zorginstellingen? Dan begrijpen we je probleem volledig – het beheren van sleutels kan een lastige taak zijn, maar Optilox Sleutelkluis biedt innovatieve oplossingen.

In dit artikel gaan we in op de verschillende producten die Optilox aanbiedt, zoals de Clavisio sleutelkluisjes en de Clavisio SMART, om veilige en betrouwbare toegang te waarborgen.

Dit is een must-read voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve en innovatieve sleutelbeheeroplossingen.

Key Takeaway

De beste sleutelkluis van 2023 is Kruse SKG Sleutelbuis. Dit merk heeft een handig cijferslot en kunt u zowel binnen als buiten gebruiken ter inbraakwerendheid.

Samenvatting

  • Optilox Sleutelkluis biedt innovatieve en kwalitatieve oplossingen voor veilige toegang tot gebouwen en woningen, zoals Clavisio sleutelkluisjes en Clavisio SMART.
  • De producten van Optilox, zoals elektronische sleutelkasten en deurautomaten, zorgen voor veilige opslag en beheer van sleutels.
  • Optilox Sleutelkluis is gecertificeerd door SKG en voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk, wat optimale beveiliging garandeert.
  • De Optilox Sleutelkluis wordt veel gebruikt in de zorgsector, met name in zorginstellingen en bij thuiszorgorganisaties, om veilige toegang te bieden aan zorgverleners.

Optilox Sleutelkluis: Innovatieve Oplossingen

Clavisio sleutelkluisjes, Clavisio SMART, elektronische sleutelkasten en deurautomaten zijn enkele van de innovatieve oplossingen aangeboden door Optilox Sleutelkluis.

Clavisio sleutelkluisjes

Clavisio sleutelkluisjes zijn top! Ze voldoen aan de eisen voor Veilig Wonen. Dat is getest en bewezen. Thuiszorgorganisaties gebruiken ze vaak. Ze zorgen voor veilige, makkelijke toegang.

Je kunt ze aan de muur hangen. Ze kosten nu €285,- zonder BTW. Wil je meer weten? Bel dan naar 078-6170707 of stuur een mail naar info@optilox.com. Optilox maakt ook sleutelkluisjes voor binnen- en buitendeuren.

Probeer ze eens uit!

Clavisio SMART

Clavisio SMART is een innovatieve oplossing voor het regelen van toegang tot woongebouwen en woningen. Het biedt een veilige en gemakkelijke manier om de toegang tot gebouwen te beheren.

Met Clavisio SMART kunt u elektronische sleutels aanmaken en beheren voor verschillende gebruikers. Deze sleutels kunnen eenvoudig worden toegevoegd of verwijderd, waardoor u volledige controle heeft over wie toegang heeft tot uw gebouw.

Bovendien kunt u met de Clavisio SMART-app de deur op afstand ontgrendelen en vergrendelen, zodat u altijd kunt controleren wie er binnenkomt. Clavisio SMART biedt een hoog niveau van beveiliging en gemak, waardoor het een ideale keuze is voor het regelen van toegang tot woongebouwen en woningen.

Elektronische sleutelkasten

Ik ben enthousiast om u te vertellen over onze elektronische sleutelkasten. Onze elektronische sleutelkasten, zoals de Clavisio sleutelkluis en de Clavisio SMART sleutelkluis, zijn innovatieve oplossingen om toegang tot verschillende omgevingen te regelen.

Deze sleutelkasten bieden een veilige en gemakkelijke manier om sleutels op te slaan en te beheren. Met behulp van geavanceerde technologie kunnen gebruikers de kast openen met een pincode, sleutelhanger of zelfs met hun smartphone.

Dit zorgt voor een efficiëntere toegangscontrole en biedt extra beveiliging. Onze elektronische sleutelkasten zijn geschikt voor diverse toepassingen, zoals in de zorgsector, waar ze worden gebruikt door thuiszorgorganisaties en zorginstellingen om veilige toegang te bieden aan cliënten en medewerkers.

Deurautomaten

Deurautomaten zijn een innovatieve oplossing om toegang te regelen tot woon-, werk- en zorgomgevingen. Bij Optilox bieden we verschillende deurautomaten aan, zoals de Clavisio SMART Switch en de Clavisio SMART sleutelkluis.

Deze automaten zorgen voor veilige toegangscontrole en beveiliging. Ze kunnen worden gebruikt in woongebouwen, woningen en zorginstellingen. Met behulp van deze deurautomaten kunnen cliënten en thuishulpen gemakkelijk toegang krijgen tot de juiste ruimtes, terwijl de veiligheid en het sleutelbeheer worden gewaarborgd.

Onze deurautomaten maken gebruik van innovatieve technologieën en zijn van hoge kwaliteit om optimale beveiligingsoplossingen te bieden.

Kwaliteit en Veiligheid

Optilox Sleutelkluis staat garant voor kwaliteit en veiligheid. Lees meer over de SKG en Politiekeurmerk certificeringen en ontdek hoe ons Clavisio concept zorgt voor optimale beveiliging.

SKG en Politiekeurmerk

Het Optilox-team waardeert kwaliteit en veiligheid enorm. Daarom zijn onze Clavisio sleutelkluisjes gecertificeerd door SKG en voldoen ze aan de eisen van het Politiekeurmerk. Dit betekent dat onze producten uitvoerig getest zijn op inbraakwerendheid en beveiligingsniveaus.

We begrijpen dat veiligheid voorop staat, vooral wanneer het gaat om toegangscontrole en sleutelbeheer. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze Clavisio sleutelkluisjes aan de hoogste normen voldoen.

Je kunt erop vertrouwen dat je de toegang tot jouw woning, werkplek of zorgomgeving veilig kunt regelen met Optilox.

Het Clavisio concept

Het Clavisio concept is een innovatieve oplossing voor het regelen van toegang tot woningen, werkplekken en zorgomgevingen. Clavisio biedt verschillende producten, waaronder sleutelkluisjes, deurautomaten en elektronische sleutelkasten, die zorgen voor veilige opslag en controle over sleutels.

Deze oplossingen zijn getest en voldoen aan de hoogste eisen van Veilig Wonen. Het Clavisio concept is speciaal ontwikkeld voor thuiszorgorganisaties en biedt een veilige sleutelkluis waarmee tijdelijke toegang geregeld kan worden.

Daarnaast biedt Clavisio SMART Switch en Clavisio SMART sleutelkluis oplossingen voor het regelen van toegang tot woongebouwen en woningen. Optilox streeft naar innovatie en kwaliteit in haar producten om zo te zorgen voor een optimale beveiliging en veiligheid.

Kosten en opbrengsten

Het is belangrijk om stil te staan bij de kosten en opbrengsten van een investering in bijvoorbeeld een Clavisio sleutelkluis van Optilox. Hieronder volgt een overzicht.

ProductKostenOpbrengsten
Clavisio sleutelkluis (muurmontage)€285,- excl. BTWEen veilige en betrouwbare oplossing voor het regelen van tijdelijke toegang tot woon- en werkomgevingen. Voldoet aan de hoogste eisen van Veilig Wonen.
Clavisio sleutelkluis (binnendeuren)Prijs op aanvraagEen oplossing speciaal ontwikkeld voor thuiszorgorganisaties om eenvoudig en veilig toegang te regelen tot binnendeuren.
Clavisio sleutelkluis (buitendeuren)Prijs op aanvraagEen oplossing voor het veilig opbergen van sleutels bij buitendeuren, waarbij toegang op een gecontroleerde manier geregeld kan worden.
Clavisio SMART SwitchPrijs op aanvraagEen innovatieve oplossing om toegang tot woongebouwen en woningen te regelen. Ideaal voor thuiszorgorganisaties en woningcorporaties.
Clavisio SMART sleutelkluisPrijs op aanvraagEen slimme sleutelkluis voor een gecontroleerde toegang tot vastgoed. Geschikt voor zowel kleine als grote organisaties.

Voor advies op maat en prijsinformatie kunt u direct contact opnemen met Optilox door te bellen naar 078-6170707 of een e-mail te sturen naar info@optilox.com.

Downloads

Op de website van Optilox kun je verschillende handige downloads vinden. Zo zijn er technische specificaties beschikbaar van de Clavisio sleutelkluis en de Clavisio SMART oplossingen.

Ook kun je handleidingen downloaden om te zien hoe je de sleutelkluis kunt installeren en gebruiken. Daarnaast zijn er ook brochures te downloaden waarin meer informatie staat over de producten en oplossingen van Optilox.

Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op onze website en download de documenten die je nodig hebt.

Toepassing in de Zorgsector

De Optilox Sleutelkluis wordt veelvuldig gebruikt in de zorgsector, met name in zorginstellingen, ouderenzorg, gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg.

Zorgsloten

Als het gaat om zorginstellingen en thuiszorgorganisaties, zijn zorgsloten een belangrijke toepassing van de Optilox Sleutelkluis. Deze sloten bieden een veilige manier voor zorgverleners om toegang te krijgen tot woningen of woongebouwen van cliënten.

Met zorgsloten kunnen sleutels veilig worden opgeborgen en gecontroleerd, waardoor het risico op verlies of misbruik wordt verminderd. Dit helpt bij het waarborgen van de veiligheid en beveiliging van cliënten en hun eigendommen.

Zorgsloten zijn een essentieel onderdeel van de toegangsbeheeroplossingen die Optilox biedt aan de zorgsector.

Medicatieveiligheid

Medicatieveiligheid is een belangrijk aspect in de zorgsector, vooral bij het beheer en de distributie van medicatie aan cliënten. Met behulp van de Optilox Sleutelkluis, zoals de Clavisio sleutelkluisjes, kan de toegang tot medicijnen veilig en gecontroleerd worden geregeld.

Thuiszorgorganisaties kunnen gebruik maken van de Clavisio sleutelkluis om tijdelijke toegang tot medicatie te bieden aan zorgverleners. Dit helpt bij het waarborgen van de veiligheid en nauwkeurigheid bij het verstrekken van medicijnen aan cliënten.

Optilox streeft ernaar om innovatieve en kwalitatief hoogwaardige oplossingen te bieden, waaronder beveiligingsoplossingen voor medicatieveiligheid in de zorgsector.

Thuiszorgorganisaties

Thuiszorgorganisaties spelen een belangrijke rol in het leveren van zorg aan mensen die thuis wonen. De Clavisio sleutelkluis van Optilox biedt een veilige en handige oplossing voor deze organisaties.

Met de sleutelkluis kunnen cliënten tijdelijke toegang verlenen aan zorgverleners, waardoor de zorg efficiënter en gemakkelijker wordt. Thuiszorgorganisaties kunnen vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van de Clavisio sleutelkluis, omdat deze voldoet aan de hoogste eisen van Veilig Wonen.

Met een adviesprijs van €285,- excl. BTW is de Clavisio sleutelkluis een betaalbare en betrouwbare keuze voor thuiszorgorganisaties.

Conclusie

Optilox Sleutelkluis biedt innovatieve oplossingen voor een veilige en gecontroleerde toegang tot woon-, werk- en zorgomgevingen. Met de Clavisio sleutelkluis en andere producten zoals de Clavisio SMART kunnen thuiszorgorganisaties en andere instellingen de toegang regelen op een efficiënte en veilige manier.

Optilox streeft naar kwaliteit en innovatie in al haar producten en oplossingsconcepten, waardoor ze betrouwbare en gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen biedt. Voor meer informatie en advies op maat kunt u contact opnemen met Optilox.

Meer over ‘Sleutelkluizen’

In de wereld van veilige opbergplekken heeft de keybox sleutelkluis een speciale plaats verworven. Dit kleine, maar solide, kluissysteem biedt niet alleen veiligheid maar ook gemak.

Daarnaast is er de brico sleutelkluis, een ideale oplossing voor wie op zoek is naar betrouwbaarheid en degelijkheid, vooral als het om het bewaren van sleutels gaat.

Niet ver daarvandaan vinden we de optilox sleutelkluis. Dit model staat bekend om zijn unieke en innovatieve design, wat het een favoriet maakt bij velen.

Voor degenen die waarde hechten aan merk en traditie, de sleutelkluis burgwachter is een echte klassieker, bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid door de jaren heen.

En soms is een extra sleutel nodig. Gelukkig is het sleutelkluis bijmaken een eenvoudig proces, waardoor u snel een extra sleutel hebt voor uw geliefden of naasten.

Het weer kan soms onvoorspelbaar zijn, maar met een weerbestendige sleutelkluis hoeft u zich geen zorgen te maken over de elementen die uw kostbare sleutels aantasten.

De nauta sleutelkluis is een andere solide optie voor degenen die op zoek zijn naar kwaliteit en veiligheid. Het is een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit.

Voor degenen die de voorkeur geven aan discretie, biedt de sleutelkluis in gevel een subtielere optie om uw sleutels te bewaren zonder dat deze opvallen.

In de wereld van de automobielen kan een sleutelkluis garagebedrijf een ware redder in nood zijn, vooral wanneer er veel sleutels te beheren zijn.

De sleutelkluis buis is een veelzijdige en compacte oplossing voor diegenen die weinig ruimte hebben maar toch hun sleutels veilig willen opbergen.

Veiligheid staat voorop bij de pkvw sleutelkluis, een keuze die de gemoedsrust brengt dat uw sleutels veilig zijn tegen ongewenste toegang.

Voor de sportliefhebbers is er de keypod sleutelkluis, ideaal voor het veilig opbergen van sleutels tijdens het beoefenen van uw favoriete sporten.

Esthetiek en veiligheid ontmoeten elkaar in de vinz sleutelkluis, waardoor gebruikers niet hoeven te kiezen tussen stijl en functie.

De robuuste stahlex sleutelkluis biedt de ultieme bescherming voor uw sleutels, perfect voor wie extra veiligheid zoekt.

En ten slotte, de rottner tresor sleutelkluis, een echte schatbewaarder, beschermt niet alleen uw sleutels maar doet dit met een ongeëvenaarde elegantie en klasse.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is Optilox Sleutelkluis?

Optilox Sleutelkluis is een innovatief en kwalitatief hoogstaand beveiligingssysteem voor sleutelopslag, ideaal voor instellingen zoals woonzorgcentra en thuiszorginstellingen.

2. Hoe wordt Optilox Sleutelkluis geïnstalleerd?

Optilox Sleutelkluis wordt geïnstalleerd door muurmontage, meestal uitgevoerd door een professionele slotenmaker.

3. Wat maakt Optilox Sleutelkluis veilig?

Optilox Sleutelkluis is veilig dankzij het sterke sleutelbeveiligingssysteem en strenge kwaliteitscontrole processen.

4. Waarvoor wordt Optilox Sleutelkluis gebruikt?

Optilox Sleutelkluis wordt voornamelijk gebruikt voor veilige sleutelopslag in settings zoals woonzorgcentra en thuiszorginstellingen.

» Referenties


1. Lette, M., Stoop, A., Gadsby, E., Ambugo, E.A., Mateu, N.C., Reynolds, J., Nijpels, G., Baan, C., & de Bruin, S.R. (2020). Supporting Older People to Live Safely at Home – Findings from Thirteen Case Studies on Integrated Care Across Europe. Int J Integr Care, 20(4), 1.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7546110/

2. Politiekeurmerk Veilig Wonen. (2021). Hoe kies ik een veilige sleutelkluis?
https://www.politiekeurmerk.nl/2021/07/14/hoe-kies-ik-een-veilige-sleutelkluis/

» Referenties

Conclusie beste sleutelkluis 2023

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (1992) is de oprichter van Zorghulpmiddeleninfo.nl. Door haar ervaring als ergotherapeut is ze uitstekend in staat om te adviseren over hulpmiddelen in de zorg. Ze verdiept zich grondig in verschillende zorghulpmiddelen en deelt haar inzichten via gedetailleerde reviews. Kies altijd het beste hulpmiddel voor jouw specifieke situatie door je te laten inspireren door de deskundige adviezen. Voor direct contact kun je haar bellen op 033-2022144 tijdens kantooruren of een e-mail sturen op anouk@zorghulpmiddeleninfo.nl. Volg Anouk ook op LinkedIn en Facebook voor meer updates en inzichten. Meer advies van Anouk van Gangelen
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Optilox Sleutelkluis: Innovatie en Kwaliteit (2023)

Laat een reactie achter