In dit artikel

Nederlandse Senioren Alarmering Review Landelijke Service!

Nederlandse Senioren Alarmering Review (2024) | Landelijke Service!

In dit artikel

De meeste mensen zijn dankzij hun mobiele telefoon overal bereikbaar. Maar hoe zit dat met ouderen? Zij vinden die technologische ontwikkelingen niet per se nodig, maar willen wel graag veilig blijven. Zowel binnenshuis als buitenshuis. Daar heeft Nederlandse Senioren Alarmering iets op bedacht!

Door middel van een senioren alarmering (ook wel senioren alarm, alarmknop of mobiele alarmering genoemd), kunnen ouderen een noodsignaal afgeven wanneer zij hulp nodig hebben. Meer weten? Lees maar mee met deze Nederlandse Senioren Alarmering review!

Kort samengevat:

Het allerbeste product van Nederlandse Senioren Alarm van 2024 is in mijn ogen het Waterdicht Alarm horloge met veiligheidspakket B!
✅ Dit horloge is altijd en overal te gebruiken, dus u hoeft hem nergens en nooit af te doen;
✅ Dankzij pakket B kunt u niet alleen uw dierbaren om hulp vragen, maar ook melding maken bij de meldkamer én eventueel de sleutelservice gebruiken;
❌ U dient een abonnement te nemen om er gebruik van te maken en altijd met de meldkamer en contactpersonen verbonden te blijven.

Mijn eigen ervaring met een senioren alarmknop

Ik ga meteen met de deur in huis vallen; hoewel ik mezelf niet tot de categorie ‘senioren’ reken, valt mijn cliëntengroep er wel onder. Regelmatig krijg ik de vraag van revalidanten dat ze zich niet volledig veilig voelen, omdat ze al eens gevallen zijn of angst voelen om te vallen. Dit betekent vaak dat ze een alarmknop willen aanschaffen. Vaak is de eerste oplossing dat er een mobiele telefoon ingezet wordt, maar dat dit niet altijd werkt. Doordat de telefoon net niet bij de hand is of niet meegenomen wordt in de badkamer bijvoorbeeld.

Ouderen op leeftijd willen graag in contact blijven met contactpersonen en een melding kunnen maken wanneer er iets aan de hand is. Dit geeft een veilig gevoel en het maakt langer thuis wonen mogelijk. Maar wat als ouderen zo’n nieuw soort telefoon niet begrijpen, omdat zij al die technologische ontwikkelingen niet kunnen bijhouden?

Nederlandse Senioren Alarmering Review | Landelijke Service!

Dat is een vraag die ik dagelijks te horen krijg – en toen kwam ik Nederlandse Senioren Alarmering tegen op het internet. Dit bedrijf biedt ouderen een persoonlijk alarmsysteem via de best mogelijke dienst. Het is mobiele alarmering op een eenvoudige manier, inclusief gps tracker voor het traceren van uw locatie. Dat is heel fijn wanneer u de deur uitgaat en onderweg eventueel valt of zich niet goed voelt. Ik heb als ergotherapeut ervaren dat het prettig gevonden wordt dat er met één druk op de knop het persoonlijk alarmsysteem geactiveerd wordt, en uw contactpersonen waarschuwen en eventueel de meldkamer contacteren.

En omdat dit alarmsysteem zo’n goede impact heeft op het leven van veel van mijn cliënten, wil ik u er vandaag ook graag alles over vertellen. Het is namelijk echt een goede uitvinding!


Bekijk meer productinformatie

Wat is een senioren alarm met gps tracker?

Een senioren alarm of senioren alarmknop met gps tracker is een apparaatje dat iemand op het lichaam draagt. Wanneer er iets ernstigs gebeurt en er hulp nodig blijkt te zijn, kan iemand de mobiele alarmering activeren en via de gps tracker zijn of haar locatie doorgeven. Dit kan zowel aan de meldkamer als aan vooraf ingestelde contactpersonen.

Voor veel senioren is het een fijn idee dat iemand hen in de gaten houdt wanneer dat nodig is. Zo kunnen zij langer zelfstandig blijven wonen en activiteiten ondernemen. De alarmering zorgt er namelijk voor dat zij altijd verbinding kunnen maken met hulpdiensten. Een alarmsysteem voor senioren geeft op die manier veel vrijheid en een veilig gevoel. En natuurlijk biedt het de juiste hulp in een noodsituatie.

Zo’n persoonlijk alarmsysteem is er in verschillende soorten en maten. Zo kunt u een eenvoudige senioren alarmknop kopen of een mobiele alarmering bestellen die videobellen en andere functies ook mogelijk maakt. Oftewel: van eenvoudige producten tot aan producten die lijken op een moderne smartphone, maar dan helemaal geschikt voor ouderen.

Over de Nederlandse Senioren Alarmering

Nederlandse Senioren Alarmering is een bedrijf dat producten biedt die ouderen veilig houden. Het ontwikkelt mobiele alarmering voor elke situatie. Het bedrijf heeft jaren ervaring op het gebied van gps tracker software en is daarmee een van de marktleiders. Het vaste team van adviseurs staat klaar om de beste mogelijke dienst te leveren aan iedereen die een senioren alarm nodig heeft.

Nederlandse Senioren Alarmering Review | Landelijke Service!

De meest bijzondere functie in elk product is dat het mogelijk is om iemand’s locatie (ingezien via gps) op te sporen wanneer dat nodig is. Daarbij zorgt Nederlandse Senioren Alarmering voor continue verbetering en ontwikkeling van haar producten, volgens de laatste technologieën. En op die manier maakt het bedrijf een enorm goede impact op het leven van vele ouderen.

Het Nederlandse senioren alarm aanbod

Om u een goed beeld te geven van waar ouderen op kunnen rekenen dankzij Nederlandse Senioren Alarmering, zal ik het aanbod aan producten bespreken. U zal zien dat er veel interessante opties zijn; van mobiele alarmering in een armband tot aan een compleet pakket om de veiligheid van ouderen te garanderen. Daar gaan we!

NL Senioren Alarmering Pakketten

Welk gps product u ook kiest, het systeem dat u in de gaten houdt en u veilig houdt is gekoppeld aan een van de onderstaande pakketten: A, B of C.

Pakket A (contact met dierbaren)

Een totaaloplossing voor ouderen is een van de pakketten. Pakket A is erop gericht om contactpersonen in te schakelen als hulpbron. Dankzij de spreek-luisterverbinding is dat mogelijk en via de app kan de locatie getraceerd worden.

Pakket B (contact met dierbaren en meldkamer)

Pakket B maakt verbinding met de meldkamer mogelijk van dit bedrijf. In het geval van een noodsituatie kan de meldkamer doorschakelen naar politie, ambulance en/of brandweer. Ook worden vooraf ingestelde contactpersonen hiermee op de hoogte gebracht. Er is ook nog een landelijke sleutelservice mogelijk, zodat hulp altijd in uw woning kan komen in geval van nood. Deze sleutelservice is optioneel.

Pakket C (contact met dierbaren, meldkamer en sleutelservice inclusief)

Met Pakket C zit de sleutelservice bij het pakket inbegrepen. Er komt in geval van nood een surveillant van het bedrijf op locatie langs om de deur te openen voor contactpersonen en/of de hulpinstanties die nodig zijn. Deuren forceren (en de hoge kosten die met de reparatie samengaan) is daarmee verleden tijd.

Alarmketting

Als het bij uw wensen aansluit om een alarmketting te dragen, dan is dit de juiste keuze voor u. Het werkt als volgt. Deze voordelige alarmknop draagt u als een ketting om uw hals, maar kan ook vastgeklipt worden aan kledingstukken. Als er nood is, drukt u op de knop en maakt u automatisch verbinding voor hulp.

Nederlandse Senioren Alarmering Review | Landelijke Service!

Hij beschikt over gps, valdetectie en een oplaadbare accu. Bovendien gaat de accu 3 dagen mee. Hij werkt zonder beltegoed of simkaart, is wereldwijd te gebruiken en u krijgt garantie en ondersteuning zolang als uw abonnement loopt.

Alarm armband

Het volgende ontwerp waarmee hulp gealarmeerd kan worden is een alarm armband. Eenvoudig om de pols te dragen als een sieraad, maar wel bedoeld om melding te maken wanneer dat nodig is. Hij is comfortabel en robuust en kan overal en altijd gedragen worden. Deze armband heeft een spreek- en luisterverbinding, gps-systeem met valdetectie en een goede accuduur. Beltegoed of een simkaart zijn niet nodig voor het gebruik ervan.

Nederlandse Senioren Alarmering Review | Landelijke Service!

Alarmhorloge

Ook de tijd kunnen aflezen van het alarmapparaat om uw pols? Dan is een alarmhorloge ideaal. Hij is heel stijlvol en ziet eruit als een gewone smartwatch. Daarbij is hij waterdicht, dus u kunt hem ook onder de douche gebruiken en bevat hij alle veiligheidsfunctionaliteiten die u nodig hebt in geval van nood.

Nederlandse Senioren Alarmering Review | Landelijke Service!

Misschien wel het belangrijkste voor veel ouderen: u kunt hem als gewoon horloge gebruiken. Het valt voor een ander dus niet op dat het om een noodknop gaat, maar u voelt u er wel extra veilig door!


Bekijk meer productinformatie

Nederlandse senioren alarmering reviews

Benieuwd naar de ervaringen van klanten? Ik heb een aantal reviews verzameld van mensen op leeftijd die hun versie van een mobiele telefoon overal met zich meenemen.

Johan schrijft bijvoorbeeld: “Ik ben al drie keer gered dankzij jullie. Het werkt dus voor 200% en ik kan het aanraden. Anders was ik er al niet meer geweest en ik ben pas 71. Ik geniet weer meer van het leven. Het redt levens!”

“Dit systeem bevat alles wat u nodig hebt en maakt een goede impact op het leven van mijn zus. Ze is vaak vergeetachtig en dat kan gevaarlijke situaties opleveren. Maar omdat zij nu eenvoudig melding maakt wanneer er iets is, kunnen we haar direct helpen. Contact wordt snel tot stand gebracht, dus ik kan uit eigen ervaring zeggen dat dit een aanrader is!”

Nederlandse Senioren Alarmering Review | Landelijke Service!

Herkent u uzelf hierin?

✅ U wilt graag zelf (of u wilt dit voor iemand die u lief is) meer veiligheid;

✅ Zelfstandig blijven wonen en bewegen is van groot belang;

✅ In het geval van een noodsituatie moet er een noodsignaal kunnen worden afgegeven;

✅ En u vindt het fijn dat de locatie op zo’n moment kan worden ingezien via gps;

✅ U heeft behoefte aan een handig apparaatje waarmee ook brandweer en ambulance ingeschakeld kunnen worden;

✅ En u vindt het fijn om zelf te bepalen wie de overige contactpersonen zijn in een noodsituatie.

Is dit herkenbaar voor u? Of voor iemand die u lief is? Dan is Nederlandse Senioren Alarmering de perfecte aanbieder van senioren alarmproducten voor u. Ik kan u dan ook van harte aanraden om een van de producten voor mobiele alarmering te bestellen.

Aan de slag met een persoonlijk alarmsysteem? Kies wat past bij uw wensen!

Wilt u ook graag dat het leven u gemakkelijker wordt gemaakt? En dat u veilig bent, waar u zich ook bevindt? Ga weer lekker leven en voel u vrij, omdat u altijd en overal een melding kunt uitzenden als u hulp nodig hebt. Ten minste, als u een van de apparaten van Nederlandse Seniorenalarmering aanschaft!

Het aanbod van Nederlandse Seniorenalarmering past altijd bij uw wensen, omdat er veel keuze is. Elk systeem bevat bovendien alle nodige functies voor veiligheid en is daarmee een goede keuze. Wát u precies kiest maakt minder uit, maar dát u kiest is heel belangrijk.

Veel plezier van uw nieuwe veiligheidsapparaat!


Bekijk meer productinformatie

Bent u opzoek naar nog meer hulpmiddelen voor uw veiligheid?

Heeft u behoefte aan meer handige zorghulpmiddelen om uw leven nog meer in te richten op de toekomst? Vindt u uw veiligheid ook zo belangrijk? Er bestaan allerlei hulpmiddelen op het gebied van Domotica en Valpreventie.

Met een personenalarmering kunt u goed alarmeren en kan dus goed van pas komen. Andere opties zijn een Alarmknop, SOS knopnoodknop en paniekknop. Alarmhorloge, GPS tracker of dwaaldetectie zijn ook opties.

Welke moeilijkheden u ook in het dagelijkse leven ervaart voor alles is een oplossing. Mocht u niet zeker weten wat geschikt is in uw situatie? Denk dan aan het inschakelen van professionele hulp en advies. Een ergotherapeut is geschoold in het vergroten van de zelfstandigheid en heeft kennis van de verschillende hulpmiddelen welke bestaan. U kunt dan advies op maat ontvangen en zelfs oefenen in uw eigen situatie. Wellicht komt u zelfs in aanmerking voor vergoeding vanuit de zorgverzekering of WMO? 

Meest gestelde vragen over Nederlandse senioren alarmering

Heeft u nog vragen na het lezen van deze review over mobiele alarmering? Hieronder vindt u de meest gestelde vragen van ouderen en de mensen in hun omgeving. Doe er uw voordeel mee!

1. Wat is NL senioren alarm?

Het NL Seniorenalarm is een product dat in geval van een noodsituatie zorgt dat mensen of hulpdiensten gealarmeerd worden. Het is geschikt voor binnen- en buitenshuis en is vooral geschikt voor ouderen of mensen die slecht ter been zijn. Wanneer er iets gebeurt, kan er verbinding worden gemaakt met contactpersonen en eventueel met de 112 meldkamer. Zo blijven ouderen zelfstandig, maar zijn zij wel zo snel mogelijk weer veilig als er een noodgeval uitbreekt.

2. Hoe geeft u een noodsignaal af met een senioren alarmknop?

Om een noodsignaal af te geven met een senioren alarmknop, hoeft u vaak alleen maar op een grote knop te drukken. In veel gevallen is hij rood van kleur, waardoor hij extra opvalt. Zo kunnen zelfs ouderen die vergeetachtig worden, hulp inschakelen als dat nodig is. De contactpersonen van diegene worden dan op de hoogte gebracht en er wordt eventueel verbinding met een meldkamer in stand gebracht. Op die manier kunnen ouderen melding maken en via gps hun locatie doorgeven in geval van nood.

3. Heeft u een simkaart nodig in een Nederlandse Senioren Alarmering tracker?

Nee, u hebt geen simkaart of beltegoed nodig, want zo’n systeem bevat technologie die gekoppeld is aan het pakket wat u kiest. Bij pakket A maakt u contact met uw dierbaren, bij pakket B met dierbaren en de meldkamer en pakket C is allesomvattend. Deze bevat ook een sleutel service om uw woning te betreden in geval van nood, zonder de deur te hoeven forceren. Ideaal voor mensen op leeftijd die graag zelfstandig blijven wonen, maar wel melding willen kunnen maken wanneer er iets voorvalt.

» Referenties


1. De San Miguel, K., Lewin, G., Burton, E., Howat, P., Boldy, D., & Toye, C. (2017). Personal emergency alarms: do health outcomes differ for purchasers and nonpurchasers? Pages 164-177.
https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/01621424.2017.1373718

2. Burton, E., & Lewin, G. (2016). Characteristics of older people who fall, cannot get up and call emergency services for help. Journal of the American Geriatrics Society, 64(1), 217–218.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26782883/

3. De San Miguel, K., & Lewin, G. (2008). Personal emergency alarms: What impact do they have on older people’s lives? Australasian Journal on Ageing, 27(2), 103–105.
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1741-6612.2008.00286.x

4. Heinbuchner, B., Hautzinger, M., Becker, C., & Pfeiffer, K. (2010). Satisfaction and use of personal emergency response systems. European Journal of Geriatrics, 43(4), 219–223.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20814795/

5. Regelhulp. Personenalarmering thuis.
https://www.regelhulp.nl/onderwerpen/hulpmiddelen/personenalarmering

» Referenties

Conclusie beste Nederlandse Senioren Alarmering product 2024


Bekijk meer productinformatie

Picture of Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (1992) is de oprichter van Zorghulpmiddeleninfo.nl. Door haar ervaring als ergotherapeut is ze uitstekend in staat om te adviseren over hulpmiddelen in de zorg. Ze verdiept zich grondig in verschillende zorghulpmiddelen en deelt haar inzichten via gedetailleerde reviews. Kies altijd het beste hulpmiddel voor jouw specifieke situatie door je te laten inspireren door de deskundige adviezen. Voor direct contact kun je haar bellen op 033-2022144 tijdens kantooruren of een e-mail sturen op anouk@zorghulpmiddeleninfo.nl.Volg Anouk ook op LinkedIn en Facebook voor meer updates en inzichten.Meer advies van Anouk van Gangelen