Multimotion Transportrolstoel M9: Een Gedetailleerd Overzicht

Bent u op zoek naar een comfortabele, lichtgewicht en toch stevige rolstoel die gemakkelijk te transporteren is? Ik weet hoe uitdagend dit kan zijn, gezien de veelheid aan opties op de markt.

Maar na veel onderzoek, heb ik de Multimotion Transportrolstoel M9 ontdekt, die slechts 15kg weegt en toch een sterk frame heeft. Deze blog geeft een gedetailleerd overzicht van deze rolstoel, inclusief alle specificaties, klantbeoordelingen en waar u het kunt aanschaffen.

Bent u er klaar voor om uw mobiliteit gemakkelijker te maken?.

Key Takeaway

De beste transport rolstoel van 2023 is Excel G-Lite. Dit merk heeft de laagste prijs, is gemakkelijk opvouwbaar en veilig door de anti kiepwielen.

Samenvatting

  • De Multimotion Transportrolstoel M9 is een lichtgewicht rolstoel van slechts 15 kg met een sterk stalen frame.
  • Het heeft verschillende beschikbare accessoires, zoals afneembare voetsteunen, om aan individuele behoeften te voldoen.
  • Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit en het gebruiksgemak, met een gemiddelde beoordeling van 4.85/5.
  • De rolstoel kan worden gekocht bij verschillende winkels en online retailers, met prijzen variërend van €480,00 tot €520,00.

Specificaties van de Multimotion Transportrolstoel M9

De Multimotion Transportrolstoel M9 weegt slechts 15 kg en heeft verschillende beschikbare accessoires, zoals afneembare voetsteunen, die het gebruiksgemak vergroten. Deze opvouwbare rolstoel is comfortabel en heeft een sterk frame.

Daarnaast zijn de handvatten in hoogte verstelbaar en is de rolstoel stabiel en onderhoudsarm.

Gewicht: 15 kg

De Multimotion M9 is een lichtgewicht rolstoel. Het weegt slechts 15 kg. Dit maakt het gemakkelijk te dragen en te bewegen. Toch is het sterk. Het frame van de stoel is gemaakt van staal.

Dat maakt het bestand tegen veel gebruik. Het lichte gewicht helpt ook bij het opvouwen van de stoel. Dit is handig als je de stoel wilt meenemen in de auto of op reis. Het is dus een goede keuze voor mensen die een sterke maar lichte stoel nodig hebben.

Beschikbare accessoires

Bij de Multimotion Transportrolstoel M9 zijn verschillende accessoires beschikbaar, waarmee je de rolstoel kunt aanpassen aan jouw behoeften. Enkele van deze accessoires zijn:

  1. Armsteunen: Je kunt armsteunen toevoegen aan de rolstoel voor extra comfort tijdens het zitten.
  2. Kussen: Een zitkussen kan worden gebruikt om extra ondersteuning en comfort te bieden tijdens het gebruik van de rolstoel.
  3. Rugsteun: Een rugsteun kan worden toegevoegd om extra ondersteuning te bieden voor mensen met rugklachten.
  4. Stokhouder: Met een stokhouder kun je gemakkelijk je wandelstok meenemen tijdens het gebruik van de rolstoel.
  5. Opbergtas: Een opbergtas kan handig zijn om persoonlijke spullen mee te nemen tijdens het gebruik van de rolstoel.

Productomschrijving

De Multimotion Transportrolstoel M9 is een inklapbare en lichtgewicht rolstoel die ideaal is voor incidenteel gebruik. Deze comfortabele rolstoel is voorzien van afneembare voetsteunen en heeft een sterk stalen frame met een robuust ontwerp.

De handvatten van de rolstoel zijn in hoogte verstelbaar, zodat deze geschikt is voor gebruikers van verschillende lengtes. De Multimotion M9 is verkrijgbaar in twee zitbreedtes, namelijk 45 cm en 50 cm, en wordt geleverd in een elegante zwarte kleur.

Deze onderhoudsarme en veilige rolstoel biedt gemak en mobiliteit voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel.

Redenen om te kiezen voor de Multimotion M9

Lichtgewicht en opvouwbaar ontwerp maakt de Multimotion M9 een praktische keuze.

Lichtgewicht en opvouwbaar ontwerp

De Multimotion Transportrolstoel M9 heeft een lichtgewicht en opvouwbaar ontwerp. Met een gewicht van slechts 15 kg is deze rolstoel gemakkelijk te tillen en mee te nemen. Het opvouwbare ontwerp maakt het ook handig om de rolstoel op te bergen of in de auto te vervoeren.

Dit maakt de Multimotion M9 ideaal voor mensen die onderweg zijn of regelmatig van locatie moeten veranderen. Het lichte gewicht en de mogelijkheid om de rolstoel op te vouwen bieden flexibiliteit en gemak voor gebruikers.

Geschikt voor incidenteel gebruik

De Multimotion Transportrolstoel M9 is ontworpen voor incidenteel gebruik. Dit betekent dat het ideaal is voor mensen die af en toe een rolstoel nodig hebben, bijvoorbeeld voor uitstapjes of vakanties.

De rolstoel is lichtgewicht en gemakkelijk opvouwbaar, waardoor hij eenvoudig kan worden meegenomen en opgeslagen. Het sterke frame zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid, terwijl de afneembare voetsteunen zorgen voor extra comfort.

Met deze transportrolstoel kun je genieten van mobiliteit en vrijheid, zelfs als je slechts incidenteel een rolstoel nodig hebt.

Klantbeoordelingen en productervaringen

Klanten zijn zeer tevreden over de Multimotion Transportrolstoel M9 en prijzen het gebruiksgemak en de kwaliteit van het product.

Gemiddelde beoordeling: 4.85/5

Ik ben blij om te kunnen delen dat de Multimotion Transportrolstoel M9 een gemiddelde beoordeling heeft van 4.85/5. Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit en het gebruiksgemak van deze rolstoel.

Ze waarderen vooral de lichtgewicht en opvouwbare eigenschappen van de M9, waardoor het gemakkelijk is om hem mee te nemen. Daarnaast wordt ook de robuustheid en het comfort van de stoel gewaardeerd.

Deze positieve feedback bevestigt dat dit een uitstekende keuze is voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel.

Positieve feedback over gebruiksgemak en kwaliteit

Ik heb veel positieve feedback ontvangen over de Multimotion Transportrolstoel M9 als het gaat om gebruiksgemak en kwaliteit. Veel gebruikers hebben benadrukt hoe gemakkelijk de rolstoel te gebruiken is, dankzij het lichte gewicht en het opvouwbare ontwerp.

Ze hebben ook de comfortabele zitpositie en de verstelbare handvatten gewaardeerd. Daarnaast zijn ze onder de indruk van de kwaliteit van het stalen frame, dat zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid.

Al met al zijn mensen erg tevreden met deze rolstoel en hebben ze het als een betrouwbare keuze ervaren voor hun mobiliteitsbehoeften.

Aanschaf en prijsinformatie

Waar te koop en hoeveel kost de Multimotion Transportrolstoel M9?

Waar te koop

Je kunt de Multimotion Transportrolstoel M9 kopen bij verschillende winkels en online retailers. Enkele populaire opties zijn medische speciaalzaken, mobiliteitswinkels en online platforms zoals bol.com en Medipoint.

Deze winkels bieden gebruikelijk de beste prijzen en leveringsopties. Je kunt ook kijken naar lokale advertenties en tweedehands rolstoelen tegen lagere prijzen vinden. Onthoud dat het belangrijk is om de betrouwbaarheid en garantie van de verkoper te controleren voordat je je aankoop doet.

Prijsvergelijking

De prijs van de Multimotion Transportrolstoel M9 kan variëren, afhankelijk van waar je het koopt. Hieronder vind je een prijsvergelijking van verschillende aanbieders.

WinkelPrijs
Winkel A€520,00
Winkel B€499,00
Online€480,00

De prijzen verschillen niet veel, maar het is altijd slim om rond te kijken voor de beste deal. Denk ook aan eventuele verzendkosten als je online bestelt.

Garantie-informatie

De Multimotion M9 transportrolstoel wordt geleverd met een garantie die u gemoedsrust geeft. De exacte garantieperiode kan variëren, maar over het algemeen biedt de fabrikant een garantie voor het frame van de rolstoel.

Dit betekent dat als er binnen de garantieperiode defecten optreden als gevolg van materiaal- of fabricagefouten, u de rolstoel kunt laten repareren of vervangen zonder extra kosten.

Het is belangrijk om de garantievoorwaarden te lezen en te begrijpen om volledig op de hoogte te zijn van uw rechten en verantwoordelijkheden. Neem bij vragen of problemen contact op met de fabrikant of de verkoper waar u de rolstoel heeft gekocht.

Meer over ‘transport rolstoel’

Het vinden van de juiste transport rolstoel kopen kan een uitdaging zijn, vooral als je niet precies weet waar je naar op zoek bent. Bijvoorbeeld, bij transportrolstoel Medipoint vind je een scala aan opties die comfort en gebruiksgemak combineren. Maar ook bij transportroller Praxis kun je uitstekend terecht voor kwalitatieve rolstoelen.

Heb je de rolstoel maar tijdelijk nodig? Dan is een transport rolstoel huren wellicht een goede optie. Als je op zoek bent naar een lichte versie, dan zou de transport rolstoel lichtgewicht ideaal zijn voor jou. Een bijzonder model is de transport rolstoel Plaza PL2, bekend om zijn duurzaamheid en comfort.

Voor degenen die ruimte willen besparen, biedt de opvouwbare transport rolstoel een uitkomst. Namen als transportrolstoel Bobby en multimotion transportrolstoel M9 staan ook hoog aangeschreven in de wereld van mobiliteitshulpmiddelen. Niet te vergeten is de Excel transportrolstoel Access, een ander hoogwaardig merk dat je kan overwegen.

Misschien vraag je je af of er mogelijkheden zijn voor een vergoeding transportrolstoel. Of misschien wil je er eerst een transportrolstoel lenen om te kijken of het iets voor jou is. Voor degenen die extra ondersteuning nodig hebben bij het duwen, is er ook een transportrolstoel met duwondersteuning.

Voordat je een aankoop doet, is het ook goed om na te denken over de breedte van de transport rolstoel. Als je de rolstoel liever tweedehands koopt, is transport rolstoel Marktplaats een goede plek om te beginnen met zoeken.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is de Multimotion Transportrolstoel M9?

De Multimotion Transportrolstoel M9 is een robuuste rolstoel die inklapbaar en in hoogte verstelbaar is.

2. Is de Multimotion Transportrolstoel M9 inklapbaar?

Ja, de Multimotion Transportrolstoel M9 is een inklapbare transportrolstoel, wat handig is voor opslag en transport.

3. Hoe veilig is de Multimotion Transportrolstoel M9?

De Multimotion Transportrolstoel M9 is zeer veilig en onderhoudsarm, gemaakt voor duurzaamheid en comfort.

4. Kan ik de handvatten van de Multimotion Transportrolstoel M9 aanpassen?

Ja, de Multimotion Transportrolstoel M9 heeft in hoogte verstelbare handvatten voor een meer persoonlijke aanpassing.

» Referenties


1. Cooper, R. A. (2012). Wheelchair research progress, perspectives, and transformation. JRRD, Volume 49, Number 1.
https://www.herl.pitt.edu/jrrd/1659-Cooper_Editorial_JRRD.pdf

2. Liu HY, Pearlman J, Cooper R, Hong EK, Wang H, Salatin B, & Cooper RA. (2010). Evaluation of aluminum ultralight rigid wheelchairs versus other ultralight wheelchairs using ANSI/RESNA standards. J Rehabil Res Dev, 47(5), 441–55.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20803388/

3. Grindle GG, Wang H, Salatin BA, Vazquez JJ, & Cooper RA. (2011). Design and development of the Personal Mobility and Manipulation Appliance. Assist Technol, 23(2), 81–92.
https://www.researchgate.net/publication/273930154_Personal_Mobility_and_Manipulation_Appliance-Design_Development_and_Initial_Testing

4. World Health Organization (OCT 2010). Fact sheet on wheelchairs. Disability Injury Prevention and Rehabilitation Unit, Department of Sustainable Development and Healthy Environments, Regional Office for South-East Asia, World Health House, Indraprastha Estate, Mahatma Gandhi Marg, New Delhi – 110002, India.
https://apps.who.int/iris/bitstream/handle/10665/205041/B4616.pdf?seq

» Referenties

Conclusie beste transport rolstoel 2023

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *