In dit artikel

Medipoint Sleutelkluizen: Een Gedetailleerde Review (2023)

In dit artikel

Het vinden van een betrouwbare en veilige plaats om uw sleutels op te bergen kan een uitdaging zijn. Ook ik heb dit probleem ervaren, maar na uitgebreid onderzoek heb ik een oplossing gevonden: Medipoint sleutelkluizen.

In dit artikel zal ik een gedetailleerde review geven van Medipoint sleutelkluizen, hun veiligheidsmaatregelen, betrouwbaarheid en veel meer. Met deze informatie bent u beter in staat om de beste keuze voor uw behoeften te maken.

Lees verder, want u wilt deze waardevolle informatie niet missen.

Key Takeaway

De beste sleutelkluis van 2023 is Kruse SKG Sleutelbuis. Dit merk heeft een handig cijferslot en kunt u zowel binnen als buiten gebruiken ter inbraakwerendheid.

Samenvatting

 • Medipoint sleutelkluizen bieden verschillende typen sleutelkluisjes die voldoen aan veiligheidsmaatregelen en positieve consumentenervaringen hebben ontvangen.
 • De Kruse SKG Sleutelbuis, de Puck Keysafe en de Masterlock 5425 zijn de beste sleutelkluizen volgens beoordelingen van consumenten.
 • Veiligheidsmaatregelen voor het gebruik van sleutelkluizen zijn onder andere het kiezen van een gecertificeerd model, het goed monteren van de kluis en het regelmatig wijzigen van de code.
 • Het gebruik van een gecertificeerde sleutelkluis kan helpen om de veiligheid van je woning te verbeteren en ongewenste toegang te voorkomen.

Overzicht van Medipoint Sleutelkluizen

Medipoint biedt verschillende typen sleutelkluizen aan en heeft positieve consumentenervaringen ontvangen.

Verschillende typen sleutelkluizen

Er zijn veel soorten sleutelkluizen bij Medipoint.

 1. De Kruse SKG Sleutelbuis is een veilige keuze. Deze komt met een montagekit, handleiding en privacy-kap.
 2. De Puck Keysafe is ook geliefd. Dit model heeft goede reviews.
 3. De Masterlock 5425 is handig en sterk. Deze kluis kan meerdere sleutels bewaren.

Medipoint reviews en consumentenervaringen

Ik heb de Medipoint Sleutelkluizen beoordeeld en ik was blij om te zien dat ze positieve consumentenreviews kregen op de website van Medipoint. Ze hebben een indrukwekkende 4-sterrenscore op basis van beoordelingen van maar liefst 16.959 anderen.

Dit laat zien dat klanten tevreden zijn met de veiligheid, gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid en prijs-kwaliteitverhouding van de sleutelkluizen van Medipoint. Deze positieve feedback bevestigt dat Medipoint een betrouwbare keuze is als het gaat om het kopen van een sleutelkluis.

De beste sleutelkluis volgens beoordelingen

De beste sleutelkluis volgens beoordelingen zijn de Kruse SKG Sleutelbuis, de Puck Keysafe en de Masterlock 5425. Deze sleutelkluizen worden geprezen vanwege hun veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid.

Kruse SKG Sleutelbuis

De Kruse SKG Sleutelbuis is een voorbeeld van een veilige sleutelkluis die wordt geleverd met een installatiehandleiding, montagekit en een privacykap met SKG keurmerk. Deze sleutelkluis is gecertificeerd en voldoet aan de veiligheidseisen.

Het is belangrijk om een veilige sleutelkluis te gebruiken om inbraken te voorkomen. Onveilige sleutelkluisjes kunnen jaarlijks leiden tot ongeveer 800 inbraken bij huishoudens. De Kruse SKG Sleutelbuis biedt een goede beveiliging en is betrouwbaar in gebruik.

Puck Keysafe

De Puck Keysafe is een populaire keuze als het gaat om sleutelkluizen. Het is een veilige en betrouwbare optie die veel waar voor je geld biedt. Met de Puck Keysafe kun je je sleutels veilig opbergen en er gemakkelijk bij komen wanneer dat nodig is.

De installatiehandleiding en montagekit maken het eenvoudig om de kluis te monteren bij de voordeur of een andere geschikte locatie. De privacykap zorgt ervoor dat je sleutels niet zichtbaar zijn voor anderen.

Met het SKG** certificering, kun je er zeker van zijn dat de Puck Keysafe aan strenge veiligheidseisen voldoet. Het is een uitstekende keuze voor huurders, thuiszorgorganisaties en iedereen die op zoek is naar een betrouwbare sleutelkluis.

Masterlock 5425

De Masterlock 5425 is een sleutelkluis die wordt aanbevolen in de gedetailleerde review van Medipoint sleutelkluizen. Deze kluis heeft een hoge beoordeling en biedt goede veiligheidsopties voor het opbergen van je sleutels.

De Masterlock 5425 wordt geleverd met een installatiehandleiding en montagekit, waardoor het gemakkelijk is om te monteren. Daarnaast heeft deze sleutelkluis ook een privacykap die ervoor zorgt dat je sleutels veilig zijn opgeborgen en niet zichtbaar zijn voor anderen.

Met de Masterlock 5425 kun je erop vertrouwen dat je sleutels veilig zijn en goed beschermd worden tegen inbraken.

Veiligheidstips en certificeringen voor sleutelkluizen

Hier zijn enkele belangrijke veiligheidstips die u moet overwegen bij het kiezen en installeren van een sleutelkluis.

Veiligheidsmaatregelen voor sleutelkluisjes

Veiligheid is erg belangrijk bij het gebruik van sleutelkluisjes. Hier zijn enkele veiligheidsmaatregelen die je kunt nemen:

 • Kies een sleutelkluis met een SKG ** certificering en/of Politiekeurmerk. Deze keurmerken tonen aan dat de kluis voldoet aan bepaalde veiligheidsnormen.
 • Installeer de sleutelkluis op een goed zichtbare plek, zodat inbrekers ontmoedigd worden.
 • Gebruik een stevige montagekit om de kluis goed vast te zetten.
 • Plaats een privacykap over de codeknoppen om te voorkomen dat anderen kunnen meekijken terwijl je de code invoert.
 • Vermijd het delen van codes met te veel mensen. Hoe minder mensen toegang hebben tot de code, hoe veiliger het is.
 • Verander regelmatig de code van de kluis om ongeautoriseerde toegang te voorkomen.
 • Controleer regelmatig of er geen beschadigingen zijn aan de kluis en laat deze indien nodig repareren.

Gecertificeerde sleutelkluizen

Sommige sleutelkluizen zijn gecertificeerd en voldoen aan bepaalde veiligheidsnormen. Hier zijn enkele voorbeelden van gecertificeerde sleutelkluizen:

 • Kruse SKG Sleutelbuis: Deze sleutelkluis wordt geleverd met een SKG keurmerk, wat betekent dat het voldoet aan strenge veiligheidseisen. Het wordt geleverd met een installatiehandleiding, montagekit en privacykap.
 • Puck Keysafe: Deze sleutelkluis is ook gecertificeerd en heeft een eenvoudig te gebruiken draaicode systeem. Het biedt een veilige opbergmogelijkheid voor je sleutels.
 • Masterlock 5425: Deze sleutelkluis heeft een duurzaam ontwerp en is gemaakt van stevig materiaal. Het biedt handige opbergmogelijkheden voor meerdere sleutels.

Conclusie en aanbevelingen

De Medipoint sleutelkluizen zijn een betrouwbare keuze voor het veilig opbergen van sleutels. Met verschillende typen sleutelkluisjes en positieve consumentenreviews, biedt Medipoint gebruiksvriendelijke opties die voldoen aan de certificeringen voor veiligheid.

Na het lezen van deze gedetailleerde review, zou ik de Kruse SKG Sleutelbuis aanbevelen als de beste keuze vanwege de installatiehandleiding, montagekit en privacykap met SKG keurmerk.

Bescherm je huis en vermijd inbraken met een veilige en betrouwbare sleutelkluis van Medipoint.

Meer over ‘Sleutelkluizen’

Wanneer je je verdiept in de wereld van sleutelkluizen, ontdek je een scala aan mogelijkheden. Zo stuit je al snel op een elektronisch sleutelkluis die met de laatste technologieën is uitgerust. Deze technologische wonderen zijn vaak voorzien van opties zoals een sleutelkluis met app of sleutelkluis bluetooth, zodat je op afstand toegang kunt krijgen tot de kluis. Er zijn zelfs modellen zoals de sleutelkluis op afstand bedienbaar die nog een stap verder gaan in gebruiksgemak.

Mocht je de voorkeur geven aan een meer traditioneel model, dan zijn er ook opties zoals de filex sleutelkluis en de yale sleutelkluis. En voor degenen die extra zekerheid zoeken, is de gecertificeerde sleutelkluis een uitkomst. Deze kluizen voldoen aan strenge veiligheidsnormen en bieden optimale bescherming.

Soms kan het voorkomen dat een sleutelkluis niet meer open gaat. Het is een lastige situatie, maar gelukkig is er veel informatie beschikbaar om dit probleem op te lossen. En als je de sleutels van je kluis kwijt bent, dan vind je oplossingen en advies op de pagina sleutel kluis kwijt.

Er zijn ook speciale inbouwmodellen zoals de sleutelkluis inbouw, en merken zoals Kruse, Keyguard en Phoenix bieden betrouwbare opties in verschillende prijsklassen.

Als je de voorkeur geeft aan een aankoop via een bekende retailer, kun je terecht bij sleutelkluis bol.com, en voor specifieke zorgbehoeften zijn er ook opties bij Medipoint.

Veelgestelde Vragen

1. Wat zijn Medipoint Sleutelkluizen?

Medipoint Sleutelkluizen zijn veilige opslagplaatsen voor sleutels. Het is een zorg en welzijn hulpmiddel met een lage prijs.

2. Kan ik een Medipoint sleutelkluis kopen?

Ja, je kunt een Medipoint sleutelkluis kopen. Dit hulpmiddel heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en het komt ook met een installatiehandleiding voor de sleutelkluis.

3. Wat zit er in de montagekit van de sleutelkluis?

De montagekit van de sleutelkluis bevat alles wat je nodig hebt om de sleutelkluis te installeren, inclusief een privacykap voor extra veiligheid.

4. Kan een huurder ook een Medipoint sleutelkluis gebruiken?

Ja, huurders kunnen ook gebruik maken van een goedkope Medipoint sleutelkluis. Het biedt veiligheid voor zowel de huurder als de eigenaar van het huis.

» Referenties


1. Lette, M., Stoop, A., Gadsby, E., Ambugo, E.A., Mateu, N.C., Reynolds, J., Nijpels, G., Baan, C., & de Bruin, S.R. (2020). Supporting Older People to Live Safely at Home – Findings from Thirteen Case Studies on Integrated Care Across Europe. Int J Integr Care, 20(4), 1.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7546110/

2. Politiekeurmerk Veilig Wonen. (2021). Hoe kies ik een veilige sleutelkluis?
https://www.politiekeurmerk.nl/2021/07/14/hoe-kies-ik-een-veilige-sleutelkluis/

» Referenties

Conclusie beste sleutelkluis 2023

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (1992) is de oprichter van Zorghulpmiddeleninfo.nl. Door haar ervaring als ergotherapeut is ze uitstekend in staat om te adviseren over hulpmiddelen in de zorg. Ze verdiept zich grondig in verschillende zorghulpmiddelen en deelt haar inzichten via gedetailleerde reviews. Kies altijd het beste hulpmiddel voor jouw specifieke situatie door je te laten inspireren door de deskundige adviezen. Voor direct contact kun je haar bellen op 033-2022144 tijdens kantooruren of een e-mail sturen op anouk@zorghulpmiddeleninfo.nl. Volg Anouk ook op LinkedIn en Facebook voor meer updates en inzichten. Meer advies van Anouk van Gangelen
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Medipoint Sleutelkluizen: Een Gedetailleerde Review (2023)

Laat een reactie achter