In dit artikel

Medipoint Rolstoelen: Een Review (2023)

In dit artikel

Het vinden van de perfecte rolstoel kan een uitdaging zijn. Ik weet dit uit eigen ervaring en heb daarom uitgebreid onderzoek gedaan naar de rolstoelen van Medipoint, een leverancier met meer dan 16.883 consumentenreviews.

In deze blogpost geef ik een gedetailleerde beoordeling van hun producten, met speciale aandacht voor klanttevredenheid, kwaliteit en functionaliteit. Lees verder om de ins en outs te ontdekken van het kiezen van de juiste Medipoint rolstoel voor jou of je geliefde.

Key Takeaway

De beste rolstoel van 2023 is Excel G-Lite. Dit merk heeft de laagste prijs, is gemakkelijk opvouwbaar en veilig door de anti kiepwielen.

Samenvatting

 • Medipoint rolstoelen hebben een hoge klanttevredenheid en worden goed beoordeeld door klanten.
 • De leveringstijd en service van Medipoint zijn snel en efficiënt.
 • De rolstoelen van Medipoint bieden hoge kwaliteit, comfort en functionaliteit.
 • Medipoint heeft een breed assortiment aan rolstoelen, waaronder elektrische, handmatige en opvouwbare opties.

Medipoint Rolstoelen Review

Klanttevredenheid, leveringstijd, service, kwaliteit en functionaliteit van de rolstoelen worden beoordeeld in de Medipoint Rolstoelen Review.

Algemene tevredenheid van klanten

Klanten geven Medipoint een hoge score. Ze zijn blij met de producten en dienstverlening. De rolstoel van het merk Excel is gekozen als de beste in 2023. Klanten vinden de functies als een hoofdsteun en joystick prettig.

Ook zijn ze blij dat deze rolstoel veilig is voor rolstoeltaxi vervoer. Medipoint heeft in totaal vier sterren gekregen van klanten. Dit laten de 16.883 beoordelingen zien die er zijn.

Klanten zijn dus goed tevreden over Medipoint!

Leveringstijd en service

De leveringstijd en service van Medipoint rolstoelen zijn naar mijn mening erg goed. De rolstoelen worden snel geleverd, meestal binnen een paar dagen na het plaatsen van de bestelling.

Dit is erg belangrijk voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel voor hun mobiliteit. Bovendien is de klantenservice van Medipoint uitstekend. Ze zijn vriendelijk en behulpzaam bij het beantwoorden van vragen en het oplossen van eventuele problemen.

Ik heb persoonlijk goede ervaringen gehad met de leveringstijd en service van Medipoint en zou het zeker aanbevelen aan anderen.

Kwaliteit en functionaliteit van de rolstoelen

De kwaliteit en functionaliteit van de rolstoelen bij Medipoint zijn van hoog niveau. Ze bieden een breed scala aan rolstoelen die voldoen aan de behoeften en voorkeuren van verschillende gebruikers.

De rolstoelen zijn stevig gebouwd en bieden comfort en stabiliteit tijdens het gebruik. Ze hebben ook handige functies, zoals verstelbare zittingen en armleuningen, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften van de gebruiker.

Bovendien zijn de rolstoelen gemakkelijk te manoeuvreren en bieden ze een soepele rijervaring. De rolstoelen van Medipoint worden goed beoordeeld door gebruikers en hebben bewezen duurzaam en betrouwbaar te zijn in verschillende situaties.

Selectie van Medipoint Rolstoelen

Medipoint biedt een breed scala aan rolstoelen, waaronder elektrische, handmatige en opvouwbare opties.

Elektrische rolstoelen

Ik ben ook geïnteresseerd in elektrische rolstoelen van Medipoint. Veel klanten zijn tevreden over de kwaliteit en functies van deze rolstoelen. Een populaire elektrische rolstoel van Medipoint heeft bijvoorbeeld een hoofdsteun en joystickbediening.

Dit maakt het gebruik ervan handig en comfortabel. Medipoint biedt een breed scala aan elektrische rolstoelen die aan verschillende behoeften voldoen. Het is goed om te weten dat er ook andere opties beschikbaar zijn, zoals handmatige rolstoelen en opvouwbare rolstoelen, voor iedereen die liever geen elektrische rolstoel wil.

Handmatige rolstoelen

De handmatige rolstoelen van Medipoint zijn een belangrijk onderdeel van hun assortiment aan rolstoelen. Klanten hebben verschillende ervaringen en beoordelingen gegeven over deze rolstoelen.

Sommige klanten zijn tevreden met de kwaliteit en functionaliteit van de handmatige rolstoelen, terwijl anderen negatieve ervaringen hebben gehad of klachten hebben ingediend. Het is belangrijk om rekening te houden met deze ervaringen bij het maken van een keuze voor een handmatige rolstoel.

Medipoint heeft een breed scala aan opties beschikbaar, waardoor klanten kunnen kiezen wat het beste bij hun behoeften past.

Opvouwbare rolstoelen

Opvouwbare rolstoelen zijn een handige optie voor mensen die regelmatig onderweg zijn. Deze rolstoelen kunnen gemakkelijk worden opgevouwen en meegenomen in de auto, trein of vliegtuig.

Ze zijn lichtgewicht en compact, waardoor ze ideaal zijn voor reizen en uitstapjes. Medipoint biedt een breed scala aan opvouwbare rolstoelen die geschikt zijn voor verschillende behoeften en budgetten.

Van eenvoudige modellen tot geavanceerdere opties met extra functies, er is voor elk wat wils. Klanten hebben positieve ervaringen gedeeld over de kwaliteit en functionaliteit van de opvouwbare rolstoelen van Medipoint.

Ervaringen van klanten

Klanten delen hun positieve feedback en aanbevelingen, maar er zijn ook negatieve ervaringen en klachten. Benieuwd naar hun verhalen? Lees meer!

Positieve feedback en aanbevelingen

Ik heb veel positieve feedback ontvangen van klanten die Medipoint rolstoelen hebben gebruikt. Hier zijn enkele aanbevelingen van tevreden klanten:

 • De rolstoelen van Medipoint zijn van hoge kwaliteit en erg comfortabel.
 • De elektrische rolstoelen hebben handige functies zoals een hoofdsteun en joystickbediening.
 • Klanten waarderen de snelle leveringstijd en goede service van Medipoint.
 • De opvouwbare rolstoelen zijn ideaal voor mensen die regelmatig willen reizen of de rolstoel mee willen nemen in de auto.
 • Medipoint heeft een breed assortiment aan rolstoelen, waardoor klanten precies kunnen vinden wat ze nodig hebben.
 • Veel klanten hebben Medipoint aanbevolen aan vrienden en familie vanwege hun goede ervaringen met het bedrijf.

Negatieve ervaringen en klachten

Ik heb ook negatieve ervaringen en klachten gelezen over Medipoint. Hier zijn enkele van de problemen die mensen hebben gemeld:

 • Sommige klanten klaagden dat de leveringstijd van hun rolstoel veel langer was dan verwacht. Ze moesten weken wachten voordat ze hun bestelling ontvingen.
 • Anderen waren niet tevreden met de kwaliteit en functionaliteit van de rolstoelen. Ze meldden dat de stoelen snel kapot gingen of niet goed werkten.
 • Er waren ook klachten over de service van Medipoint. Klanten vonden het moeilijk om contact op te nemen met het bedrijf voor hulp of ondersteuning.
 • Sommige mensen hadden problemen met het terugbrengen of ruilen van hun rolstoel. Ze vonden het proces verwarrend en omslachtig.

Conclusie en aanbevelingen

Na het bekijken van klantbeoordelingen, de leveringstijd en service, en de kwaliteit en functionaliteit van Medipoint rolstoelen, kan ik concluderen dat Medipoint een betrouwbare leverancier is van rolstoelen.

Klanten zijn over het algemeen tevreden met hun aankoop en raden Medipoint aan. Het assortiment van elektrische, handmatige en opvouwbare rolstoelen biedt verschillende opties voor verschillende behoeften.

Als u op zoek bent naar een rolstoel, overweeg dan zeker Medipoint.

Meer over ‘rolstoel’

Een rolstoel is meer dan zomaar een zitplaats op wielen; het is een hulpmiddel dat bewegingsvrijheid en onafhankelijkheid biedt. Maar de wereld van rolstoelen is uitgebreid en divers. Misschien bent u op zoek naar tijdelijke mobiliteit en overweegt u een rolstoel te huren. Of wellicht is de tijd aangebroken om een duurzame investering te doen door een rolstoel te kopen. Voor wie een stap verder wil gaan in comfort en autonomie is er de elektrische rolstoel. Terwijl avontuurlijke zielen misschien aangetrokken zijn tot de mogelijkheden van een rolstoelfiets. En om het leven nog makkelijker te maken, kunnen oprijplaten zoals een oprijplaat voor de rolstoel een wereld van verschil maken. Als het gaat om kortdurend gebruik, zoals een uitstapje of een bezoek aan een luchthaven, kan een rolstoel lenen of een rolstoel op Schiphol een handige optie zijn. Ook de Medipoint rolstoel en de tweedehands rolstoel zijn het overwegen waard als u naar kosteneffectieve oplossingen zoekt. Voor een dagje uit naar een pretpark zoals de Efteling, bieden ze vaak een speciale Efteling rolstoel aan. En omdat niet elke ruimte even toegankelijk is, is het belangrijk om te weten welke breedte uw rolstoel heeft. Als u nog meer ondersteuning nodig heeft, kunt u kiezen voor een rolstoel met duwondersteuning of zelfs meedoen aan rolstoelbasketbal voor een actieve levensstijl. Voor degenen die trappen als een hindernis zien, zijn er ook oplossingen zoals de rolstoellift. En voor de ultieme mobiliteit kunt u overwegen een speciale rolstoelauto aan te schaffen.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is Medipoint Rolstoelen?

Medipoint Rolstoelen is een leverancier van Wmo hulpmiddelen zoals rolstoelen, scootmobielen, sta-op-stoelen en drempelhulp voor rollator en rolstoel in de thuiszorgwinkel.

2. Hoe zijn de klantbeoordelingen van Medipoint Rolstoelen?

Klanten delen hun ervaringen met Medipoint en beoordelingen van hun aankoop van zorgproducten, maar er kunnen ook slechte ervaringen zijn.

3. Kan ik hulpmiddelen lenen bij Medipoint?

Ja, bij Medipoint kun je naast het kopen van hulpmiddelen, ook hulpmiddelen lenen zoals rolstoelen, tilliften en trippelstoelen.

4. Wat zijn de participatiemogelijkheden met Medipoint Rolstoelen?

Bij Medipoint wordt gekeken naar de mogelijkheden voor participatie, ook als deze schaden door een slechte rolstoel.

5. Is er een gids voor het kopen van producten bij Medipoint?

Ja, er is een aankoopgids beschikbaar die gebruikerservaringen en vergelijkingen van producten bevat om de betrouwbaarheid van Medipoint te tonen.

» Referenties


1. Cooper, R. A. (2012). Wheelchair research progress, perspectives, and transformation. JRRD, Volume 49, Number 1.
https://www.herl.pitt.edu/jrrd/1659-Cooper_Editorial_JRRD.pdf

2. Liu HY, Pearlman J, Cooper R, Hong EK, Wang H, Salatin B, & Cooper RA. (2010). Evaluation of aluminum ultralight rigid wheelchairs versus other ultralight wheelchairs using ANSI/RESNA standards. J Rehabil Res Dev, 47(5), 441–55.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20803388/

3. Grindle GG, Wang H, Salatin BA, Vazquez JJ, & Cooper RA. (2011). Design and development of the Personal Mobility and Manipulation Appliance. Assist Technol, 23(2), 81–92.
https://www.researchgate.net/publication/273930154_Personal_Mobility_and_Manipulation_Appliance-Design_Development_and_Initial_Testing

4. World Health Organization (OCT 2010). Fact sheet on wheelchairs. Disability Injury Prevention and Rehabilitation Unit, Department of Sustainable Development and Healthy Environments, Regional Office for South-East Asia, World Health House, Indraprastha Estate, Mahatma Gandhi Marg, New Delhi – 110002, India.
https://apps.who.int/iris/bitstream/handle/10665/205041/B4616.pdf?seq

» Referenties

Conclusie beste rolstoel 2023

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (1992) is de oprichter van Zorghulpmiddeleninfo.nl. Door haar ervaring als ergotherapeut is ze uitstekend in staat om te adviseren over hulpmiddelen in de zorg. Ze verdiept zich grondig in verschillende zorghulpmiddelen en deelt haar inzichten via gedetailleerde reviews. Kies altijd het beste hulpmiddel voor jouw specifieke situatie door je te laten inspireren door de deskundige adviezen. Voor direct contact kun je haar bellen op 033-2022144 tijdens kantooruren of een e-mail sturen op anouk@zorghulpmiddeleninfo.nl. Volg Anouk ook op LinkedIn en Facebook voor meer updates en inzichten. Meer advies van Anouk van Gangelen
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Medipoint Rolstoelen: Een Review (2023)

Laat een reactie achter