Maak het leven makkelijker met een SOS horloge van LifeWatcher

Maak het leven makkelijker met een SOS horloge van LifeWatcher

Wanneer je ouder wordt, ontstaan er nieuwe uitdagingen. Zoals bijvoorbeeld verminderde mobiliteit en gezondheidszorgen. Hulp aanvaarden is niet altijd even makkelijk. U wilt immers een ander niet tot last zijn en u wil liever niets van uw vrijheid inleveren. Gelukkig zijn er technologische innovaties die het leven een stuk makkelijker maken. De sos horloges en sos knoppen zijn daar perfecte voorbeelden van.

Slimme apparaatjes

Zowel het sos horloge als de sos knop zijn slimme apparaatjes waarmee u op ieder moment om hulp kan vragen. Door het indrukken van de noodknop wordt er automatisch verbinding gemaakt met één van uw contactpersonen of de zorgcentrale. Uw contactpersonen krijgen in de bijbehorende gratis LifeWatcher app ook direct uw locatie te zien. Zo is hulp altijd snel ter plaatse. Ook zonder alarmering kunnen naasten en mantelzorgers altijd zien waar de drager van het horloge is.

Valdetectie

De lifeWatcher Button Pro Is zelfs uitgerust met geavanceerde valdetectietechnologie. Dit betekent dat het horloge automatisch een melding genereert als het detecteert dat de drager is gevallen. Dit is vooral waardevol wanneer u alleen woont omdat het snel reageren op een val het verschil kan maken tussen een kleine blessure en een ernstiger letsel.

Spatwaterdicht

De hoofdfunctie van de alarmhorloges- en knoppen is alarmeren. Echter, via de LifeWatcher app kunnen naar behoefte ook functies als veilige zones en intercom worden ingesteld. De toestellen zijn spatwaterdicht. Dat betekent dat u ze ook kunt dragen tijdens afwassen of douchen.

Videobellen

Met input van gebruikers worden de producten van LifeWatcher steeds eenvoudiger in gebruik, terwijl de functionaliteiten steeds geavanceerder worden. Zo is onlangs de LifeWatcher Max ontwikkeld. Naast de standaard functies, kunt u met dit horloge ook videobellen. Zo is er altijd iemand dichtbij. Een waardevol hulpmiddel wanneer familie en vrienden niet in de buurt wonen, maar het toch fijn is om regelmatig elkaars gezicht te kunnen zien.

Stijl en comfort

De horloges van lifeWatcher zijn ontworpen met aandacht voor stijl en comfort. Ze zijn bijna niet te onderscheiden van gewone horloges en zijn voorzien van comfortabele bandjes. Hierdoor hoeft u zich niet bezwaard te voelen om ze te dragen.

Waardevolle metgezel

Een sos horloge of knop van LifeWatcher kan de kwaliteit van uw leven aanzienlijk verbeteren en gemoedsrust bieden aan zowel u als uw naasten.  Door de vele mogelijkheden zijn deze apparaatjes een waardevolle metgezel die u in staat stellen om langer zelfstandig te blijven en uw onafhankelijkheid te behouden.

Voor meer informatie kijkt u op www.lifewatcher.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *