In dit artikel

Excel Lichtgewicht Rolstoel: Een Betrouwbare Keuze? (2023)

In dit artikel

Ben je op zoek naar een rolstoel die zowel lichtgewicht als betrouwbaar is? Zo ja, dan ben je niet de enige. Zoals jij, hebben ook wij deze uitdaging ondervonden. Maar na grondig onderzoek hebben we een mogelijke oplossing gevonden: de Excel Lichtgewicht Rolstoel.

In dit artikel gaan we gedetailleerd in op deze rolstoel, bespreken we de productomschrijving en specificaties, analyseren we beoordelingen van gebruikers en geven we onze conclusie.

Dus lees verder en ontdek of deze rolstoel de betrouwbare keuze voor jou is!

Key Takeaway

De beste lichtgewicht rolstoel van 2023 is Excel G-Lite. Dit merk heeft de laagste prijs, is gemakkelijk opvouwbaar en veilig door de anti kiepwielen.

Samenvatting

 • De Excel Lichtgewicht Rolstoel G – Logic is een lichtgewicht rolstoel met een gewicht van slechts 11,5 kg. Het is gemakkelijk mee te nemen en past in bijna elke auto.
 • De rolstoel is aanpasbaar en customizebaar naar je eigen smaak en behoeften, met functies zoals een verstelbare rugleuning en afneembare voetsteunen en wielen.
 • Klanten zijn zeer tevreden met de Excel Lichtgewicht Rolstoel G – Logic, vooral vanwege de lichtgewicht en draagbare eigenschappen, betrouwbare constructie en gemakkelijke manoeuvreerbaarheid.

Productomschrijving en specificaties

De Excel Lichtgewicht Rolstoel G-Logic is een lichtgewicht rolstoel met een gewicht van slechts 11,5 kg.

Excel Lichtgewicht Rolstoel G-Logic (11,5 kg)

De Excel Lichtgewicht Rolstoel G-Logic is echt licht. Hij weegt maar 11,5 kg! Dit maakt hem makkelijk om mee te nemen. Hij heeft ook sterke, lekvrije achterwielen. Zo hoef je niet bang te zijn voor een lekke band.

Plus, de rugleuning kan je naar beneden doen. Dit geeft extra gemak. Je kan hem ook aanpassen naar je eigen smaak. Hij ziet er modern uit en is klein. Hierdoor past hij in bijna elke auto.

Voor meer veiligheid zijn er anti-kiep wielen en een veilige gordel. Deze rolstoel is goed gekeurd voor gebruik.

Aanpasbaar en customizebaar

De Excel Lichtgewicht Rolstoel G-Logic is volledig aanpasbaar en customizebaar naar uw eigen smaak en wensen. U kunt de rugleuning eenvoudig verstellen en neerklappen, waardoor u meer comfort en gemak ervaart.

Daarnaast zijn de voetsteunen en wielen ook afneembaar, zodat u de rolstoel kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften. Of u nu een hogere zitpositie nodig heeft of de rolstoel wilt opbergen in een kleine ruimte, met de G-Logic kunt u dit gemakkelijk doen.

Met zijn aanpasbaarheid en customizeerbaarheid biedt de Excel Lichtgewicht Rolstoel G-Logic u maximale flexibiliteit en functionaliteit.

Inclusief gratis anti-kiep wieltjes

Bij de aankoop van de Excel Lichtgewicht Rolstoel G-Logic krijg je gratis anti-kiep wieltjes. Deze wieltjes zorgen voor extra stabiliteit en voorkomen dat de rolstoel kantelt. Hierdoor kun je met vertrouwen en veiligheid gebruik maken van de rolstoel.

Je hoeft je geen zorgen te maken over onverwachte bewegingen of valpartijen. De anti-kiep wieltjes zijn een waardevolle toevoeging aan de rolstoel en zorgen voor nog meer gemoedsrust tijdens het gebruik ervan.

Voordelen van de G-Logic Rolstoel

De G-Logic rolstoel biedt vele voordelen, waaronder zijn lichtgewicht en draagbaarheid, betrouwbare en duurzame constructie, en gemakkelijk gebruik en manoeuvreerbaarheid.

Lichtgewicht en draagbaar

De Excel Lichtgewicht Rolstoel G-Logic is een uitstekende keuze vanwege zijn lichtgewicht en draagbare ontwerp. Met een gewicht van slechts 11,5 kg is deze rolstoel gemakkelijk mee te nemen en is het ideaal voor mensen die onderweg mobiliteit nodig hebben.

Hij kan eenvoudig worden opgevouwen en past in vrijwel elke auto. Met zijn duurzame constructie en verstelbare functies biedt deze rolstoel zowel betrouwbaarheid als comfort. De dikke banden maken het mogelijk om moeiteloos over bospaden en zandwegen te rijden.

De G-Logic rolstoel biedt mobiliteit zonder zorgen.

Betrouwbare en duurzame constructie

De Excel Lichtgewicht Rolstoel G-Logic heeft een betrouwbare en duurzame constructie. Hij is gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor hij sterk en stabiel is. De rolstoel is ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen dagelijks gebruik.

Dankzij de stevige materialen en de zorgvuldige constructie kunt u rekenen op een rolstoel die u veilig en comfortabel ondersteunt. Of u nu over bospaden of zandwegen rijdt, de G-Logic zal u niet in de steek laten.

Hij is gebouwd om bestand te zijn tegen ruwe ondergronden en biedt optimale mobiliteit en gebruiksgemak.

Gemakkelijk te gebruiken en te manoeuvreren

De Excel Lichtgewicht Rolstoel G-Logic is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken en te manoeuvreren. Met zijn lichtgewicht frame en verstelbare functies, kunt u de rolstoel eenvoudig aanpassen aan uw behoeften.

De afneembare achterwielen zorgen ervoor dat u de rolstoel gemakkelijk kunt opvouwen en meenemen. Daarnaast heeft de rolstoel een neerklapbare rugleuning, waardoor het makkelijker wordt om in en uit de stoel te stappen.

Of u nu binnenshuis manoeuvreert of buiten op oneffen terrein, de G-Logic is de ideale keuze voor gebruiksvriendelijkheid en wendbaarheid.

Reviews en beoordelingen

Klanten zijn zeer tevreden met de Excel Lichtgewicht Rolstoel G-Logic. Lees verder om te ontdekken waarom!

Positieve beoordelingen van klanten

Klanten zijn erg tevreden met de G-Logic rolstoel. Hier zijn enkele van hun positieve beoordelingen:

 • “Deze rolstoel is echt lichtgewicht en gemakkelijk te manoeuvreren. Ik kan hem zonder problemen overal mee naartoe nemen.”
 • “De G – Logic is zo comfortabel, zelfs op hobbelige bospaden en zandwegen. De dikke banden zorgen voor een soepele rit.”
 • “Ik hou van de verschillende kleuropties die beschikbaar zijn. Het geeft me de mogelijkheid om mijn persoonlijke stijl uit te drukken.”
 • “Het feit dat ik de achterwielen, voetsteunen en rugleuning kan verwijderen, maakt het transporteren van deze rolstoel echt handig.”
 • “De constructie is solide en duurzaam. Ik voel me veilig en betrouwbaar tijdens het gebruik ervan.”
 • “De prijs – kwaliteitverhouding van deze rolstoel is geweldig. Je krijgt echt waar voor je geld.”

Ervaringen en tevredenheid van gebruikers

 • Gebruikers zijn zeer tevreden over de Excel Lichtgewicht Rolstoel G – Logic.
 • Ze prijzen de lichtgewicht en draagbare eigenschappen van de rolstoel.
 • Gebruikers vinden de rolstoel gemakkelijk te manoeuvreren, zelfs op oneffen terrein zoals bospaden en zandwegen.
 • De afneembare achterwielen worden ook als erg handig ervaren.
 • Gebruikers waarderen het aanpasbare en customizebare aspect van de rolstoel, waardoor ze deze perfect kunnen afstemmen op hun eigen wensen en behoeften.
 • Ook wordt het comfort van de stoel hoog gewaardeerd, mede dankzij de verstelbare en neerklapbare rugleuning.
 • De betrouwbaarheid en duurzaamheid van de constructie is een ander pluspunt dat vaak wordt genoemd door gebruikers.
 • Al met al wordt de Excel Lichtgewicht Rolstoel G – Logic als een uiterst betrouwbare keuze voor mobiliteit beschouwd.

Conclusie: Een betrouwbare keuze voor mobiliteit

De Excel Lichtgewicht Rolstoel is een betrouwbare keuze voor mobiliteit. Met zijn lichtgewicht constructie, duurzame materialen en gemakkelijke manoeuvreerbaarheid, biedt deze rolstoel comfort en gebruiksgemak voor gebruikers.

De positieve beoordelingen en tevredenheid van klanten bevestigen dat deze rolstoel een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar betrouwbaarheid en mobiliteit.

Meer over lichtgewicht rolstoel

Als je je ooit hebt verdiept in het kiezen van een rolstoel, weet je dat het een taak is die niet lichtvaardig moet worden opgevat. Een van de meest interessante opties die steeds meer opduiken, is de lichtgewicht rolstoel carbon. Deze rolstoelen zijn een wonder van moderne technologie, waarbij gebruik wordt gemaakt van carbon om zowel sterkte als een ongekend laag gewicht te bieden.

Voor degenen die zich zorgen maken over duurzaamheid en kosten, kan een aluminium lichtgewicht rolstoel een goed alternatief zijn. Aluminium is een materiaal dat zowel stevig als relatief goedkoop is, en daarom populair voor gebruik in rolstoelen. Er zijn ook specifieke merken zoals lichtgewicht rolstoel Excel en lichtgewicht rolstoel Meyra, die een scala aan functies en toebehoren bieden.

Als budget een belangrijke factor is, zou je kunnen overwegen om een gebruikte lichtgewicht rolstoel te kopen. Ze zijn niet alleen betaalbaarder, maar ook geïnspecteerd en gereviseerd om een goede kwaliteit te garanderen.

Voor reislustige zielen is er de lichtgewicht reis rolstoel, speciaal ontworpen om gemakkelijk mee te nemen tijdens reizen. En voor diegenen die zich willen onderscheiden, zijn er stijlvolle opties zoals de lichtgewicht rolstoel zwart, die zowel functioneel als modieus zijn.

Als je op zoek bent naar meer gespecialiseerde opties, kijk dan eens naar de lichtgewicht rolstoel Quickie of de lichtgewicht rolstoel Vermeiren. Beide zijn bekende merken die tal van functies en personalisatieopties bieden. Sommige modellen komen zelfs met extra ondersteuning om het comfort en de bruikbaarheid te maximaliseren.

Dan zijn er nog de deluxe-opties zoals de lichtgewicht rolstoel D-Lite Deluxe, die een reeks luxe functies bieden voor een echt premium ervaring. Maar als je een rolstoel nodig hebt voor de lange termijn en houdt van de stabiliteit van een vast frame, is er de lichtgewicht rolstoel met vast frame.

En laten we niet vergeten dat er ook minder bekende maar toch zeer efficiënte opties zijn zoals de Litec rolstoel lichtgewicht of de rolstoel Breezy lichtgewicht. Mocht je slechts tijdelijk een rolstoel nodig hebben, dan kun je ook overwegen om een lichtgewicht rolstoel te lenen.

De wereld van lichtgewicht rolstoelen is ruim en divers, met opties die voldoen aan verschillende behoeften en budgetten. Het kiezen van de juiste rolstoel kan een aanzienlijk verschil maken in je leven, dus neem de tijd om je opties te verkennen.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is de Excel Lichtgewicht Rolstoel?

De Excel Lichtgewicht Rolstoel is een ultra lichtgewicht rolstoel die slechts weegt, en verkrijgbaar is in meerdere kleuren.

2. Wat zijn enkele kenmerken van de Excel Lichtgewicht Rolstoel?

Deze betrouwbare rolstoel heeft afneembare voetsteunen, wielen, en rugleuning. Het biedt comfort, mobiliteit en gebruiksgemak.

3. Wat maakt de Excel Lichtgewicht Rolstoel een goede keuze?

De rolstoel kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit, maken het een betrouwbare keuze voor rolstoelgebruikers.

4. Hoe zit het met levering en verzending van de Excel Lichtgewicht Rolstoel?

Er is gratis verzending en snelle levering beschikbaar voor de Excel Lichtgewicht Rolstoel.

5. Is de Excel Lichtgewicht Rolstoel prijs-kwaliteitsverhouding goed?

Ja, de prijs-kwaliteitsverhouding van de Excel Lichtgewicht Rolstoel is goed. Het is een duurzame en functionele keuze voor rolstoelgebruikers.

» Referenties


1. Cooper, R. A. (2012). Wheelchair research progress, perspectives, and transformation. JRRD, Volume 49, Number 1.
https://www.herl.pitt.edu/jrrd/1659-Cooper_Editorial_JRRD.pdf

2. Liu HY, Pearlman J, Cooper R, Hong EK, Wang H, Salatin B, & Cooper RA. (2010). Evaluation of aluminum ultralight rigid wheelchairs versus other ultralight wheelchairs using ANSI/RESNA standards. J Rehabil Res Dev, 47(5), 441–55.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20803388/

3. Grindle GG, Wang H, Salatin BA, Vazquez JJ, & Cooper RA. (2011). Design and development of the Personal Mobility and Manipulation Appliance. Assist Technol, 23(2), 81–92.
https://www.researchgate.net/publication/273930154_Personal_Mobility_and_Manipulation_Appliance-Design_Development_and_Initial_Testing

4. World Health Organization (OCT 2010). Fact sheet on wheelchairs. Disability Injury Prevention and Rehabilitation Unit, Department of Sustainable Development and Healthy Environments, Regional Office for South-East Asia, World Health House, Indraprastha Estate, Mahatma Gandhi Marg, New Delhi – 110002, India.
https://apps.who.int/iris/bitstream/handle/10665/205041/B4616.pdf?seq

» Referenties

Conclusie beste lichtgewicht rolstoel 2023

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (1992) is de oprichter van Zorghulpmiddeleninfo.nl. Door haar ervaring als ergotherapeut is ze uitstekend in staat om te adviseren over hulpmiddelen in de zorg. Ze verdiept zich grondig in verschillende zorghulpmiddelen en deelt haar inzichten via gedetailleerde reviews. Kies altijd het beste hulpmiddel voor jouw specifieke situatie door je te laten inspireren door de deskundige adviezen. Voor direct contact kun je haar bellen op 033-2022144 tijdens kantooruren of een e-mail sturen op anouk@zorghulpmiddeleninfo.nl. Volg Anouk ook op LinkedIn en Facebook voor meer updates en inzichten. Meer advies van Anouk van Gangelen
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Excel Lichtgewicht Rolstoel: Een Betrouwbare Keuze? (2023)

Laat een reactie achter