In dit artikel

Juwel Sleutelkluis: Kwaliteit en Veiligheid in Één (2023)

In dit artikel

Het beschermen van uw sleutels kan een uitdaging zijn. Velen van ons hebben de frustratie ervaren van verloren of misplaatste sleutels. Juwel Sleutelkluis, een specialist met meer dan 20 jaar ervaring in kluizen, biedt een oplossing.

In dit artikel bespreken we hun hoogwaardige, veilige sleutelkluizen die zorgen voor georganiseerde sleutelopslag. Bent u klaar om uw sleutelproblemen voorgoed op te lossen? Lees verder!

Key Takeaway

De beste sleutelkluis van 2023 is Kruse SKG Sleutelbuis. Dit merk heeft een handig cijferslot en kunt u zowel binnen als buiten gebruiken ter inbraakwerendheid.

Samenvatting

 • Juwel Sleutelkluis biedt hoogwaardige en veilige opslagoplossingen voor sleutels.
 • De kluizen zijn gemaakt van stevig materiaal en hebben technische specificaties die zorgen voor veiligheid en kwaliteit.
 • Juwel Sleutelkluis heeft verschillende modellen, zoals de Juwel 7071, Juwel 7091, Juwel 7061, Juwel 7962, Juwel 120 en Juwel Sleutelkluis elo.
 • De kluizen zijn ontworpen met oog voor detail en esthetiek en bieden verschillende opties voor beveiliging.

Over Juwel Sleutelkluizen

Juwel is een bekend merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige sleutelkluizen. Hun sleutelkluizen zijn technisch geavanceerd en bieden een optimale beveiliging en kwaliteit.

Het merk Juwel

Juwel is een topmerk voor sleutelkluizen. Het maakt sterke kluizen voor veilige opslag van sleutels. Juwel maakt deze kluizen al meer dan 20 jaar. Veiligheid en kwaliteit staan hier heel hoog in het vaandel.

Het merk heeft ook het Politiekeurmerk, dit betekent dat hun kluizen echt veilig zijn. Voor Juwel is alleen het beste goed genoeg voor hun klanten. Ze staan dus altijd klaar om te zorgen voor veilige en goede sleutelopslag.

Technische specificaties

De Juwel sleutelkluis heeft verschillende technische specificaties die zorgen voor veiligheid en kwaliteit:

 • De kluis is gemaakt van stevig materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en bescherming.
 • Het dubbelbaard veiligheidsslot zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot de kluis.
 • De sleutelkluis heeft meerdere haken waar de sleutels overzichtelijk aan kunnen worden opgehangen.
 • Er zijn verschillende modellen beschikbaar met variërende capaciteit aan haken, bijvoorbeeld 40 of 120 haken.
 • Sommige modellen hebben een elektronisch slot, wat het beheren van de sleutels nog makkelijker maakt.

Eigenschappen van Juwel sleutelkluizen

Juwel sleutelkluizen hebben verschillende eigenschappen die ze veilig en handig maken. Ze hebben speciaal ontworpen haken waarop sleutels kunnen worden opgehangen, waardoor ze overzichtelijk en gemakkelijk te beheren zijn.

De kluizen hebben ook een dubbelbaard veiligheidsslot of een elektronisch slot, afhankelijk van het model dat je kiest. Deze sloten bieden extra beveiliging en bescherming voor je sleutels.

Daarnaast hebben Juwel sleutelkluizen een fraaie vormgeving en zijn ze van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Hierdoor zorgen ze niet alleen voor veilige sleutelopslag, maar zijn ze ook een mooie toevoeging aan elke ruimte.

Veiligheid en kwaliteit

Ik hecht veel waarde aan veiligheid en kwaliteit als het gaat om sleutelkluizen. Daarom ben ik erg blij met de Juwel Sleutelkluis. Deze kluizen zijn van uitstekende kwaliteit en bieden maximale veiligheid voor het opbergen en beheren van sleutels.

Ze zijn voorzien van stevige haken en een dubbelbaard veiligheidsslot, waardoor onbevoegden geen toegang hebben. Bovendien zijn ze overzichtelijk en gemakkelijk te bevestigen. Met de Juwel Sleutelkluis kan ik mijn sleutels veilig opbergen en beheren zonder me zorgen te hoeven maken over de veiligheid.

Verschillende modellen Juwel Sleutelkluizen

Juwel Sleutelkluizen biedt een breed scala aan modellen, zoals de Juwel 7071, Juwel 7091, Juwel 7061, Juwel 7962, Juwel 120 en Juwel Sleutelkluis elo. Ontdek meer over deze modellen en hun unieke eigenschappen.

Lees verder om meer te weten te komen!

Juwel 7071

De Juwel 7071 sleutelkluis is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een veilige en betrouwbare manier om je sleutels op te bergen. Met 120 ruime haken en een dubbelbaard veiligheidsslot, kun je er zeker van zijn dat je sleutels goed beschermd zijn tegen ongeautoriseerde toegang.

Door de overzichtelijke indeling van de kluis kun je gemakkelijk al je sleutels beheren en snel vinden wat je nodig hebt. Bovendien heeft de Juwel 7071 een fraaie vormgeving die past in elke omgeving.

Als je op zoek bent naar een kwaliteitskluis met de hoogste veiligheidsnormen, dan is de Juwel 7071 de juiste keuze voor jou.

Juwel 7091

De Juwel 7091 sleutelkluis is een uitstekende keuze als het gaat om het veilig opbergen en beheren van sleutels. Deze kluis heeft 120 ruime haken, waardoor je veel sleutels kunt opbergen en overzichtelijk kunt houden.

Met het cilinder veiligheidsslot kun je er zeker van zijn dat je sleutels goed beveiligd zijn. De Juwel 7091 is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een mooie vormgeving. Door de stevige bevestiging kun je de kluis veilig installeren op de gewenste plek.

Met de Juwel 7091 sleutelkluis ben je verzekerd van kwaliteit en veiligheid bij het opbergen van je sleutels.

Juwel 7061

De Juwel 7061 sleutelkluis is een inbraakwerende kluis met 40 sleutelhaken. Het is een solide en betrouwbare kluis die geschikt is voor het veilig opbergen en beheren van sleutels.

De kluis heeft een dubbelbaard veiligheidsslot wat zorgt voor extra bescherming tegen inbraak. De Juwel 7061 sleutelkluis heeft een strakke en fraaie vormgeving en kan zowel in- als opgebouwd worden.

Met deze kluis kunt u uw sleutels overzichtelijk en veilig bewaren.

Juwel 7962

De Juwel 7962 sleutelkluis heeft een elektronisch slot Basic en kan tot wel 40 haken bevatten. Deze sleutelkluis is perfect voor het veilig opbergen en beheren van sleutels. Het elektronische slot zorgt voor extra gemak en beveiliging.

Met de Juwel 7962 sleutelkluis blijven uw sleutels overzichtelijk en kunt u ze eenvoudig beheren. Met zijn fraaie vormgeving past deze sleutelkluis perfect in elke omgeving. De Juwel 7962 biedt de perfecte combinatie van kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak.

Juwel 120

Juwel 120 is een model van Juwel sleutelkluis met veel ruimte voor sleutels. Het heeft maar liefst 120 haken, waardoor je veel sleutels veilig kunt opbergen en beheren. Deze sleutelkluis is voorzien van een dubbelbaard veiligheidsslot, wat zorgt voor extra beveiliging.

Met de Juwel 120 sleutelkluis heb je een overzichtelijk systeem om al je sleutels op één plek te bewaren. Door de ruime capaciteit kun je gemakkelijk al je belangrijke sleutels organiseren en snel terugvinden wanneer je ze nodig hebt.

Met de Juwel 120 sleutelkluis ben je er zeker van dat je sleutels veilig zijn opgeborgen en dat je ze altijd binnen handbereik hebt.

Juwel Sleutelkluis elo

De Juwel Sleutelkluis elo is een van de modellen die door Juwel wordt aangeboden. Deze sleutelkluis biedt kwaliteit en veiligheid in één. Met de Juwel Sleutelkluis elo kunt u uw sleutels veilig opbergen en beheren.

Het heeft een elektronisch slot en ruimte voor meerdere sleutels. De vormgeving is fraai en de kluis kan stevig worden bevestigd. Met de Juwel Sleutelkluis elo kunt u uw sleutels veilig en overzichtelijk bewaren.

Voordelen van Juwel Sleutelkluizen

– Veilige opslag van sleutels.

– Hoge kwaliteit en duurzaamheid.

– Fraaie vormgeving.

– Verschillende opties voor beveiliging.

Veilige opslag van sleutels

De Juwel sleutelkluis biedt een veilige opslag voor sleutels. Met zijn stevige constructie en hoogwaardige beveiligingssystemen kunt u erop vertrouwen dat uw sleutels goed beschermd zijn.

Of het nu gaat om het beheren van sleutels voor uw huis, bedrijf of auto, de Juwel sleutelkluis zorgt ervoor dat uw sleutels veilig en overzichtelijk worden bewaard. Met verschillende modellen en opties voor beveiliging kunt u de kluis aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Vertrouw op de Juwel sleutelkluis voor een betrouwbare en veilige opslag van uw sleutels.

Hoge kwaliteit en duurzaamheid

De Juwel Sleutelkluis staat bekend om zijn hoge kwaliteit en duurzaamheid. Het merk Juwel heeft meer dan 20 jaar ervaring in het maken van kluizen en is gespecialiseerd in sleutelkluizen.

De sleutelkluis is gemaakt van solide materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Dankzij de kwaliteitsconstructie en afwerking biedt de Juwel Sleutelkluis een veilige en betrouwbare opslagoplossing voor sleutels.

Dit maakt het ideaal voor gebruik in zowel particuliere als zakelijke omgevingen. Met een Juwel Sleutelkluis kunt u erop vertrouwen dat uw sleutels veilig zijn opgeborgen en beschermd tegen onbevoegde toegang.

Fraaie vormgeving

De Juwel Sleutelkluis heeft niet alleen een hoog niveau van kwaliteit en veiligheid, maar ook een fraaie vormgeving. De kluis is ontworpen met oog voor detail en esthetiek, waardoor het een aanwinst is voor elke ruimte.

Met zijn strakke lijnen en duurzame afwerking, past de Juwel Sleutelkluis perfect bij elk interieur. Of het nu thuis, op kantoor of in een andere omgeving is, deze sleutelkluis zorgt niet alleen voor veiligheid, maar voegt ook een stijlvolle touch toe.

Met de Juwel Sleutelkluis hoef je geen compromis te sluiten tussen functionaliteit en design.

Verschillende opties voor beveiliging

Er zijn verschillende opties om de beveiliging van Juwel sleutelkluizen te verbeteren:

 • Cilinder veiligheidsslot: De Juwel sleutelkluis 7091 is voorzien van een cilinder veiligheidsslot voor extra bescherming.
 • Elektronisch slot: De Juwel sleutelkluis 7962 heeft een elektronisch slot Basic, waardoor het beheren van de kluis eenvoudig wordt.
 • Dubbelbaard veiligheidsslot: De Juwel sleutelkluis 7071 is uitgerust met een dubbelbaard veiligheidsslot voor maximale veiligheid.
 • Inbraakwerend: De Juwel 7061 sleutelkluis is speciaal ontworpen om inbraken te voorkomen en biedt daardoor extra beveiliging.

Waar te koop en klantenservice

Waar kun je Juwel Sleutelkluizen kopen en hoe zit het met de klantenservice? Ontdek hier alles over de verkooppunten en ondersteuning van Juwel Sleutelkluizen.

Dealers en verkooppunten van Juwel Sleutelkluizen

Ik heb onderzoek gedaan naar de dealers en verkooppunten van Juwel Sleutelkluizen en ik wil graag deze informatie met je delen:

 • Verschillende online winkels verkopen Juwel Sleutelkluizen, zoals Bol.com en Coolblue.
 • Ook zijn er diverse fysieke winkels waar je Juwel Sleutelkluizen kunt kopen. Denk aan bouwmarkten als Gamma en Praxis, maar ook aan speciaalzaken in beveiligingsproducten.
 • Daarnaast kun je de website van Juwel zelf bezoeken om te kijken naar hun officiële dealers en verkooppunten. Hier vind je een overzicht van alle locaties waar je hun sleutelkluizen kunt kopen.

Klantenservice en ondersteuning

Als klant van Juwel Sleutelkluis kunt u rekenen op uitstekende klantenservice en ondersteuning. Het bedrijf heeft een toegewijd klantenserviceteam dat klaar staat om al uw vragen en problemen met betrekking tot de sleutelkluis te beantwoorden en op te lossen.

Ze zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en zelfs via social media kanalen. Daarnaast biedt Juwel ook garantievoorwaarden op hun producten, zodat u verzekerd bent van kwaliteit en veiligheid.

Als u ooit hulp nodig heeft bij de installatie of het gebruik van de sleutelkluis, kunt u altijd vertrouwen op de klantenservice en ondersteuning van Juwel.

Veiligheidsgarantie en garantievoorwaarden

Ik begrijp het belang van veiligheid en garantie als het gaat om een sleutelkluis. Daarom biedt Juwel sleutelkluis een veiligheidsgarantie en garantievoorwaarden voor hun producten.

Ze zorgen ervoor dat hun sleutelkluizen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en zijn gemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit. Bovendien bieden ze een garantieperiode waarin eventuele defecten of problemen met de kluis kosteloos worden gerepareerd.

Juwel sleutelkluis streeft ernaar om klanten tevreden te stellen en hen gemoedsrust te bieden als het gaat om het opslaan en beheren van hun sleutels. Ze begrijpen hoe belangrijk het is dat sleutels veilig worden bewaard en streven ernaar om kwaliteit en veiligheid in één product te bieden.

Meer over ‘Sleutelkluizen’

In de wereld van de sleutelkluizen is er een variëteit aan opties en technologieën beschikbaar. Neem bijvoorbeeld de sleutelkluis bluetooth, een moderne oplossing waarmee u uw sleutels veilig kunt opbergen en toegang kunt krijgen via bluetooth. Maar wat als u uw sleutel kluis kwijt raakt? Geen zorgen, er zijn oplossingen en tips beschikbaar op onze blog om dit probleem aan te pakken.

Daarnaast is de keyguard sleutelkluis ook een populair model, bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid. Als u op zoek bent naar een kluis met een hoogwaardige afwerking, dan is de phoenix sleutelkluis wellicht iets voor u.

Online winkelen voor sleutelkluizen is ook heel gemakkelijk. Een sleutelkluis van bol.com kan snel en eenvoudig worden besteld en thuisbezorgd. Maar er zijn ook andere winkels zoals Hubo en Lidl waar u een geschikte sleutelkluis kunt vinden.

Voor degenen die hun sleutelkluis binnenshuis willen plaatsen, is er informatie over sleutelkluizen voor binnen, en als u op zoek bent naar een sleutelkluis met een hangslot, hebben we informatie over sleutelkluizen met hangslot.

Merkkeuze is ook belangrijk. De Juwel sleutelkluis en de Lifegoods sleutelkluis zijn beide uitstekende keuzes, net als de Secuvita sleutelkluis, Tzunali sleutelkluis en Tigioo sleutelkluis.

Mocht u problemen ondervinden met uw sleutelkluis en deze moeten resetten, dan vindt u handige tips over hoe u uw sleutelkluis kunt resetten op onze website. Ontdek meer over de diverse sleutelkluizen en vind de perfecte kluis voor uw behoeften!

Veelgestelde Vragen

1. Wat is Juwel Sleutelkluis?

Juwel Sleutelkluis is een merk van inbraakwerende kluizen, bekend om hun kwaliteit en veiligheid.

2. Hoe zorgen Juwel Sleutelkluis voor veiligheid?

Juwel Sleutelkluis heeft veiligheidssloten en kluisdeuren om inbraak te voorkomen. Ze dragen ook bij aan de brandveiligheid door hun sterke bouw.

3. Kan ik met Juwel Sleutelkluis mijn toegang beter beheren?

Ja, met Juwel Sleutelkluis kunt u uw toegangscontrole verbeteren. Hiermee kun je effectief sleutelbeheer uitvoeren.

4. Wat zijn de voordelen van haken in Juwel Sleutelkluis?

Haken in een Juwel Sleutelkluis helpen bij het organiseren van je sleutels. Ze maken het makkelijk om je sleutels te vinden en te pakken.

» Referenties


1. Lette, M., Stoop, A., Gadsby, E., Ambugo, E.A., Mateu, N.C., Reynolds, J., Nijpels, G., Baan, C., & de Bruin, S.R. (2020). Supporting Older People to Live Safely at Home – Findings from Thirteen Case Studies on Integrated Care Across Europe. Int J Integr Care, 20(4), 1.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7546110/

2. Politiekeurmerk Veilig Wonen. (2021). Hoe kies ik een veilige sleutelkluis?
https://www.politiekeurmerk.nl/2021/07/14/hoe-kies-ik-een-veilige-sleutelkluis/

» Referenties

Conclusie beste sleutelkluis 2023

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (1992) is de oprichter van Zorghulpmiddeleninfo.nl. Door haar ervaring als ergotherapeut is ze uitstekend in staat om te adviseren over hulpmiddelen in de zorg. Ze verdiept zich grondig in verschillende zorghulpmiddelen en deelt haar inzichten via gedetailleerde reviews. Kies altijd het beste hulpmiddel voor jouw specifieke situatie door je te laten inspireren door de deskundige adviezen. Voor direct contact kun je haar bellen op 033-2022144 tijdens kantooruren of een e-mail sturen op anouk@zorghulpmiddeleninfo.nl. Volg Anouk ook op LinkedIn en Facebook voor meer updates en inzichten. Meer advies van Anouk van Gangelen
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Juwel Sleutelkluis: Kwaliteit en Veiligheid in Één (2023)

Laat een reactie achter