In dit artikel

Alles wat u moet weten over HartingBank rolstoelen

Alles wat u moet weten over HartingBank rolstoelen

In dit artikel

Als u op zoek bent naar de juiste rolstoel, kan het aanbod overweldigend zijn. HartingBank is een ervaren leverancier van rolstoelen die inspeelt op individuele behoeften. Dit artikel loodst u door het proces van het kiezen en huren van de perfecte HartingBank rolstoel voor uw situatie.

Ontdek hier alles wat u moet weten.

Key Takeaway

De beste rolstoel van 2024 is Excel G-Lite. Deze rolstoel heeft de laagste prijs, is gemakkelijk opvouwbaar en veilig door de anti kiepwielen.

Samenvatting

 • HartingBank biedt op maat gemaakte rolstoelen aan die perfect aansluiten bij de individuele behoeften en situaties van cliënten, met speciale aandacht voor comfort en kwaliteit van leven.
 • Er zijn 19 verschillende modellen beschikbaar, waaronder rolstoelen voor tijdelijke of langdurige revalidatie en voor Wlz-indicaties, die ondersteuning bieden in zowel thuiszorgsituaties als zorginstellingen.
 • Particuliere huur van rolstoelen bij HartingBank is eenvoudig en biedt flexibiliteit zonder grote financiële lasten, inclusief gepersonaliseerde service en snelle levering.
 • De technici van HartingBank verzorgen jaarlijks preventief onderhoud en reparaties om veiligheid, hygiëne en een langere levensduur van de rolstoel te waarborgen.
 • Voor meer informatie over de rolstoelen en persoonlijke ondersteuning kan men terecht op de website van HartingBank of telefonisch advies en demonstraties aanvragen.

Overzicht van HartingBank rolstoelen

Alles wat u moet weten over HartingBank rolstoelen

Ontdek de diversiteit en expertise achter HartingBank Rolstoelen, waar elke rolstoel is ontworpen met de focus op individuele behoeften en zorgkwaliteit. Deze rolstoelen zijn meer dan mobiliteitshulpmiddelen; ze vormen de sleutel tot een verbeterde levenskwaliteit voor gebruikers in diverse zorgsettings.

Cliëntgebonden rolstoelen

HartingBank staat klaar voor iedereen die een rolstoel nodig heeft die perfect past. Met hun cliëntgebonden rolstoelen bieden ze op maat gemaakte oplossingen die rekening houden met de individuele behoeften van gebruikers.

Elk aspect van deze stoelen wordt afgestemd op de specifieke eisen en wensen van de cliënt, of dat nu gaat over het voorkomen van doorliggen of het bieden van extra ondersteuning voor mensen met overgewicht.

Zorgprofessionals vinden bij HartingBank niet alleen de beste rolstoelen, maar ook deskundig advies en praktische training. Samen met een vaste adviseur werken ze aan het vinden van de juiste mobiliteitsoplossingen.

Dit resulteert in een rolstoel die niet alleen helpt bij mobiliteit, maar ook bijdraagt aan een hogere kwaliteit van leven voor de cliënt.

GRZ & ELV rolstoelen

Naast de persoonlijke oplossingen met cliëntgebonden rolstoelen, biedt HartingBank ook specifieke modellen voor kwetsbare ouderen die de weg terugvinden naar zelfstandigheid na bijvoorbeeld een val of operatie.

De GRZ & ELV rolstoelen zijn hier perfect voor ontworpen. Deze rolstoelen zorgen ervoor dat gebruikers die tijdelijke of langdurige revalidatiezorg nodig hebben, optimaal worden ondersteund.

Elke rolstoel in het assortiment van 19 modellen is afgestemd op de behoeften van de gebruiker, of ze nu thuiszorg ontvangen of in een zorginstelling verblijven voor een kortdurend verblijf (ELV).

Ze bieden de mobiliteit en ondersteuning die nodig is om te herstellen en weer kracht op te bouwen. Door een rolstoel te kiezen die past bij iemands persoonlijke situatie, draagt u bij aan een comfortabeler en actiever herstelproces.

Speciale kenmerken van HartingBank rolstoelen

Alles wat u moet weten over HartingBank rolstoelen

HartingBank rolstoelen onderscheiden zich door maatwerk en innovatieve aanpassingen die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van elke cliënt. Deze mobiliteitshulpmiddelen zijn niet alleen een toonbeeld van kwaliteit, maar bieden ook comfort en ondersteuning op maat, waarmee ze de zelfstandigheid van gebruikers aanzienlijk vergroten.

Aangepast voor uw cliënt

Uw cliënt verdient een rolstoel die perfect aansluit bij hun persoonlijke situatie en behoeften. HartingBank staat klaar om precies dat te leveren. Met maatwerkoplossingen en deskundig advies zorgen we ervoor dat elke rolstoel wordt aangepast aan de unieke eisen van de gebruiker.

Dit kan variëren van de juiste zithouding tot speciale steunen voor extra comfort en stabiliteit.

De expertise van HartingBank in clientgebonden oplossingen strekt zich uit over vele aspecten van mobiliteit en zorg. We bieden niet alleen aangepaste rolstoelen, maar ook ondersteuning in de vorm van hulpmiddelen en training.

Hiermee garanderen we dat de mobiliteit van uw cliënt optimaal is en hun levenskwaliteit verbetert. Ons doel is dat uw cliënten zich zelfverzekerd en vrij kunnen bewegen in een rolstoel die voelt als een verlengstuk van zichzelf.

Hoogwaardige mobiliteitsoplossingen

Naadloze aansluiting van individueel aangepaste rolstoelen tot brede ondersteuning op mobiliteitsgebied, dat is wat HartingBank biedt. Hun hoogwaardige mobiliteitsoplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan elke specifieke behoefte.

Of het nu gaat om ondersteuning in de thuisomgeving of om gespecialiseerde zorginstellingen, de expertise van HartingBank garandeert dat elke rolstoel optimaal bijdraagt aan de zelfstandigheid en comfort van de gebruiker.

HartingBank verstrekt niet alleen mobiliteitshulpmiddelen, maar zorgt ook voor betrouwbare service en onderhoud. Dit zorgt ervoor dat alle rolstoelen in topconditie blijven, wat essentieel is voor dagelijks gebruik.

Met een uitgebreid assortiment van 19 verschillende rolstoelen, vindt u altijd een rolstoel die past bij uw eisen en de behoeften van uw cliënten. Elke rolstoel is een toonbeeld van kwaliteit en duurzaamheid, waardoor u als zorgverlener verzekerd bent van een veilige en betrouwbare keuze voor langdurige zorg.

Rolstoelen voor Wlz

HartingBank zorgt ervoor dat mensen die langdurige zorg nodig hebben, de juiste rolstoel krijgen. Deze rolstoelen zijn speciaal op maat gemaakt, rekening houdend met de individuele behoeften van elke cliënt.

Vanuit de Wlz is het mogelijk een aangepaste rolstoel aan te vragen, wat essentieel is voor de kwaliteit van leven van de gebruiker.

Cliënten in een instelling met een Wlz-indicatie hebben recht op een rolstoel die past bij hun situatie. HartingBank begeleidt u in het gehele proces; van het kiezen van de juiste rolstoel tot aan de bestelling af te ronden.

Zij maken gebruik van hun expertise om u te verzekeren van een passende mobiliteitsoplossing, die bijdraagt aan uw welzijn en zelfstandigheid.

Particuliere huur van HartingBank rolstoelen

Ontdek de vrijheid en flexibiliteit die particuliere huur van HartingBank rolstoelen u biedt. Met een eenvoudige aanvraagprocedure geniet u snel van een rolstoel die perfect is afgestemd op uw persoonlijke behoeften.

Aanvraagprocedure

Het huren van een rolstoel via HartingBank is eenvoudig en efficiënt. Hieronder vindt u de stappen om een particuliere huur aan te vragen.

 1. Registreer uzelf of uw organisatie bij Mijn HartingBank voor toegang tot het bestelplatform.
 2. Zoek de gewenste rolstoel uit het brede assortiment en kies de specificaties die passen bij uw situatie.
 3. Neem contact op met Jacqueline Bekker voor persoonlijk advies of om eventuele vragen te bespreken.
 4. Voltooi de aanvraag door uw persoonlijke gegevens en de benodigde informatie over het gebruik in te vullen.
 5. Verzend uw aanvraag; u krijgt dan een bevestiging van ontvangst per email.
 6. Wacht op goedkeuring, welke meestal binnen enkele werkdagen volgt, waarna de leveringsdatum wordt ingepland.
 7. Ontvang uw rolstoel op het afgesproken tijdstip en datum, geleverd door een professionele medewerker van HartingBank.
 8. Bij storingen of andere problemen kunt u altijd direct terecht bij onze contactpersoon voor snelle service.

Voordelen van particuliere huur

Huren bij HartingBank betekent geen zware financiële last voor u. U hoeft niet direct een grote som geld te investeren om een rolstoel aan te schaffen. Dit maakt het toegankelijk voor iedereen die tijdelijk of voor langere tijd een rolstoel nodig heeft.

Bovendien zorgt HartingBank ervoor dat de rolstoel, aangepast aan uw specifieke behoeften, snel bij u is. Binnen slechts twee dagen na aanvraag kunt u al beschikken over de benodigde mobiliteitsoplossing.

Gepersonaliseerde service staat centraal in het huurproces. Voor elke cliënt werkt HartingBank nauwkeurig om te zorgen dat de gehuurde rolstoel perfect past bij de individuele situatie.

Zo ontvangt u altijd een rolstoel die is afgestemd op uw persoonlijke comfort en mobiliteitseisen. Met die gedachte in het achterhoofd, gaan we nu kijken naar het zorg en onderhoud van deze hoogwaardige rolstoelen.

Zorg en onderhoud van HartingBank rolstoelen

HartingBank zet zich in voor de duurzaamheid en veiligheid van uw rolstoel. Een goed onderhouden rolstoel verhoogt het comfort en voorkomt ongemakken of ongelukken.

 • Regulier Onderhoud: HartingBank regelt jaarlijks preventief onderhoud en keuringen van alle zorghulpmiddelen.
 • Deskundige Technici: De technici van HartingBank hebben de expertise om uw rolstoel nauwkeurig na te kijken en waar nodig te repareren.
 • Controlepunten: Tijdens het onderhoud controleren we wielen, remmen, en zitcomfort voor optimale veiligheid.
 • Onderdelen Vervangen: Versleten of beschadigde onderdelen worden vervangen met kwaliteitsonderdelen om de levensduur van de rolstoel te verlengen.
 • Reinigen Rolstoel: Uw rolstoel wordt grondig gereinigd voor hygiënisch gebruik, wat essentieel is in de zorgsector.
 • Advies op Maat: Onze specialisten geven u graag advies over hoe u zelf kleine controles en het dagelijkse onderhoud kunt uitvoeren.
 • Responstijden bij Storingen: Zodra er een storing optreedt, biedt HartingBank snelle service om eventuele problemen vlot op te lossen.
 • Online Afspraken Maken: Via onze website plant u eenvoudig een afspraak in voor onderhoud of reparatie van uw rolstoel.

Meer informatie over HartingBank rolstoelen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van HartingBank rolstoelen? Hun website staat vol met nuttige informatie en biedt toegang tot een breed scala aan rolstoelen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Daar vindt u details over de aanpassingsmogelijkheden, zodat u ervan verzekerd bent dat de rolstoel perfect bij uw situatie past. Experts zijn beschikbaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste rolstoel, of het nu gaat om permanente mobiliteitsondersteuning of een tijdelijke oplossing.

Het team van HartingBank staat klaar om ondersteuning en advies te geven over de verschillende modellen en hoe deze uw dagelijkse leven kunnen verbeteren. U kunt telefonisch contact opnemen voor persoonlijk advies of een afspraak maken voor een demonstratie.

Volgende in deze reeks: een uitgebreide conclusie die de essentie van wat HartingBank rolstoelen te bieden hebben, samenbrengt.

Conclusie

HartingBank rolstoelen staan garant voor kwaliteit en persoonlijke afstemming. Ze bieden vrijheid en zelfstandigheid aan gebruikers, ondersteund door deskundig advies en onderhoud.

De rolstoelen zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van elke individuele cliënt. Met het diverse aanbod en de mogelijkheid tot particuliere huur, maakt HartingBank het toegankelijk.

Laat deze mobiliteitsoplossingen uw leven verrijken en verken de voordelen op de HartingBank website.

Veelgestelde Vragen

1. Waar vind ik informatie over HartingBank rolstoelen op hun website?

Op de website van HartingBank kunt u alles lezen over hun assortiment rolstoelen, de specificaties en hoe u deze kunt gebruiken.

2. Kan ik online hulp krijgen bij het kiezen van een HartingBank rolstoel?

Ja, op de website van HartingBank vindt u handige gidsen en kunt u advies vragen om de juiste rolstoel te kiezen die past bij uw behoeften.

3. Biedt de website van HartingBank ook informatie over het onderhoud van rolstoelen?

Zeker, de website bevat uitgebreide informatie over hoe u uw HartingBank rolstoel in topconditie houdt.

4. Zijn er instructies beschikbaar op de website voor het correct gebruiken van een HartingBank rolstoel?

Ja, de website van HartingBank biedt duidelijke instructies en tips voor het veilig en correct gebruiken van hun rolstoelen.

Picture of Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (1992) is de oprichter van Zorghulpmiddeleninfo.nl. Door haar ervaring als ergotherapeut is ze uitstekend in staat om te adviseren over hulpmiddelen in de zorg. Ze verdiept zich grondig in verschillende zorghulpmiddelen en deelt haar inzichten via gedetailleerde reviews. Kies altijd het beste hulpmiddel voor jouw specifieke situatie door je te laten inspireren door de deskundige adviezen. Voor direct contact kun je haar bellen op 033-2022144 tijdens kantooruren of een e-mail sturen op anouk@zorghulpmiddeleninfo.nl.Volg Anouk ook op LinkedIn en Facebook voor meer updates en inzichten.Meer advies van Anouk van Gangelen