Garantie & Klachten

Bij Zorghulpmiddeleninfo streven we naar uitmuntende kwaliteit en service. Wij begrijpen het belang van betrouwbare producten en een klantgerichte aanpak. Daarom bieden wij een duidelijk garantiebeleid en een efficiënte klachtenafhandeling.

Garantiebeleid

Wij staan achter de kwaliteit van onze producten. Hier vindt u informatie over hoe onze garantie werkt en wat u kunt doen als u een probleem ondervindt met een van onze producten.

 1. Garantietermijn
  Op al onze producten geldt een standaardgarantie van 2 jaar vanaf de aankoopdatum. Deze garantie dekt productiefouten en andere defecten die niet zijn veroorzaakt door onjuist gebruik of slijtage.

 2. Garantieclaim Indienen
  Indien u een defect of probleem met een product vaststelt, neem dan binnen de garantieperiode contact met ons op. Geef een duidelijke beschrijving van het probleem en voeg indien mogelijk foto’s toe ter verduidelijking.

 3. Garantieafhandeling
  Na ontvangst van uw claim zullen wij het product beoordelen. Indien het defect onder de garantie valt, repareren, vervangen of vergoeden wij het product kosteloos.

Klachtenafhandeling

Uw feedback is essentieel voor onze continue verbetering. Als u niet tevreden bent over een product of onze service, horen we dat graag.

 1. Klacht Indienen
  U kunt een klacht indienen via onze website, per e-mail of telefonisch. Beschrijf de aard van uw klacht zo gedetailleerd mogelijk.

 2. Reactie op Klachten
  Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw klacht. Ons team zal uw klacht zorgvuldig onderzoeken en samen met u zoeken naar een passende oplossing.

 3. Klachtenoplossing
  We nemen alle klachten serieus en werken hard om een bevredigende oplossing te vinden. Ons doel is om elke klacht naar tevredenheid van de klant op te lossen.

Uw Tevredenheid, Onze Prioriteit Bij Zorghulpmiddeleninfo zijn we toegewijd aan kwaliteit en klanttevredenheid. Uw feedback en ervaringen zijn waardevol voor ons en helpen ons om onze producten en diensten te verbeteren.