In dit artikel

Filex Sleutelkluizen: Een Compleet Overzicht (2023)

In dit artikel

Het veilig opbergen van sleutels kan een ingewikkelde taak zijn. Ik weet dit maar al te goed, aangezien ik zelf ook met deze uitdaging te maken heb gehad. Daarom heb ik grondig onderzoek gedaan naar de veiligste en meest betrouwbare manier om uw sleutels op te bergen en vond ik Filex Sleutelkluizen.

In deze blog neem ik u mee door alles wat u moet weten over deze kluizen, van de verschillende soorten tot hun unieke kenmerken, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Laten we beginnen!

Key Takeaway

De beste sleutelkluis van 2023 is Kruse SKG Sleutelbuis. Dit merk heeft een handig cijferslot en kunt u zowel binnen als buiten gebruiken ter inbraakwerendheid.

Samenvatting

  • Filex Sleutelkluizen zijn een veilige en betrouwbare manier om sleutels op te bergen en te beheren.
  • Er zijn verschillende soorten Filex Sleutelkluizen beschikbaar, zoals elektronische sleutelkluizen, inbraakwerende sleutelkluizen, afstortkluizen en laptopkluizen.
  • De kluizen bieden bescherming tegen inbraak en zijn uitgerust met een elektronisch slot voor extra beveiliging.
  • Filex Sleutelkluizen zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zoals thuiszorg, Airbnb en sportclubs.

Soorten Filex Sleutelkluizen

– Elektronische sleutelkluis.

– Inbraakwerende sleutelkluis.

– Afstortkluis.

– Laptopkluis.

– Beveiligingssysteem.

Elektronische sleutelkluis

Een elektronische sleutelkluis is een slimme keus. Filex Security biedt sleutelkluizen met een elektronisch slot. Ze zijn makkelijk in gebruik. Ook is er geen kans dat je de sleutels kwijtraakt.

Het slot werkt met batterijen die in de kluis zitten. Dus, je hoeft je niet druk te maken als de stroom uitvalt. Sommige modellen hebben een codeslot. Je kan dan zelf een code kiezen.

Een voorbeeld is de Filex Security KS-C sleutelkluis. Deze kluis heeft een codeslot met vier cijfers. Het is makkelijk en veilig!

Inbraakwerende sleutelkluis

De Filex Security KS sleutelkluis biedt bescherming tegen inbraak. Hoewel deze kluis niet specifiek getest is op inbraakwerendheid, is het ontwerp wel robuust en veilig. De kluis is uitgevoerd met een elektronisch slot en wordt geleverd met batterijen.

Hij kan aan de muur worden bevestigd en heeft verstelbare hakenlijsten om sleutels geordend op te bergen. De kluis is ook voorzien van noodsleutels, voor het geval de batterijen leeg zijn.

De Filex Security KS-C sleutelkluis heeft een 4-cijferig codeslot en kan worden verankerd aan de achterwand voor extra veiligheid. Met deze inbraakwerende sleutelkluis kunnen sleutels veilig worden opgeborgen en beschermd tegen onbevoegde toegang.

Afstortkluis

De Filex afstortkluis is een veilige optie voor het storten van geld en waardevolle spullen. Deze kluis is ontworpen om inbraken te voorkomen en biedt een betrouwbare beveiliging. De afstortkluis heeft een stevige constructie en kan aan de vloer of muur worden verankerd voor extra stabiliteit.

Met een elektronisch slot en verstelbare hakenlijsten biedt deze kluis gemak en flexibiliteit bij het opbergen van contant geld. De afstortkluis kan snel worden geleverd, met gratis verzending.

Koop nu de Filex afstortkluis voor een veilige en betrouwbare manier om geld en waardevolle spullen te bewaren.

Laptopkluis

De laptopkluis is een speciaal type sleutelkluis dat is ontworpen voor de veilige opslag van laptops. De Filex Security KS-C laptopkluis is uitgerust met een 4-cijferig elektronisch codeslot, zodat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot de laptop.

De kluis kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd en biedt bescherming tegen inbraak. Met deze laptopkluis kunt u uw laptop veilig opbergen en ervoor zorgen dat deze beschermd is tegen diefstal.

Beveiligingssysteem

Het beveiligingssysteem van de Filex Sleutelkluizen zorgt voor extra bescherming tegen inbraak. De sleutelkluis is niet getest op inbraakwerendheid, maar biedt wel een veilige opslag voor uw sleutels.

Met het elektronische slot en het 4-cijferige codeslot kunnen alleen geautoriseerde personen toegang krijgen tot de kluis. De sleutelkluis kan aan de muur worden bevestigd en indien nodig verankerd worden aan de achterwand voor extra stabiliteit.

Dit beveiligingssysteem zorgt ervoor dat uw sleutels veilig zijn opgeborgen en alleen toegankelijk zijn voor de juiste personen.

Specificaties en kenmerken van Filex Sleutelkluizen

– De Filex Sleutelkluizen bieden bescherming tegen inbraak dankzij hun inbraakwerendheid.

– Ze zijn uitgerust met een elektronisch slot voor extra beveiliging.

– De verstelbare hakenlijsten zorgen ervoor dat de sleutels georganiseerd en overzichtelijk kunnen worden opgeborgen.

Bescherming tegen inbraak

De Filex Security sleutelkluizen bieden bescherming tegen inbraak en zijn ontworpen om uw sleutels veilig op te bergen. Hoewel ze niet getest zijn op inbraakwerendheid, zorgen ze toch voor een goede veiligheidsmaatregel.

De sleutelkluizen zijn gemaakt van stevig materiaal en kunnen aan de muur worden bevestigd, waardoor het moeilijk is voor inbrekers om toegang te krijgen. Daarnaast hebben sommige modellen een certificaat voor inbraakwerendheid, wat extra gemoedsrust biedt.

Met een Filex sleutelkluis kunt u er zeker van zijn dat uw sleutels beschermd zijn tegen diefstal.

Elektronisch slot

Het elektronische slot is een belangrijk kenmerk van de Filex Sleutelkluizen. Het slot is uitgerust met een batterij en kan eenvoudig worden bediend met een code. Hierdoor is er geen fysieke sleutel nodig en is het beheer van de kluis gemakkelijk en veilig.

Het elektronische slot zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot de sleutels die in de kluis worden bewaard. Daarnaast biedt het ook extra gemak, omdat u geen sleutels hoeft te zoeken of bij te houden.

Met het elektronische slot kunt u erop vertrouwen dat uw sleutels veilig zijn opgeborgen.

Verstelbare hakenlijsten

De Filex Sleutelkluizen zijn uitgerust met verstelbare hakenlijsten. Dit betekent dat de haken gemakkelijk in hoogte kunnen worden aangepast om verschillende soorten sleutels op te bergen.

Met deze verstelbare hakenlijsten kunt u de indeling van uw sleutelkluis aanpassen aan uw specifieke behoeften. Zo kunt u er zeker van zijn dat al uw sleutels veilig en georganiseerd worden bewaard.

Voordelen van Filex Sleutelkluizen

– Veilige opslag van sleutels

– Geschikt voor verschillende toepassingen (thuiszorg, Airbnb, sportclubs)

– Betrouwbare kwaliteit

Veilige opslag van sleutels

Bij Filex Sleutelkluizen kunt u uw sleutels veilig opslaan. Onze sleutelkluizen bieden bescherming tegen inbraak en zijn uitgevoerd met een elektronisch slot. Ze zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zoals thuiszorg, Airbnb en sportclubs.

Met een certificaat voor inbraakwerendheid en verstelbare hakenlijsten kunt u gemakkelijk uw sleutels beheren. Onze sleutelkluizen kunnen aan de muur worden bevestigd en zijn snel leverbaar, met gratis verzending.

Geschikt voor verschillende toepassingen (thuiszorg, Airbnb, sportclubs)

De Filex Sleutelkluizen zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zoals thuiszorg, Airbnb en sportclubs. Hierdoor kunnen deze kluizen worden gebruikt om sleutels veilig op te bergen en te beheren in verschillende situaties.

Voor thuiszorginstellingen bieden de kluizen een handige en veilige manier om toegang te verlenen aan zorgverleners en familieleden. In Airbnb-accommodaties kunnen de sleutelkluizen worden gebruikt om gasten toegang te geven tot de woning zonder dat er fysiek iemand aanwezig hoeft te zijn.

Sportclubs kunnen de kluizen gebruiken om waardevolle spullen op te bergen en toegang te verlenen aan trainers en teamleden. Kortom, de Filex Sleutelkluizen zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan verschillende behoeften.

Betrouwbare kwaliteit

Ik ben ervan overtuigd dat de Filex Sleutelkluizen betrouwbare kwaliteit bieden. Deze kluizen zijn ontworpen met het oog op inbraakbescherming en zijn uitgerust met een elektronisch slot.

Bovendien zijn ze getest en gecertificeerd voor hun inbraakwerendheid. Of je nu thuiszorg verleent, een Airbnb beheert of een sportclub runt, deze sleutelkluizen zijn geschikt voor verschillende toepassingen.

Je kunt erop vertrouwen dat je sleutels veilig worden bewaard. En het beste van alles is dat ze snel geleverd kunnen worden, met gratis verzending.

Waar Filex Sleutelkluizen te verkrijgen en ondersteuning

Filex Sleutelkluizen zijn verkrijgbaar bij diverse leveranciers, zoals DiscountOffice.nl, Nauta.com, Sleutelkastjes.nl, Javena en KluisStore.nl. Deze bedrijven bieden ook ondersteuning bij het kiezen van de juiste sleutelkluis en kunnen advies geven over de installatie en het onderhoud ervan.

Voor meer informatie en om een Filex Sleutelkluis aan te schaffen, kunt u terecht op hun websites. Lees verder om alles te weten te komen over de verschillende soorten Filex Sleutelkluizen en hun voordelen.

DiscountOffice.nl

Bij DiscountOffice.nl kunt u terecht voor verschillende modellen van Filex Sleutelkluizen. Ze bieden een veilige opslag voor sleutels en zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zoals thuiszorg, Airbnb en sportclubs.

De sleutelkluizen kunnen snel worden geleverd, met gratis verzending. U kunt bij ons terecht voor de Filex Security CR sleutelkluis en de Filex Security KS sleutelkluis met codeslot.

Bestel nu uw sleutelkluis en zorg voor een veilig sleutelbeheer!

Nauta.com

Ik heb de Filex Sleutelkluizen gevonden op Nauta.com. Ze bieden een breed scala aan sleutelkluizen, zoals de Filex Security CR sleutelkluis en de Filex Security KS sleutelkluis met codeslot.

Deze kluizen bieden bescherming tegen inbraak en zijn uitgerust met een elektronisch slot inclusief batterijen. Je kunt de sleutelkluis aan de muur bevestigen en ze zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zoals thuiszorg, Airbnb en sportclubs.

Het beste van alles is dat Nauta.com gratis verzending aanbiedt en snelle levering van de sleutelkluizen.

Sleutelkastjes.nl

Bij Sleutelkastjes.nl kun je verschillende modellen van Filex Sleutelkluizen vinden. Ze hebben onder andere de Filex Security CR sleutelkluis en de Filex Security KS sleutelkluis met codeslot.

De Filex CR sleutelkluis heeft een certificaat voor inbraakwerendheid, terwijl de Filex KS sleutelkluis geschikt is voor het beheren van 140 sleutels. Je kunt de sleutelkluizen aan de muur bevestigen en ze worden snel geleverd, met gratis verzending.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare plek om je sleutels veilig op te bergen, is Sleutelkastjes.nl een goede keuze.

Javena

Javena is een betrouwbare leverancier van Filex sleutelkluizen. Ze bieden een breed scala aan modellen, waaronder de Filex Security CR en KS sleutelkluis. De Filex CR sleutelkluis heeft een certificering voor inbraakwerendheid.

De Filex KS sleutelkluis 140 elo is ideaal voor het beheren van 140 sleutels. Javena levert snel en biedt gratis verzending, zodat je de sleutelkluis snel in huis hebt. Als je op zoek bent naar een veilige en betrouwbare plek om je sleutels op te bergen, kun je vertrouwen op Javena.

KluisStore.nl

Bij KluisStore.nl kunt u terecht voor een breed assortiment Filex Sleutelkluizen. Ze hebben verschillende modellen beschikbaar, zoals de Filex Security CR sleutelkluis en de Filex Security KS sleutelkluis met codeslot.

De sleutelkluizen zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zoals thuiszorg, Airbnb en sportclubs. Bij KluisStore.nl kunt u rekenen op snelle levering, met gratis verzending. U vindt hier alles wat u nodig heeft voor veilig sleutelbeheer.

Kluis kopen

Ik heb een kluis gekocht voor het veilig opbergen van waardevolle spullen. De kluis die ik heb gekozen is de Filex Security KS sleutelkluis. Deze kluis biedt bescherming tegen inbraak en heeft een elektronisch slot.

Ik kan er mijn sleutels veilig in bewaren en het is ook handig voor thuiszorg, Airbnb en sportclubs. Het bestellen van de kluis was eenvoudig en de levering was snel en gratis. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop.

Meer over ‘Sleutelkluizen’

Wanneer je je verdiept in de wereld van sleutelkluizen, ontdek je een scala aan mogelijkheden. Zo stuit je al snel op een elektronisch sleutelkluis die met de laatste technologieën is uitgerust. Deze technologische wonderen zijn vaak voorzien van opties zoals een sleutelkluis met app of sleutelkluis bluetooth, zodat je op afstand toegang kunt krijgen tot de kluis. Er zijn zelfs modellen zoals de sleutelkluis op afstand bedienbaar die nog een stap verder gaan in gebruiksgemak.

Mocht je de voorkeur geven aan een meer traditioneel model, dan zijn er ook opties zoals de filex sleutelkluis en de yale sleutelkluis. En voor degenen die extra zekerheid zoeken, is de gecertificeerde sleutelkluis een uitkomst. Deze kluizen voldoen aan strenge veiligheidsnormen en bieden optimale bescherming.

Soms kan het voorkomen dat een sleutelkluis niet meer open gaat. Het is een lastige situatie, maar gelukkig is er veel informatie beschikbaar om dit probleem op te lossen. En als je de sleutels van je kluis kwijt bent, dan vind je oplossingen en advies op de pagina sleutel kluis kwijt.

Er zijn ook speciale inbouwmodellen zoals de sleutelkluis inbouw, en merken zoals Kruse, Keyguard en Phoenix bieden betrouwbare opties in verschillende prijsklassen.

Als je de voorkeur geeft aan een aankoop via een bekende retailer, kun je terecht bij sleutelkluis bol.com, en voor specifieke zorgbehoeften zijn er ook opties bij Medipoint.

Veelgestelde Vragen

1. Wat zijn Filex Sleutelkluizen?

Filex Sleutelkluizen zijn gecertificeerde kluizen die bescherming tegen inbraak bieden. Ze hebben een elektronisch slot en worden vaak gebruikt in thuiszorg of Airbnb.

2. Welke soorten Filex kluizen zijn er?

Er zijn verschillende soorten Filex kluizen, zoals afstortkluizen, inbraakwerende kluizen en laptopkluizen. Ze hebben allemaal normering inbraakwerendheid.

3. Zijn Filex Sleutelkluizen makkelijk in gebruik?

Ja, ze zijn makkelijk in gebruik. Ze hebben sleutelkastjes met hakenlijsten en zijn in hoogte verstelbaar. Ze werken op batterijen.

4. Heb ik noodsleutels nodig voor een Filex Sleutelkluis?

Ja, je hebt noodsleutels nodig voor een Filex Sleutelkluis. Dit zorgt voor een extra laag bescherming.

5. Voldoen Filex Sleutelkluizen aan de veiligheidsnormen?

Ja, Filex Sleutelkluizen voldoen aan de veiligheidsnormen en bieden toegangscontrole voor extra beveiliging.

» Referenties


1. Lette, M., Stoop, A., Gadsby, E., Ambugo, E.A., Mateu, N.C., Reynolds, J., Nijpels, G., Baan, C., & de Bruin, S.R. (2020). Supporting Older People to Live Safely at Home – Findings from Thirteen Case Studies on Integrated Care Across Europe. Int J Integr Care, 20(4), 1.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7546110/

2. Politiekeurmerk Veilig Wonen. (2021). Hoe kies ik een veilige sleutelkluis?
https://www.politiekeurmerk.nl/2021/07/14/hoe-kies-ik-een-veilige-sleutelkluis/

» Referenties

Conclusie beste sleutelkluis 2023

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (1992) is de oprichter van Zorghulpmiddeleninfo.nl. Door haar ervaring als ergotherapeut is ze uitstekend in staat om te adviseren over hulpmiddelen in de zorg. Ze verdiept zich grondig in verschillende zorghulpmiddelen en deelt haar inzichten via gedetailleerde reviews. Kies altijd het beste hulpmiddel voor jouw specifieke situatie door je te laten inspireren door de deskundige adviezen. Voor direct contact kun je haar bellen op 033-2022144 tijdens kantooruren of een e-mail sturen op anouk@zorghulpmiddeleninfo.nl. Volg Anouk ook op LinkedIn en Facebook voor meer updates en inzichten. Meer advies van Anouk van Gangelen
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Filex Sleutelkluizen: Een Compleet Overzicht (2023)

Laat een reactie achter