Excel Transportrolstoel Access: Kenmerken en Beoordeling (2023)

Zoekt u naar een betrouwbare en comfortabele transportrolstoel? Ik begrijp uw dilemma, want het kiezen van de juiste rolstoel kan lastig zijn en daarnaast heb ik ontdekt dat de Excel Transportrolstoel Access slechts 11.5 kg weegt! In deze blog gaan we dieper in op de verschillende kenmerken van deze transportrolstoel, zoals het comfort, de gemakkelijke draagbaarheid en de duurzaamheid.

Lees verder en ontdek waarom deze rolstoel een uitstekende keuze is voor uw mobiliteitsbehoeften.

Key Takeaway

De beste transport rolstoel van 2023 is Excel G-Lite. Dit merk heeft de laagste prijs, is gemakkelijk opvouwbaar en veilig door de anti kiepwielen.

Samenvatting

  • De Excel Transportrolstoel Access is een betrouwbare en comfortabele transportrolstoel die slechts 11,5 kg weegt.
  • De rolstoel heeft kenmerken zoals een lichtgewicht en opvouwbaar ontwerp, comfortabele zit- en rugbekleding, verstelbare en afneembare voetsteunen, een zitfixatiegordel en handremmen.
  • Gebruikers beoordelen de Excel Transportrolstoel Access positief vanwege het prettige gebruik, de handige draagbaarheid, de compactheid, de duurzaamheid en de kwaliteit.

Kenmerken van de Excel Transportrolstoel Access

De Excel Transportrolstoel Access heeft kenmerken zoals een lichtgewicht en opvouwbaar ontwerp, comfortabele zit- en rugbekleding, verstelbare en afneembare voetsteunen, een zitfixatiegordel en handremmen.

Lichtgewicht en opvouwbaar

De Excel Transportrolstoel Access is heel licht. Het weegt maar 11,5 kg. Dit maakt het makkelijk om deze rolstoel te tillen en te dragen. Door het lichte gewicht is het ook makkelijk om de rolstoel te duwen.

Je vouwt de rolstoel snel en makkelijk op. Zo neemt hij weinig plek in. Handig als je de rolstoel wilt meenemen in de auto of wilt opbergen als je hem niet gebruikt.

Comfortabele zit- en rugbekleding

De Excel Transportrolstoel Access is voorzien van comfortabele zit- en rugbekleding. Dit zorgt voor een prettige en comfortabele zitervaring voor de gebruiker. De bekleding voelt zacht aan en biedt voldoende ondersteuning.

Daarnaast is de rugbekleding voorzien van een optionele anti-slip laag, waardoor de gebruiker stevig en veilig in de rolstoel kan zitten. Bij deze rolstoel is veel aandacht besteed aan het comfort van de gebruiker, zowel in de zitting als in de rugleuning.

Verstelbare en afneembare voetsteunen

De Excel Transportrolstoel Access heeft verstelbare en afneembare voetsteunen. Dit betekent dat je de voetsteunen gemakkelijk kunt aanpassen aan de gewenste positie en dat je ze ook kunt verwijderen als dat nodig is.

Dit zorgt voor extra flexibiliteit en comfort tijdens het gebruik van de rolstoel.

Zitfixatiegordel

De Excel Transportrolstoel Access is uitgerust met een zitfixatiegordel. Deze gordel zorgt ervoor dat de gebruiker veilig en comfortabel in de rolstoel kan blijven zitten. Het biedt extra ondersteuning en voorkomt dat de gebruiker uit de stoel kan glijden.

De zitfixatiegordel kan eenvoudig worden aangepast aan de gewenste strakheid, waardoor een persoonlijke en comfortabele pasvorm wordt gegarandeerd. Dit draagt bij aan het totale comfort en gebruiksgemak van de rolstoel.

Handremmen

De Excel Transportrolstoel Access is uitgerust met handremmen. Deze handremmen maken het eenvoudig om de rolstoel te remmen en voort te duwen. Het geeft de gebruiker de controle over de snelheid en zorgt voor extra veiligheid tijdens het gebruik.

Met de handremmen kunt u gemakkelijk stoppen of vertragen wanneer dat nodig is. Dit komt goed van pas, vooral op hellingen of als u extra stabiliteit wilt tijdens het rijden. De handremmen zijn gemakkelijk te gebruiken en dragen bij aan het comfortabele en probleemloze gebruik van de Excel Transportrolstoel Access.

Beoordeling van de Excel Transportrolstoel Access

De Excel Transportrolstoel Access wordt positief beoordeeld vanwege het prettige en comfortabele gebruik, de handige draagbaarheid en compactheid, evenals de duurzaamheid en kwaliteit.

Prettig en comfortabel gebruik

Ik heb gemerkt dat de Excel Transportrolstoel Access zeer prettig en comfortabel is in gebruik. De zitting en rugbekleding voelen zacht en comfortabel aan, waardoor je langere tijd comfortabel kunt zitten.

Daarnaast zijn de voetsteunen verstelbaar en afneembaar, zodat je ze kunt aanpassen aan je eigen wensen en behoeften. De rolstoel heeft ook handremmen, waarmee je eenvoudig kunt remmen en duwen.

Al met al biedt de Excel Transportrolstoel Access een comfortabele en gemakkelijke mobiliteit voor gebruikers.

Handige draagbaarheid en compactheid

De Excel Transportrolstoel Access is zeer handig en compact. Met een gewicht van slechts 11,5 kg is hij licht en gemakkelijk te vervoeren. Bovendien kan de rolstoel eenvoudig worden ingeklapt, waardoor hij weinig ruimte inneemt bij het opbergen.

Dit maakt hem ideaal voor mensen die onderweg zijn en een praktische mobiliteitsoplossing nodig hebben.

Duurzaamheid en kwaliteit

De Excel Transportrolstoel Access is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij duurzaam en stevig is. De rolstoel kan langdurig worden gebruikt zonder dat de kwaliteit achteruitgaat.

Het lichte gewicht van de rolstoel doet niets af aan de duurzaamheid ervan. Met de Excel Transportrolstoel Access kunt u dus rekenen op een hoge kwaliteit en een lange levensduur.

Vergelijking met andere transportrolstoelen

In vergelijking met andere transportrolstoelen zoals de Rolstoel Modulo Light Rood, Rolstoel Modulo Light Grijs, MultiMotion Compact Lite Rolstoel en Neo Global Rollator Rolstoel, biedt de Excel Transportrolstoel Access een uitstekende combinatie van comfort, compactheid en kwaliteit.

Rolstoel Modulo Light Rood

De Rolstoel Modulo Light Rood is een andere optie om te overwegen naast de Excel Transportrolstoel Access. Deze rolstoel heeft een lichtgewicht en opvouwbaar design, waardoor hij gemakkelijk te vervoeren en op te bergen is.

Hij heeft ook een verstelbare zitting en rugleuning voor extra comfort. De voetsteunen zijn afneembaar en in hoogte verstelbaar, waardoor ze kunnen worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker.

De rolstoel is voorzien van handremmen voor eenvoudige bediening. Over het algemeen biedt de Rolstoel Modulo Light Rood vergelijkbare functies en voordelen als de Excel Transportrolstoel Access.

Rolstoel Modulo Light Grijs

De Rolstoel Modulo Light Grijs is een andere optie waarmee u rekening kunt houden bij het kiezen van een transportrolstoel. Deze rolstoel heeft ook een lichtgewicht ontwerp en is gemakkelijk op te vouwen voor eenvoudig vervoer en opslag.

De grijze kleur geeft een moderne uitstraling aan de rolstoel. Net als de Excel Transportrolstoel Access heeft de Rolstoel Modulo Light Grijs verstelbare voetsteunen en handremmen.

De keuze tussen deze twee rolstoelen hangt af van uw persoonlijke voorkeuren en behoeften.

MultiMotion Compact Lite Rolstoel

De MultiMotion Compact Lite Rolstoel is een andere optie om te overwegen bij het zoeken naar een lichte en compacte transportrolstoel. Deze rolstoel heeft een gewicht van slechts 9,5 kg, waardoor hij gemakkelijk te dragen en op te bergen is.

Hij heeft een inklapbaar frame en kan dus gemakkelijk worden opgevouwen voor transport. De zitting en rugleuning zijn comfortabel en er zijn verstelbare voetsteunen beschikbaar. Met de handremmen kunt u de rolstoel eenvoudig bedienen en remmen wanneer dat nodig is.

Dit maakt de MultiMotion Compact Lite Rolstoel een handige keuze voor mensen die op zoek zijn naar mobiliteit en gebruiksgemak.

Neo Global Rollator Rolstoel

De Neo Global Rollator Rolstoel is een handig hulpmiddel voor mensen die behoefte hebben aan stabiliteit en mobiliteit. Deze rollator rolstoel heeft een stevig frame en kan worden gebruikt als zowel een rollator als een rolstoel.

Het heeft vier wielen voor extra stabiliteit en een comfortabele zitting met rugbekleding. De rollator rolstoel is ook opvouwbaar en gemakkelijk mee te nemen, waardoor het ideaal is voor gebruik buitenshuis.

Met de handremmen kan de gebruiker gemakkelijk remmen en de rollator rolstoel voortduwen. Met de Neo Global Rollator Rolstoel kunnen mensen met mobiliteitsproblemen genieten van meer vrijheid en onafhankelijkheid.

Conclusie: De Excel Transportrolstoel Access is een uitstekende keuze voor comfortabele en gemakkelijke mobiliteit.

Conclusie: De Excel Transportrolstoel Access is perfect voor comfortabel en gemakkelijk vervoer. Met zijn lichte gewicht, opvouwbaarheid en verstelbare functies biedt deze rolstoel een uitstekende optie voor mensen met mobiliteitsbeperkingen.

Het comfortabele zitgedeelte en de handige voetsteunen maken het gebruik van deze rolstoel aangenaam en ontspannen. Overall, de Excel Transportrolstoel Access is een fantastische keuze voor diegenen die op zoek zijn naar gemakkelijke mobiliteit en comfort.

Meer over ‘transport rolstoel’

Het vinden van de juiste transport rolstoel kopen kan een uitdaging zijn, vooral als je niet precies weet waar je naar op zoek bent. Bijvoorbeeld, bij transportrolstoel Medipoint vind je een scala aan opties die comfort en gebruiksgemak combineren. Maar ook bij transportroller Praxis kun je uitstekend terecht voor kwalitatieve rolstoelen.

Heb je de rolstoel maar tijdelijk nodig? Dan is een transport rolstoel huren wellicht een goede optie. Als je op zoek bent naar een lichte versie, dan zou de transport rolstoel lichtgewicht ideaal zijn voor jou. Een bijzonder model is de transport rolstoel Plaza PL2, bekend om zijn duurzaamheid en comfort.

Voor degenen die ruimte willen besparen, biedt de opvouwbare transport rolstoel een uitkomst. Namen als transportrolstoel Bobby en multimotion transportrolstoel M9 staan ook hoog aangeschreven in de wereld van mobiliteitshulpmiddelen. Niet te vergeten is de Excel transportrolstoel Access, een ander hoogwaardig merk dat je kan overwegen.

Misschien vraag je je af of er mogelijkheden zijn voor een vergoeding transportrolstoel. Of misschien wil je er eerst een transportrolstoel lenen om te kijken of het iets voor jou is. Voor degenen die extra ondersteuning nodig hebben bij het duwen, is er ook een transportrolstoel met duwondersteuning.

Voordat je een aankoop doet, is het ook goed om na te denken over de breedte van de transport rolstoel. Als je de rolstoel liever tweedehands koopt, is transport rolstoel Marktplaats een goede plek om te beginnen met zoeken.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is de Excel Transportrolstoel Access?

De Excel Transportrolstoel Access is een lichtgewicht transportrolstoel met veel kenmerken, zoals een opvouwbare rolstoel, comfortabele zitbekleding, en antislip voetsteunen.

2. Wat maakt de Excel Transportrolstoel Access uniek?

Deze rolstoel is uniek vanwege het lichtgewicht vouwframe, de wegklapbaarheid voor gemakkelijke toegankelijkheid en de inklapbare rugleuning voor comfort tijdens het rolstoelgebruik.

3. Is de Excel Transportrolstoel Access comfortabel voor mensen met handicaps?

Ja, deze rolstoel heeft comfortabele rugbekleding en zitbekleding. Het is ook opvouwbaar en lichtgewicht wat het gemakkelijk maakt voor mensen met handicaps.

4. Wat zijn de voordelen van de antislip functies van de Excel Transportrolstoel Access?

De antislip voetsteunen zorgen ervoor dat de voeten van de gebruiker niet wegglijden tijdens het rijden, wat bijdraagt aan veiligheid en comfort.

» Referenties


1. Cooper, R. A. (2012). Wheelchair research progress, perspectives, and transformation. JRRD, Volume 49, Number 1.
https://www.herl.pitt.edu/jrrd/1659-Cooper_Editorial_JRRD.pdf

2. Liu HY, Pearlman J, Cooper R, Hong EK, Wang H, Salatin B, & Cooper RA. (2010). Evaluation of aluminum ultralight rigid wheelchairs versus other ultralight wheelchairs using ANSI/RESNA standards. J Rehabil Res Dev, 47(5), 441–55.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20803388/

3. Grindle GG, Wang H, Salatin BA, Vazquez JJ, & Cooper RA. (2011). Design and development of the Personal Mobility and Manipulation Appliance. Assist Technol, 23(2), 81–92.
https://www.researchgate.net/publication/273930154_Personal_Mobility_and_Manipulation_Appliance-Design_Development_and_Initial_Testing

4. World Health Organization (OCT 2010). Fact sheet on wheelchairs. Disability Injury Prevention and Rehabilitation Unit, Department of Sustainable Development and Healthy Environments, Regional Office for South-East Asia, World Health House, Indraprastha Estate, Mahatma Gandhi Marg, New Delhi – 110002, India.
https://apps.who.int/iris/bitstream/handle/10665/205041/B4616.pdf?seq

» Referenties

Conclusie beste transport rolstoel 2023

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *