In dit artikel

Eurocross Personenalarmering: Wat Je Moet Weten

Eurocross Personenalarmering: Wat Je Moet Weten (2023)

In dit artikel

Veel ouderen, mensen met een beperking of chronische aandoening worstelen met het idee van verlies van onafhankelijkheid. Als een van die mensen, begrijp ik uw behoefte om veilig en zelfstandig thuis te blijven wonen.

Eurocross Personenalarmering kan de oplossing zijn voor dit probleem. In dit artikel ontdekken we hoe dit alarmsysteem werkt, wat de voordelen zijn en hoe u het kunt aanvragen, zodat u onbezorgd in uw eigen huis kunt blijven wonen.

Bent u klaar om uw onafhankelijkheid terug te krijgen?

Key Takeaway

De beste personenalarmering van 2023 is Nederlandse Senioren Alarming. Dit merk heeft een waterdicht horloge dat u ook buiten kunt gebruiken om veilig te blijven. Met de abonnementsvorm kunt u ook voor professionele opvolging kiezen.

Samenvatting

 • Personenalarmering is een systeem dat ouderen, mensen met een beperking of chronische ziekte directe hulp biedt in noodgevallen.
 • Met Eurocross Personenalarmering kun je altijd hulp inschakelen door simpelweg op de alarmknop te drukken.
 • Het gebruik van personenalarmering stelt mensen in staat om langer zelfstandig thuis te blijven wonen en geeft hen een gevoel van veiligheid en gemoedsrust.
 • De kosten voor personenalarmering kunnen variëren, afhankelijk van de gekozen aanbieder en het type service dat je nodig hebt. Neem contact op met Eurocross voor meer informatie.

Wat is Personenalarmering?

Personenalarmering is een systeem dat gebruikt wordt om ouderen, mensen met een beperking of chronische ziekte te voorzien van directe hulp in noodgevallen.

Hoe het werkt

Personenalarmering werkt simpel. Als je hulp nodig hebt, druk je op de alarmknop. Deze knop draag je bij je. Het kan om je nek hangen of op je kleding geklipt zijn. Wanneer je op de knop drukt, gaat er een signaal naar de alarmcentrale.

Dit is een plek waar mensen werken die hulp kunnen sturen. Zij praten ook met jou om te vragen wat er aan de hand is. Dit gebeurt via een luidspreker op het alarmtoestel. Zo zijn ze snel bij jou als er iets mis is.

Het maakt niet uit waar je bent in huis, ze kunnen je altijd horen. Dit is hoe Eurocross personenalarmering helpt.

Het belang ervan voor ouderen, mensen met een beperking of chronische ziekte

Personenalarmering is erg belangrijk voor ouderen, mensen met een beperking of een chronische ziekte. Het stelt hen in staat om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Met een alarmknop kunnen ze gemakkelijk hulp inschakelen als ze zich onveilig voelen of in nood zijn.

Eurocross Personenalarmering en andere beveiligingsbedrijven bieden deze service aan, waardoor mensen zich veiliger en geruster voelen. Het is een manier om te zorgen voor extra ondersteuning en gemoedsrust voor degenen die het nodig hebben.

De alarmknop en hoe deze te gebruiken

De alarmknop is een belangrijk onderdeel van personenalarmering. Hier is hoe je het kunt gebruiken:

 • Draag de alarmknop altijd bij je, of het nu om je nek hangt of aan je pols zit.
 • Als je in nood bent of hulp nodig hebt, druk dan op de alarmknop.
 • De alarmknop stuurt een signaal naar de alarmcentrale van Eurocross Medisch Service.
 • De medewerkers van de alarmcentrale kunnen direct zien wie er hulp nodig heeft en wat er aan de hand is.
 • Ze kunnen ook contact opnemen met familieleden, buren of andere hulpdiensten om jou te helpen.
 • Het is belangrijk om te weten dat je niet bang hoeft te zijn om op de alarmknop te drukken. Het is er juist voor jouw veiligheid en gemoedsrust.

Voordelen van Eurocross Personenalarmering

– Blijf veilig en vertrouwd wonen in je eigen omgeving.

– Altijd iemand in de buurt om hulp in te schakelen.

– Voel je veilig en geniet van gemoedsrust met Eurocross Personenalarmering.

Blijven wonen in een vertrouwde omgeving

Ik wil graag blijven wonen in mijn vertrouwde omgeving. Met personenalarmering kan ik dat veilig doen. Als ik me onveilig voel of in nood ben, hoef ik alleen maar op de alarmknop te drukken en er komt direct hulp.

Eurocross Personenalarmering biedt deze service aan, zodat ik langer zelfstandig thuis kan blijven wonen. Ze hebben een eigen alarmcentrale die 24 uur per dag klaarstaat om hulp te bieden.

Het geeft me een gevoel van veiligheid en gemoedsrust, wetende dat er altijd iemand in de buurt is die me kan helpen als dat nodig is.

Altijd iemand in de buurt voor hulp

Bij Eurocross Personenalarmering hoef je je nooit zorgen te maken dat er niemand in de buurt is om je te helpen. Onze alarmcentrale staat 24 uur per dag voor je klaar, zodat je altijd snel hulp kunt inschakelen als dat nodig is.

Of je nu midden in de nacht een vraag hebt of je voelt je onveilig, wij zijn er om jou bij te staan. Onze ervaren medewerkers staan altijd paraat en kunnen indien nodig direct de juiste hulp inschakelen.

Zo kun jij met een gerust gevoel thuis blijven wonen, wetende dat er altijd iemand in de buurt is om je te helpen.

Veiligheid en gemoedsrust

Veiligheid en gemoedsrust zijn essentieel als het gaat om personenalarmering. Met Eurocross Personenalarmering kun je altijd op iemand rekenen als je hulp nodig hebt. Met één druk op de alarmknop sta je direct in contact met de alarmcentrale, die 24 uur per dag bereikbaar is.

Of je je nu thuis voelt of onderweg bent, je weet dat er altijd iemand in de buurt is die kan helpen. Dit geeft een geruststellend gevoel, zowel voor degene die gebruikmaakt van de alarmering als voor de mantelzorger of familieleden.

Met Eurocross Personenalarmering kun je met een veilig gevoel blijven wonen in je vertrouwde omgeving.

Kosten en Aanvraagprocedure

Hier vind je informatie over de tarieven voor personenalarmering en hoe je dit kunt aanvragen. Lees verder voor meer details.

Tarieven voor personenalarmering

Het is belangrijk om te benadrukken dat de kosten van personenalarmering variëren, afhankelijk van de gekozen aanbieder en het soort dienst dat je nodig hebt. Hieronder vind je een tabel met een overzicht van de mogelijke tarieven voor personenalarmering bij Eurocross.

DienstMaandelijkse kosten
Standaard Personenalarmering€20-€30
Geavanceerde Personenalarmering€35-€45
Personenalarmering met GPS€45-€55

Let op, deze prijzen zijn slechts richtlijnen en kunnen variëren. Het is altijd het beste om direct contact op te nemen met Eurocross voor de meest actuele prijsinformatie.

Hoe aan te vragen

Om personenalarmering aan te vragen, volg je de onderstaande stappen:

 1. Neem contact op met een beveiligingsbedrijf zoals Eurocross, ATA, Medipoint of woonzorg Nijeveen.
 2. Vraag een formulier aan om personenalarmering aan te vragen.
 3. Vul het formulier in met je persoonlijke gegevens en eventuele medische informatie.
 4. Stuur het ingevulde formulier terug naar het beveiligingsbedrijf.
 5. Wacht op de bevestiging van je aanvraag van het beveiligingsbedrijf.
 6. Zodra je aanvraag is goedgekeurd, ontvang je alle benodigde apparatuur voor de personenalarmering.

Opzeggen van het abonnement

Als je besluit om het abonnement voor personenalarmering op te zeggen, zijn hier enkele stappen die je kunt volgen:

 1. Neem contact op met Eurocross of het beveiligingsbedrijf waarmee je het abonnement hebt afgesloten.
 2. Geef aan dat je het abonnement wilt opzeggen en geef de reden hiervoor.
 3. Zorg ervoor dat je de benodigde informatie bij de hand hebt, zoals je klantnummer of contractgegevens.
 4. Vraag naar de procedure voor het opzeggen van het abonnement en eventuele kosten die ermee gemoeid kunnen zijn.
 5. Volg de instructies op die worden gegeven en zorg ervoor dat je alle vereiste stappen neemt om het abonnement correct op te zeggen.
 6. Bevestig schriftelijk of via e – mail dat je het abonnement wilt beëindigen en vraag om een bevestiging van de opzegging.

Contactgegevens voor meer informatie of hulp

Heb je meer informatie nodig over personenalarmering of heb je hulp nodig bij het aanvragen? Neem dan contact op met Eurocross via het telefoonnummer dat op hun website staat. Ze hebben een vriendelijk en professioneel team dat je graag verder helpt.

Je kunt ook een kijkje nemen op hun website voor meer informatie over de kosten en hoe je de service kunt opzeggen. Eurocross is er om je te ondersteunen en gemoedsrust te bieden, dus aarzel niet om contact met hen op te nemen als je vragen hebt.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is Eurocross Personenalarmering?

Eurocross Personenalarmering is een dienst die mensen thuis helpt als ze ziek zijn of chronisch ziek zijn.

2. Hoe werkt Eurocross Personenalarmering thuis?

Met Eurocross Personenalarmering kun je met een druk op de knop hulp krijgen, zelfs als je alleen thuis woont.

3. Wat zijn de ervaringen met Eurocross Personenalarmering?

De ervaringen met Eurocross Personenalarmering zijn veelal positief. Gebruikers vinden het een geruststellend idee dat er altijd hulp beschikbaar is.

4. Kan ik Eurocross Personenalarmering gebruiken als ik naar het ziekenhuis moet?

Ja, Als je naar het ziekenhuis moet, kun je gebruik maken van de Eurocross Personenalarmering voor directe hulp en ondersteuning.

» Referenties


1. De San Miguel, K., Lewin, G., Burton, E., Howat, P., Boldy, D., & Toye, C. (2017). Personal emergency alarms: do health outcomes differ for purchasers and nonpurchasers? Pages 164-177.
https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/01621424.2017.1373718

2. Burton, E., & Lewin, G. (2016). Characteristics of older people who fall, cannot get up and call emergency services for help. Journal of the American Geriatrics Society, 64(1), 217–218.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26782883/

3. De San Miguel, K., & Lewin, G. (2008). Personal emergency alarms: What impact do they have on older people’s lives? Australasian Journal on Ageing, 27(2), 103–105.
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1741-6612.2008.00286.x

4. Heinbuchner, B., Hautzinger, M., Becker, C., & Pfeiffer, K. (2010). Satisfaction and use of personal emergency response systems. European Journal of Geriatrics, 43(4), 219–223.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20814795/

5. Regelhulp. Personenalarmering thuis.
https://www.regelhulp.nl/onderwerpen/hulpmiddelen/personenalarmering

» Referenties

Conclusie beste personenalarmering 2023

Anouk (Ergotherapeut)

Anouk (Ergotherapeut)

Anouk is oprichter van Zorghulpmiddeleninfo.nl. Als ergotherapeut heeft zij veel ervaring over het adviseren van hulpmiddelen in de zorg. Anouk onderzoekt de hulpmiddelen en geeft in de reviews advies. Haal uw inspiratie hieruit, want ook u verdient het beste zorghulpmiddel voor uw situatie.
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Eurocross Personenalarmering: Wat Je Moet Weten (2023)

Laat een reactie achter