Alles over de e-move rolstoel: Elektrische hulpaandrijving voor handbewogen rolstoelen

Het voortbewegen in een handbewogen rolstoel kan soms een ware uitdaging zijn, vooral op hellingen of over langere afstanden. De E-Move rolstoelondersteuning is een innovatie die uw mobiliteit significant kan verbeteren.

In deze blog leren we u alles over de werking, voordelen en technische details van deze elektrische hulpaandrijving, zodat u weer moeiteloos kunt genieten van bewegingsvrijheid. Ontdek hoe de E-Move uw dagelijks leven kan veranderen!

Samenvatting

  • De E – Move rolstoel is een hulpmiddel dat handbewogen rolstoelen omzet in rolstoelen met elektrische ondersteuning, wat zorgt voor meer mobiliteit en zelfstandigheid.
  • Elektrische hoepelondersteuning helpt met extra kracht bij het bewegen, vooral op hellingen, waardoor de rolstoel minder inspanning kost om te gebruiken.
  • De E – Move is geschikt voor mensen met hemiplegie omdat het ook met één arm te bedienen is, wat een gelijke verdeling van kracht over de wielen garandeert voor stabiel rijden.
  • De rolstoelaandrijving heeft aanpasbare instellingen voor snelheid en acceleratie, waardoor gebruikers een rijervaring op maat kunnen creëren die bij hun specifieke behoeften past.
  • De technologie van de E – Move is veelzijdig en kan op bijna elke handbewogen rolstoel worden geïnstalleerd, zonder dat het totaalgewicht aanzienlijk toeneemt.

Wat is de E-Move rolstoel?

Een stijlvolle, moderne E-Move rolstoel in een stedelijk park, met een strak ontwerp en geavanceerde technologie.

De E-Move rolstoel transformeert traditionele handbewogen rolstoelen in een geavanceerd mobiliteitshulpmiddel met elektrische ondersteuning, waardoor uw onafhankelijkheid en mobiliteit versterkt worden.

Deze innovatie brengt een nieuwe dimensie van comfort en gebruiksgemak voor rolstoelgebruikers die op zoek zijn naar dat extra duwtje in de rug bij dagelijkse verplaatsingen.

Elektrische hoepelondersteuning

Met elektrische hoepelondersteuning krijgt u extra kracht bij elke beweging die u maakt met de rolstoelhoepels. Dit systeem zorgt ervoor dat het minder inspanning kost om te bewegen, vooral op hellende vlakken en bij het overbruggen van kleine obstakels.

De elektrische ondersteuning werkt slim samen met uw eigen kracht; het biedt precies de juiste hoeveelheid assistentie waardoor rolstoelgebruik comfortabeler wordt.

Deze technologie past zich automatisch aan uw rijstijl aan en kan zonder problemen op bijna elke rolstoel worden geïnstalleerd. Of u nu te maken heeft met een steile helling of een side slope, de intelligente communicatie tussen de wielen zorgt voor automatisch bijsturen.

Hierdoor blijft u stabiel en veilig in uw rolstoel zitten, zelfs in uitdagende omstandigheden.

Bediening met één arm

Stel je voor dat je met slechts één arm een rolstoel moeiteloos kunt besturen. De e-motion M15 maakt dit mogelijk door elektrische hoepelondersteuning, speciaal ontworpen voor mensen die door omstandigheden zoals hemiplegie niet beide armen kunnen gebruiken.

Deze technologie zorgt ervoor dat de rolstoel gemakkelijk bediend kan worden, en geeft gebruikers de vrijheid zich zelfstandig te verplaatsen.

Dankzij de intelligente communicatie tussen de wielen wordt de kracht gelijk verdeeld, ook als je alleen met één arm hoepelt. Dit betekent minder moeite op een hellend vlak of bij het besturen op een side slope.

Gebruikers genieten van de duwondersteuning die nodig is om onafhankelijk te blijven, zonder dat het gewicht van het wiel of het totaal gewicht van de rolstoel toeneemt. Met deze vooruitstrevende instelling levert de E-Move rolstoel een grote bijdrage aan de mobiliteit van mensen met beperkte armfunctie.

Voordelen en kenmerken van de E-Move rolstoel

Een persoon in een drukke stad gebruikt de E-Move rolstoel voor mobiliteit.

Ontdek hoe de E-Move rolstoel uw mobiliteit en zelfstandigheid kan verhogen door zijn slimme technologie en aanpasbaar design. Deze geavanceerde hulpaandrijving biedt een revolutie in de wereld van handbewogen rolstoelen met een scala aan voordelen en eigenschappen die het dagelijks leven aanzienlijk kunnen verbeteren.

Individueel instelbaar

Uw E-Move rolstoel past zich naadloos aan uw persoonlijke behoeften aan. Met instelbare snelheid en acceleratie is het eenvoudig om uw rijervaring comfortabel en op maat te maken. Of u nu een zachte start prefereert of sneller wilt optrekken, de aanpassingen zijn letterlijk in handbereik.

Deze flexibiliteit is vooral handig voor mensen met verschillende niveaus van mobiliteit en kracht, zoals bij hemiplegie.

Het fijne is dat de instellingen eenvoudig te wijzigen zijn, waardoor u zelf de controle heeft over hoe uw rolstoel reageert op hellende wegen of wanneer u extra ondersteuning nodig heeft.

Dit wordt versterkt door de communicatie tussen wielen, die zorgt voor een stabiele rijervaring, zelfs op zijhellingen. We gaan nu kijken naar de veelzijdigheid van de E-Move rolstoel en wat dit voor u kan betekenen.

Veelzijdigheid

De E-Move rolstoel past zich niet alleen aan uw individuele behoeften aan, maar blinkt ook uit in veelzijdigheid. Of u nu te maken heeft met hemiplegie, lange afstanden moet afleggen of geconfronteerd wordt met uitdagende hellingen, deze elektrische ondersteuning staat altijd voor u klaar.

De innovatieve technologie achter de rolstoel levert kracht waar en wanneer u het nodig heeft, waardoor u moeiteloos en met vertrouwen elk pad kunt bewandelen.

Met de e-motion hoepelondersteuning krijgt elke duwbeweging een krachtige boost, wat uw onafhankelijkheid en mobiliteit verhoogt. Dit maakt de rolstoel ideaal voor gebruikers met beperkte arm- of schouderkracht.

Bovendien zorgt de side slope assist ervoor dat u stabiel blijft op scheve vlakken, waardoor het gewicht van het wiel minder een belemmering vormt. Kortom, de E-Move rolstoel biedt een unieke combinatie van comfort, kracht en flexibiliteit die gebruikers in staat stelt om vrijwel elke uitdaging aan te gaan.

Technische specificaties van de E-Move rolstoel

Ontdek de technische kant van de E-Move rolstoel, een innovatie die mobiliteit transformeert. Hieronder vindt u een gedetailleerde tabel met de specificaties die deze elektrische hulpaandrijving kenmerken.

Specificatie Details
Snelheid 0-6 km/u
Totaalgewicht 17 kg
Gewicht per wiel Informatie beschikbaar bij de fabrikant
Type ondersteuning Elektrische hoepelondersteuning voor handbewogen rolstoel
Compatibiliteit Geschikt voor vrijwel elke rolstoel
Functionaliteit Creëert een rolstoel met elektrische ondersteuning
Kracht Biedt extra kracht bij iedere hoepelbeweging
Gebruiksgemak Vereenvoudigt het afleggen van lange afstanden en het beklimmen van heuvels

Deze specificaties tonen aan dat de E-Move rolstoel een krachtige toevoeging is voor uw handbewogen rolstoel, waardoor vrijheid en onafhankelijkheid binnen handbereik komen.

Meer informatie over de E-Move rolstoel

De E-Move rolstoel biedt tal van mogelijkheden voor mensen met beperkte mobiliteit. Deze slimme rolstoelaandrijving past zich aan uw persoonlijke behoeften aan en is vooral nuttig voor gebruikers met hemiplegie, waarbij één zijde van het lichaam minder goed functioneert.

Dankzij de innovatieve technologie kunt u de rolstoel bedienen met slechts één arm, waardoor u meer vrijheid en zelfstandigheid ervaart tijdens het rijden.

Het gewicht van de wielen draagt ook bij aan een soepelere rijervaring. Met een gewicht van iets meer dan 6 kilo per wiel zorgt de E-Move ervoor dat uw rolstoel niet onnodig zwaar wordt.

U kunt de instellingen zelf aanpassen om de aandrijving te optimaliseren. Afhankelijk van uw kracht en behoeften wordt de ondersteuning op maat ingesteld, zodat u moeiteloos langere afstanden kunt afleggen of over hellingen kunt rijden.

De E-Move transformeert uw handbewogen rolstoel in een praktisch hulpmiddel dat bijdraagt aan uw dagelijkse comfort.

Conclusie

Ontdek de vrijheid die de E-Move rolstoel u biedt met zijn geavanceerde technologie. Vraagt u zich af hoe deze innovatie uw dagelijkse leven kan veranderen? Met zijn eenvoudige bediening en krachtige ondersteuning maakt E-Move het makkelijker om te gaan en staan waar u wilt.

Het slimme ontwerp past op vele rolstoelen en verhoogt uw mobiliteit zonder in te boeten aan comfort. Ziet u al voor zich hoe heuvels beklimmen moeiteloos wordt? Voor meer details en persoonlijke verhalen kunt u online gemeenschappen en forums raadplegen.

Laat deze kans niet voorbijgaan om uw wereld te vergroten met de E-Move rolstoel.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is een e-move rolstoel?

Een e-move rolstoel is een handbewogen rolstoel voorzien van elektrische hulpaandrijving, ontworpen om gebruikers meer vrijheid en minder inspanning bij het verplaatsen te bieden.

2. Voor wie is de elektrische hulpaandrijving vooral geschikt?

De elektrische hulpaandrijving is ideaal voor personen met een verminderde armkracht, zoals mensen met hemiplegie, omdat het de nodige ondersteuning biedt om de rolstoel gemakkelijk te bewegen.

3. Heeft het gewicht van de e-move wiel invloed op het gebruik?

Ja, het gewicht van de wiel speelt een rol; lichtere wielen zorgen voor makkelijkere manoeuvreerbaarheid en betere controle over de rolstoel.

4. Kan ik de e-move hulpaandrijving op mijn bestaande rolstoel laten installeren?

In veel gevallen is het mogelijk om de e-move hulpaandrijving aan te passen aan uw huidige rolstoel, waardoor u niet een geheel nieuwe rolstoel hoeft aan te schaffen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *