In dit artikel

Beste Douchestoel Review 5x Test!

Beste Douchestoel | Review (2024) | 5x Test!

In dit artikel

Bent u opzoek naar een geschikte douchestoel, maar weet u niet goed welke het meest geschikt is in uw situatie? Dan kan ik als ergotherapeut u hierover adviseren. De Universiteit van Twente onderzocht aan welke specificaties een douchestoel moet voldoen om geaccepteerd te worden als mooi douchemeubel. Bent u benieuwd of er douchestoelen bestaan die aan uw wensen tegemoet komen, maar ook modern zijn, lees dan verder!

Kort samengevat:

De beste douchestoel 2023 volgens onze test is Linido douchestoel. Dit merk bevat het meest comfort en neemt minimale ruimte in beslag.

Douchestoelen vergelijken; hoe doen we dat?

Als ergotherapeut heb ik verschillende douchestoeltjes vergeleken om te bepalen welke de beste is in 2023. Ik heb gekeken naar de kwaliteit, het gebruiksgemak en de ervaringen en beoordelingen van andere gebruikers. Maar ook wat ik als ergotherapeut in de praktijk tegenkom. Met behulp van deze factoren kon ik een selectie maken van de beste douchestoeltjes. Uiteraard worden adviesprijs en belangrijkste functionaliteiten ook beoordeeld. Als u vandaag nog een geschikte douchestoel wilt bestellen, lees dan snel verder!

ProductAdviesprijsBelangrijkste functionaliteit
1.Linido Douchestoel€279,99Opklapbaar met armleuningen
2.Swift Douchestoel€296,00Extra laag mogelijkheid
3.Aidapt Douchestoel€239,95Pootjes voor krachtverdeling
4.Douchestoel DSR130€87,00Lichtgewicht
5.Secucare Quattro€159,00Handige uitsparing zitting

1. Linido douchestoel – beste douchestoel

Als u de Linido douchestoel kiest, zult u merken dat deze geschikt is voor een breed scala aan gebruikers. De douchestoel is gemaakt van gecoat roestvast staal, waardoor deze stevig en duurzaam is. Met een maximale belastbaarheid van 150 kg is deze stoel ook ideaal voor zware personen. De opklapbare douchestoel heeft een breedte van 48,5 cm, een zitbreedte van 42,5 cm en een zitdiepte van 40,5 cm. Deze douchestoel is niet in hoogte verstelbaar, maar beschikt wel over opklapbare armleuningen en een rugleuning. Daarnaast is hij opklapbaar en gemakkelijk schoon te maken met water.

De Linido douchestoel is een waardevol hulpmiddel dat uw zelfstandigheid en veiligheid tijdens het douchen bevordert. Het biedt een comfortabele zitplaats, vermindert het risico op vallen en vergemakkelijkt uw dagelijkse verzorgingsproces. Doordat de armleuningen opklapbaar zijn krijgt u meer bewegingsruimte tijdens het douchen. De douchestoel is stevig, en daarom een uitstekende aanvulling voor mensen die moeten zitten tijdens het douchen. Advies: meet de onderbeenlengte tot in de knieholte (zonder schoenen) en tel hier tussen de 5 en 10cm bij op voor de hoogte van de douchestoel. Vaak is een hoogte tussen de 45cm en 50cm geschikt.

U zult de meerwaarde van de Linido douchestoel ervaren door onder andere de inklapbaarheid van de douchestoel. Als uw partner geen gebruikt hoeft te maken van een douchestoel is het met dit hulpmiddel niet nodig om iets te verplaatsen uit de douche. De rug- en armleuningen bieden extra ondersteuning en verminderen vermoeidheid tijdens het douchen. De opklapbare armleuningen maken het ook gemakkelijk om in en uit de stoel te stappen.

Voordelen Linido

✅ Minder vermoeidheid door de comfortabele en ergonomische ondersteuning;

✅ Veel bewegingsvrijheid door opklapbare armleuningen;

✅ Het voelt als een hygiënische en moderne stoel;

✅ Voor meerdere gebruikers (huisgenoten) geschikt door universeel model;

✅ Veilig gevoel ondanks hoog lichaamsgewicht.

Nadelen Linido

❌ Niet handig als meerdere personen de douchestoel gebruiken doordat deze niet in hoogte verstelbaar is;

❌ Minder geschikt bij wens voor ander gekleurde accessoires (wit enige optie)


Bekijk meer productinformatie

2. Swift douchestoel – beste douchestoel met armleuningen 

Wat deze Swift douchestoel zo bijzonder maakt, is dat hij lichtgewicht is, waardoor u hem eenvoudig kunt verplaatsen. Daarnaast is hij in hoogte verstelbaar, wat betekent dat u de stoel kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften. Er bestaat ook een extra laag model vanaf 34,5cm zithoogte. Als u de voorpoten iets lager instelt, kunt u gemakkelijker uitstappen na het douchen. Met een draagvermogen van 160 kg is deze douchestoel geschikt voor diverse lichaamstypes. Deze stoel biedt ook uitstekende stabiliteit en grip, zelfs op gladde of oneffen vloeren, waardoor uw veiligheid gewaarborgd is. Het heeft zelfs een postoel en toiletverhoger functie.

Beste Douchestoel  Review 5x Test!

Het kopen van een douchestoel met rugleuning is altijd een verstandige keuze. Het biedt niet alleen comfort, maar heeft ook een positief effect op uw houding. Bovendien voorkomt de rugleuning dat uw rug in aanraking komt met de koude muur, wat erg ongemakkelijk kan zijn. Deze Swift douchestoel is een uitstekende optie die veilig zittend douchen mogelijk maakt. Bovendien is deze douchestoel aanpasbaar aan uw individuele behoeften, met verstelbare zithoogte. Uw welzijn en comfort zijn mijn prioriteit als ergotherapeut, en dit hulpmiddel biedt duidelijk meerwaarde voor uw dagelijkse leven. Advies: Dit product kan handig zijn als u ook een zitje bij de wastafel nodig hebt.

Het antislip op de zitting geeft een veilig gevoel, zeker in een gladde douche. Het feit dat hij lichtgewicht is, maakt het ook gemakkelijk om hem te verplaatsen wanneer dat nodig is. Met deze Swift douchestoel kunt u gegarandeerd genieten van een comfortabele en veilige douche-ervaring. Het is ook geschikt als toiletstoel en toiletverhoger. Hierdoor hoeven er niet nog vele andere hulpmiddelen aangeschaft te worden, een duurzame oplossing. 

Voordelen Swift

✅ Minder vermoeidheid door comfortabel en ergonomisch ontwerp.

✅ Ook door uw partner of huisgenoot te gebruiken door verstelbare zithoogte.

✅ De douchestoel kan op meerdere plekke gebruikt woorden door lichtgewicht ontwerp;

✅ Het geeft een veilig gevoel door de goede stabiliteit en grip op de vloer;

✅ Een multifunctionele stoel, tevens te gebruiken als toiletverhoger en toiletstoel, dus minder kosten.

Nadelen Swift

❌ Weinig beenruimte in kleine doucheruimte.


Bekijk meer productinformatie

3. Aidapt 

Met een breedte van 49 cm en een diepte van 38 cm biedt deze Aidapt douchestoel voldoende ruimte om comfortabel te zitten. Bovendien is de zithoogte verstelbaar van 46,5 cm tot 61,5 cm, waardoor u de stoel kunt aanpassen aan uw eigen lengte en voorkeur. Dit geldt ook voor de armleuningen. De stoel heeft ook een rugleuning met een hoogte van 42 cm, die extra ondersteuning biedt tijdens het douchen. Met een maximaal gebruikersgewicht van 190 kg is deze douchestoel geschikt voor verschillende gebruikers.

Bent u op zoek naar een opvouwbare douchestoel die uw douchegewoonten comfortabeler maakt? Als ergotherapeut kan ik u met enthousiasme de Aidapt douchestoel aanbevelen. Deze alles-in-één douchestoel biedt niet alleen een opvouwbaar ontwerp, maar ook diverse verstel mogelijkheden. Deze douchestoel is ook goed te plaatsen aan een niet dragende muur vanwege de pootjes worden de duw en trekkrachten meer verdeeld. Advies: meet de onderbeenlengte tot in de knieholte (zonder schoenen) en tel hier tussen de 5 en 10cm bij op voor de hoogte van de douchestoel. Vaak is een hoogte tussen de 45cm en 50cm geschikt.

Door de vele verstel mogelijkheden heeft de Aidapt douchestoel een comfortabele zit, wat de douche beleving prettig en minder vermoeiend maakt. Daarnaast is het prettig dat de douchestoel opgeklapt kan worden, zodat uw partner of mantelzorger ook gemakkelijk van de douche gebruik kan maken. Dat de douchestoel pootjes met anti slip heeft geeft een veilig gevoel. Dit geldt tevens voor de anti slip op de zitting, armleggers en rugleuning. Dit voorkomt glijden op de douchestoel bij gebruik van douchegel of shampoo.

Voordelen Aidapt

✅ Uw partner heeft nog alle ruimte in de douche door het opvouwbaar en ruimtebesparend ontwerp.

✅ Het opstaan wordt makkelijker door de verstelbare armleuningen;

✅ Ook aan een niet dragende muur de bevestigen door de pootjes;

✅ Een veilig gevoel door een gepolsterd zitvlak en rugleuning (optioneel);

✅ Geen koude rug tijdens het douchen door geïntegreerde rugleuning.

Nadelen Aidapt

❌ Een ritje naar de bouwmarkt extra, omdat bevestigingsmaterialen voor muurmontage niet inbegrepen zijn.


Bekijk meer productinformatie

4. Douchestoel DSR130

Om te beginnen heeft de Douchestoel DSR130 armleuningen, die zorgen voor voldoende ondersteuning bij het gaan zitten en opstaan. Deze armleuningen bieden ook extra comfort tijdens het douchen door een comfortabele zithouding mogelijk te maken. Bovendien is het zitje in hoogte verstelbaar op vijf verschillende standen, variërend van 42 tot 52 cm. Dit stelt u in staat om de stoel aan te passen aan uw persoonlijke behoeften en voorkeuren. De douchestoel is voorzien van grote, rubberen doppen onder de poten om wegglijden te voorkomen. Dit zorgt voor extra stabiliteit en veiligheid tijdens het gebruik van de stoel.

Beste Douchestoel  Review 5x Test!

Als ergotherapeut begrijp ik dat het belangrijk is om een douchestoel te hebben die niet alleen betaalbaar is, maar ook praktisch en comfortabel. Daarom wil ik u graag de Douchestoel DSR130 aanraden als een uitstekende keuze voor uw behoeften. Deze stoel biedt tal van voordelen die uw gebruikerservaring verbeteren. Daarnaast beschikt de stoel over een hygiënische uitsparing aan de voorkant, waardoor het reinigen van de intieme zone eenvoudig is. Dit draagt bij aan uw comfort en hygiëne tijdens het douchen. Advies: Mocht u veel steun nemen op de armleuningen bij het gaan zitten of opstaan, dan kunt u beter een ander model overwegen doordat deze douchestoel daarvoor minder stabiel is.

De Douchestoel DSR130 is een uitstekende keuze voor u als gebruiker. Het is een betaalbare douchestoel wat prettig is voor als u een kleinere portemonnee heeft. Toch biedt het ook prettige ondersteuning en het kan aangepast worden naar de zithoogte van uw behoefte. Echter wordt deze douchestoel soms wel als instabieler gekenmerkt. De douchestoel moet gelijkmatig belast worden bij steunname aan de armleggers.

Voordelen DSR130

✅ Armleuningen voor gemakkelijk opstaan uit de douchestoel.

✅ Bij groot lengte verschil is de douchestoel in hoogte verstelbaar op 5 standen.

✅ U hoeft niet extra op te staan om de intieme delen te wassen door een uitsparing;

✅ Een gevoel van veiligheid door rubberen doppen.

✅ Voor de kleine portemonnee een betaalbare keuze.

Nadelen DSR130

❌ De armleuningen moeten gelijk belast wordt om kantelen te voorkomen;

❌ De rugleuning geeft minimale ondersteuning waardoor u meer vermoeidheid, maar ook rugklachten kan ervaren.


Bekijk meer productinformatie

5. Secucare douchestoel Quattro – beste douchestoel Medipoint

Als ergotherapeut ben ik verheugd om u kennis te laten maken met de Secucare douchestoel Quattro, een geweldige keuze voor uw douchecomfort. Deze douchestoel gaat verder dan alleen het bieden van een zitplek, want hij is optioneel voorzien van armleuningen en een rugleuning. Dit betekent dat u tijdens het douchen extra ondersteuning en stabiliteit ervaart. Bovendien is deze douchestoel eenvoudig in elkaar te zetten en in hoogte verstelbaar, waardoor hij aan uw persoonlijke behoeften kan worden aangepast en opstaan vergemakkelijkt wordt.

Beste Douchestoel  Review 5x Test!

Wat deze Secucare douchestoel Quattro echt onderscheidt, is de brede kunststofzitting met antislip laag. Dit zorgt voor een veilige en comfortabele douche-ervaring, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over uitglijden of vallen. Zelfs de poten van de stoel zijn uitgerust met antislip materiaal, waardoor wegglijden uitgesloten is en u met een rustig gevoel kunt douchen. Advies: Deze stoel is makkelijk in te zetten als u deze in de douche maar ook bij bijvoorbeeld de wastafel gebruikt.

De Secucare douchestoel Quattro is speciaal ontworpen voor ouderen, met een brede zitting en praktische handvatten. Bovendien is hij verstelbaar in hoogte en kan hij een gebruikersgewicht tot 150 kg dragen. Met deze douchestoel kunt u dus genieten van een veilige en comfortabele douche-ervaring, waardoor u uw zelfstandigheid behoudt en uw dagelijkse activiteiten kunt voortzetten met vertrouwen en gemak.

Voordelen Secucare

✅ De douchestoel is gemakkelijk te verplaatsen en ook bij de wastafel te gebruiken;

✅ De anti slip doppen zorgen voor een veilig gevoel en minder slipgevaar;

✅ Eenvoudig in hoogte verstelbaar, zodat meerdere personen er gebruik van kunnen maken;

✅ U hoeft niet extra op te staan om de intieme delen te wassen door een uitsparing;

Nadelen Secucare

❌ Armleuningen apart verkrijgbaar, waardoor meer investering nodig is in een complete douchestoel;

❌ De antislip zitting is minder makkelijk schoon te maken.


Bekijk meer productinformatie

Mijn beste douchestoel 2023

Als ergotherapeut heb ik veel douchestoelen mogen zien en de doeltreffendheid voor de gebruiker ervan beoordeeld. Op basis hiervan deel ik graag welke douchestoel ik in 2023 als de beste beschouw. Voor mij staat de Linido douchestoel absoluut op nummer 1.Het is belangrijk om te benadrukken dat een douchestoel ontzettend handig kan zijn, maar ik begrijp dat niet iedereen de kennis of hulp heeft om deze te monteren. Gelukkig zijn er voldoende andere opties beschikbaar.

Beste Douchestoel  Review 5x Test!

Deze douchestoel neemt minimale ruimte in beslag, is gemakkelijk schoon te maken en biedt rug- en armleuningen voor extra comfort en ondersteuning. Douchestoelen zijn over het algemeen praktisch, en de douchestoeltjes van Linido zijn daarop geen uitzondering. Vanuit mijn professionele ervaring kan ik de douchestoel aan de muur van Linido ten zeerste aanbevelen. Hiermee kunt u weer met een vertrouwd en comfortabel gevoel douchen. Met name de vorm van de zitting, rugleuning, armleuningen en opklapbaarheid maken deze douchestoel de beste uit deze test.


Bekijk meer productinformatie

Douchestoel ervaringen en reviews

Bent u benieuwd naar de douchestoel ervaringen van andere mensen? Een douchestoeltje review vertelt vaak heel veel. Daarom ben ik op zoek gegaan naar reviews en beoordelingen over de verschillende douchestoeltjes. Doe er uw voordeel mee! 

Linido douchestoel review

Frank vertelt in zijn Linido douchestoel review dat hij sinds een paar maanden gebruikmaakt van deze douchestoel. “Deze douchestoel is een uitkomst voor mij. Lang staan is te vermoeiend, maar dankzij deze Handicare douchestoel kan ik zelfstandig blijven douchen zonder extra pijnklachten.”  

Swift douchestoel review

Ineke raadt haar Swift douchestoel zeker aan. Zij vertelt: “Deze douchestoel is perfect. Nu hoef ik geen extra verhoger of postoel aan te schaffen. Voor mij een hele fijne combinatie.” 

Aidapt douchestoel review

De Aidapt douchestoel wand wordt ook goed beoordeeld. Een klant met MS kreeg het steeds moeilijker met staan onder de douche. “Dankzij deze douchestoel aan de muur kan ik wel weer fijn douchen en mijn man heeft er geen last van. Vooral de armleuningen van deze douchestoel bevallen mij goed.” 

Douchestoel DSR130 review

Douchestoel DSR130 review: Cilia heeft de Douchestoel DSR130 gekocht en merkt op dat het een goede douchestoel is. Ze realiseert zich dat het meer ruimte inneemt dan ze had verwacht, maar is blij met haar aankoop omdat de stoel veilig aanvoelt.

Secucare douchestoel Quattro review

Secucare Douchestoel Quattro review: Een anonieme gebruiker schrijft een zeer positieve review over de Secucare Douchestoel Quattro. De douchestoel voelt stabiel aan, dat maakt het douchen voor mij een minder angstige activiteit en kan de thuiszorg zelfs afgebouwd worden naar twee keer per week in plaats van dagelijks.

Douchestoel kopen checklist: hier moet u op letten!

Heeft u een mooie douchestoel aanbieding gevonden en weet u nu precies welke douchestoel het moet worden? In deze checklist ziet u waar u nog op moet letten als u een douchestoeltje kopen gaat. Er zijn heel veel verschillende douchestoeltjes, sommige douchestoeltjes zijn speciaal ontworpen voor een specifieke doelgroep. Als u in elk geval op de volgende dingen let tijdens de aanschaf van uw douchestoel Etac Clean, douchestoel bol.com of een van de andere douchestoeltjes, dan komt het helemaal goed! 

Tip 1 douchestoel kopen: kies de juiste zithoogte

Bent u erg lang of juist wat kleiner, dan is de juist zithoogte van een type douchestoel extra belangrijk. Kan een douchestoel in hoogte verstellen, dan kan iemand met een gemiddelde lichaamslengte er altijd op plaatsnemen. Toch kan een in hoogte verstelbare douchestoel de uitkomst bieden voor wie langer of kleiner is en wie toch comfortabel wil plaatsnemen op douchestoelen! 

Tip 2 douchestoel kopen: kies de juiste zitting

Wat vindt u belangrijk aan een douchestoel zitting? Moet deze stoel vooral comfortabel zijn, gemakkelijk schoon te houden of juist erg functioneel en praktisch zijn? Kies altijd de zitting die bij u past. Zo kan een douchestoel met hygiëne uitsparing de beste keuze zijn, terwijl een krukje zonder uitsparing wellicht lekkerder zit.  

Tip 3 douchestoel kopen: houd rekening met uw gewicht

De meeste douchestoelen zijn geschikt voor een maximaal gebruikersgewicht van ongeveer 130kg. Bent u zwaarder, dan is het belangrijk dat u goed kijkt naar hoeveel gewicht een douchestoeltje kan dragen. Er zijn verschillende douchestoeltjes verkrijgbaar die meer gewicht aankunnen, denk aan een product als een obesitas douchestoel. 

Tip 4 douchestoel kopen met of zonder leuningen en steunen?

Ook iets om over na te denken: wilt u een douchestoel met armleuningen of is dat niet per se nodig? Armleuningen aan een douchestoeltje bieden extra comfort. Dat is ook de reden waarom de gemiddelde douchestoel Medipoint ervan voorzien is. Douchestoeltjes zonder armleuningen zijn ook prima, vooral wanneer u uzelf wast. Krijgt u hulp bij het wassen, dan is een Medipoint douchestoel met armleuningen wel heel comfortabel. 

Tip 5 douchestoel kopen: welk soort montage is er nodig?

Houd u ook rekening met douchestoel wandmontage? Soms moet een opklapbare douchestoel namelijk aan de muur bevestigd worden, ideaal in een kleine badkamer. Combineer het met een veilige wandbeugel. Of kiest u een verrijdbare podouchestoel, zodat u hem gemakkelijk verplaatst en in een hoek zet? Of uw voorkeur nu uitgaat naar een simpele douchestoel of een moderne douchestoel, het is verstandig om van tevoren na te denken over of een bepaalde manier van monteren haalbaar is voor uzelf of voor iemand in uw omgeving. 

Meest gestelde vragen over douchestoeltjes

Heeft u na het lezen van dit artikel over de beste douchestoel nog vragen? Wellicht wilt u meer weten over de gemiddelde douchestoel prijs of bent u benieuwd of douchestoelen Medipoint vergoed worden door de verzekering? Lees gerust nog even verder. Hieronder treft u alle antwoorden over dit zorghulpmiddel op de meest gestelde vragen! 

Wat is de beste douchestoel?

De beste douchestoel is de Linido douchestoel. Deze douchestoel biedt maximaal comfort en ondersteuning met rug- en armleuningen, neemt weinig ruimte in beslag en is gemakkelijk schoon te maken. Linido’s douchestoelen zijn praktisch en van hoge kwaliteit. Uit mijn professionele ervaring kan ik de douchestoel van Linido ten zeerste aanbevelen. Geniet weer van een vertrouwde en comfortabele douche-ervaring.

Wat is een douchestoeltje?

Wat is een douchestoel eigenlijk? Wellicht is dat nog niet helemaal duidelijk voor u. Geen enkel probleem, want ik leg het graag even uit. Een douchestoeltje wordt door mensen gebruikt die slecht ter been zijn, weinig energie hebben, moeite hebben met zelfstandig rechtop blijven staan, pijnklachten enzovoort.  

Er zijn veel verschillende redenen waarom mensen een goede douchestoel zorg gebruiken. Maar het belangrijkste is dat douchestoeltjes veiligheid en comfort bieden tijdens het douchen.

Voor wie is een douchestoel geschikt?

In principe is een douchezitje geschikt voor iedereen die moeite heeft met zelfzorg en mobiliteit. Toch is de ene douchestoel meer geschikt voor een bepaalde situatie of persoon, dan de andere. Zo kan een douchestoel met armleuningen voor oudere mensen heel fijn zijn, evenals een verrijdbare douchestoel. U hoeft dan niet meer op te staan in de badkamer. Er bestaat ook zoiets als een douchestoel die u gemakkelijk uit het zicht plaatst na elke douchebeurt. Het is vooral belangrijk dat u een douchestoel kiest die past bij uw situatie en wensen. (1)

Hoe wordt een douchestoeltje bevestigd?

Afhankelijk van het type douchestoeltje, wordt de juiste manier van bevestigen of monteren gekozen. Zo wordt een douchestoel Medipoint of een douchestoel gehandicapten altijd stevig aan de muur bevestigd met het juiste gereedschap. Koopt u een losse douchestoel bol com of een andere vrijstaande douchestoel, dan is er geen bevestiging nodig. U kunt het douchestoeltje dan na gebruik gewoon in de hoek van de badkamer (of ergens anders) neerzetten. Niet alle douchestoeltjes hoeven dus bevestigd te worden. Denk hierbij ook aan een verrijdbare douchestoel of een douchestoel op wieltjes (douchestoel met wieltjes). 

Wat is de gemiddelde douchestoel prijs?

Maar wat kost een douchestoel gemiddeld? Als u een douchestoel bestellen gaat, dan is het fijn om te weten dat u niet onnodig veel voor uw douchestoel wandmodel of douchestoel Handicare betaalt. De gemiddelde kosten voor een douchestoel Medipoint liggen rond de €200. Voor extra opties, zoals een douchestoel met opklapbare leuningen en andere handige functies, geldt vaak een meerprijs. Zo kunnen de uiteindelijke douchestoel kosten oplopen tot wel €500. 

Wordt een douchestoeltje vergoed door de verzekering?

Natuurlijk wilt u ook graag weten of uw verzekering een douchestoel vergoedt of dat u wellicht op een andere manier aan douchestoel korting kunt komen. Een douchestoel aanbieding is al heel aantrekkelijk, maar wat als u helemaal niets hoeft te betalen voor douchestoeltjes? Dat zou natuurlijk super zijn.

In de meeste gevallen kunt u douchestoelen en douchestoelen Medipoint lenen via uw zorgverzekeraar of via een zorgorganisatie. Het is vaak ook te huur bij een leverancier. De kosten zijn dan wel voor uzelf. Wilt u toch een douchestoel vergoeding, dan adviseer ik u contact op te nemen met de Zorgverzekering, Wmo of Wlz. Daar krijgt u meer informatie over de mogelijkheden. 

Conclusie beste douchestoel 2023

Picture of Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (1992) is de oprichter van Zorghulpmiddeleninfo.nl. Door haar ervaring als ergotherapeut is ze uitstekend in staat om te adviseren over hulpmiddelen in de zorg. Ze verdiept zich grondig in verschillende zorghulpmiddelen en deelt haar inzichten via gedetailleerde reviews. Kies altijd het beste hulpmiddel voor jouw specifieke situatie door je te laten inspireren door de deskundige adviezen. Voor direct contact kun je haar bellen op 033-2022144 tijdens kantooruren of een e-mail sturen op anouk@zorghulpmiddeleninfo.nl.Volg Anouk ook op LinkedIn en Facebook voor meer updates en inzichten.Meer advies van Anouk van Gangelen