In dit artikel

Alles wat u moet weten over de Clavisio sleutelkluis

Alles wat u moet weten over de Clavisio sleutelkluis

In dit artikel

Het beheren van toegang tot uw huis kan een uitdaging zijn, zeker als u afhankelijk bent van thuiszorg. De Clavisio sleutelkluis biedt hier een veilige en efficiënte oplossing voor, met een betrouwbaar SKG keurmerk.

In dit artikel leert u hoe de Clavisio sleutelkluis uw dagelijks leven makkelijker maakt en uw zorgen over veiligheid vermindert. Ontdek de mogelijkheden.

Key Takeaway

De beste sleutelkluis van 2024 is Kruse SKG Sleutelbuis. Dit merk sleutelkluis heeft een handig cijferslot en kunt u zowel binnen als buiten gebruiken ter inbraakwerendheid.

Samenvatting

 • Clavisio sleutelkluizen bieden een veilige opbergplaats voor sleutels met een SKG certificering, wat de hoogste beveiligingsstandaard is.
 • Ze zijn geschikt voor thuiszorg omdat medewerkers met een code of smartphone toegang kunnen krijgen, wat zorgt voor efficiëntie en minder administratie.
 • Montage van de Clavisio sleutelkluis is eenvoudig en schadevrij, en het kan door de gebruiker zelf gedaan worden.
 • Verschillende modellen, zoals de Mechanische en Smart Digitale Sleutelkluis, zijn ontworpen om aan diverse behoeften te voldoen.
 • Mogelijkheid tot vergoeding van de kosten van een Clavisio sleutelkluis door de zorgverzekeraar, afhankelijk van de polisvoorwaarden.

Wat is een Clavisio sleutelkluis?

Een Clavisio sleutelkluis gemonteerd op een stijlvolle voordeur in de stad.

Een Clavisio sleutelkluis is een veilige bergruimte voor sleutels waarmee zorgverleners toegang krijgen tot de woningen van cliënten. U monteert het stevige RVS-kluisje gemakkelijk aan de muur bij de voordeur.

De toegang wordt beveiligd door een code of digitaal via een app, wat ervoor zorgt dat alleen geautoriseerde personen binnen kunnen komen. Dit systeem maakt sleuteloverdracht overbodig en verhoogt de veiligheid doordat het kopiëren van sleutels niet langer nodig is.

De sleutelkluizen van Clavisio voldoen aan strenge veiligheidseisen en dragen het SKG keurmerk. Zorginstellingen gebruiken ze om hun medewerkers snel en veilig toegang te geven zonder dat daarvoor ingewikkelde procedures of elektrische installaties nodig zijn.

Met de Clavisio sleutelkluis heeft u een gecertificeerde oplossing in handen die staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, met beheerste kosten als prettige bijkomstigheid.

Het Clavisio concept

Een professionele verzorger gebruikt het Clavisio-systeem om een beveiligde deur te ontgrendelen met een stadsgezicht op de achtergrond.

Het Clavisio concept biedt een innovatieve oplossing voor sleutelbeheer waarbij veiligheid en flexibiliteit centraal staan, ideaal voor situaties die om tijdelijke toegang vragen, zoals bij thuiszorg.

Dit systeem combineert gemak met geavanceerde beveiliging, zodat u ervan verzekerd kunt zijn dat enkel de juiste personen toegang krijgen tot uw ruimtes.

Tijdelijke toegang voor thuiszorg

Clavisio maakt het leven van thuiszorgmedewerkers makkelijker door slimme sleutelkluisjes aan te bieden voor tijdelijke toegang. Met deze oplossing vermijden zorgverleners de last van enorme sleutelbossen en verminderen ze onnodige reistijd.

Zij gebruiken een app op hun smartphone om de deur van een cliënt snel en veilig te openen. Zo komt de zorg altijd op tijd en zonder gedoe binnen.

Deze innovatieve manier van werken bespaart niet alleen tijd, maar verlaagt ook de administratieve kosten. Dankzij Clavisio Smart hebben thuiszorgorganisaties controle over wie toegang heeft tot de woningen van cliënten.

Veiligheid staat voorop, want tijdelijke digitale sleutels zorgen ervoor dat alleen geautoriseerd personeel een huis kan betreden. Dit geeft cliënten het vertrouwen dat hun thuis een veilige plek blijft.

Veilige en gecertificeerde oplossing

Uw veiligheid en die van uw dierbaren is essentieel wanneer u gebruik maakt van een sleutelkluis. Daarom biedt Clavisio een sleutelkluis die niet alleen robuust is, maar ook voldoet aan strenge veiligheidsstandaarden.

Dit betekent dat de sleutelkluizen zijn voorzien van een SKG certificering, de hoogst mogelijke beveiligingsrating die beschikbaar is voor hang- en sluitwerk. Met dit keurmerk bent u ervan verzekerd dat uw sleutels beschermd zijn tegen inbraakpogingen.

Het beveiligingsmechanisme van deze kluizen is ontworpen om snel en zonder schade te monteren aan muren of deurkozijnen. Omdat thuiszorgorganisaties vertrouwen op deze duurzame en betrouwbare oplossing, kunt u erop rekenen dat zorgverleners veilig toegang krijgen tot de woning.

De elektronische bediening via apps maakt het mogelijk om toegang te beheren zonder fysieke sleutels, wat extra veiligheid en gemak biedt.

Verschillende typen Clavisio sleutelkluizen

U staat voor de keuze tussen diverse Clavisio sleutelkluizen, elk ontworpen om aan specifieke behoeften en beveiligingseisen te voldoen. Ontdek welke variant het beste aansluit bij uw persoonlijke of zakelijke situatie om de juiste balans tussen toegankelijkheid en veiligheid te garanderen.

Clavisio Mechanische Sleutelkluis

De Clavisio Mechanische Sleutelkluis staat bekend om zijn robuustheid en veiligheid. Deze sleutelkluis vereist geen elektronica of batterijen, waardoor het een betrouwbare keuze is voor wie technologie schuwt of zoekt naar eenvoud.

Dankzij de stevige bouw en het vertrouwde mechanische slotmechanisme kunnen zorgverleners zonder zorgen toegang krijgen tot de woningen van cliënten. Het systeem is zo ontworpen dat het weerstand biedt tegen vandalisme en pogingen tot inbraak, waardoor de veiligheid van de sleutels altijd gewaarborgd blijft.

Installeren is een fluitje van een cent; de Clavisio Mechanische Sleutelkluis monteert u snel en zonder schade aan uw muur, dankzij het doordachte ontwerp.

Clavisio Smart Digitale Sleutelkluis

De Clavisio Smart Digitale Sleutelkluis revolutioneert de manier waarop thuiszorgmedewerkers toegang krijgen tot de woningen van cliënten. Met deze geavanceerde sleutelkluis opent u de deur letterlijk met een smartphone als digitale sleutel.

Dit systeem zorgt voor ultieme controle; u weet precies wie, wanneer en hoe lang iemand in het huis is geweest. Het biedt een nieuwe dimensie van veiligheid en gemak voor zowel zorgverleners als cliënten.

Gebruik maken van de Clavisio Smart betekent ook kiezen voor snelheid en efficiëntie. U installeert het apparaat eenvoudig en zonder schade aan de deur of het kozijn. Dankzij de elektronische controle heeft u realtime inzicht in het gebruik.

Geen ongewenste kopieën van sleutels meer en geen risico op verlies of diefstal. Het is de slimme stap naar een veiliger thuis voor iedereen die afhankelijk is van zorg aan huis.

Voordelen van een Clavisio Sleutelkluis

Een Clavisio sleutelkluis biedt u als gebruiker een scala aan voordelen die de toegankelijkheid van uw woning aanzienlijk vergemakkelijken zonder in te boeten aan veiligheid. Denk hierbij aan een ongekende beveiliging door de SKG certificering, waardoor u zorgeloos uw sleutels toevertrouwt aan deze moderne oplossing.

Beveiligd met SKG certificering

De Clavisio sleutelkluis staat bekend om zijn superieure beveiliging en heeft met trots de SKG certificering ontvangen. Dit houdt in dat de kluis voldoet aan de strengste veiligheidsnormen die er zijn.

Elk Clavisio model is rigoureus getest door onafhankelijke experts en heeft bewezen extra zwaar inbraakwerend te zijn. U kunt erop vertrouwen dat uw sleutels veilig zijn dankzij deze hoogst haalbare kwalificatie.

Dankzij de SKG certificering overtreft de Clavisio sleutelkluis zelfs de eisen die gesteld worden voor optimale veiligheid. Het stevige roestvrijstaal en het unieke sleutelsysteem, dat niet na te maken is, stellen u in staat snelle en veilige toegang te verschaffen aan bijvoorbeeld thuiszorgmedewerkers zonder risico op duplicatie of manipulatie van sleutels.

Uw gemoedsrust is gegarandeerd met een Clavisio aan de muur.

Snel en schadevrij te monteren

U zult versteld staan van het gemak waarmee de Clavisio sleutelkluisjes te monteren zijn, zonder schade aan te brengen. Het installatieproces is zo simpel dat het in een handomdraai gedaan kan worden, en dat alles zonder ingrijpende veranderingen aan uw deur.

Zonder zorgen om krassen of boorgaten laat deze sleutelkluis zich plaatsen: een geruststellende gedachte voor iedere huiseigenaar.

Met de Clavisio Smart sleutelkluis gaat het monteren net zo vlot en probleemloos. De bevestiging vereist geen speciale gereedschappen of technische kennis, wat betekent dat u snel en eenvoudig toegang heeft tot uw sleutels.

Een veilige oplossing die past bij elk type deur, terwijl uw deur zelf onaangetast en onbeschadigd blijft.

Installatie en gebruik van de Clavisio sleutelkluis

Het installeren van een Clavisio sleutelkluis is eenvoudig en kunt u snel zelf doen. Gebruik van de sleutelkluis is al net zo gemakkelijk en geeft u direct toegang tot uw sleutels wanneer u dat wilt.

 • Kies een veilige locatie voor de montage van uw Clavisio sleutelkluis, buiten het zicht en bereik van voorbijgangers.
 • Controleer of de ondergrond geschikt is voor de montage; een stevige muur is ideaal.
 • Markeer de boorgaten volgens de meegeleverde sjabloon om te zorgen dat het kluisje recht hangt.
 • Boor de gaten op de gemarkeerde plekken en plaats daarna de pluggen in de muur.
 • Bevestig het kluisje aan de muur met behulp van de bijgeleverde schroeven die zijn ontworpen om het kluisje stevig vast te zetten.
 • Stel uw persoonlijke code in die gebruikt kan worden om het sleutelkluisje te openen. Bij digitale modellen doet u dit via een app.
 • Plaats de sleutels in het kluisje en sluit deze af, controleer altijd of het goed vergrendeld is.
 • Geef uw code alleen aan mensen die u vertrouwt, zoals familieleden of thuiszorgmedewerkers.

SKG gecertificeerde sleutelkluis: waarom het belangrijk is

Een SKG gecertificeerde sleutelkluis staat garant voor kwaliteit en veiligheid. Deze kluis is door strenge tests gegaan en voldoet aan de normen van de Stichting Keurmerk Gevelelementen, wat betekent dat uw sleutels in goede handen zijn.

Het hebben van zo’n keurmerk wijst op een robuuste constructie en weerstand tegen inbraakpogingen, wat u als gebruiker gemoedsrust biedt.

Daarnaast zorgt een SKG keurmerk, de hoogste kwalificatie onder de sleutelkluizen, voor extra zekerheid. Deze kluizen zijn bestand tegen de meest voorkomende inbraakmethoden. Het kiezen voor een Clavisio sleutelkluis met dit keurmerk voorkomt niet alleen diefstal maar draagt ook bij aan het voorkomen van schade aan uw woning door inbrekers.

Kortom, een SKG gecertificeerde sleutelkluis is een slimme investering voor iedereen die waarde hecht aan veiligheid en betrouwbaarheid.

Vergoeding voor een sleutelkluis bij thuiszorg

Na het begrijpen van het belang van een SKG-gecertificeerde sleutelkluis, is het goed om te weten dat u mogelijk recht heeft op vergoeding van de kosten door uw zorgverzekeraar. Dit komt omdat thuiszorgorganisaties veilige toegang tot uw woning moeten hebben en een gecertificeerde sleutelkluis wordt gezien als een betrouwbare oplossing.

Controleer altijd de polisvoorwaarden van uw verzekering; soms valt de vergoeding onder een hulpmiddelenverstrekking of woningaanpassing.

Voor de aanschaf van een Clavisio sleutelkluis hoeft u niet zelf in actie te komen. Thuiszorginstellingen hebben vaak de middelen en kennis om dit voor hun cliënten te regelen. Zij kunnen u begeleiden bij het aanvragen van de vergoeding en zorgen dat alles soepel verloopt.

Het is wel belangrijk dat u weet dat Clavisio zelf geen sleutelkluisjes verkoopt aan particulieren, maar opereren via professionele kanalen om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen.

Hoe werkt een sleutelkastje?

Een sleutelkastje beveiligt uw huissleutels met een code of elektronisch slot. U monteert het kastje aan de muur bij uw voordeur. Binnenin bewaart u de reserve huissleutel(s). Alleen mensen met de juiste code of geautoriseerde elektronische sleutel krijgen toegang.

Dit systeem is ideaal voor thuiszorgmedewerkers die op verschillende tijdstippen binnen moeten komen. Zij ontvangen de code of sleutel en kunnen zo zonder problemen bij u thuis komen.

Clavisio sleutelkluizen garanderen veiligheid door middel van hun SKG certificering. U stelt eenvoudig een code in die u kunt delen met de zorgverlener of familieleden. Het unieke sleutelbeheersysteem voorkomt onbevoegde toegang en maakt verlies of diefstal van sleutels vrijwel onmogelijk.

Met deze informatie over de werking van een sleutelkastje, kunt u nu overgaan tot het bekijken van de beste sleutelkluis voor uw situatie in het volgende onderdeel van dit artikel.

Beste sleutelkluizen: een Vergelijking

Om u te helpen bij het maken van een overwogen keuze, presenteren we een vergelijking van enkele van de beste sleutelkluizen op de markt. Deze vergelijking belicht de unieke eigenschappen en functionaliteiten die elk model te bieden heeft.

MerkTypeSKG-certificeringGeschikt voor ThuiszorgMontagePrijsindicatie
ClavisioMechanischSKG***JaSchadevrij€€€
ClavisioSmart DigitaalSKG***JaSchadevrij€€€€
MasterlockDiverse ModellenVerschilt per modelJaVariabel€€-€€€

De tabel biedt een directe vergelijking op belangrijke aspecten. Zo garanderen de Clavisio-modellen een hoge mate van veiligheid door de SKG*** certificering en zijn ze speciaal ontworpen voor gebruik in de thuiszorg. Masterlock biedt daarentegen een bredere reeks modellen met variabele certificeringen en installatie-eisen, wat een passende optie kan zijn voor diverse behoeften. Prijsindicaties variëren, waardoor er voor elk budget een geschikte optie beschikbaar is.

Kosten van een Clavisio sleutelkluis

Investeren in de beveiliging van uw woning doet u met een Clavisio sleutelkluis. Voor de muurmontage versie betaalt u €285,- exclusief BTW. Kiest u voor een andere uitvoering, dan zijn de kosten €309,- exclusief BTW.

Deze prijzen reflecteren de hoogwaardige kwaliteit en het SKG*** certificaat dat garant staat voor veiligheid.

De aanschaf van een Clavisio sleutelkluis is niet alleen een investering in beveiliging, maar ook in gemak en toegankelijkheid. Overweegt u de overstap naar deze veilige oplossing voor sleutelbeheer, dan leidt dit tot meer flexibiliteit voor uzelf en eventuele zorgverleners.

Conclusie

Het kiezen van een Clavisio sleutelkluis staat gelijk aan kiezen voor betrouwbaarheid en veiligheid. U verleent de zorgverleners eenvoudig en veilig toegang tot uw woning, wat essentieel is als u zelf niet in staat bent om hen binnen te laten.

Dit systeem biedt u gemak en de zorginstellingen een efficiënte oplossing om hulp te bieden waar nodig. Verder helpt een SKG*** gecertificeerde sleutelkluis bij het voorkomen van inbraken, dankzij het robuuste ontwerp.

Stap vandaag nog over op dit slimme systeem en ervaar de voordelen van zorgeloze zekerheid aan huis. Kiest u liever voor een ander merk? Mogelijk voldoet een Focuscura sleutelkastje aan uw persoonlijke wensen.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is een Clavisio sleutelkluis?

Een Clavisio sleutelkluis is een veilige opbergplek voor het bewaren van uw sleutels.

2. Hoe bevestig ik een Clavisio sleutelkluis aan de muur?

U bevestigt de Clavisio sleutelkluis aan de muur met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen.

3. Is de Clavisio sleutelkluis bestand tegen inbraakpogingen?

Ja, de Clavisio sleutelkluis is ontworpen om weerstand te bieden tegen inbraakpogingen.

4. Kan ik de code van mijn Clavisio sleutelkluis wijzigen?

Ja, u kunt de code van uw Clavisio sleutelkluis op elk moment wijzigen.

5. Hoeveel sleutels kan ik in een Clavisio sleutelkluis bewaren?

De capaciteit van een Clavisio sleutelkluis hangt af van het model, maar meestal kunt u er meerdere sleutels in opbergen.

Picture of Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (1992) is de oprichter van Zorghulpmiddeleninfo.nl. Door haar ervaring als ergotherapeut is ze uitstekend in staat om te adviseren over hulpmiddelen in de zorg. Ze verdiept zich grondig in verschillende zorghulpmiddelen en deelt haar inzichten via gedetailleerde reviews. Kies altijd het beste hulpmiddel voor jouw specifieke situatie door je te laten inspireren door de deskundige adviezen. Voor direct contact kun je haar bellen op 033-2022144 tijdens kantooruren of een e-mail sturen op anouk@zorghulpmiddeleninfo.nl. Volg Anouk ook op LinkedIn en Facebook voor meer updates en inzichten. Meer advies van Anouk van Gangelen
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Alles wat u moet weten over de Clavisio sleutelkluis

Laat een reactie achter