In dit artikel

Brico Sleutelkluizen: Wat Je Moet Weten (2023)

In dit artikel

Brico Sleutelkluizen zijn echt handig. Ze helpen je jouw sleutels en toegangskaarten veilig te houden. Ze kopen is makkelijk. Je kunt ze vinden bij Brico, een bekende winkel in België.

Key Takeaway

De beste sleutelkluis van 2023 is Kruse SKG Sleutelbuis. Dit merk heeft een handig cijferslot en kunt u zowel binnen als buiten gebruiken ter inbraakwerendheid.

De sleutelkluizen hebben een code of een cijferslot. Alleen mensen die het slot kunnen openen, mogen de sleutels zien.

Deze sleutelkluizen zijn handig als veel mensen een gebouw in moeten. Ook bij noodgevallen zijn ze handig. Dan kunnen hulpverleners snel het gebouw in. De kluizen zijn sterk en duurzaam.

Ze zijn gemaakt van hard metaal en kunnen tegen alle weersomstandigheden. Het ophangen van de kluis is ook makkelijk. Het kan aan de muur of op een andere plek die je zelf kiest.

Er zijn verschillende soorten en maten kluizen. Iedereen kan dus iets vinden dat hij leuk vindt of nodig heeft. Vergeet niet om de code regelmatig te veranderen. Zo blijft de kluis altijd veilig.

Geef onbevoegde personen geen kans om binnen te komen! Brico Sleutelkluizen bieden zo een betrouwbare en handige manier om je sleutels en toegangskaarten veilig op te bergen.

Assortiment van Brico Sleutelkluizen

Brico biedt een breed assortiment van sleutelkluizen, waaronder de Master Lock Select Access 5401EURD, de Sencys 20 sleutelkast, en verschillende modellen van de Master Lock Select Access 5401EURDCRM.

Master Lock sleutelkluis Select Access 5401EURD 118x83x34mm

De Master Lock sleutelkluis Select Access 5401EURD 118x83x34mm is een stevige optie. Deze kluis houdt jouw sleutels veilig en op één plek. Je vindt hem bij Brico. Alleen mensen die de code hebben, kunnen deze kluis openen.

Dat maakt hem heel veilig. De kluis heeft de maat om aan een muur te hangen. Door zijn sterke metaal kan hij slecht weer aan. Verander wel elke soort tijd de code. Dit zorgt ervoor dat er geen kans is dat iemand anders de sleutels kan pakken.

De Master Lock sleutelkluis is dus een goede, veilige plek voor jouw sleutels.

Master Lock sleutelkluis Select Access 5401EURD oplichtende cijfers

De Master Lock sleutelkluis Select Access 5401EURD met oplichtende cijfers is een handige optie voor het veilig opbergen van sleutels. Met deze sleutelkluis kunt u een code instellen met oplichtende cijfers, zodat u zelfs in het donker gemakkelijk toegang kunt krijgen tot uw sleutels.

De kluis is gemaakt van stevig materiaal en kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd. Het is een betrouwbare en handige oplossing om uw sleutels veilig te bewaren.

Sencys sleutelkast 20 sleutels 19x15x7cm

Ik heb ook de Sencys sleutelkast 20 sleutels 19x15x7cm gezien. Deze sleutelkast is perfect voor het opbergen van maximaal 20 sleutels en heeft een handig formaat van 19x15x7cm. Met deze sleutelkast heb je altijd je sleutels veilig en binnen handbereik.

Master Lock sleutelkluis Select Access 5401EURDCRM 118x83x34mm

De Master Lock sleutelkluis Select Access 5401EURDCRM is een handige en betrouwbare optie voor het opbergen van sleutels. Met een afmeting van 118x83x34mm is deze sleutelkluis compact maar ruim genoeg om meerdere sleutels veilig te bewaren.

De kluis wordt geleverd met een cijferslot, waardoor alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot de sleutels. Dit zorgt voor extra veiligheid en gemoedsrust. Je kunt de kluis eenvoudig aan een muur of ander oppervlak bevestigen, zodat hij makkelijk bereikbaar en onopvallend is.

De Master Lock sleutelkluis Select Access 5401EURDCRM is een goede keuze voor het veilig bewaren van je huissleutels of toegangskaarten.

Master Lock sleutelkluis Select Access 5401DCRM 118x83x34cm

De Master Lock sleutelkluis Select Access 5401DCRM is een grote sleutelkluis van 118x83x34 cm die verkrijgbaar is bij Brico. Deze sleutelkluis biedt een veilige en handige oplossing voor het opbergen van sleutels en toegangskaarten.

Het heeft een stevige constructie en is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Je kunt eenvoudig de code wijzigen om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot de sleutels.

Met deze grote sleutelkluis van Master Lock kun je gemakkelijk meerdere sleutels veilig opbergen en ervoor zorgen dat ze bereikbaar zijn wanneer dat nodig is.

Voordelen van Brico Sleutelkluizen

Brico Sleutelkluizen bieden verschillende voordelen, zoals veilige opslag van sleutels en toegangskaarten, onopvallende en bereikbare plaatsing, en geschiktheid voor thuisgebruik en kinderveiligheid.

Veilige opslag van sleutels en toegangskaarten

Bij het gebruik van Brico Sleutelkluizen kun je jouw sleutels en toegangskaarten veilig opbergen. De sleutelkluis wordt geleverd met een code of cijferslot, waardoor alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot de sleutels.

Dit zorgt voor extra beveiliging en gemoedsrust. Daarnaast zijn de Brico Sleutelkluizen gemaakt van stevig materiaal en kunnen ze aan een muur worden bevestigd, zodat ze niet gemakkelijk gestolen kunnen worden.

Dit maakt het opbergen van sleutels en toegangskaarten veilig en handig.

Onopvallend en bereikbaar

Brico Sleutelkluizen zijn niet alleen veilig, maar ook onopvallend en makkelijk bereikbaar. Ze kunnen discreet aan een muur of ander oppervlak worden bevestigd, zodat ze niet direct opvallen.

Dit is handig als je de sleutelkluis niet wilt laten opvallen voor potentiële inbrekers. Tegelijkertijd zorgt de gemakkelijke bereikbaarheid ervoor dat geautoriseerde personen snel toegang kunnen krijgen tot de sleutels.

Of het nu gaat om thuisgebruik, het verzorgen van een familielid of het delen van toegang tot een gebouw met meerdere mensen, Brico Sleutelkluizen bieden een handige en veilige oplossing.

Geschikt voor thuis en kinderveiligheid

Brico Sleutelkluizen zijn ook geschikt voor thuisgebruik, vooral als het gaat om de veiligheid van kinderen. Met een sleutelkluis kunt u uw huissleutels veilig opbergen, zodat kinderen er geen toegang toe hebben.

U kunt de sleutelkluis op een onopvallende plaats plaatsen, zoals onder een deurmat of buiten het zicht, maar toch gemakkelijk bereikbaar voor volwassenen. Dit geeft u gemoedsrust, wetende dat uw sleutels veilig zijn en uw kinderen niet in gevaar brengen.

Sleutels dupliceren bij Brico

Bij Brico is het mogelijk om sleutels te dupliceren met behulp van beschikbare machines.

Beschikbaarheid van machines voor sleutelduplicatie

Bij Brico zijn er machines beschikbaar voor het dupliceren van sleutels. Deze machines maken het gemakkelijk en snel om een reserve sleutel te maken. Je kunt gewoon naar de winkel gaan en vragen om je sleutel te laten dupliceren.

De medewerkers van Brico zullen je helpen bij het gebruik van de machine en ervoor zorgen dat je een nieuwe sleutel krijgt die perfect werkt. Het dupliceren van sleutels bij Brico is een handige service die je veel tijd en moeite bespaart.

Gemakkelijk en snel dupliceren

Het dupliceren van sleutels bij Brico is eenvoudig en snel. Hier zijn enkele belangrijke punten:

 • Brico heeft machines beschikbaar voor het dupliceren van sleutels.
 • Met deze machines kunt u gemakkelijk en snel een reservekopie maken van uw sleutels.
 • Het proces is snel en efficiënt, waardoor u niet lang hoeft te wachten.
 • U kunt uw sleutel gewoon meenemen naar Brico en zij zullen het duplicatieproces voor u afhandelen.
 • Het dupliceren van sleutels bij Brico is handig als u extra kopieën nodig heeft voor familieleden of om te delen met vertrouwde personen.

Alternatieven en handleidingen

– Andere winkels bieden ook verschillende opties voor sleutelkluizen.

– Een handleiding voor het veranderen van de code van de sleutelkluis kan nuttig zijn.

– Er zijn verschillende maten beschikbaar voor sleutelkluizen, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker.

Sleutelkluis opties bij andere winkels

Bij andere winkels zijn er ook verschillende opties voor sleutelkluizen. Hier zijn een paar voorbeelden:

 1. Gamma sleutelkluis 20 sleutels 170x50x55mm
 2. Praxis sleutelkluis met cijferslot 150x80x60mm
 3. Karwei sleutelkluis met code en alarmfunctie 200x100x80mm

Handleiding voor het veranderen van de code

Het veranderen van de code voor een Brico Sleutelkluis is eenvoudig en kan worden gedaan door de volgende stappen te volgen:

 • Open de sleutelkluis met de huidige code.
 • Druk op de reset – knop (indien aanwezig) of houd een specifieke toets ingedrukt om het instellingsmenu te openen.
 • Volg de instructies op het scherm of in de handleiding om een nieuwe code in te voeren.
 • Bevestig de nieuwe code door op een bepaalde knop te drukken of door een bepaalde handeling uit te voeren (afhankelijk van het model).
 • Test de nieuwe code door de sleutelkluis te vergrendelen en vervolgens met de nieuwe code te ontgrendelen.

Grootte opties voor sleutelkluizen

Brico Sleutelkluizen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, afhankelijk van jouw behoeften en voorkeuren. Hier zijn enkele opties om uit te kiezen:

 • Kleine sleutelkluis: perfect voor het opbergen van een paar huissleutels of toegangskaarten.
 • Middelgrote sleutelkluis: biedt voldoende ruimte om meerdere sleutels op te bergen, ideaal voor gedeelde toegang tot een gebouw of ruimte.
 • Grote sleutelkluis: geschikt voor het opslaan van veel sleutels, handig voor bijvoorbeeld bedrijven of appartementencomplexen.

Conclusion

Brico Sleutelkluizen zijn een handige en veilige manier om sleutels en toegangskaarten op te bergen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen bij Brico. Met een sleutelkluis van Brico kun je er zeker van zijn dat je sleutels veilig zijn, terwijl ze toch gemakkelijk toegankelijk zijn wanneer dat nodig is.

Meer over ‘Sleutelkluizen’

In de wereld van veilige opbergplekken heeft de keybox sleutelkluis een speciale plaats verworven. Dit kleine, maar solide, kluissysteem biedt niet alleen veiligheid maar ook gemak.

Daarnaast is er de brico sleutelkluis, een ideale oplossing voor wie op zoek is naar betrouwbaarheid en degelijkheid, vooral als het om het bewaren van sleutels gaat.

Niet ver daarvandaan vinden we de optilox sleutelkluis. Dit model staat bekend om zijn unieke en innovatieve design, wat het een favoriet maakt bij velen.

Voor degenen die waarde hechten aan merk en traditie, de sleutelkluis burgwachter is een echte klassieker, bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid door de jaren heen.

En soms is een extra sleutel nodig. Gelukkig is het sleutelkluis bijmaken een eenvoudig proces, waardoor u snel een extra sleutel hebt voor uw geliefden of naasten.

Het weer kan soms onvoorspelbaar zijn, maar met een weerbestendige sleutelkluis hoeft u zich geen zorgen te maken over de elementen die uw kostbare sleutels aantasten.

De nauta sleutelkluis is een andere solide optie voor degenen die op zoek zijn naar kwaliteit en veiligheid. Het is een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit.

Voor degenen die de voorkeur geven aan discretie, biedt de sleutelkluis in gevel een subtielere optie om uw sleutels te bewaren zonder dat deze opvallen.

In de wereld van de automobielen kan een sleutelkluis garagebedrijf een ware redder in nood zijn, vooral wanneer er veel sleutels te beheren zijn.

De sleutelkluis buis is een veelzijdige en compacte oplossing voor diegenen die weinig ruimte hebben maar toch hun sleutels veilig willen opbergen.

Veiligheid staat voorop bij de pkvw sleutelkluis, een keuze die de gemoedsrust brengt dat uw sleutels veilig zijn tegen ongewenste toegang.

Voor de sportliefhebbers is er de keypod sleutelkluis, ideaal voor het veilig opbergen van sleutels tijdens het beoefenen van uw favoriete sporten.

Esthetiek en veiligheid ontmoeten elkaar in de vinz sleutelkluis, waardoor gebruikers niet hoeven te kiezen tussen stijl en functie.

De robuuste stahlex sleutelkluis biedt de ultieme bescherming voor uw sleutels, perfect voor wie extra veiligheid zoekt.

En ten slotte, de rottner tresor sleutelkluis, een echte schatbewaarder, beschermt niet alleen uw sleutels maar doet dit met een ongeëvenaarde elegantie en klasse.

Veelgestelde Vragen

1. Wat zijn Brico Sleutelkluizen?

Brico Sleutelkluizen zijn speciale opbergkasten voor sleutelopslag. Ze zijn ideaal voor thuiszorg en om reservesleutels veilig te verstoppen.

2. Waar kan ik een Brico sleutelkluis kopen?

U kunt een Brico sleutelkluis kopen in de winkel of online voor thuislevering.

3. Hoe kunnen Brico Sleutelkluizen helpen met inbraakpreventie?

Brico Sleutelkluizen hebben sterke sloten die helpen voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot uw sleutels, wat bijdraagt aan inbraakpreventie.

4. Is een Brico Sleutelkluis geschikt voor gebruik in de thuiszorg?

Ja, een Brico Sleutelkluis biedt toegangskluis functies, wat het een goede keuze maakt voor gebruik in de thuiszorg.

» Referenties


1. Lette, M., Stoop, A., Gadsby, E., Ambugo, E.A., Mateu, N.C., Reynolds, J., Nijpels, G., Baan, C., & de Bruin, S.R. (2020). Supporting Older People to Live Safely at Home – Findings from Thirteen Case Studies on Integrated Care Across Europe. Int J Integr Care, 20(4), 1.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7546110/

2. Politiekeurmerk Veilig Wonen. (2021). Hoe kies ik een veilige sleutelkluis?
https://www.politiekeurmerk.nl/2021/07/14/hoe-kies-ik-een-veilige-sleutelkluis/

» Referenties

Conclusie beste sleutelkluis 2023

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (1992) is de oprichter van Zorghulpmiddeleninfo.nl. Door haar ervaring als ergotherapeut is ze uitstekend in staat om te adviseren over hulpmiddelen in de zorg. Ze verdiept zich grondig in verschillende zorghulpmiddelen en deelt haar inzichten via gedetailleerde reviews. Kies altijd het beste hulpmiddel voor jouw specifieke situatie door je te laten inspireren door de deskundige adviezen. Voor direct contact kun je haar bellen op 033-2022144 tijdens kantooruren of een e-mail sturen op anouk@zorghulpmiddeleninfo.nl. Volg Anouk ook op LinkedIn en Facebook voor meer updates en inzichten. Meer advies van Anouk van Gangelen
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Brico Sleutelkluizen: Wat Je Moet Weten (2023)

Laat een reactie achter