In dit artikel

Beste Rollator Kopen Review 5x Test!

Beste Rollator Kopen | Review (2023) | 5x Test!

In dit artikel

Wilt u een nieuwe rollator kopen? U komt er dan waarschijnlijk al snel achter dat dit geen gemakkelijke aankoop is. Het aanbod is vrij divers, terwijl u ook niet dagelijks een nieuwe rollator koopt. Gelukkig helpt dit artikel u. In dit artikel bespreek ik wat de beste opvouwbare rollators zijn en waar u op moet letten tijdens de zoektocht naar de beste rollator kopen. Nadat u dit artikel over beste rollators gelezen hebt, bent u helemaal klaar om een nieuwe rollator te kopen!

Key Takeaway

De beste rollator van 2023 is Topro Troja 5G. Dit model heeft een super ergonomisch aluminium frame en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Rollator kopen; lees hoe ik vergelijk.

Om te bepalen wat de beste lichtgewicht rollator is, heb ik op tal van factoren gelet. Zo heb ik naar de samenstelling van elke rollator gekeken, maar ook naar de prijs-kwaliteitverhouding. Ook heb ik nog met een schuin oog naar de beoordelingen van andere gebruikers gekeken. Aan de hand van de verschillende factoren heb ik uiteindelijk een top 5 samen kunnen stellen. Hieronder leest u meer over de 5 beste rollators van dit moment.

1. Topro Troja 5G – beste rollator kopen

Wilt u voor het beste van het beste gaan? Dan raad ik u graag de Topro Troja 5G aan. Uit mijn test is gebleken dat dit de beste rollator van dit moment is. Deze beste rollator kopen is om meerdere redenen aan te raden. Ten eerste is de prijs-kwaliteitverhouding geweldig. U hoeft niet de hoofdprijs te betalen, terwijl u wél van een uitmuntende kwaliteit verzekerd bent.

Ten tweede is de vormgeving van de Topro Troja 5G subliem. Zo valt direct op dat deze rollator nogal slank is en daardoor ook licht van gewicht is. Ook de wielen hebben een slank ontwerp, waardoor deze rollator perfect te manoeuvreren is. Tevens is de praktische boodschappentas een geweldige aanvulling. Deze tas heeft een inhoud van 10 kilogram en is van een reflecterende band voorzien.

Beste Rollator Kopen Review 5x Test!

Ten derde ben ik over de verstelmogelijkheden te spreken. Het is mogelijk om de hoogte van de handgrepen in te stellen, waardoor u de optimale houding aanneemt. De handgrepen van de Topro Troja 5G zijn ook nog eens ergonomisch, waardoor u op een aangename manier achter de beste rollator aanloopt.

Onder aan de streep is dit een onwijs comfortabele rollator. De rollator is bovendien voor veel mensen geschikt; het maximale gebruikersgewicht dit product is namelijk 125 kilogram. Waar u wel rekening mee moet houden, is dat deze rollator niet geschikt is voor mensen langer dan 1,75 meter.

Voordelen Topro Troja 5G

✅ Verstelbare handvatten; 

✅ Handige boodschappentas; 

✅ Speciaal ontworpen met slank uiterlijk, hiermee kunt u perfect manoeuvreren in kleine ruimtes; 

✅ In verschillende kleuren te verkrijgen; 

✅ Geweldige prijs-kwaliteitverhouding; 

✅ Gebruiksvriendelijk & comfortabel. 

Nadelen Topro Troja 5G

❌ Niet voor langere mensen geschikt 2m +.


Klik hier voor de beste prijs

2. Nitro SL – beste lichtgewicht rollator kopen

Wilt u de beste lichtgewicht rollator kopen? Dan raad ik u van harte de Nitro SL aan. Deze rollator is licht van gewicht, is van een sublieme kwaliteit en heeft veel te bieden. De tweede plek in deze top 5 is dan ook volledig terecht voor de Nitro SL.

Met de rollator Nitro SL haalt u oprecht een hele lichte rollator in huis. Deze rollator heeft namelijk een totaalgewicht van slechts 5,2 kilogram. Deze variant is dan ook ideaal om bijvoorbeeld in de auto mee te nemen. Of gaat u vaak op pad met uw rollator? Dan is dit ook een geschikte rollator; het minieme gewicht komt gewoonweg altijd goed van pas.

Beste Rollator Kopen Review 5x Test!

Het is sowieso goed mogelijk om de Nitro SL mee te nemen. Deze lichtgewicht rollator kunt u namelijk makkelijk in- en uitklappen. Dit stelt u in staat om overal gebruik van deze rollator te maken. Door de brede zitting en rugleuning is deze rollator ook uiterst geschikt om aangenaam op te zitten.

De totale samenstelling van de Nitro SL is sowieso handig te noemen. Zo beschikt deze rollator over reflectoren, een stokhouder, stoephulp en een tas. Ook zijn de handgrepen in hoogte te verstellen, waardoor u altijd de juiste houding achter deze rollator aanneemt. Als klap op de vuurpijl is dit ook nog de beste goedkope rollator. Deze rollator kost slechts 170 euro!

Voordelen Nitro SL

✅ Weegt slechts 5,2 kilogram; 

✅ Makkelijk in te klappen; 

✅ Brede zitting en rugleuning; 

✅ Erg betaalbaar; 

✅ Van veel extra’s voorzien; 

✅ Verstelbare handgrepen. 

Nadelen Nitro SL

❌ Kleine tas (5 liter).


Klik hier voor de beste prijs

3. Travixx

Heeft u interesse om een nieuwe rollator aan te schaffen? En hecht u daarbij veel waarde aan comfort, design en kwaliteit? Dan raad ik u graag de Travixx aan. Deze rollator ziet er niet alleen geweldig uit, maar heeft ook onwijs veel te bieden.

Wat bij de Travixx Traveller direct opvat, is de samenstelling. Zo beschikt deze rollator over een prachtig design frame. Dit blijkt onder meer uit de lederen zitting en de grote as met lederen accenten. Ook zijn de kabels op een fraaie manier in het frame weggewerkt.

Beste Rollator Kopen Review 5x Test!

Het frame is niet alleen fraai, maar ook nog praktisch. U kunt dit frame makkelijk in- en uitklappen, waardoor u de Travixx overal mee naar toe kunt nemen. Door de grote wielen aan de voorkant geniet u tijdens het wandelen bovendien van de gewenste stabiliteit. Wilt u tijdens de wandeling even uitrusten? Dat is mogelijk dankzij de brede zitting.

Het is ook nog mogelijk om de Travixx Traveller naar wens te verstellen. U kunt de duwhandvatten moeiteloos in hoogte verstellen, waardoor u de juiste houding aanneemt. Wel op dat deze rollator minder geschikt is voor de langere mensen.

Voordelen Travixx

✅ Prachtig design; 

✅ Makkelijk in- en uit te klappen; 

✅ Grote stevige wielen; 

✅ Fijne zitting met rugleuning; 

✅ Prima prijs-kwaliteitverhouding.

Nadelen Travixx

❌ Minder geschikt voor lange mensen.


Klik hier voor de beste prijs

4. Trive – beste opvouwbare rollator kopen

Wilt u de beste opvouwbare rollators kopen? Dan kiest u het beste voor de Trive. Dat is althans mijn advies dat ik graag aan u wil geven. Deze rollator is onwijs makkelijk op te vouwen, waardoor u ‘m overal mee naar toe kunt nemen.

Dat deze rollator zo makkelijk opvouwbaar is, komt door het eenvoudige opvouwmechanisme. Met slechts één handeling vouwt u de Trive compact op. De rollator is nadien slechts 89 bij 35 bij 31 centimeter groot. Dankzij deze afmetingen kunt u deze rollator probleemloos in uw auto vervoeren of met het openbaar vervoer meenemen.

Beste Rollator Kopen Review 5x Test!

De gehele samenstelling van de Trive is sowieso naar mijn wens. Zo weegt deze rollator slechts 6,5 kg, bent u van een prima kwaliteit voorzien en kunt u de handgrepen in hoogte verstellen. Door dit te doen, neemt u altijd de juiste houding aan.

De Trive ziet er ook nog eens strak uit. Dit komt onder meer door de fraaie handgrepen, de rugleuning en de tas aan de voorzijde van de rollator. Door de zitting met rugleuning neemt u ook nog aangenaam zittend plaats op deze beste opvouwbare rollator. Wat wilt u nog meer?

Voordelen Trive

✅ Zeer eenvoudig op te vouwen; 

✅ Compacte (en lichte) rollator; 

✅ Verstelbare handgrepen; 

✅ Fraaie lederen tas, handgrepen en rugleuning; 

✅ Overal mee naar toe te nemen.

Nadelen Trive

❌ Kleine tas (5 liter)


Klik hier voor de beste prijs

5. Carbon Ultralight

Deze top 5 sluit ik graag af met de Carbon Ultralight. Uit mijn test is gebleken dat deze unieke rollator ook veel te bieden heeft. Dit is onder meer aan de samenstelling te kijken. Als u naar de foto van de Carbon Ultralight rollator kijkt, ziet u namelijk direct een onderscheidend design.

Mede door dit design is dit een van de lichtste rollators ooit. Deze rollator weegt slechts 4,8 kilogram, waardoor u van de nodige voordelen verzekerd bent. Zo is het een fluitje van een cent om deze rollator voort te duwen. Dit wordt nog verder versterkt door de soft-banden. Deze banden nemen veel trillingen weg en dragen daarmee zorg voor een vlekkeloze wandeling.

Beste Rollator Kopen Review 5x Test!

Wat verder opvalt, zijn de handgrepen. Bij de meeste rollators wijzen de handgrepen naar de achterwielen, maar bij de Carbon Ultralight wijzen de handgrepen juist naar de voorwielen. Mede hierdoor ervaart u meer comfort en ondersteuning tijdens het lopen.

Wilt u ook aangenaam op uw rollator kunnen zitten? Dan is de Carbon Ultralight ook voor u geschikt. Deze rollator wordt namelijk in 2 varianten aangeboden: met een zitbreedte van 42 en 47 centimeter. U kunt dit dus volledig op uw eigen wensen afstemmen. Voor de Carbon Ultralight rollator moet u wel vrij diep in de buidel tasten.

Voordelen Carbon Ultralight

✅ Weegt slechts 4,8 kilogram; 

✅ Unieke handgrepen (meer comfort & ondersteuning); 

✅ In 2 maten te verkrijgen; 

✅ Remkabels in het frame weggewerkt; 

✅ Soft-banden en unieke uitstraling.

Nadelen Carbon Ultralight

❌ Vrij dure rollator.


Klik hier voor de beste prijs

Advies beste rollator kopen 2023

Wilt u een nieuwe rollator kopen? Graag raad ik u aan om bij het kopen van een rollator erg kritisch te zijn. U moet kritisch naar de rollators kijken, maar ook naar de zaken waar u zelf veel waarde aan hecht. Wilt u gewoonweg de beste rollator kopen? Dan raad ik u graag de Topro Troja 5G aan. Wilt u de beste lichtgewicht rollator kopen? Dan raad ik u de Nitro SL aan. Of wilt u de beste opvouwbare rollator kopen? In dat geval raad ik u de Travixx Traveller aan.

Beste Rollator Kopen Review 5x Test!

Als u bijvoorbeeld de beste goedkope rollator wilt kopen, raad ik u graag de Nitro SL aan. Met andere woorden: wat de beste rollator is, is afhankelijk van uw voorkeuren. Denk daarom goed over uw wensen en voorkeuren na.


Klik hier voor de beste prijs

Rollators ervaringen en reviews

Wilt u de beste rollator kopen, maar twijfelt u nog tussen meerdere varianten? Het is dan dat geval aan te raden om goed naar de rollator ervaringen van andere mensen te kijken. Dat heb ik voor bovenstaande 5 rollators alvast voor u gedaan.

Topro Troja 5G review

De beoordelingen over de Topro Troja 5G zijn allemaal positief. De gebruikers roemen het comfort, de kwaliteit, de fijne samenstelling en de ondersteuning. Wel geven sommige gebruikers aan dat dit een vrij dure rollator is. Dat klopt, maar voor een goede rollator kopen moet u nou eenmaal iets dieper in de buidel tasten. Deze Topro rollator kopen is in ieder geval aan te raden.

Nitro SL

Wilt u een lichtgewicht rollator kopen? Dan kunt u niet om de rollator Nitro SL heen. Deze rollator is door mij goed beoordeeld, maar ook door (veel) andere gebruikers. De meeste gebruikers roemen het lichte gewicht, maar ook het scherpe prijskaartje. Al met al is deze Nitro rollator kopen een absolute aanrader.

Beste Rollator Kopen Review 5x Test!

Travixx review

De Travixx rollator kopen is eveneens een aanrader. Dit blijkt overduidelijk uit de reviews van gebruikers van deze rollator. De gebruikers roemen de prachtige uitstraling, maar ook het praktische gemak. Zo geven meerdere gebruikers aan dat deze rollator makkelijk in gebruik is, makkelijk in te klappen is en over veel handige extra’s beschikt.

Trive rollator

Wilt u een reis rollator kopen? Dan lijkt de Trive een prima optie te zijn. Deze rollator wordt in ieder geval goed beoordeeld door de gebruikers. De meeste gebruikers geven aan dat deze rollator precies doet wat-ie moet doen. De fraaie uitstraling kan ook op de nodige lovende woorden rekenen.

Carbon Ultralight review

Is een carbon rollator kopen aan te raden? Ja, dat lijkt zeker het geval te zijn. Over de Carbon Ultralight zijn online namelijk veel positieve beoordelingen te vinden. Veel mensen roemen de kwaliteit, het lichte gewicht en de handige samenstelling.

Beste Rollator Kopen Review 5x Test!

Rollator kopen waar op letten?

Heeft u de wens om een nieuwe rollator te kopen? In dat geval kunt u niet over één nacht ijs gaan. U heeft de keuze uit een divers aanbod van verschillende rollators, waardoor u een goede vergelijking moet maken. Wáár u dan precies op moet letten, bespreek ik graag hieronder. Ik hoop dat u een goede rollator kiezen kan

Let heel goed op uw wensen

Het belangrijkste waar u op moet letten, zijn uw eigen wensen. Wilt u bijvoorbeeld een inklapbare rollator kopen? Wilt u een lichtgewicht rollator inklapbaar kopen? Wilt u een carbon rollator kopen? Wilt u een reis rollator kopen? Of wilt u een ander soort rollator kopen? De mogelijkheden zijn op dit moment divers.

Probeer daarom antwoord te vinden op de volgende vragen:

 • Waar wilt u graag uw rollator gebruiken? Wilt u uw rollator voornamelijk binnen gebruiken? Of wilt u ‘m tijdens (lange) wandelingen buiten gebruiken?
 • Wilt u ook op uw rollator kunnen zitten? De meeste rollators zijn van een comfortabele zitting voorzien, maar dit verschilt wel van rollator tot rollator.
 • Wilt u de rollator mee kunnen nemen? Als dat het geval is, zou u een rollator inklapbaar moeten kopen. Of een rollator lichtgewicht moeten kopen.

Afmetingen & lichtgewicht rollators

Als u de beste lichtgewicht rollator bestellen wilt, moet u ook goed naar de afmetingen en het gewicht kijken. Mijn voorkeur gaat zelf uit naar een slanke rollator. Waarom? Omdat zo’n rollator nu eenmaal een stuk beter te manoeuvreren is.

Tevens raad ik u aan om een lichtgewicht rollator te kopen. Zo’n rollator biedt de gewenste ondersteuning, is een stuk makkelijker te verplaatsen en is hierdoor een stuk praktischer.

Beste Rollator Kopen Review 5x Test!

Banden

Graag raad ik u aan om ook goed naar de banden van een rollator te kijken. Beschikt de rollator bijvoorbeeld over massieve banden of antilekbanden? En hoe groot zijn de banden precies? Idealiter beschikt de rollator over vrij grote banden. Dergelijke banden rollen over het algemeen beter en bieden hierdoor meer comfort.

Inklapbare rollator

Wilt u een inklapbare rollator kopen? Dan moet u uiteraard goed naar de opvouwbaarheid kijken. Hierbij wijs ik u graag op twee zaken:

 • Opvouwmechanisme. Ga goed na op welke manier u de rollator in kunt klappen. Uiteraard moet dit op een gebruiksvriendelijke manier gaan.
 • Afmetingen na inklappen. Ga ook goed na wat de afmetingen zijn na het inklappen van de rollator. Op basis daarvan kunt u bepalen of u de rollator in bijvoorbeeld uw auto mee kunt nemen.

Handgrepen

Bij een nieuwe rollator kopen, moet u ook goed naar de handgrepen kijken. Hoe zijn de handgrepen vormgegeven? Zijn de handgrepen in hoogte verstelbaar? En zijn de remkabels bij de handgrepen op een fraaie manier in het frame weggewerkt? Dit zijn enkele vragen waar u per rollator goed naar moet kijken.

Samenstelling

Het is sowieso belangrijk om goed naar de totale samenstelling te kijken:

 • Zitting. Ga goed na hoe breed de zitting is. Deze breedte kunt u op uw lichaamsbouw afstemmen.
 • Rugleuning. Idealiter beschikt de rollator uiteraard over een fijne rugleuning. Ga goed na of dit het geval is.
 • Tas. Beschikt de rollator over een opbergtas? Hoogstwaarschijnlijk wel, maar de opbergtas is wel per rollator verschillend. Check daarom goed de samenstelling, design en inhoud van de opbergtas.
 • Materiaal. Het is ook aan te raden om even goed naar het materiaal te kijken. Als u voor een carbon rollator kiest, kiest u namelijk voor een lichtgewicht rollator. Dit is bij andere materialen minder het geval. Check dus goed van welk materiaal de rollator precies vervaardigd is.
Beste Rollator Kopen Review 5x Test!

Aanbieder

Waar een rollator kopen? Is het mogelijk om een rollator online te kopen? En waar kan ik het beste een rollator kopen? Dit zijn enkele vragen die bij veel mensen door het hoofd spoken bij het uitkiezen van een loophulpmiddel en ideale rollator. Mijn advies is om een rollator alleen bij een betrouwbare aanbieder te kopen.

Wat een betrouwbare aanbieder is? Dit zijn onder meer Medipoint en Zonfo. Bij deze aanbieders kunt u met een gerust hart online een rollator kopen. U bent hierbij ook nog eens van prima leveringsvoorwaarden verzekerd, waaronder een gratis levering van de nieuwe rollator.

Kunt u ook een rollator kopen in een fysieke winkel? Ja, dat is ook mogelijk. Feit is wel dat het een stuk minder praktisch is. U moet in dat geval naar de winkel toe en verschillende modellen met elkaar vergelijken. Het is vele malen makkelijker om direct voor één van bovenstaande 5 rollators te kiezen.

Prijs & kwaliteit

Tot slot wijs ik u graag op de prijs en de kwaliteit van de nieuwe rollator:

 • Prijs: durf te investeren in de beste rollator. Voor een goede rollator moet u nu eenmaal iets dieper in de buidel tasten dan voor een rollator van een mindere kwaliteit. Het is daarom verstandig om alleen de beste rollator te kopen. Ondanks dat u hier iets meer geld aan uit moet geven.
 • Kwaliteit: ga alleen voor een rollator van een A-merk. De merken die ik in dit artikel besproken heb, zijn allemaal een A-merk. Dit betekent dat zij de gewenste kwaliteit leveren en dat u daardoor van een lange levensduur verzekerd bent.

Meer informatie over Rollators voor uw Mobiliteit

Wilt u meer handige zorghulpmiddelen in huis halen om uw mobiliteit te verbeteren of te behouden? Er bestaan veel soorten loophulpmiddelen. Gaat u een rollator kopen? Wat dacht u van de beste rollator in het algemeen of de beste opvouwbare rollator. U kunt ook kiezen voor een lichtgewicht rollator, een speciale binnenrollatorParkinsonrollatorelleboogrollator en rolstoelrollator.

Meer informatie over rollators

Dit is een plek waar we de wereld van het loophulpmiddel de rollator in al zijn veelzijdigheid verkennen.

Laten we beginnen met een duik in de ‘innovaties in rollatordesign‘, waar we de nieuwste ontwikkelingen in de technologie van rollators bespreken. Van de strakke ‘moderne rollator‘ tot de specifieke ‘eenhandige rollator‘, die speciaal ontworpen is voor mensen die slechts één hand kunnen gebruiken. Bent u benieuwd naar de allernieuwste technologie? Maak dan kennis met de ‘elektrische rollator‘ die het bewegen nog makkelijker maakt.

Misschien vraag je je af waar je deze innovatieve producten kunt vinden? Zoek niet verder dan onze ‘rollator winkels‘, die een breed scala aan producten bieden. Als u op zoek bent naar iets unieks of milieuvriendelijks, overweeg dan een ‘tweedehands rollator‘ van ‘rollator marktplaats‘. Voor wie op zoek is naar een lichtgewicht optie, presenteren we ‘carbon rollators‘, het toppunt van moderne engineering.

Voor diegenen die nog niet klaar zijn om te kopen, bieden we opties om een ‘rollator te huren‘ of zelfs een ‘rollator te lenen‘. Als je al een rollator hebt en die moet worden opgeknapt, kun je bij ons terecht voor ‘rollator reparatie‘ en voor het kopen van ‘rollator onderdelen‘.

Onze blog gaat niet alleen over rollators, maar ook over de accessoires die het gebruik ervan gemakkelijker maken. Bekijk onze post over de handige ‘rollator tas‘, perfect voor het meenemen van al je benodigdheden. Of leer meer over de ‘drempelhulp rollator‘ die de mobiliteit rond het huis verbetert.

Als je je ooit hebt afgevraagd hoe deze hulpmiddelen zijn ontstaan, dan is onze post over de ‘uitvinder rollator‘ iets voor jou. We bieden ook informatie over specifieke modellen, zoals de compacte ‘driewiel rollator‘ of ‘rollator met luchtbanden‘ en we gaan zelfs in op details zoals de ‘breedte rollator‘ om u te helpen het perfecte model voor uw behoeften te vinden.

Voor onze Engelstalige lezers, bekijk ons artikel ‘Rollator in het Engels‘ waar we de terminologie en het gebruik van rollators in de Engelstalige wereld bespreken.

Of je nu een ‘Rollator kopen’ wilt of gewoon meer wilt leren, onze blog is jouw one-stop-shop voor alles wat met rollators te maken heeft. We nodigen je uit om door onze berichten te bladeren en de wereld van rollators te ontdekken.

Beste Rollator Kopen Review 5x Test!

Veelgestelde vragen over een rollator kopen

Waar kunt u de beste rollator kopen?

Een rollator kopen doet u het beste bij een van de online aanbieders. Onder meer Zonfo en Medipoint bieden een uitgebreid aanbod van hoogwaardige rollators aan. Deze aanbieders zijn betrouwbaar, leveren kwaliteit en leveren de juiste service.

Is een carbon rollator kopen een goed idee?

Ja, een carbon rollator is een prima rollator. Carbon is super licht van gewicht, waardoor de rollator zelf ook licht van gewicht is gemaakt. Wel is het belangrijk om voorzichtig met een carbon rollator om te gaan. Als dit materiaal beschadigd raakt, is het herstel hiervan erg prijzig.

Een rollator kopen: waar op letten?

Bij een rollator kopen, moet u vooral op uw wensen letten. Waar en hoe wilt u de rollator precies gebruiken? Wat verwacht u precies van uw rollator? Wilt u uw rollator makkelijk mee kunnen nemen? Hoeveel geld wilt u idealiter uitgeven? Dit zijn enkele vragen waar u op voorhand goed over na moet denken. Aan de hand daarvan maakt u snel de juiste schifting in het aanbod van rollators.

Kunt u een rollator online kopen?

Ja, het is mogelijk om een rollator online te kopen. Het is echter belangrijk om vooraf voldoende informatie in te winnen over het product, zoals specificaties en reviews van andere gebruikers. Het is ook aan te raden om de rollator indien mogelijk eerst uit te proberen voordat je tot aankoop overgaat.

Kan ik vergoeding krijgen voor een rollator via mijn zorgverzekering?

Mogelijk kom je in aanmerking voor vergoeding van een rollator via je zorgverzekering. Dit hangt af van je persoonlijke situatie, zoals leeftijd, medische noodzaak en eventuele aanvullende verzekeringen. Neem contact op met je zorgverzekeraar om te informeren naar de mogelijkheden en voorwaarden.

» Referenties

‘Walking with rollator: a systematic review of gait parameters in older persons’ – Marion Mundt, Joao Pedro Batista, Bernd Markert, Cornelius Bollheimer, and Thea Laurentius. European Review of Aging and Physical Activity, volume 16, Article number: 15 (2019).
https://eurapa.biomedcentral.com/articles/10.1186/s11556-019-0222-5

‘Effect of rollator use on health-related quality of life in individuals with COPD’ – Renu B Gupta, Dina Brooks, Yves Lacasse, Roger S Goldstein. 2006 Oct;130(4):1089-95.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17035442/

‘Gait parameters when walking with or without rollator on different surface characteristics: a pilot study among healthy individuals’ – Eva Ekvall Hansson, Yara Akar, Tingting Liu, Cong Wang, and Agneta Malmgren Fänge. Published online 2022 Sep 24.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9509549/

‘Effectiveness of multifactorial interventions in preventing falls among older adults in the community: A systematic review and meta-analysis’ – Seon Heui Lee, Soyoung Yu. Int J Nurs Stud. 2020 Jun;106:103564.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32272282/

» Referenties

Conclusie beste rollators 2023

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (1992) is de oprichter van Zorghulpmiddeleninfo.nl. Door haar ervaring als ergotherapeut is ze uitstekend in staat om te adviseren over hulpmiddelen in de zorg. Ze verdiept zich grondig in verschillende zorghulpmiddelen en deelt haar inzichten via gedetailleerde reviews. Kies altijd het beste hulpmiddel voor jouw specifieke situatie door je te laten inspireren door de deskundige adviezen. Voor direct contact kun je haar bellen op 033-2022144 tijdens kantooruren of een e-mail sturen op anouk@zorghulpmiddeleninfo.nl. Volg Anouk ook op LinkedIn en Facebook voor meer updates en inzichten. Meer advies van Anouk van Gangelen
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Rollator Kopen | Review (2023) | 5x Test!

Laat een reactie achter