In dit artikel

Beste Duimbrace Alternatief Review 5x Test! 

Beste Push Ortho Duimbrace Alternatief | Review (2024) | 5x Test! 

In dit artikel

Wilt u een duimbrace kopen voor minder pijn en meer ondersteuning tijdens de dagelijkse activiteiten? Duimbraces Push Ortho worden vaak verkocht, maar ik weet als ergotherapeut dat er betere alternatieven zijn. Ik raad daarom aan een duimbrace Push Ortho alternatief te bestellen. Wat het beste duimbrace Push Ortho alternatief is, dat gaan we natuurlijk onderzoeken in deze duimbrace Push Ortho alternatieven test. Daarvoor ga ik 5x duimbrace Push Ortho alternatieven vergelijken, beoordelen op de voor- en nadelen en vervolgens kies ik het brace duim Push Ortho alternatief dat de winnaar is. Leest u mee?

Beste Push Ortho duimbrace alternatief: Mijn selectie 

 1. Beste duimbrace Push Ortho alternatief – Push Ortho CMC Duimbrace
 2. Beste duimspalk Push Ortho alternatief – Duimspalk
 3. Beste duimbrace artrose Push Ortho alternatief – Thuasne Ligaflex Manu Duimbrace

Push Ortho duimbrace alternatieven vergelijken; hoe doe ik dat?

Om het beste duimbrace Push Ortho alternatief te bepalen, beoordeel ik elk model duimbrace op basis van verschillende factoren. Zo let ik op de functionaliteiten en kwaliteit van duimbraces Push Ortho alternatieven, maar ook op het materiaal en gebruiksgemak. En wat dacht u van de brace duim Push Ortho alternatief reviews van klanten? Zij weten immers hoe de duimbraces in de praktijk bevallen. De prijs is natuurlijk ook een interessante factor, evenals of er een duimbrace Push Ortho alternatief aanbieding beschikbaar is of niet. Daar informeer ik u dan ook over.

1. Push Ortho CMC Duimbrace – beste duimbrace Push Ortho alternatief algemeen

Het eerste duimbrace Push Ortho alternatief op mijn lijstje is Push Ortho CMC Duimbrace. Deze stabiliseert het duimgewricht en positioneert de middenhandsbeentjes op de juiste manier. Daardoor heeft u minder pijn, maar kunt u uw hand wel optimaal gebruiken. Dit Push Ortho duimbrace alternatief is er voor links en rechts en is verkrijgbaar in 4 verschillende maten. 

Beste Push Ortho Duimbrace Alternatief Review 5x Test! 

Push Ortho CMC Duimbrace is gemaakt van luchtig materiaal en is waterbestendig. Daardoor kunt u er met een gerust hart van alles mee doen, zonder bang te zijn dat de duimbrace in kwaliteit afneemt of beschadigt. Het materiaal is bovendien antibacterieel. U kunt hem ook gemakkelijk wassen. Nadat hij gedroogd is aan de lucht, doet u hem eenvoudig weer om en profiteert u van optimale bewegingsvrijheid met de juiste ondersteuning. De prijscategorie van dit duimbrace Push Ortho alternatief is €50-€70.

Voordelen Push Ortho

✅ Beste brace duim Push Ortho alternatief van goede kwaliteit;

✅ Verkrijgbaar in 4 verschillende maten;

✅ Optimaal mogelijke handfunctie;

✅ Stabiliseert het duimzadelgewricht en positioneert middenhandsbeentjes;

✅ Waterbestendig duimbrace Push Ortho alternatief;

✅ Gemakkelijk op de hand te wassen;

✅ Ademend materiaal en antibacterieel.

Nadelen Push Ortho

❌ Prijziger dan veel duimbraces Push Ortho, maar je betaalt voor de kwaliteit;

❌ Geen universeel model, voor links en rechts zijn verschillende modellen beschikbaar.


Bekijk hier meer informatie!

2. Thuasne Ligaflex Manu Duimbrace – beste duimbrace artrose Push Ortho alternatief 

Op nummer 2 in de lijst met duimbrace Push Ortho alternatieven staat Thuasne Ligaflex Manu Duimbrace. Het is het beste duimbrace artrose Push Ortho alternatief. Het is namelijk een duim- en polsspalk in één, waardoor hij optimaal ondersteunt en beschermt. Dit is vooral wenselijk wanneer u instabiliteit ervaart, een peesontsteking heeft of bijvoorbeeld een skiduim of carpaal tunnel syndroom heeft. Deze duimbrace is verkrijgbaar voor links en rechts en u kunt kiezen uit 5 maten.

Beste Push Ortho Duimbrace Alternatief Review 5x Test! 

Thuasne Ligaflex Manu Duimbrace is veel meer dan alleen duimbandage Push Ortho. Het is wellicht de meest stevige en uitgebreide brace uit deze test. Daarom heeft u er bijvoorbeeld veel meer aan dan aan een Epitact Push Ortho duim brace. De aluminium balein geeft namelijk veel ondersteuning. Bovendien is het ademende materiaal prettig om te dragen en kunt u de duimbrace gemakkelijk met 1 hand aantrekken. Helemaal zelfstandig, dus! De prijscategorie is > €50.

Voordelen Thuasne

✅ Fijn alternatief voor een duimbrace rechts Push Ortho of linkse variant;

✅ Verkrijgbaar in 5 verschillende maten;

✅ Ondersteunt de duim én pols;

✅ Voor optimale bescherming en ondersteuning bij verschillende situaties;

✅ Ademend materiaal;

✅ Gemakkelijk met 1 hand aan te trekken.

Nadelen Thuasne

❌ Vrij opvallende brace, misschien vindt u dat niet prettig;

❌ Ondanks het ademende materiaal kunt u het in de zomer snel warm krijgen rond de hand, pols en/of onderarm.


Bekijk hier meer informatie!

3. Duimbrace Comfort Cool

Door naar Duimbrace Comfort Cool. Dit is een duimbrace Push Ortho alternatief dat verkrijgbaar is in 4 verschillende maten en voor links of rechtsgebruik. Kies het model dat u wenst en ervaar direct lichte drukvermindering van pijn. Dit alternatief voor een Push Ortho duimbrace is daardoor heel geschikt bij artritis van de duim, instabiliteit, RSI en/of peesontstekingen. Qua uiterlijk is hij gelijk aan de Epitact duimbrace Push Ortho, maar de Duimbrace Comfort Cool is prettiger in gebruik.

Beste Push Ortho Duimbrace Alternatief Review 5x Test! 

Duimbrace Comfort Cool heeft namelijk een ademende functie, waardoor hij de huid koel en comfortabel houdt. Dat komt door het geperforeerde neopreen materiaal. Verder is het latexvrij en antimicrobieel. Met deze duimbrace krijgt u rondom uw duimgewricht voldoende ondersteuning, maar behoudt u wel een optimale handfunctie. Daardoor wordt u niet langer belemmerd in uw dagelijkse bewegingen. De prijscategorie van de Duimbrace Comfort Cool is €50-€70.

Voordelen Comfort Cool

✅ Verkrijgbaar in 4 maten;

✅ Geperforeerd neopreen materiaal dat de huid koel houdt en comfortabel aanvoelt;

✅ Voor het behoud van een optimale handfunctie;

✅ Eenvoudig model qua uiterlijk, maar biedt wel lichte drukvermindering van pijn;

✅ Betaalbaar Push Ortho duimbrace alternatief.

Nadelen Comfort Cool

❌ Geen universeel model voor links en rechts, maar afzonderlijke modellen;

❌ Heeft u een ernstige aandoening of blessure, dan is deze wellicht niet stevig en beschermend genoeg.


Bekijk hier meer informatie!

4. Duimspalk – beste duimspalk Push Ortho alternatief 

Het beste duimspalk Push Ortho alternatief, dat is de Duimspalk. Dit is een eenvoudig zorghulpmiddel, net zoals de Epitact duim Push Ortho, maar dan vele malen steviger. Dit duimbrace Push Ortho alternatief beschermt, ondersteunt en verlicht pijn rondom de duim en pols. Zo wordt u goed beschermd, maar tegelijkertijd profiteert u van optimale bewegingsvrijheid. Er is keuze uit 3 verschillende maten (S, M of L) en u kunt aangeven of u de Duimspalk links of rechts gaat dragen.

Beste Push Ortho Duimbrace Alternatief Review 5x Test! 

Duimspalk is een lichtgewicht duimbrace dat gemaakt is van ademend materiaal. Het materiaal is niet-elastisch en beschikt over baleinen die de pols en duim ondersteunen, terwijl de vingers vrij blijven. Het model is speciaal ontworpen voor extra comfort en is gemakkelijk zelfstandig aan te trekken. Dat komt o.a. door de klittenbandsluiting en anti-torsiegesp. De prijscategorie is > €50.

Voordelen Duimspalk

✅ Duimspalk duimbrace Push Ortho alternatief voor duim- en polsversteviging;

✅ Lichtgewicht duimbrace kopen Push Ortho;

✅ Ademend materiaal met perfecte pasvorm;

✅ Gemakkelijk zelfstandig aan en uit te trekken;

✅ Handige klittenbandsluiting en anti-torsiegesp.

Nadelen Duimspalk

❌ Niet universeel, dus u kunt hem alleen links of rechts dragen;

❌ Een maat groter dan L lijkt niet mogelijk via Medipoint.


Bekijk hier meer informatie!

5. Zamst Thumb Guard Duimbrace 

En tot slot Zamst Thumb Guard Duimbrace, een duimbrace Push Ortho alternatief dat ook niet in deze selectie mag ontbreken. Het is een eenvoudige duimbrace, maar heel effectief in te zetten tijdens het sporten. Dat komt doordat hij perfect aansluit doordat hij via warmte te vervormen is. En laat u tijdens het sporten nu sneller transpireren, waardoor warmte vrijkomt en uw brace dus ideaal aansluit. Dat zorgt ervoor dat u optimaal van uw sportsessie of -wedstrijd kunt genieten! 

Beste Push Ortho Duimbrace Alternatief Review 5x Test! 

De Zamst Thumb Guard Duimbrace is tot wel 45 keer opnieuw te verwarmen en te vervormen. Hierdoor heeft u keer op keer optimale bewegingsvrijheid, een perfecte pasvorm, optimaal draagcomfort en de juiste bescherming voor uw duimgewricht. Hij kan bovendien gemakkelijk onder een (sport)handschoen gedragen worden, als dat nodig is. U kunt kiezen uit twee maten: S en M en de duimbrace kan zowel links als rechts gedragen worden. Andere voordelen van dit zorghulpmiddel zijn het neopreen materiaal, de instelbare duimband, hij is licht van gewicht, gemakkelijk zelfstandig om te doen en heeft een heel dun profiel. De prijscategorie is < €50.

Voordelen Zamst

✅ Links en rechts te dragen, vooral tijdens het sporten;

✅ De pasvorm wordt optimaal tijdens verwarming;

✅ Kan tot wel 45 keer opnieuw verwarmd worden;

✅ Zelfstandig om te doen;

✅ Lichtgewicht en dun profiel (dus ook voor onder sporthandschoenen).

Nadelen Zamst

❌ Alleen in het zwart verkrijgbaar;

❌ Uitgaande van de 45 verwarmingsmomenten kan de brace daarna wellicht niet meer (optimaal) gebruikt worden, is mijn aanname.


Bekijk hier meer informatie!

Mijn beste Push Ortho duimbrace alternatief

Nu we alle duimbrace Push Ortho alternatieven aan de test onderworpen hebben, wordt het natuurlijk tijd om aan te wijzen wat nu het beste duimbrace Push Ortho alternatief is. Is dat een duimbrace artrose Push Ortho alternatief? Of een specifiek duimbrace links Push Ortho alternatief? Hoog tijd om de winnaar bekend te maken. Het beste duimbrace Push Ortho alternatief is in mijn ogen als ergotherapeut de Push Ortho CMC Duimbrace!

Beste Push Ortho Duimbrace Alternatief Review 5x Test! 

Push Ortho CMC Duimbrace is misschien niet de voordeligste variant, maar u betaalt nu eenmaal voor de kwaliteit van dit zorghulpmiddel. Het is een duimbrace die optimale handfunctie mogelijk maakt, het duimzadelgewricht stabiliseert en tegelijkertijd de middenhandsbeentjes positioneert. Hij is gemakkelijk op de hand te wassen mag ook gebruikt worden tijdens (water)sport, omdat hij waterbestendig is én hij is gemaakt van ademend materiaal. Daardoor is hij na het sporten en/of wassen snel weer droog. Het materiaal is bovendien antibacterieel en u kunt kiezen uit vier verschillende maten. Een minpunt is dat de brace niet voor links en rechts gebruikt kan worden (geen universeel model), maar als u hem maar aan één hand nodig heeft, dan maakt u met de Push Ortho CMC Duimbrace absoluut een goede keuze!


Bekijk hier meer informatie!

Push Ortho duimbrace alternatief ervaringen en reviews 

Benieuwd naar hoe anderen elk duimbrace Push Ortho alternatief beoordelen? Ik he been aantal duimbrace Push Ortho alternatief ervaringen verzameld om deze duimbrace Push Ortho alternatief review helemaal compleet te maken. En om u een compleet beeld te geven van elk hulpmiddel, natuurlijk. Lees maar mee!

Push Ortho CMC Duimbrace review

Margaret heeft een Push Ortho CMC Duimbrace review geschreven. Die luidt als volgt: “Ik ben heel tevreden over deze duimbrace. Ik had hem online besteld en hij werd snel geleverd, maar het bleek niet de juiste maat voor mij. Toen mocht ik hem in een fysieke winkel gewoon omruilen voor een betere pasvorm. Ook daar was vriendelijk personeel en kon ik met de juiste maat naar huis. Hij sluit goed aan op mijn hand en verlicht echt de pijn die ik normaal gesproken snel heb. Ook vind ik hem makkelijk te dragen. Ik ondervind geen moeilijkheden bij mijn alledaagse bewegingen, dus ik ben echt tevreden. Chapeau!”

Beste Push Ortho Duimbrace Alternatief Review 5x Test! 

Thuasne Ligaflex Manu Duimbrace review 

De review van Tilly over Thuasne Ligaflex Manu Duimbrace klinkt zo: “Ik heb een tijdje niet kunnen fietsen of zwemmen door uitval van mijn radialis pees. Ik heb toen deze brace besteld en zodra ik hem ontving heb ik hem meteen getest. Ik ben op de fiets gestapt en nu lukte het wel weer om pijnloos te fietsen. Mijn poging om te zwemmen een week later ging ook heel goed. Ik ben zo blij dat ik deze brace aangeraden kreeg want ik voel mij veel vrijer nu.”

Duimbrace Comfort Cool ervaring 

“Ik heb deze gekocht om mijn duim te beschermen want ik heb een zwak gewricht bij mijn duim. Gelukkig hoef ik hem niet de hele dag om want ik vind het nogal een opvallend ding, maar ik ben er wel weer zekerder door geworden in mijn bewegingen als ik bijvoorbeeld ga tuinieren of sporten. Dus dankbaar dat ik hem kan gebruiken wanneer het nodig is maar dat ik hem niet op mijn werk hoef te dragen bijvoorbeeld. Met een kantoorbaan gebruik je je linkerduim gelukkig niet zoveel met typen, tenminste ik niet. Dus dat scheelt een hoop”, schrijft Willem over Duimbrace Comfort Cool.

Duimspalk review

“Ik heb eerst even met Medipoint gebeld over de juiste maat van de Duimspalk want ik twijfelde toch nog ondanks dat ze dit in centimeters aangeven op de website. Ik vind het fijn om iemand met mij mee te laten denken, want ik heb nooit eerder een duimspalk gekocht. Ik vind de versteviging rondom mijn pols ook heel fijn, dit geeft toch extra het gevoel dat ik beschermd word. Verder is het fijn dat hij zo licht is en dat als je een beetje gaat zweten hij gewoon koel blijft van binnen doordat het materiaal ademend is dus ik ben er blij mee”, schrijft Trees.

Beste Push Ortho Duimbrace Alternatief Review 5x Test! 

Zamst Thumb Guard Duimbrace review

Sanne beoordeelt Zamst Thumb Guard Duimbrace met 5 van 5 sterren. Zij vertelt: “Ik vind het een prettige duimbrace voor tijdens het sporten. Ik draag hem als ik ga volleyballen, omdat ik dan kracht moet zetten in mijn vingers, ook in mijn duim. Voor mij helpt het als ik deze draag, want dan overbelast ik mijn duimgewricht niet langer. Voorheen had ik daar zoveel last van dat ik sommige dingen niet meer durfde maar dat is nu verleden tijd gelukkig.”

Push Ortho duimbrace alternatief kopen: hier moet u op letten! 

Gaat u ook een duimbrace Push Ortho alternatief bestellen? Dan heb ik nog een aantal praktische tips die vast goed van pas komen. Ik adviseer om ze even door te lezen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor een duimbrace Push Ortho alternatief dat goed past bij uw situatie.

Welke soorten braces zijn er?

Allereerst is het verstandig om de verschillende soorten braces te bekijken, zodat u kunt bepalen welk model duimbrace Push Ortho alternatief bij u past. Is dat een eenvoudig model, waarbij alleen de duim ondersteund wordt? Of wilt u het liefst dat uw pols ook bedekt (en dus ondersteund en beschermd) wordt?

Beste Push Ortho Duimbrace Alternatief Review 5x Test! 

Krijgt u een vergoeding?

Als u recht heeft op een vergoeding van uw duimbrace, dan is het niet nodig om op zoek te gaan naar duimbrace Push Ortho alternatief korting. Heeft u de duimbrace echter alleen nodig voor ondersteuning en bescherming tijdens het sporten? Of tijdens het volgen van bepaalde behandelingen? Dan is hij niet noodzakelijk voor uw dagelijks functioneren, waardoor hij waarschijnlijk niet vergoed wordt. In dat geval is een duimbrace Push Ortho alternatief kortingscode wel interessant. Zo hoeft u minder kosten te betalen voor het aanschaffen van een duimbrace.

Wat is uw budget?

Weet dat de prijzen voor een duimbrace Push Ortho alternatief heel erg uiteen kunnen lopen. En als u geen recht heeft op een duimbrace vergoeding vanuit uw zorgverzekering, is die prijs zeker belangrijk om in gedachten te houden. Denk daarom van tevoren even na over welk budget u beschikbaar wilt en kunt stellen voor dit zorghulpmiddel. Het helpt bij het maken van een keuze en voorkomt dat u een impulsaankoop doet. Bovendien hoeft een goede duimbrace niet per se heel duur te zijn als u liever niet te veel geld betaalt. Het te willen besteden budget hangt ook af van de periode waarvoor u de duimbrace nodig denkt te hebben en of u hem de hele dag door moet dragen of alleen bij bepaalde activiteiten.

Beste Push Ortho Duimbrace Alternatief Review 5x Test! 

Nog meer over braces

Bent u op zoek naar nog meer handige zorghulpmiddelen? De zelfzorg zal zeker makkelijker gaan met hulpmiddelen op het gebied van aan en uitkleden, hulpmiddelen bij boodschappen doen, eet en drinkhulpmiddelen, huishoud hulpmiddelen, medicatiehulpmiddelen, slaaphulpmiddelen, toilethulpmiddelen of washulpmiddelen. Bij de thuiszorgwinkel zijn allerlei soorten en maten te vinden ook op het gebied van mobilteit en veiligheid, bijvoorbeeld in de Medipoint Review vindt u veel informatie.

In het kader van aan en uitkleden, kunt u ook denken aan het gebruiken van braces of spalken. Ook een duimbrace of duimspalk kan u ondersteunen bij de dagelijkse activiteiten. Bent u nieuwsgierig bij welke ketens u een duimbrace kan kopen? Lees dan de blogs over Action duimbrace, Bol.com duimbrace, Decathlon duimbrace, Etos duimbrace, Kruidvat duimbrace en Trekpleister duimbrace. Ook kunt u een Apotheek duimbrace vinden.

De merken heb ik ook review over geschreven. Lees verder over Hansaplast duimbrace, Orliman duimbrace en Push Ortho duimbrace.

Welke moeilijkheden u ook in het dagelijkse leven ervaart voor alles is een oplossing. Mocht u niet zeker weten wat geschikt is in uw situatie? Denk dan aan het inschakelen van professionele hulp en advies. Een ergotherapeut is geschoold in het vergroten van de zelfstandigheid en heeft kennis van de verschillende hulpmiddelen welke bestaan. U kunt dan advies op maat ontvangen en zelfs oefenen in uw eigen situatie. Wellicht komt u zelfs in aanmerking voor vergoeding vanuit de zorgverzekering?

Beste Push Ortho Duimbrace Alternatief Review 5x Test! 

Meest gestelde vragen over een Push Ortho duimbrace alternatief 

Heeft u nog vragen na het lezen van deze duimbrace Push Ortho test? Ik heb de meest gestelde vragen van andere lezers hieronder verzameld. Zo krijgt u nog meer nuttige informatie over dit onderwerp. Mocht uw vraag hieronder niet beantwoord worden, voelt u zich dan vrij om hem in een reactie onder dit artikel alsnog te stellen.

Wat is het beste Push Ortho duimbrace alternatief? 

Het beste Push Ortho duimbrace alternatief dat ik heb beoordeeld via deze test is de Push Ortho CMC Duimbrace. Het is het beste Push Ortho duimbrace alternatief vanwege de goede kwaliteit, de optimaal mogelijke handfunctie wanneer u hem draagt en omdat hij het duimzadelgewricht stabiliseert en de middenhandsbeentjes positioneert. Verder is hij waterbestendig en dus ook te dragen met (water)sport, gemakkelijk op de hand te wassen en het ademende materiaal is snel weer droog. Verder is hij antibacterieel en kunt u de Push Ortho CMC Duimbrace bestellen in 4 verschillende maten. Kortom: het beste Push Ortho duimbrace alternatief naar mijn mening als ergotherapeut!

Welk duimbrace artrose Push Ortho alternatief moet ik kiezen?

Welk duimbrace artrose Push Ortho alternatief u zou moeten kiezen, is uiteraard helemaal aan u. In dit artikel leg ik uit welke alternatieven er zijn die ook de moeite waard zijn, ook wanneer u artrose heeft. Zo kunt u een weloverwogen beslissing maken op basis van alle voor- en nadelen van de verschillende alternatieven. Niet iedereen vindt hetzelfde hulpmiddel de beste keuze, omdat iedereen andere voorkeuren en wensen heeft. In het geval van artrose kan ik aanraden om voor de Thuasne Ligaflex Manu Duimbrace te gaan. Deze duimbrace is wellicht de meest stevige en uitgebreide brace uit deze test en hij is gemakkelijk met één hand aan te trekken. Het is bovendien het beste duimbrace artrose Push Ortho alternatief uit de test.

Hoe gebruik ik een duimbrace?

Hoe u een duimbrace gebruikt, hangt een beetje van het gekozen model af en van het doel waarvoor u de duimbrace inzet. In principe is de functie van een duimbrace om de duim te ondersteunen, pijn te verlichten en de duim tegelijkertijd te beschermen. U kunt hem vaak om uw hand of duim schuiven, soms gaat hij zelfs helemaal over uw pols en/of onderarm, waarna u hem meestal met een klittenbandsluiting kunt vastmaken. De meeste duimbraces zijn gemakkelijk om te doen en soms zelfs met één hand. Dat maakt het extra gemakkelijk wanneer u liever zelfstandig blijft of wanneer u alleen woont en geen zorghulpverlening krijgt.

Is er een duimbrace vergoeding mogelijk?

Vaak is er een duimbrace vergoeding mogelijk vanuit de basisverzekering van uw zorgverzekering. Weet wel dat dit alleen het geval is wanneer u dit hulpmiddel nodig heeft voor uw dagelijkse activiteiten. Hij moet dus essentieel/noodzakelijk zijn om hem vergoed te krijgen. Is dat niet het geval, omdat u hem bijvoorbeeld alleen nodig heeft bij het sporten of tijdens een (fysio)behandeling? Dan is de kans groot dat uw duimbrace niet vergoed wordt, tenzij u goed aanvullend verzekerd bent. Het is verstandig om hierover navraag te doen bij uw eigen zorgverzekeraar, omdat dit soms kan verschillen per aanbieder en type verzekering. (1)

Conclusie beste Push Ortho duimbrace alternatief

Picture of Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (1992) is de oprichter van Zorghulpmiddeleninfo.nl. Door haar ervaring als ergotherapeut is ze uitstekend in staat om te adviseren over hulpmiddelen in de zorg. Ze verdiept zich grondig in verschillende zorghulpmiddelen en deelt haar inzichten via gedetailleerde reviews. Kies altijd het beste hulpmiddel voor jouw specifieke situatie door je te laten inspireren door de deskundige adviezen. Voor direct contact kun je haar bellen op 033-2022144 tijdens kantooruren of een e-mail sturen op anouk@zorghulpmiddeleninfo.nl.Volg Anouk ook op LinkedIn en Facebook voor meer updates en inzichten.Meer advies van Anouk van Gangelen