In dit artikel

Beste Polsspalk Review 5x Pols Spalk Test!

Beste Polsspalk| Review (2023) | 5x Pols Spalk Test!

In dit artikel

Bent u geïnteresseerd in een polsspalk? Een pols spalk kopen lijkt misschien een eenvoudig klusje, maar er bestaan vele soorten polsspalken. Denk aan een spalk voor pols (polsbrace), carpaal tunnel syndroom spalk en andere spalken pols. Ook bestaat er een pols duim spalk en een peesontsteking pols spalk. Welke spalk pols u ook nodig heeft, ik heb een polsspalk test gedaan. Hierbij ging ik 5 pols spalken vergelijken om zo te bepalen wat de beste polsspalk van 2023 is (en ook de beste polsspalk carpaal tunnel syndroom). Leest u mee?

De beste polsspalk van 2023: Mijn selectie 

  1. Beste pols spalk– Polsspalk 
  2. Beste carpaal tunnel syndroom spalk – GM Medical Polsspalk
  3. Beste polsspalk overbelasting – Push Pols Spalk
  4. Beste quervain spalk– Pols Duimspalk

Polsspalk vergelijken; hoe doe ik dat?

Om te bepalen wat de beste polsspalk is, ga ik polsspalken vergelijken. Dit doe ik onder andere op basis van de kwaliteit van elke pols spalk, het gebruiksgemak en de prijs. Ook bekijk ik de spalk pols ervaringen van andere mensen. Hun mening zegt immers ook veel over of een polsspalk de moeite waard is of niet. Uiteindelijk trek ik een conclusie aan de hand van al deze factoren en mijn kennis en ervaring als ergotherapeut. Ik hoop dat u er klaar voor bent, want we gaan beginnen!

1. Polsspalk – beste pols spalk algemeen 

We beginnen met de Polsspalk. Deze spalk geeft ondersteuning aan uw pols, waardoor u gemakkelijker beweegt. Ook na een operatie of ongeval. Daarnaast biedt de pols spalk verlichting bij spier- en gewrichtsklachten. Voor steun en stabiliteit rondom uw pols kiest u daarom voor deze Polsspalk. Het voordeel is dat deze polsspalken in meerdere maten verkrijgbaar zijn, zodat u altijd een geschikt model voor uw pols vindt. Gebruik deze carpaal tunnel syndroom spalk en verminder uw klachten direct.

Beste Polsspalk Review 5x Pols Spalk Test!

Functionaliteiten

✅ Zachte polsspalk van comfortabel suéde materiaal;

✅ Anatomisch gevormde spalk rondom uw pols;

✅ Polsspalk carpaal tunnel syndroom of bij artrose;

✅ Peesontsteking pols spalkof bij andere pijnklachten;

✅ Vetersluiting en klittenband voor de perfecte pasvorm;

✅ Verkrijgbaar in drie maten.

Eigenschappen

Deze spalk pols is verkrijgbaar in drie maten: small (14-16cm), medium (16-19cm) en large (19-22cm). Meet het smalste deel van uw pols om uw maat pols duim spalk te bepalen. Of u nu een spalk voor pols nodig heeft, deze Polsspalk biedt de verlichting en ondersteuning die u zoekt. 

Kies voor een linkshandige of rechtshandige polsspalk en selecteer een kleur naar keuze. U koopt deze Polsspalk voor €34,99 en u betaalt daar nog verzendkosten bovenop. Zoekt u er nog iets bij en bereikt u de bestelwaarde van €50? Dan hoeft u geen verzendkosten te betalen.


Klik hier voor de beste prijs

2. GM Medical Polsspalk – beste carpaal tunnel syndroom spalk 

Wilt u een polsspalk kopen als polsspalk overbelasting? Kies de GM Medical Polsspalk wanneer u last heeft van het carpaal tunnel syndroom. Deze polsspalk met spalk biedt namelijk de verlichting en ondersteuning die u nodig heeft. Hij stabiliseert uw pols en is licht van gewicht, maar tegelijkertijd is het een hele stabiele pols spalk of duim pols spalk. Dat komt door het aluminium spalkje dat erin zit. Niet alle polsspalken beschikken hierover, maar GM Medical Polsspalk wel. Dat is dus een groot voordeel!

Beste Polsspalk Review 5x Pols Spalk Test!

Functionaliteiten

✅ Comfortabele pols spalk rechts of links;

✅ Met klittenbandsluiting;

✅ Verkrijgbaar in twee maten (anders even met de klantenservice bellen);

✅ Ademende stof;

✅ Aluminium spalkje voor extra stevigheid.

Eigenschappen

U kunt de GM Medical Polsspalk in twee maten kopen: medium (16-19cm) en large (19-21cm). Meet het smalste deel van uw pols om de maat te bepalen. Als uw maat er niet bij zit, kunt u bellen met de Medipoint klantenservice. De ademende, comfortabele stof maakt het bovendien prettig om de polsspalk rechts of links te dragen. En dankzij de klittenbandsluiting blijft hij altijd goed op zijn plek in de juiste pasvorm. 

U kunt de GM Medical Polsspalk kopen voor €34,99. U moet wel verzendkosten betalen bij een bestelwaarde onder de €50. Daarom adviseer ik u om er eventueel nog iets bij te bestellen. Er zijn nog veel meer handige zorghulpmiddelen verkrijgbaar bij deze aanbieder.


Klik hier voor de beste prijs

3. Push Pols Spalk– beste polsspalk overbelasting 

Op nummer 3 staat de Push Pols Spalk, de beste polsspalk overbelasting. Dat komt doordat hij veel ondersteuning en bescherming biedt aan uw pols(en). Tegelijkertijd blijft u vrij in de bewegingen die u met uw hand kunt maken. Daardoor beperkt deze duim pols spalk u niet in uw dagelijkse doen en laten. Sluit hem eenvoudig met uw andere hand rondom uw onderarm en pols.

Deze lichtgewicht en ademende polsspalk met spalk (de Push Pols Spalk), is gemaakt van hoogwaardig, kwalitatief, elastisch materiaal dat comfortabel aanvoelt. De pols spalk mag ook (op de hand) gewassen worden. U kunt deze polsspalk eventuele afstellen naar uw hand. Is de balein op de rug van uw hand voelbaar? Buig hem dan een beetje om hem meer comfortabel naar uw hand te vormen.

Functionaliteiten 

✅ Polsspalken voor gebruik voor overdag en in de nacht;

✅ Verkrijgbaar in 4 maten;

✅ Pols spalk rechts of links;

✅ Lichtgewicht, ademend materiaal en klittenbandsluiting.

Eigenschappen

Deze pols spalk is verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL. Let op: de maten vallen klein uit. Kies ook of u de polsspalk rechts of links nodig heeft. U kunt de Push Pols Spalk kopen voor €68,90. Daarbij betaalt u geen verzendkosten.


Klik hier voor de beste prijs

4. Pols Duimspalk – beste quervain spalk

Op nummer 4 staat de Pols Duimspalk als beste quervain spalk. Het is geen polsspalk Bol.com, maar van een thuiszorgwinkel. Deze spalk quervain wordt gebruikt als polsspalk of pols duimspalk door eenieder die er profijt van heeft. Deze langere variant pols spalk omsluit ook de duim (duim polsspalk). Daardoor werkt hij pijn verlichtend in allerlei situaties. 

Beste Polsspalk Review 5x Pols Spalk Test!

Deze polsspalken hebben bovendien een ultieme pasvorm en ze zijn gemaakt van ademend, lichtgewicht materiaal. Ondersteuning én bewegingsvrijheid, is wat u van deze polsspalken mag verwachten.

Functionaliteiten 

✅ Deze push spalk pols is verkrijgbaar in 3 maten en zowel voor links als rechts;

✅ Comfortabele pols spalk kopen? Dankzij de ademende stof is dit wat u zoekt;

✅ Quervain spalk met klittenbandsluiting en anti-torsiegesp;

✅ Lichtgewicht, maar toch stabiel genoeg dankzij de baleinen bij uw pols.

Eigenschappen

U kunt deze spalk pols of nachtspalk pols kopen in de kleur zwart, in drie maten: 12-16cm, 16-18cm of 18-20cm. Meet het smalste deel van uw pols om de juiste maat te bepalen. U kunt deze push spalken pols kopen voor €57,99 als linkshandige of rechtshandige podospalk pols. U hoeft geen verzendkosten voor de Pols Duimspalk te betalen.


Klik hier voor de beste prijs

5. Orliman Polsspalk

En dan wil ik graag de Orliman Polsspalk nog met u bespreken. Deze polsspalk of spalk pols is namelijk ook het noemen waard. Gaat u deze pols spalk kopen, dan kunt u een goede ondersteuning verwachten en een optimale stabiliteit. Deze polsspalken hebben namelijk een comfortabele, maar harde kern en stevige baleinen. Vooral bij blessures aan de pols of een peesontsteking is dit erg fijn. Ook geschikt als ganglion pols spalk, spalk carpaal tunnel syndroom of bij zwakke polsen in het algemeen.

Beste Polsspalk Review 5x Pols Spalk Test!

Dankzij de anatomische pasvorm en het extreem ademende materiaal zit deze pols spalk erg fijn. Zelfs wanneer u transpireert. U kunt hem zowel overdag als ’s nachts gebruiken, ook tijdens uw werk. Bovendien is de polsspalk links en rechts verkrijgbaar.

Functionaliteiten 

✅ Pols duimspalk van ademend materiaal;

✅ Maximale stabiliteit met deze push polsspalk;

✅ Optimaal draagcomfort en maximale ondersteuning.

Eigenschappen 

Deze Orliman polsspalk/ polsspalk cts is verkrijgbaar in de kleuren beige en grijs en in twee maatvoeringen: maat 1 (14-18cm) of maat 2 (18-22cm). U kunt deze polsspalken kopen voor €47,95. Daar komen nog wel verzendkosten bovenop, tenzij u nog iets bij deze aanbieder bestelt. Vanaf een bestelwaarde van €50 zijn de verzendkosten namelijk gratis.


Klik hier voor de beste prijs

Mijn beste polsspalk van 2023

Bent u nu benieuwd naar de beste polsspalk? Laat mij vooropstellen dat niet elke pols spalk de meest perfecte zal zijn voor iedere situatie. Er zijn niet voor niets zoveel soorten polsspalken . Toch heb ik na het vergelijken van alle spalken(van Push Med polsspalk tot spalk Carpaal Tunnel) een conclusie getrokken. Of u nu een polsspalk peesontsteking nodig heeft of een spalk pols duim, er kan er natuurlijk maar één de echte winnaar zijn. Daarom gaat mijn voorkeur voor beste polsspalk van 2023 uit naar de spalk– pols duim “Polsspalk”.  

Beste Polsspalk Review 5x Pols Spalk Test!

Dat komt onder andere door de anatomisch gevormde spalk die zich rondom uw pols bevindt, maar ook door het zachte en comfortabele suéde materiaal. Dat geeft extra veel draagplezier. Bovendien kunt u de spalk helemaal aanpassen naar uw pols door de klittenband- en vetersluitingen. En deze Polsspalk is verkrijgbaar in drie verschillende maten. De ideale spalk carpaal tunnelsyndroom of bij andere klachten!


Klik hier voor de beste prijs

Polsspalk ervaringen en reviews 

U heeft inmiddels al alles kunnen lezen over de verschillende polsspalken. Toch helpt het vaak om een polsspalk review te lezen van iemand anders. Zo kunt u nog beter bepalen welke pols spalk het beste bij u past. Precies om die reden heb ik een aantal polsspalk ervaringen verzameld. Doe er uw voordeel mee!

Polsspalk review

Agaath kocht de Polsspalk. “Ik zocht een medische polsspalk, omdat mijn pols sinds een jaar veel pijn doet. Ik had daarom een spalk peesontsteking pols nodig. Deze polsspalk is echt heel handig en voelt fijn aan. Als ik hem draag voel ik mij een stuk vrijer in mijn handelingen en heb ik minder pijn dus ik kan hem aanraden.”

Volgens Monica is het ‘een fijne, praktische polsspalk voor een goede prijs’. Zij vindt het ook fijn dat het materiaal wat luchtdoorlatend is. “Als ik dan sport kan ik hem ook omhouden, zonder dat het onprettig gaat aanvoelen door het zweten.”

Beste Polsspalk Review 5x Pols Spalk Test!

GM Medical Polsspalk review 

Over de GM Medical Polsspalk vertelt Ruud: “Ik heb deze Push med polsspalk rechts gekocht omdat er goede reviews over geschreven zijn en ik een elastische polsspalk nodig had. Ik heb reuma en mijn polsen doen vaak veel pijn maar ik wil niet zomaar stoppen met werken. Als ik deze spalk draag houd ik het veel langer vol dan zonder.”

Push Pols Spalk ervaring 

De Push Pols Spalk review van Mirthe is ook interessant. “Volgens de dokter is mijn pols overbelast door mijn werk, maar ik moet toch geld verdienen. Ik ging daarom op zoek naar een hulpmiddel hiertegen en deze polsspalk is echt een uitvinding. Ik kan hem gemakkelijk strakker of losser maken met het klittenband en de stof is heel luchtig en daardoor hygiënisch. Als je een spalk zoekt om je leven wat gemakkelijker te maken, ondanks je pijn, dan zou ik deze echt kopen als ik jou of jullie was.”

Beste Polsspalk Review 5x Pols Spalk Test!

Pols Duimspalk review

En dan door naar de Pols Duimspalk. Deze polsspalk quervain wordt goed beoordeeld door mensen. Gemiddeld krijgt hij 4,5 van de 5 sterren en dat is een mooie beoordeling. “Als RSI polsspalk is hij top en ook als spalk rechter pols of spalk linker pols. Fijn dat het voor allebei mogelijk is zodat je niet benadeeld wordt omdat je linkshandig bent of zo”, zegt Irma in haar review.

Orliman polsspalk review

De Orliman Pols Duimspalk van Evert bevalt hem goed. “Erg blij mee. Ik wist eerst niet zeker of dit iets voor mij zou zijn maar nu ik hem eenmaal heb is het erg handig. Ik kan niet meer zonder. Tenminste niet zolang ik herstellende ben van de operatie die ik aan mijn pols heb gehad.” 

En ook Ferdinand geeft deze pols duimspalk een mooie beoordeling, waarin hij vertelt dat hij hem aan zijn broer cadeau gegeven heeft. “Hij was zelf te eigenwijs om er een te kopen dus deed ik het maar. Nu hij hem eenmaal heeft snapt hij wel waarom ik hem aanraadde dit te dragen. Ik heb er zelf een paar jaar terug ook veel profijt van gehad.”

Beste Polsspalk Review 5x Pols Spalk Test!

Polsspalk kopen checklist: hier moet u op letten! 

Gaat u een polsspalk kopen? Houd dan rekening met een aantal factoren. Denk allereerst na over het soort pols spalk dat u nodig heeft, omdat er zoveel soorten polsspalken bestaan. Zo kunt u een hand spalk carpal tunnel (carpaal tunnel syndroom polsspalk/ pols spalkcarpaal tunnel syndroom) nemen of een artrose pols spalk om de pijn te verlichten. 

Maar een hand pols spalk of duim en pols spalk is er ook als bijvoorbeeld een spalk pols peesontsteking. Misschien wilt u gewoon een gekneusde pols spalk of overbelaste pols spalk voor een korte periode, dan is elke polsspalk Thuiszorgwinkel vaak geschikt.

Is een polsspalk met duim (spalk voor duim en pols) overigens nodig? Of is alleen een polsspalk push ook voldoende? Oftewel: wilt u extra ondersteuning bij uw duim of hoeft dat niet? De beste polsspalk ondersteunt u immers waar dat voor u nodig is.

Kortom: genoeg om over na te denken bij een CTS spalk kopen of CTS brace kopen. En wist u dat er nog meer interessante zorghulpmiddelen van Medipoint bestaan? Er zijn nog meer handige revalidatiehulpmiddelen verkrijgbaar. Ik vertel u er graag meer over in de artikelen die ik er eerder over schreef. Veel leesplezier gewenst!

Beste Polsspalk Review 5x Pols Spalk Test!

Polsspalk links of polsspalk rechts

Ik hoef u niet te vertellen dat een polsspalk links voor uw linkerhand bedoeld is en de polsspalk rechts voor uw rechterhand. Wat wel handig is om te weten bij een polsspalk kopen, is dat veel modellen spalken twee opties aanbieden: links en rechts. U kunt zich wel voorstellen dat een pols spalk voor de linkerhand niet om de rechterhand past. Tenzij het een heel simpel model is, waarbij er geen verschil zit tussen de uitvoering van de boven- en onderkant. Let daarom altijd even op dat u de juiste kant/hand selecteert als u een brace voor uw polsen koopt. Dan kan er niets misgaan!

Meer informatie over braces

Bent u op zoek naar nog meer handige zorghulpmiddelen? De zelfzorg zal zeker makkelijker gaan met hulpmiddelen op het gebied van aan en uitkleden, hulpmiddelen bij boodschappen doen, eet en drinkhulpmiddelen, huishoud hulpmiddelen, medicatiehulpmiddelen, slaaphulpmiddelen, toilethulpmiddelen of washulpmiddelen. Bij de thuiszorgwinkel zijn allerlei soorten en maten te vinden, bijvoorbeeld in de Medipoint Review vindt u veel informatie.

In het kader van aan en uitkleden, kunt u ook denken aan het gebruiken van braces of spalken. Voorbeelden voor de handmotoriek is een polsspalk, polsbrace, duimspalk of duimbrace. Of u nou problemen ervaart door Carpaal Tunnelsyndroom, een peesontsteking, overbelasting, Quervain een Ganglion of heeft u zwakkere polsen? Voor alles is een oplossing!

Ook een schouderbrace kan u ondersteunen bij de dagelijkse activiteiten. Maar sluit een schouderbandage of schoudersling niet uit. Om meer zekerheid te ervaren bij het mobiliseren kan een kniebrace, orthopedische kniebrace of enkelbrace een prettig hulpmiddel zijn. Andere alternatieven zijn: achillespeesbrace, bekkenband, bovenbeenbrace, elleboogbrace, handbrace, kinderbraces of korsetten. Maar bent u ook bekend met kuitbraces, liesbreukband, navelbreukband, nekbraces, patellabrace of rugbraces? Daarnaast zijn er ook houdingscorrectors, sleutelbeenbraces, teenbraces, vingerbraces en voetbraces. Voor iedere klacht is er wel een oplossing.

Er bestaat er ook een Kruidvat polsspalk, Action polsspalk, Etos polsspalk, Hema polsspalk of Apotheek polsspalk. Of haalt u liever een Decathlon polsspalk, Novamed polsspalk, Hansaplast polsspalk of Bol.com polsspalk in huis?

Welke moeilijkheden u ook in het dagelijkse leven ervaart voor alles is een oplossing. Mocht u niet zeker weten wat geschikt is in uw situatie? Denk dan aan het inschakelen van professionele hulp en advies. Een ergotherapeut is geschoold in het vergroten van de zelfstandigheid en heeft kennis van de verschillende hulpmiddelen welke bestaan. U kunt dan advies op maat ontvangen en zelfs oefenen in uw eigen situatie. Wellicht komt u zelfs in aanmerking voor vergoeding vanuit de zorgverzekering?

Beste Polsspalk Review 5x Pols Spalk Test!

Meest gestelde vragen over een polsspalk

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen over polsspalken? Bent u bijvoorbeeld benieuwd naar wat de beste polsspalk is? Of wilt u weten waarom men een pols spalk zoal gebruikt? Misschien bent u juist nieuwsgierig naar hoelang een polsspalk na breuk nodig is. Of dat er een peesontsteking pols duim spalk vergoeding bestaat. In al die gevallen raad ik u aan om nog even verder te lezen. Hieronder staan de meest gestelde vragen namelijk op een rij!

Wat is de beste polsspalk? 

Als u de beste polsspalk wilt kopen, dan kan ik u ‘Polsspalk’ aanraden. Dit artikel spalken pols biedt veel voordelen aan de gebruiker ervan. Het is een handige pols en duimspalk die betaalbaar is en zowel links als rechts gedragen kan worden. Voor meer informatie over deze polsspalk adviseer ik u om dit artikel te lezen. Bij nummer 1 staat dit product uitgelicht en ontdekt u er alles over. 

Waarom een polsspalk gebruiken?

Waarom mensen een polsspalk gebruiken, is verschillend. Zo helpt een spalk bij carpaal tunnel syndroom (spalk carpaal tunnel syndroom nacht), [1] maar kan een polsspalk artrose klachten ook verlichten. Het handige aan zo’n spalk is dat u hem als pols spalk links of rechts kunt dragen. Terwijl hij uw pols ondersteunt, verlicht hij ook de pijn én biedt hij extra stabiliteit bijv na een beroerte. Daardoor bent u vrijer in uw bewegingen en kunt u vaak gewoon aan het werk blijven of andere handelingen uitvoeren. Daardoor maakt een pols spalk u een stuk mobieler.

Hoelang een polsspalk dragen?

Hoelang een polsspalk of spalk pols gedragen moet worden, verschilt per situatie. Zo zijn er mensen met langdurige of permanente klachten die wel jaren of voor altijd gebruikmaken van spalken pols. Maar er zijn ook situaties waarin u een pols spalk slechts een paar weken tot maanden nodig heeft. Bijvoorbeeld wanneer u herstellende bent van een operatie of wanneer uw polsspieren en -gewrichten wat overbelast zijn. Ik adviseer u om altijd bij een arts na te vragen hoelang u uw polsspalk zou moeten dragen. Daar kan ik u namelijk (online) geen perfect advies over geven.

Waar is een polsspalk te koop?

Wilt u een polsspalk kopen of een duim polsspalk kopen? Dan is het handig om te weten waar dat mogelijk is. Tegenwoordig kan een spalk voor pols en duim (of ander model) kopen net zo gemakkelijk in de winkel als online. Er is namelijk een enorm aanbod aan polsspalken. Het hangt er daarom maar net van af wat u zelf prettig vindt. Shopt u graag online, dan kunt u daar een polsspalk naar keuze bestellen. Gaat u liever in een fysieke winkel langs om de verschillende modellen pols spalken te bekijken en te passen? Dan bent u daar uiteraard ook vrij in. Doe vooral wat u wilt.

Kan ik een polsspalk vergoeding krijgen?

Bij een polsspalk kopen is een polsspalk vergoeding natuurlijk wel handig. Dat scheelt u geld. Wie wil er immers onnodig veel geld uitgeven aan zorghulpmiddelen? Gelukkig voor u is er in veel gevallen een gehele of gedeeltelijke vergoeding mogelijk voor een polsspalk. Hoe u daar aanspraak op maakt? Door uw zorgverzekering te contacteren. Er zijn vaak wel een aantal voorwaarden waar aan moet worden voldaan om recht te hebben op een polsspalk vergoeding. Denk hierbij aan een recente verwijzing van een medisch specialist waarmee u kunt aantonen dat het gebruik van een pols spalk voor u wenselijk is.

Moet een polsspalk strak of niet?

Bij het dragen van een polsspalk is een veel voorkomende vraag ‘hoe strak moet een polsbrace?’. Laat mij vooropstellen dat het er vooral aan ligt wat voor u prettig voelt. U kunt in principe elke gewenste polsspalk kopen, maar het is essentieel dat u de goede maat selecteert en dat u de spalk niet strakker doet dan prettig voelt. Doet uw pols extra pijn met de spalk om? Dan zit deze waarschijnlijk wat te strak. Natuurlijk moet een polsspalk ook niet te los zitten, anders biedt hij niet voldoende ondersteuning. Experimenteer hier vooral een beetje in. Dan ontdekt u snel genoeg wat de juiste afstelling is.

Welke maat polsspalk heb ik nodig?

Om te bepalen wat de juiste maat polsspalk voor u is, kunt u een meetlint gebruiken. Bij veel polsspalken staat aangegeven wat de maat in centimeters is. Hiermee wordt de omvang van het smalste gedeelte van uw pols bedoeld. Door dit op te meten en in de maattabel van een specifieke polsspalk te zien welke maat erbij hoort, weet u genoeg. Dan kunt u de juiste maat polsspalk bestellen en zo optimaal genieten van uw zorghulpmiddel. Twijfelt u of u het opmeten wel goed uitvoert? Vraag dan iemand om u ermee te helpen.

Moet ik een polsspalk links of polsspalk rechts kopen?

Afhankelijk van uw situatie kunt u een polsspalk links bestellen of een polsspalk rechts kopen. Het is eigenlijk heel eenvoudig: heeft u pijn of wilt u ondersteuning voor uw linkerpols en -hand? Bestel dan een polsspalk links. Heeft u juist klachten of extra stabiliteit nodig bij uw rechterpols en -hand, dan is een polsspalk rechts de juiste optie. 

Conclusie beste polsspalk 2023 

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (1992) is de oprichter van Zorghulpmiddeleninfo.nl. Door haar ervaring als ergotherapeut is ze uitstekend in staat om te adviseren over hulpmiddelen in de zorg. Ze verdiept zich grondig in verschillende zorghulpmiddelen en deelt haar inzichten via gedetailleerde reviews. Kies altijd het beste hulpmiddel voor jouw specifieke situatie door je te laten inspireren door de deskundige adviezen. Voor direct contact kun je haar bellen op 033-2022144 tijdens kantooruren of een e-mail sturen op anouk@zorghulpmiddeleninfo.nl. Volg Anouk ook op LinkedIn en Facebook voor meer updates en inzichten. Meer advies van Anouk van Gangelen
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Polsspalk| Review (2023) | 5x Pols Spalk Test!

Laat een reactie achter