In dit artikel

Beste Action Pillendoosje alternatief Review

Beste Anabox Pillendoosje alternatief | Review (2024) | 5x Test!

In dit artikel

Pillendoosjes van Anabox zijn populair, maar zeker niet per definitie de beste keuze. Wat dan het beste pillendoos Anabox alternatief is? Dat gaan we ontdekken in dit artikel. Ik ga 5x Anabox pillendoosje alternatieven vergelijken. Na afloop weet u precies wat het beste alternatief is. Lees maar mee!

Kort samengevat:

Het beste pillendoosje Anabox alternatief van 2024 is Anabox. Dit merk is gemaakt van sterk plastic materiaal, heeft een Nederlandse opdruk en kan de hele week gebruikt worden.

Pillendoosje Anabox alternatieven vergelijken; hoe doen we dat?

Om te bepalen wat het beste pillendoosje Anabox alternatief is, vergelijk ik verschillende pillendoosjes van aanbieders. Daarbij let ik bijvoorbeeld op het gebruiksgemak, de kwaliteit en functionaliteit van elk product. Ook let ik op de ervaringen en reviews van klanten. Zijn zij net zo enthousiast als de reviews over pillendoosjes Anabox? Of misschien nog wel positiever? Hoog tijd om dat uit te zoeken!

Beste Pillendoosje Anabox alternatief Keuzehulp

ProductAdviesprijsAantal VakkenBelangrijkste voordeel
1. Anabox€19,9935Stevig & voor hele week
2. Smart Pill Box€9,996Met gratis app 
3. Anabox Luxe€32,507Luxe etui voor onderweg
4. Geasy€19,9514Sterke vergrendeling voor onderweg
5. Fysic€9,9928Herkenbare kleuren en symbolen

1. Anabox

Net als een pillendoosje van Anabox, heeft de Anabox Medicijndoos 7 Dagen verschillende, gekleurde vakjes voor alle dagen van de week. Deze variant is alleen een stuk steviger dan pillendoosjes van Anabox, vanwege het harde, plastic materiaal. U kunt hier verschillende soorten medicijnen in bewaren, omdat de dagen zijn opgedeeld in 5 vakjes.

Beste Anabox Pillendoosje alternatief Review

Voor veel mensen is medicatie innemen niet ingewikkeld. Het wordt pas lastig wanneer er meerdere keren per dag verschillende soorten medicijnen ingenomen moeten worden. Daardoor kunt u het overzicht kwijtraken en dat wilt u natuurlijk voorkomen. Een pillendoosje met meerdere vakken voor de dagdelen kan dan handig zijn. Zo neemt u met Anabox ’s ochtends, ’s middags, ’s avonds en ’s nachts de juiste medicatie in en er is nog een extra vakje naar behoefte. Daardoor is dit het beste alternatief voor een pillendoosje 7 dagen Anabox. Alles is overigens in het Nederlands aangegeven en daardoor extra duidelijk.

De Anabox wordt geleverd in een handige verzamelcassette. U kunt de vakken van verschillende dagen los meenemen als u een weekendje weg gaat. Of u neemt zo in één keer de gehele inhoud met u mee. En door de doorzichtige deksels kunt u gemakkelijk zien of u uw medicatie op een bepaalde dag of dagdeel al heeft ingenomen. Dat is volgens mijn cliënten ideaal!

Voordelen Anabox

✅ Geschikt voor het opbergen van meerdere soorten medicijnen;

✅ Handiger dan een pillendoos Anabox, dankzij de verzamelcassette;

✅ De medicijnen kunnen per dag meegenomen worden (i.p.v. de hele cassette);

✅ Aanduidingen zijn in het Nederlands;

✅ Doorzichtige deksels om te zien of u de medicijnen al heeft ingenomen;

✅ Stevig materiaal dat lang meegaat.

Nadelen Anabox

❌ Tot een bestelwaarde van €50 betaalt u verzendkosten bij Medipoint;

❌ Dit pillendoosje Anabox alternatief is wat prijziger.


Bekijk meer productinformatie

2. Smart Pill Box

Wat een pillendoosje van Anabox niet heeft, maar de Smart Pill Box wel? Een bijbehorende app! Dat is ideaal voor als u weleens vergeet om uw medicijnen in te nemen of wanneer u ze per ongeluk door elkaar haalt. Deze Smart Pill Box helpt namelijk met het organiseren van verschillende soorten medicatie, dankzij de kleuren van de vakjes. In de app kunt u zien welke medicatie u nog moet nemen én hoeveel u thuis nog op voorraad heeft. Zo komt u nooit zonder te zitten.

Beste Anabox Pillendoosje alternatief Review

Wat verder heel fijn is aan de Smart Pill Box, is dat hij niet te veel vakjes bevat. De 6 kleine units worden bijeen gehouden dankzij de box waar ze in zitten. En die is weer handig voor onderweg (en onopvallend voor andere mensen). Zo kunt u hem ook gemakkelijk meenemen als u ergens op visite bent en medicatie moet innemen. Pak gewoon de app erbij en u weet direct voor welke medicijnen het op dat moment tijd is.

De Smart Pill Box is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. Wilde u eigenlijk een pillendoosje kopen van Anabox? Dan denkt u daar nu vast anders over! De Smart Pill Box is namelijk veel handiger en ook nog eens erg betaalbaar. En u krijgt dus toegang tot die handige app!

Voordelen Smart Pill Box

✅ Slimmer en innovatiever dan pillendoosjes Anabox, dankzij de app;

✅ Nooit meer vergeten medicatie in te nemen en nooit meer uw medicijnen door elkaar halen;

✅ Verkrijgbaar in twee kleuren: wit en zwart;

✅ Betaalbaar alternatief voor een Anabox pillendoosje;

✅ Kom nooit zonder medicijnen te zitten, want de app houdt zelfs uw voorraad bij;

✅ Efficiënte organisatie dankzij de gekleurde vakjes.

Nadelen Smart Pill Box

❌ Als u niet met een app of smartphone kunt omgaan, is dit geen handige box;

❌ Tot een bestelwaarde van €50 betaalt u verzendkosten.


Bekijk meer productinformatie

3. Anabox Luxe

Bent u al bekend met de Anabox Luxe? Het is een pillendoosje met 7 vakjes; voor elke dag van de week één. Het is een handig alternatief voor een pillendoosje van Anabox, wanneer u 1 type medicatie per dag inneemt. Of wanneer u meerdere soorten inneemt, maar allemaal op hetzelfde tijdstip.

Beste Anabox Pillendoosje alternatief Review

De Anabox Luxe is (zoals de naam ook doet vermoeden) een luxe variant op een pillendoosje van Anabox. Het is zelfs een luxere uitvoering dan de standaard Anabox die u op nummer 1 zag staan. Dit model heeft namelijk een stijlvolle vormgeving in de vorm van een lederen etui. U kunt zelf kiezen of u voor een rode, bruine of zwarte kleur gaat en of u een gladde of gestructureerde vormgeving wenst.

Dit compacte pillendoosje doet u gemakkelijk in elke handtas. Hij past zelfs in uw jaszak als u liever geen tas meeneemt. Ondanks de wat hogere prijs is het een interessant alternatief voor een pillendoos van Anabox, omdat hij helemaal niet opvalt – al zou u hem op tafel leggen bij visite. Uw lichaam mag misschien wat gebreken vertonen of ondersteuning nodig hebben, maar dat betekent niet dat u geen stijlvolle en moderne keuzes meer kunt maken. Met de Anabox Luxe doet u dat alsnog!

Voordelen Anabox Luxe

✅ Luxe variant op een pillendoosje Anabox en de standaard Anabox pillendoos;

✅ Verkrijgbaar in 3 kleuren en 2 stijlen;

✅ Bevat 7 vakjes voor medicatie, voor elke dag van de week één;

✅ Deze handige etui past in elke handtas en zelfs in uw jaszak.

Nadelen Anabox Luxe

❌ Hij is niet geschikt wanneer u meerdere soorten medicatie op verschillende dagdelen moet innemen (daar zijn te weinig vakjes voor);

❌ Dit pillendoosje bevindt zich in een hogere prijsklasse;

❌ U moet nog verzendkosten betalen tot een bestelwaarde van €50.


Bekijk meer productinformatie

4. Geasy

Het volgende alternatief voor een pillendoosje van Anabox is Geasy. Het is een zwarte, stijlvolle pillendoos voor mannen en vrouwen. Dankzij de 7 losse doosjes die erin zitten, met elk 2 compartimenten, kunt u uw medicatie altijd innemen op het juiste tijdstip van de juiste dag. En gaat u de deur uit of bent u een paar dagen van huis? Dan kunt u de pillendoos in zijn geheel meenemen of alleen de dagen eruit halen die u nodig heeft.

Geasy is een stevige pillendoos met een sterke vergrendeling. Daardoor weet u zeker dat uw medicijnen er niet uitvallen en dat u ze niet kunt verliezen. De opdruk waarmee de dagen van de week worden aangeduid, is in het Nederlands. Op elk dagdoosje staat een zonnetje om de ochtend aan te duiden en een maan met ster die het compartiment voor de avondmedicatie weergeeft.

Waarin Geasy uitblinkt, is dat de duurzame bedrukking lang meegaat. Zo blijft u veel langer duidelijk zien wanneer u welke medicatie dient in te nemen. Mijn klanten vinden de dubbele sluiting heel prettig, omdat hij de medicatie op de juiste plek houdt. In sommige situaties mag medicatie absoluut niet vergeten of verwisseld worden, omdat dit ernstige gevolgen kan hebben. Geasy houdt u heel veilig wat dat betreft.

Voordelen Geasy – verschillende dagen

✅ Dubbele vergrendeling voor extra veiligheid in het bewaren van uw medicijnen;

✅ Nederlandse opdruk die duurzaam is en dus lang meegaat;

✅ Met 7 doosjes (elke dag van de week 1) die 2 compartimenten (ochtend/avond) bevatten;

✅ Kan in zijn geheel meegenomen worden of u kunt er een dag (of een aantal) uithalen als u van huis gaat.

Nadelen Geasy – verschillende dagen

❌ Wat minder geschikt voor mensen die weinig krachten in de handen/vingers hebben;

❌ Dit pillendoosje Anabox alternatief zit in een wat hogere prijsklasse.


Bekijk meer productinformatie

5. Fysic Pillendoos

En tot slot wil ik graag de Fysic Pillendoos bespreken. Dit is een mooi pillendoosje Anabox alternatief. Allereerst omdat hij scherp geprijsd is, maar ook omdat hij net zoals een pillenbakje Anabox per dag een andere kleur heeft. Doe uw medicijnen in de verschillende bakjes en neem uw medicatie altijd op het juiste moment van de juiste dag in. Houd de pillendoos compleet of neem één of meerdere bakjes mee wanneer u de deur uitgaat. De opdruk is zowel in het Nederlands als het Frans.

Beste Anabox Pillendoosje alternatief Review

Fysic Pillendoos heeft een stevig schuifsysteem en is daardoor gemakkelijk in gebruik. Als u de medicijnen voor een dag ingenomen heeft, plaatst u dat doosje onderaan in de houder. Het doosje voor de volgende dag verschijnt dan bovenaan. Zo voorkomt u dat u zich vergist. De Nederlandse opdruk die de dagen van de week aangeeft is daar nog een extra handigheid voor.

In de praktijk bevalt de Fysic Pillendoos goed bij mijn klanten. Het enige wat zij soms vervelend vinden, is dat de schuifklep helemaal opzij moet om bij de laatste medicijnen van de dag te komen. Verder kunnen deze doosjes gemakkelijk meegenomen worden in een tas, maar het hele systeem meenemen is daar dan weer net even te groot voor.

Voordelen Fysic

✅ Pillendoos Anabox alternatief van BPA-vrij plastic;

✅ U kunt uw medicijnen voor de hele week en 4 momenten per dag erin doen;

✅ Stevig schuifsysteem dat gemakkelijk in gebruik is;

✅ Wanneer een box (dag) leeg is, schuift u die onderop en komt de volgende dagbox bovenaan te liggen.

Nadelen Fysic

❌ De symbolen die de dagdelen aangeven zijn niet per se heel duidelijk en kunnen voor verwarring zorgen;
❌ Tot een bestelwaarde van €50 betaalt u verzendkosten;
❌ De deels Franse opdruk kan voor verwarring zorgen bij dementerende mensen.


Bekijk meer productinformatie

Mijn beste budget pillendoosjes Anabox alternatief 2024

Heeft u inmiddels al een favoriet voor een pillendoosje Anabox alternatief? Of hoort u graag nog even wat mijn mening is? Ik kan namelijk wel een duidelijke winnaar aanwijzen in deze test. Als ik alle pillendoosjes Anabox alternatieven met elkaar vergelijk, dan komt Anabox als beste uit de test. Dit is in mijn ogen dan ook het beste pillendoosje Anabox alternatief!

Beste Anabox Pillendoosje alternatief Review

Anabox is namelijk geschikt voor het bewaren van meerdere medicijnsoorten. U kunt de medicijnen verdelen over de 7 dagen van de week en de opdruk is in het Nederlands. Dankzij de handige verzamelcassette, neemt u al uw medicijnen gemakkelijk mee. Het is ook mogelijk om de pillendoosjes per dag mee te nemen. Dankzij het stevige materiaal gaat de Anabox lang mee. En dankzij de doorzichtige deksels ziet u ook gemakkelijk of u de medicatie van die dag al heeft ingenomen. Al met al de beste oplossing, als u het mij vraagt!


Bekijk meer productinformatie

Pillendoosje Anabox alternatief ervaringen en reviews

Bent u ook benieuwd naar de pillendoosje Anabox alternatief reviews van andere mensen? Ik heb de ervaringen van een aantal mensen opgezocht. Zo krijgt u een beter beeld van elk product en wordt het vast gemakkelijker om een keuze te maken!

Anabox review

Over de Anabox schrijft Linda: “Ik vind dit heel prettig, omdat ik sinds een paar maanden meerdere soorten medicijnen moet nemen. Het was nogal verwarrend soms en het kostte mij gewoon onnodige energie om steeds na te denken over welke ik al genomen had en welke niet. Omdat je meteen ziet of je iets ’s ochtends of op een ander moment moet innemen, ga je nooit de mist in. Wat een handige uitvinding zeg.”

Beste Anabox Pillendoosje alternatief Review

Smart Pill Box review

“Mijn man is dementerend. Voorheen was ik degene die hem zijn medicatie toediende maar ik werk sinds kort weer overdag. Daarom moet hij het soms zelf doen. We kwamen erachter dat hij het toch soms vergeet en dat kan gevaarlijk zijn in zijn geval. Toen we deze Smart Pill Box tegenkwamen met een handige app wordt hij altijd herinnerd aan het innemen van zijn medicijnen. Ik wist niet dat zoiets bestond maar we zijn er super blij mee. Mijn man is zo zelfstandiger geworden en ik kan met een gerust hart de deur uit”, schrijft Hanneke.

Anabox Luxe review

Over de Anabox Luxe is Tony enthousiast. “”Wat een geweldig mooi pillendoosje. Ik heb de rode kleur en hij is in het echt nog mooier dan op de foto. Heel handig in gebruik en goede service. Top!”

Geasy review

Trees schrijft over Geasy pillendoos: “Hij is heel overzichtelijk en handig. Ik was een periode vergeetachtig en wist dan niet goed of ik al medicijnen had ingenomen of niet. Dit product maakte het heel duidelijk, ook omdat hij voormiddag en namiddag uit elkaar haalt. Het is ook klein genoeg om in je zak mee te nemen voor onderweg.”

Fysic Pillendoos ervaring

“Ik heb een Franse afkomst dus ik vind de combinatie van Nederlandse en Franse termen op de doosjes heel leuk. Als ik mijn medicijnen voor een dag heb ingenomen dan doe ik dat bakje onder in de houder. Zo ligt de dag die nog komen gaat altijd bovenop. Houd je de doosjes niet in de houder dan heeft dit extra’tje niet zoveel nut. Maar ik vind het dus wel handig voor thuisgebruik”, vertelt Herman in zijn review over de Fysic Pillendoos.

Beste Anabox Pillendoosje alternatief Review

Pillendoosje kopen Anabox checklist

Gaat u een pillendoosje Anabox alternatief kopen? Dan is het belangrijk om rekening te houden met een aantal dingen.

1. Hoe/waar wilt u hem gebruiken?

Allereerst is het belangrijk om te bepalen of u het doosje met u mee wilt nemen of op een vaste plek in huis bewaart. In dat eerste geval is een klein, handzaam model aan te raden. Bewaart u de doos vooral thuis op een vaste plek, dan is een mooie houder of standaard geen overbodige luxe.

2. Let op de taal

Verder zijn pillendoosjes niet altijd voorzien van een Nederlandse opdruk. Veel mensen vinden het echter wel belangrijk dat in het Nederlands wordt aangegeven om welke dag of welk dagdeel het gaat. Dit is immers het makkelijkste, zeker wanneer u geen andere talen spreekt of op leeftijd bent en sneller verward raakt.

Beste Anabox Pillendoosje alternatief Review

3. Hoeveel kracht heeft u in uw handen?

Een ander belangrijk punt is dat niet alle pillendoosjes even gemakkelijk open te maken zijn. Als er sprake is van een schuifdeksel, dan moet deze vaak helemaal naar de zijkant worden opengemaakt als u de laatste pillen eruit wilt halen. Dit is niet voor iedereen even gemakkelijk, bijvoorbeeld wanneer u minder kracht in uw handen heeft of snel trilt of beeft.

4. Hoeveel wilt u maximaal uitgeven?

En wilt u een pillendoosje Anabox kopen vanwege de prijs? Weet dan dat er alternatieven in allerlei prijscategorieën zijn. De gemiddelde prijs ligt tussen de €9,99 en €34,99, afhankelijk van uw wensen en de functionaliteiten van een doosje. Een pillendoos met app of alarm zal bijvoorbeeld iets meer kosten dan een eenvoudig model pillenbakje dat verder geen bijzonderheden heeft.

Nog meer handige zorghulpmiddelen

Heeft u ook behoefte aan andere zorghulpmiddelen voor uw zelfzorg?

Een pillendoosje is niet alleen een praktisch hulpmiddel, maar het kan ook cruciaal zijn voor het beheren van je medicatie. Of je nu een eenvoudig, budgetvriendelijk model zoekt of een meer gespecialiseerde variant, er is voor iedereen wat wils. We hebben een uitgebreide lijst samengesteld met de beste pillendoosje alternatieven van verschillende winkels en merken om je te helpen de perfecte keuze te maken.

Voor de prijsbewuste shopper zijn er uitstekende opties beschikbaar bij Kruidvat, Action, Hema en nu ook Lidl. Als je deskundig advies wilt, kijk dan eens bij Apotheek of Etos. Voor een uitgebreider assortiment kun je terecht bij winkels als Zeeman, Blokker, Wibra en Trekpleister.

Specifieke merken zoals Anabox en Geasy hebben ook interessante aanbiedingen. Als natuurlijke producten meer jouw stijl zijn, dan is Holland and Barrett een goede plek om te kijken. Andere winkels en online platforms die een scala aan pillendoosjes bieden zijn onder andere Xenos, Yos, Bol.com, DA, Dosett, Big Bazar, en Dr Original.

Met onze grondige gidsen kun je eenvoudig het pillendoosje vinden dat het best past bij jouw behoeften en levensstijl.

Beste Anabox Pillendoosje alternatief Review

Meest gestelde vragen over een pillendoosje Anabox alternatief

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen over een bepaald pillendoosje Anabox alternatief? Ik heb de meestgestelde vragen hieronder voor u beantwoord. Als u nog een andere vraag heeft, laat dan gerust een reactie achter onder dit artikel.

Wat is het beste pillendoosje Anabox alternatief?

Het beste pillendoosje Anabox alternatief is de Anabox. Deze pillendoos is namelijk niet te duur, maar heeft wel alles wat u in een medicijndoosje zoekt. De Nederlandse opdruk en de verschillende doosjes voor 7 dagen van de week zijn grote pluspunten. Verder is de verzamelcassette stevig en daardoor zal hij lang meegaan. Elke dagbox is bovendien onderverdeeld in 5 dagdelen. Daardoor kunt u op elk gewenst moment van de dag de juiste medicatie innemen en dit goed sorteren.

Waar koop je een pillendoosje Anabox alternatief?

Hoewel een pillendoosje Anabox alternatief in principe overal verkrijgbaar is – het ligt er maar net aan welke winkel u kiest om het doosje bij te kopen – heeft Medipoint mijn voorkeur. Deze winkel voor zorghulpmiddelen biedt verschillende alternatieven voor een pillendoosje van Anabox aan en heeft ook een webshop. Daardoor kunt u ook gewoon online bestellen en het pillendoosje laten bezorgen.

Welk pillendoos Anabox alternatief is het meest handig?

Welk pillendoos Anabox alternatief het meest handig is, dat verschilt per persoon, maar ik ben persoonlijk fan van de Anabox. Dit pillendoosje is namelijk eenvoudig, maar wel heel handig. Bovendien is het van stevig en duurzaam materiaal gemaakt, waardoor u er lang plezier van heeft. Sorteer uw medicijnen gemakkelijk over 7 dagen en 5 verschillende dagdelen, zodat u altijd op het juiste moment de juiste medicatie inneemt. Dit bespaart u tijd, energie en zelf stress. U hoeft er namelijk niet zoveel over na te denken op deze manier!

Hoeveel vakjes heeft een gemiddeld pillendoosje van Anabox of een alternatief?

Een gemiddeld pillendoosje van Anabox of een alternatief heeft meestal zeven vakken, één voor elke dag van de week. Sommige modellen gaan nog verder door de dag in verschillende dagdelen zoals ochtend, middag en avond te verdelen. Daardoor kan het totaal aantal vakjes variëren. Bijvoorbeeld, de Anabox heeft per dag 5 dagdelen, waardoor het totaal op 35 vakjes uitkomt.

Hoe zorg je ervoor dat je geen pillen vergeet in te nemen?

Om te voorkomen dat je pillen vergeet, kan een goed georganiseerde pillendoos enorm helpen. Met een wekelijkse pil organisatie, kun je je medicijnen voor de hele week in de verschillende vakjes plaatsen. Zo kun je in een oogopslag zien of je een dosis hebt gemist. Bovendien is het gemakkelijk mee te nemen, waardoor je ook onderweg niet vergeet je pil in te nemen.

Wat zijn de beste goedkope pillendoosjes op de markt?

Naast de Anabox zijn er ook andere goede en goedkope pillendoosjes beschikbaar. Enkele van de beste goedkope pillendoosjes zijn de Pill Pro, die een compact formaat heeft, en de Apex 7-Day Ultra Bubble Lok, die bekend staat om zijn gebruiksvriendelijkheid. Deze doosjes maken het sorteren van pillen gemakkelijk en zijn ook ideaal voor onderweg.

Kun je een pillendoos ook gebruiken voor capsules?

Ja, een pillendoos kun je over het algemeen ook gebruiken voor het bewaren van capsules. De meeste pillendozen hebben vakjes die ruim genoeg zijn om zowel pillen als capsules in te bewaren. Het is echter wel aan te raden om eerst de afmetingen van de vakjes te controleren als je grotere capsules hebt.

Hoe maak je een pillendoos schoon?

Een pillendoos kun je het beste schoonmaken met warm water en een milde zeep. Zorg ervoor dat alle vakjes goed schoon zijn en dat er geen zeepresten achterblijven. Spoel het daarna goed af en laat het volledig drogen voordat je het weer vult met pillen. Dit helpt om kruisbesmetting van medicijnen te voorkomen en zorgt ervoor dat je pillendoos hygiënisch blijft.

» Referenties


1. Iqbal, M., & Munigayathri, K. (December 2015). INTELLIGENT MEDICINE BOX WITH WEIGHT MANAGEMENT AND ALERTING. International Journal of Applied Engineering Research, 10(No.87), 123-129.
https://www.researchgate.net/publication/290061932_INTELLIGENT_MEDICINE_BOX_WITH_WEIGHT_MANAGEMENT_AND_ALERTING

2. Schwartz, J. K. (2017). Pillbox use, satisfaction, and effectiveness among persons with chronic health conditions. Assistive Technology, 29(4), 181-187. doi: 10.1080/10400435.2016.1219884.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27689861/

3. Hayes, T. L., Hunt, J. M., Adami, A., & Kaye, J. A. (2006). An Electronic Pillbox for Continuous Monitoring of Medication Adherence. Conf Proc IEEE Eng Med Biol Soc, 1, 6400–6403. doi: 10.1109/IEMBS.2006.260367.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2911441/

4. Defanti e Souza, F. R., & Santana, C. D. S. (January 2013). A descriptive study about the use of pillboxes by older adults. Health, 05(12), 103-109. DOI:10.4236/health.2013.512A014.
https://www.researchgate.net/publication/271286411_A_descriptive_study_about_the_use_of_pillboxes_by_older_adults

» Referenties

Conclusie beste Anabox Pillendoosje alternatief 2024

 • Beste Anabox Pillendoosje alternatief – Anabox
 • Beste pillendoosje 7 dagen Anabox alternatief – Anabox
 • Beste pillenbakje Anabox alternatief – Smart Pill Box
 • Beste pillendoosje week Anabox alternatief – Geasy
Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (1992) is de oprichter van Zorghulpmiddeleninfo.nl. Door haar ervaring als ergotherapeut is ze uitstekend in staat om te adviseren over hulpmiddelen in de zorg. Ze verdiept zich grondig in verschillende zorghulpmiddelen en deelt haar inzichten via gedetailleerde reviews. Kies altijd het beste hulpmiddel voor jouw specifieke situatie door je te laten inspireren door de deskundige adviezen. Voor direct contact kun je haar bellen op 033-2022144 tijdens kantooruren of een e-mail sturen op anouk@zorghulpmiddeleninfo.nl. Volg Anouk ook op LinkedIn en Facebook voor meer updates en inzichten. Meer advies van Anouk van Gangelen
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Anabox Pillendoosje alternatief | Review (2024) | 5x Test!

Laat een reactie achter