In dit artikel

Beste Kniebrace Review 5x Kniebraces Test!

Beste Orliman Kniebrace Alternatief | Review (2023) | 5x Test!

In dit artikel

Wilt u een kniebrace Orliman kopen om uw knie te ondersteunen tijdens het bewegen? Een Orliman kniebrace is een keuze die veel mensen maken, maar niet omdat zij dit heel bewust doen. Zij weten niet hoe het aanbod aan kniebraces er verder uitziet. Ik wil u graag vertellen welke modellen brace knie Orliman alternatieven er nog meer zijn. Daarom ga ik 5x kniebrace Orliman alternatieven vergelijken. Na afloop weet u precies wat voor Epitact knie Orliman alternatieven er verkrijgbaar zijn en kunt u de beste keuze maken voor uw situatie. Laten we beginnen met de kniebrace Orliman alternatieven test!

De beste Orliman kniebrace alternatief: Mijn selectie

 1. Beste Kniebrace Orliman alternatief – DonJoy Kniebrace
 2. Beste Epitact Kniebrace Orliman alternatief – Teyder Premium Kniebrace
 3. Beste Patellabrace Orliman alternatief – McDavid Kniebrace

Orliman kniebrace alternatieven vergelijken; hoe doe ik dat?

Eerst vertel ik u graag hoe ik te werk ga in deze test. Ik zal elk kniebrace Orliman alternatief beoordelen op basis van verschillende factoren. Zo kijk ik naar de functionaliteiten van elk Orliman kniebrace alternatief, naar de kwaliteit ervan en het gebruiksgemak. En wat kost een brace knie Orliman gemiddeld? Mocht er overigens een kniebrace Orliman alternatief korting mogelijk zijn, dan breng ik u daar natuurlijk van op de hoogte. Tot slot neem ik de reviews en ervaringen van klanten mee, want die zeggen ons veel over hoe een bepaald Orliman kniebrace alternatief in de praktijk bevalt. Daar gaan we!

1. DonJoy Kniebrace – beste kniebrace Orliman alternatief

Het eerste model kniebrace Orliman alternatief is DonJoy Kniebrace. Dit is het beste Orliman kniebrace alternatief in het algemeen en ik vertel u graag waarom. Het is namelijk een kniebrace die stabiliteit en comfort biedt, precies zodat u vrij en veilig kunt blijven bewegen. Zo hoeft een instabiele knie geen belemmering te vormen in uw dagelijkse leven. Ook neemt kniepijn af dankzij deze brace. Dat komt door het compressievermogen, waardoor zwellingen verminderen en er dus minder pijn ontstaat. Verder verbeteren uw mobiliteit en zelfvertrouwen ook!

Beste Orliman Kniebrace Review 5x Kniebraces Test!

De DonJoy Kniebrace is geschikt voor milde tot matige knieaandoeningen. Ook bij het hervatten van beweging na trauma, is hij heel geschikt. Het ademende materiaal maakt het nog fijner om dit Orliman kniebrace alternatief te dragen, want de huid blijft lekker koel. De kniebrace is voorzien van scharnieren voor extra bescherming en zijwaartse stabiliteit. U kunt kiezen voor een model voor uw linker- of rechterknie en er zijn 7 beschikbare maten. De prijs ligt rond de €100.

Voordelen DonJoy

✅ Beste brace knie Orliman alternatief in het algemeen;

✅ Koel en ademend materiaal;

✅ Geeft voldoende stabiliteit en ondersteuning aan het kniegewricht;

✅ De scharnieren geven extra bescherming en zijwaartse stabiliteit;

✅ Te gebruiken bij milde tot matige knieaandoeningen;

✅ Dit model is zowel links als rechts te gebruiken;

✅ Verkrijgbaar in 7 verschillende maten;

✅ Minder kniepijn dankzij deze brace.

Nadelen DonJoy

❌ Niet geschikt voor gebruik bij meer ernstige knieaandoeningen.


Klik hier voor de beste prijs

2. Bauerfeind Genutrain S Kniebrace

Het volgende kniebrace Orliman alternatief is Bauerfeind Genutrain S Kniebrace. Deze stevige kniebrace is voorzien van verstelbaar klittenband, boven en onder de knie. Daardoor geeft hij voldoende ondersteuning bij een instabiele knie. U kunt kiezen voor links of rechts gebruik (afhankelijk van de knie waarvoor u hem wilt) en er zijn 7 verschillende maten. Dankzij de Bauerfeind Genutrain S Kniebrace met baleinen wordt het kniegewricht continu ondersteund. Ook zorgt hij voor minder kniepijn.

Beste Orliman Kniebrace Review 5x Kniebraces Test!

Bauerfeind Genutrain S Kniebrace is geschikt voor verschillende knieaandoeningen. Hij stabiliseert en werkt tegelijkertijd spieractiverend, waardoor u mogelijk sneller herstelt. Het ademende materiaal verhoogt het draagcomfort en dankzij de extensiebeperking voorkomt u overstrekking. U heeft de keuze uit 3 kleuren: grijs (titan), zwart of natur. De prijscategorie is €100- €150.

Voordelen Bauerfeind Genutrain S

✅ Verstelbaar klittenband onder en boven de knie;

✅ Voor links of rechts gebruik (kies zelf de juiste kant) en verkrijgbaar in 7 maten;

✅ Keuze uit 3 verschillende kleuren;

✅ Voorkomt overstrekking door extensiebeperking;

✅ Geschikt voor verschillende knieaandoeningen;

✅ Ondersteunt en activeert de spieren;

✅ U heeft minder kniepijn wanneer u dit kniebrace Orliman alternatief draagt.

Nadelen Bauerfeind Genutrain S

❌ Als u geen grijs/titan kleur wilt, moet u niet vergeten dit in het opmerkingen vak te vermelden, er is namelijk geen kleurkeuze in het bestelproces;

❌ De standaardkleur grijs/titan is niet zo gemakkelijk te verbergen onder zomerse (sport)kleding.


Klik hier voor de beste prijs

3. Push Med Kniebrace

Het volgende kniebrace Orliman alternatief is de Push Med Kniebrace. Hij biedt volledige ondersteuning aan het kniegewricht bij voor- en achterwaartse bewegingen. Buigt u naar de zijkant, dan geeft hij niet mee. Daardoor biedt hij precies de stabiliteit die uw knie nodig heeft wanneer deze instabiel is en/of moet herstellen. Het materiaal heet Sympress en voelt aan als een tweede huid. Daardoor biedt dit kniesteun Orliman alternatief optimaal comfort.

Beste Orliman Kniebrace Review 5x Kniebraces Test!

Push Med Kniebrace is een lichtgewicht kniebrace die gedragen kan worden onder allerlei soorten kleding. Dit Orliman kniebrace alternatief is verkrijgbaar in 5 verschillende maten en is zowel links als rechts te dragen. De prijscategorie is €100-€150.

Voordelen Push Med

✅ Dit brace knie Orliman alternatief kan zowel links als rechts gedragen worden;

✅ Verkrijgbaar in 5 verschillende maten;

✅ Sympress-materiaal voelt aan als een tweede huid;

✅ Buigt niet mee naar de zijkanten, alleen naar voor- en achteren;

✅ Lichtgewicht kniebrace Orliman alternatief;

✅ Voorzien van was-instructies.

Nadelen Push Med

❌ Niet verkrijgbaar in verschillende kleuren.


Klik hier voor de beste prijs

4. Teyder Premium Kniebrace – beste Epitact kniebrace Orliman alternatief

Op nummer 4 staat het kniebrace Orliman alternatief dat Teyder Premium Kniebrace heet. Het is et beste Epitact knie Orliman alternatief en ik vertel u graag waarom. Teyder Premium heeft namelijk – net zoals een Epitact kniebrace Orliman – laag geprijsd. Bovendien is het een gemakkelijk aan te trekken kniebrace die niet zichtbaar is onder kleding én heel flexibel is.

Beste Orliman Kniebrace Review 5x Kniebraces Test!

De dubbele baleinen van de Teyder Premium Kniebrace zorgen voor voldoende ondersteuning aan de binnen- en buitenkant van de knie. Zo is hij vooral geschikt voor gemiddelde knieklachten. Denk aan pijn tijdens het lopen, tijdens lang staan of tijdens het fietsen. De prijscategorie van dit Epitact knie Orliman alternatief is > €50 en hij is verkrijgbaar in 5 verschillende maten.

Voordelen Teyder Premium

✅ Beste Epitact knie Orliman alternatief;

✅ Gemakkelijk zelfstandig aan te trekken;

✅ Heeft een hoog draagcomfort en is verkrijgbaar in 4 maten;

✅ Wasbaar kniebrace Orliman alternatief;

✅ Dit model is zowel links als rechts te dragen;

✅ Flexibele kniebrace met dubbele baleinen.

Nadelen Teyder Premium

❌ Niet geschikt voor meer ernstige klachten aan de knie;

❌ Niet verkrijgbaar in verschillende kleuren.


Klik hier voor de beste prijs

5. McDavid Kniebrace – beste Patellabrace Orliman alternatief

Het laatste kniebrace Orliman alternatief in deze test is de McDavid Kniebrace. Geen Epitact knie Orliman alternatief, maar het beste Patellabrace Orliman alternatief. Hij is voordelig geprijsd en verkrijgbaar in 5 verschillende maten.

Zoekt u naar een Orliman brace knie alternatief dat zowel links als rechts gedragen kan worden? En geeft u de voorkeur aan een brace met klittenband, die zwart van kleur is en geschikt is voor gemiddelde knieklachten/ondersteuning? Dan is McDavid Kniebrace wellicht het beste kniebrace Orliman alternatief voor u. De prijscategorie is €50-€100.

Voordelen McDavid

✅ Beste Orliman kniebrace Patellabrace alternatief;

✅ Kniebrace met klittenbandsluiting;

✅ Voor gemiddelde knieklachten en ondersteuning;

✅ Voordelig geprijsde kniebrace;

✅ Verkrijgbaar in 5 verschillende maten.

Nadelen McDavid

❌ Er zijn geen verschillende kleuren beschikbaar;

❌ De brace lijkt wat dikker en daardoor minder goed te verhullen onder kleding.


Klik hier voor de beste prijs

Mijn beste Orliman kniebrace alternatief

Nu we alle kniebrace Orliman alternatieven besproken hebben, wordt het hoog tijd om te kiezen welke kniebrace de winnaar is. Oftewel: wat is het beste kniebrace Orliman alternatief? In mijn ogen als ergotherapeut is er geen twijfel mogelijk. De DonJoy Kniebrace is het beste brace knie Orliman alternatief. En ik vat graag nog even samen waarom dat naar mijn mening zo is.

Beste Orliman Kniebrace Review 5x Kniebraces Test!

DonJoy Kniebrace is allereerst gemaakt van koel en ademend materiaal. Het biedt voldoende stabiliteit en ondersteuning aan uw kniegewricht en wordt door de scharnieren extra ondersteund bij zijwaartse bewegingen. U kunt deze kniebrace gebruiken bij milde tot matige knieaandoeningen en hij is voor links rechts gebruik geschikt. Verder is het goed om te weten dat dit kniebrace Orliman alternatief zorgt voor minder kniepijn en dat hij in 7 maten verkrijgbaar is. Daardoor is hij geschikt voor vrijwel iedereen en elke knie!


Klik hier voor de beste prijs

Orliman kniebrace alternatief ervaringen en reviews

Laten we ook eens kijken naar de kniebrace Orliman ervaringen. Elk model wordt namelijk weer anders beoordeeld in de praktijk. De kniebrace Orliman alternatief reviews die klanten online achterlaten, zeggen vaak veel over zo’n zorghulpmiddel.

DonJoy Kniebrace review

Mees vertelt over de DonJoy Kniebrace: “Dit is de perfecte kniebrace want hij voelt heel veilig. Na mijn kruisband operatie (voorste kruisbanden) durfde ik eigenlijk niet meer te sporten, maar met deze brace wel weer!”

En volgens Jacco is het ook een aanrader. “De kniebrace die alles doet wat ik nodig heb! Hij is optimaal in te stellen zodat je de juiste pasvorm hebt en hij geeft zeer veel stabiliteit. Wat een superbrace!”

Bauerfeind Genutrain S Kniebrace review

Over Bauerfeind Genutrain S Kniebrace zijn interessante reviews te vinden. Zo vertelt Niels: “Ondanks mijn knieblessure kon ik een week lang vrijwel pijnvrij op wintersportvakantie. Heerlijk dat het door deze kniebrace gewoon mogelijk was!”

En Ada schrijft: “Ik heb veel minder pijn aan mijn versleten knie sinds ik deze brace draag. Zeker met lange stukken lopen merk ik zoveel verschil.”

Beste Orliman Kniebrace Review 5x Kniebraces Test!

Push Med Kniebrace ervaring

Eeg schrijft over de Push Med Kniebrace: “Hij past goed, dus de opgegeven maat klopt. Hij knelt gelukkig niet. Ik merk wel dat hij na een hele dag dragen bij warm weer wat warmer wordt. Echter krijg ik er geen huidirritatie van of zo.”

Een anonieme review luidt als volgt: “”Ik kreeg deze doorgestuurd van een vriend en heb op zijn aanraden deze kniebrace besteld. Mijn kruisbanden zijn afgescheurd en dankzij deze brace krijg ik goede ondersteuning. Top!”

Teyder Premium Kniebrace review

De Teyder Premium Kniebrace bevalt goed bij Koos. “Hij zit goed en geeft goede steun. Ik heb eigenlijk geen pijn meer sinds ik deze brace draag en dat is heel prettig.”

Volgens Henry is het ook een aanrader. “Het is een goede brace die veel steun geeft aan mijn knie. Ik geef 5 sterren dus de optimale score.”

McDavid Kniebrace review

Robin schrijft over de McDavid kniebrace: “Ik had mijn mediale collaterale knieband verrekt of licht gescheurd, twee weken voordat ik op skivakantie zou gaan. Deze kniebrace gaf echter zo’n goede ondersteuning dat ik gewoon heb kunnen skiën. Wat een top ding!”

Ook Jeroen heeft een review geschreven. “Hij is van goede kwaliteit en biedt goede steun. Ik merk alleen dat hij voor mijn meniscus knieblessure minder geschikt is, omdat hij niet voorkomt dat mijn knie draait.”

Bij welke aandoeningen een kniebrace gebruiken?

Veel mensen ervaren vrijwel dagelijks ongemakken en pijn aan hun kniegewrichten, maar denken er niet aan om een kniebrace te dragen. En juist terwijl een kniebrace veel pijnverlichting biedt en ondersteuning geeft aan het kniegewricht. Het zorgt ervoor dat bewegen weer vrij en veilig kan, maar ook pijnloos.

Een kniebrace gebruiken is bij verschillende aandoeningen een goed idee. Enkele voorbeelden hiervan zijn instabiliteit van de knie, gescheurde of verrekte kniebanden, artrose aan de knie, kraakbeen slijtage, meniscusklachten, een overbelaste knie of een knie die herstellende is na een operatie. Wilt u na een knieblessure of -aandoening weer gaan sporten? Dan wordt in veel gevallen ook aangeraden een Orliman kniebrace alternatief te dragen. Zo kunt u uw knie voldoende ondersteunen, ook bij onverwachte bewegingen.

Bovendien werkt een kniebrace preventief. Heeft u nooit eerder een knieaandoening gehad, maar bestaat de kans dat dit zal gebeuren omdat u een erg instabiele knie heeft? Dan is het verstandig een kniebrace te dragen bij lange stukken wandelen, veel staan en bijvoorbeeld bij het sporten. Kortom: een kniebrace dient verschillende mensen in verschillende situaties en is dus inzetbaar bij allerlei knieaandoeningen.

Beste Orliman Kniebrace Review 5x Kniebraces Test!

Orliman kniebrace alternatief kopen: hier moet u op letten!

Wilt u een kniebrace Orliman alternatief kopen? Dan bent u vast benieuwd naar welke tips ik u op dit gebied kan geven. Een kniebrace Orliman alternatief bestellen doet u immers niet zomaar. En als u geen vergoeding kunt krijgen, dan zoekt u vast graag naar de beste kniebrace Orliman alternatief aanbieding, toch? Ik help u graag op weg door onderstaande tips met u te delen. Daar gaan we!

Voor welke knie is hij bedoeld?

Sommige kniebrace Orliman alternatieven zijn universeel. Dat wil zeggen: zowel voor links als rechts gebruik. Bij andere modellen is het de bedoeling dat u tijdens het bestelproces aangeeft aan welke kant u hem wilt gebruiken. Die braces zijn niet aan beide zijden te dragen. Dit is iets om rekening mee te houden.

Heeft u extra voorkeuren?

Het kan zijn dat u extra voorkeuren heeft. Bijvoorbeeld op het gebied van verschillende kleuren of misschien vindt u het belangrijk dat een kniebrace kopen Orliman net zo voordelig is. Andere factoren die meespelen zijn het gewicht van een kniebrace (licht van gewicht of normaal) en of hij eventueel aanvoelt als een tweede huid. Bedenk van tevoren goed wat u hierin belangrijk vindt. Zo kunt u de beste keuze maken voor uw situatie.

Welke sluiting wenst u?

Het is mogelijk om bij de aanschaf van een kniebrace Orliman alternatief voor verschillende sluitingen te kiezen. In de meeste gevallen gaat het om een sluiting van klittenband, maar het kan ook zijn dat de kniebrace al dicht van vorm is. In dat geval is het kiezen van de juiste maat nog belangrijker. Denk even na over wat u hierin zelf fijn vindt; wilt u de kniebrace kunnen verstellen door middel van klittenband? Of kiest u liever voor een vaste maat, zodat u weet dat de brace elke dag precies dezelfde compressie en ondersteuning biedt?

Wat is uw budget?

Verder is het goed om vooraf uw budget vast te stellen. Natuurlijk scheelt het als u recht heeft op een kniebrace vergoeding vanuit uw zorgverzekeraar. Dit zal echter niet altijd het geval zijn. Mocht u geen vergoeding krijgen, dan is het fijn om een eventuele kniebrace Orliman alternatief kortingscode te kunnen inzetten. Zo wordt uw nieuwe DonJoy kniebrace of ander Hansaplast kniebrace Orliman alternatief betaalbaarder.

Beste Orliman Kniebrace Review 5x Kniebraces Test!

Nog meer over braces

Bent u op zoek naar nog meer handige zorghulpmiddelen? De zelfzorg zal zeker makkelijker gaan met hulpmiddelen op het gebied van aan en uitkleden, hulpmiddelen bij boodschappen doen, eet en drinkhulpmiddelen, huishoud hulpmiddelen, medicatiehulpmiddelen, slaaphulpmiddelen, toilethulpmiddelen of washulpmiddelen. Bij de thuiszorgwinkel zijn allerlei soorten en maten te vinden, bijvoorbeeld in de Medipoint Review vindt u veel informatie.

Ook een schouderbrace kan u ondersteunen bij de dagelijkse activiteiten. Maar sluit een schouderbandage of schoudersling niet uit. Om meer zekerheid te ervaren bij het mobiliseren kan een kniebrace, orthopedische kniebrace of enkelbrace een prettig hulpmiddel zijn. Andere alternatieven zijn: achillespeesbrace, bekkenband, bovenbeenbrace, elleboogbrace, handbrace of korsetten. Maar bent u ook bekend met kuitbraces, liesbreukband, navelbreukband, nekbraces, patellabrace of rugbraces? Daarnaast zijn er ook houdingscorrectors, sleutelbeenbraces, teenbraces, vingerbraces en voetbraces. Voor iedere klacht is er wel een oplossing.

Bent u opzoek naar andere alternatieven? Ik heb ook meer geschreven over een Apotheek kniebrace, Thuiszorgwinkel kniebrace, Medipoint kniebrace, Hema kniebrace, Aldi kniebrace, Perry Sport kniebrace, Lidl kniebrace, Decathlon kniebrace, Kruidvat kniebrace, Etos kniebrace en Action kniebrace. Online gemakkelijk bestellen, kijk dan naar de bol.com kniebrace. Mocht u opzoek zijn naar een specifiek merk dan kunt u ook lezen over de McDavid kniebrace, Bauerfeind kniebrace, Zamst kniebrace, Push Med kniebrace, Novamed kniebrace, Orliman kniebrace en Thuasne kniebrace.

Welke moeilijkheden u ook in het dagelijkse leven ervaart (mobiliteit of veiligheid) voor alles is een oplossing. Mocht u niet zeker weten wat geschikt is in uw situatie? Denk dan aan het inschakelen van professionele hulp en advies. Een ergotherapeut is geschoold in het vergroten van de zelfstandigheid en heeft kennis van de verschillende hulpmiddelen welke bestaan. U kunt dan advies op maat ontvangen en zelfs oefenen in uw eigen situatie. Wellicht komt u zelfs in aanmerking voor vergoeding vanuit de zorgverzekering?

Beste Kniebrace Review 5x Kniebraces Test!

Meest gestelde vragen over een Orliman kniebrace alternatief

Heeft u na het lezen van deze kniebrace Orliman alternatieven test nog vragen? Hieronder staan de meest gestelde vragen al op een rij met de bijbehorende antwoorden. Als u een andere vraag heeft, laat dan gerust een reactie achter onder dit artikel. Ik beantwoord uw vraag dan zo goed mogelijk.

Wat is het beste Orliman kniebrace alternatief?

Het beste Orliman kniebrace alternatief bepaalt u uiteraard zelf, maar in mijn ogen als ergotherapeut is de DonJoy Kniebrace de beste keuze. Daar zijn verschillende redenen voor. Dit kniebrace Orliman alternatief heeft bijvoorbeeld scharnieren die extra ondersteunen bij zijwaartse bewegingen. Het materiaal is koel en ademend en de brace zorgt voor minder kniepijn. U kunt kiezen uit 7 maten en hij is zowel voor linksgebruik als rechtsgebruik bedoeld. Heeft u milde tot ernstige knieaandoeningen, dan is de DonJoy Kniebrace ook geschikt voor u.

Welk kniebrace Orliman alternatief bij kniepijn gebruiken?

Welk kniebrace Orliman alternatief het beste bij kniepijn gebruikt kan worden, is de DonJoy Kniebrace. Uit deze Orliman kniebrace alternatieven test is namelijk gebleken dat dit de beste kniebrace is en daar zijn verschillende redenen voor. Denk aan het ademende materiaal, de ideale ondersteuning van het kniegewricht en de mogelijkheid om de brace zowel links als rechts te gebruiken. Verder is het prettig dat er 7 verschillende maten zijn en dat u de kniebrace vooral kunt inzetten bij milde tot ernstige knieklachten. Daardoor heeft u in vrijwel alle gevallen de juiste ondersteuning en kunt u pijnloos in beweging blijven.

Waarom is een Orliman kniebrace alternatief nodig?

Veel mensen hebben knieklachten en hebben daarom een Orliman kniebrace alternatief nodig. Zo’n brace ondersteunt het kniegewricht namelijk zowel aan de onder- als bovenkant. En in veel gevallen voorkomt hij ook dat de knie zijwaarts buigt of draait. Daardoor krijgt uw knie de kans om te herstellen en zal deze niet (verder) overbelast raken. Het is goed om te weten dat een Orliman kniebrace alternatief over het algemeen ook pijn vermindert. Daardoor kunt u vaak weer pijnloos bewegen en zelfs sporten wanneer u een kniebrace draagt. De voorwaarde is wel dat u een kniebrace gebruikt in de juiste maat, zodat deze goed aansluit op de vorm van uw knie.

Is er een Orliman kniebrace alternatief vergoeding mogelijk?

Bent u op zoek naar een Orliman kniebrace alternatief, dan snap ik dat u graag ontdekt of er ook een vergoeding mogelijk is. De meeste braces worden inderdaad vergoed vanuit de basisverzekering. De voorwaarde hiervoor is wel dat u het hulpmiddel nodig heeft bij uw dagelijkse functioneren. Is dat niet het geval – bijvoorbeeld omdat u hem alleen bij het sporten nodig heeft of tijdens een bepaalde behandeling wilt gebruiken – dan wordt de kniebrace over het algemeen niet vergoed door de verzekeraar. U kunt het beste kniebrace Orliman alternatief dan natuurlijk wel zelf aanschaffen.

Waar koop je een kniebrace Orliman alternatief?

U kunt een kniebrace Orliman alternatief gewoon online kopen. Bestellen is eenvoudig. Klik maar op een van de linkjes in dit artikel dat verwijst naar het Orliman kniebrace alternatief dat u op het oog heeft. Vervolgens kunt u op de website van de aanbieder het bestelproces doorlopen. Vaak heeft u uw nieuwe kniebrace dan al met enkele dagen in huis. Dat is erg fijn, want hoe eerder uw knie op de juiste manier en in de juiste mate ondersteund wordt, hoe beter dat voor uw welzijn en mobiliteit is. [1]

Conclusie beste Orliman kniebrace alternatief

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (1992) is de oprichter van Zorghulpmiddeleninfo.nl. Door haar ervaring als ergotherapeut is ze uitstekend in staat om te adviseren over hulpmiddelen in de zorg. Ze verdiept zich grondig in verschillende zorghulpmiddelen en deelt haar inzichten via gedetailleerde reviews. Kies altijd het beste hulpmiddel voor jouw specifieke situatie door je te laten inspireren door de deskundige adviezen. Voor direct contact kun je haar bellen op 033-2022144 tijdens kantooruren of een e-mail sturen op anouk@zorghulpmiddeleninfo.nl. Volg Anouk ook op LinkedIn en Facebook voor meer updates en inzichten. Meer advies van Anouk van Gangelen
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Orliman Kniebrace Alternatief | Review (2023) | 5x Test!

Laat een reactie achter