In dit artikel

Beste Schouderbrace Alternatief Review 5x Test!

Beste McDavid Schouderbrace Alternatief | Review (2023) | 5x Test!

In dit artikel

Heeft u een schouderbrace nodig? Of dit nu tijdelijk nodig is of voor een langere periode, u hoeft niet per se voor McDavid schouderbraces te kiezen. Veel mensen denken als eerst aan een McDavid schouderbrace vanwege de lage prijzen die deze winkel hanteert, maar een schouder brace McDavid is niet per se de beste keuze. Ik wil u in deze schouderbrace McDavid alternatieven test graag laten zien welke opties er nog meer zijn behalve een McDavid schouder brace. Daarom ga ik 5x schouderbrace McDavid alternatieven vergelijken, om te bepalen wat het beste schouderbrace McDavid alternatief is en waarom. Leest u mee?

Beste McDavid schouderbrace alternatief: Mijn selectie 

 1. Beste schouderbrace McDavid alternatief – Bauerfeind OmoTrain Schouderbrace
 2. Beste McDavid schouder ondersteuning alternatief – Reh4Mat Schouderbrace Pro

McDavid schouderbrace alternatieven vergelijken; hoe doe ik dat?

Natuurlijk kies ik niet lukraak een beste McDavid schouderbrace alternatief uit. Ik onderwerp 5 alternatieven voor McDavid schouderbraces aan een test. Daarbij let ik op verschillende factoren, zoals de kwaliteit en het materiaal waarvan elk schouderbrace McDavid alternatief gemaakt is, maar ook de gebruiksvriendelijkheid. Ik neem ook de schouder brace McDavid ervaringen en reviews van klanten mee in mijn beoordeling. Tot slot let ik op de prijs en eventuele verzendkosten die betaald moeten worden voor elk McDavid schouder brace alternatief.

1. Bauerfeind OmoTrain Schouderbrace – beste schouderbrace McDavid alternatief algemeen 

Het eerste schouderbrace McDavid alternatief dat ik graag aan u wil laten zien is de Bauerfeind Omotrain Schouderbrace. Het is zelfs het beste schouder brace McDavid alternatief – en ik vertel u graag waarom ik die mening heb. Allereerst zijn er 6 verschillende maten om uit te kiezen (inclusief handige maattabel op de website). De Bauerfeind OmoTrain Schouderbrace stuurt zo bewegingen, helpt de schouder sneller genezen en gaat pijn tegen, terwijl uw bewegingsvrijheid maximaal blijft. Dit McDavid schouderbrace alternatief is zo ontworpen op basis van wetenschappelijk bewezen argumenten.

Beste McDavid Schouderbrace Alternatief Review 5x Test!

Bauerfeind OmoTrain Schouderbrace helpt bij schouderpijn na trauma of operaties of bij geirriteerde delen rond de schouder. Het is een brace die ademt, huidvriendelijk is en een anatomische pasvorm heeft. U kunt hem bovendien gemakkelijk zelfstandig aantrekken en hem zowel links als rechts dragen. Hij is namelijk universeel. Door de mate van compressie van dit model schouderbrace, wordt de stofwisseling rond de schouder zelfs geactiveerd. Dankzij de klittenbandsluiting zit hij heel comfortabel, zelfs nadat u hem uren gedragen heeft. Wilt u dit schouderbrace McDavid alternatief kopen? De prijscategorie is €80-€100.

Voordelen Bauerfeind

✅ Verkrijgbaar in 6 verschillende maten, zodat hij geschikt is voor iedereen;

✅ Ondersteunt, helpt genezen, vermindert pijn;

✅ Geeft wel maximale bewegingsvrijheid;

✅ Materiaal is ademend, anatomisch gevormd en huidvriendelijk;

✅ Kan links en rechts gedragen worden;

✅ Gemakkelijk zelfstandig aan te trekken;

✅Op werkdagen voor 17:00 uur besteld = morgen in huis.

Nadelen Bauerfeind

❌ Niet in verschillende kleuren verkrijgbaar;

❌ Zonder schouderbrace McDavid alternatief kortingscode is deze schouderbrace wat prijzig (maar u betaalt nu eenmaal voor kwaliteit).


Bekijk hier meer informatie!

2. Reh4Mat Schouderbrace Pro – beste McDavid schouder ondersteuning alternatief 

Op de tweede plek staat het schouderbrace McDavid alternatief dat Reh4Mat Schouderbrace Pro heet. Het is het beste McDavid schouder ondersteuning alternatief, omdat Reh4Mat nu eenmaal beter ondersteunt dan McDavid schouderbraces. Hoe dat zit, is als volgt. Allereerst zijn er 7 maten om uit te kiezen, waardoor deze brace beter aansluit op uw lichaamsvorm dan de gemiddelde McDavid schouder brace. Daarbij heeft Reh4Mat Schouderbrace Pro verschillende functies: van pijn verminderen tot de schouder ondersteunen én voldoende bewegingsvrijheid bieden.

Beste McDavid Schouderbrace Alternatief Review 5x Test!

Reh4Mat Schouderbrace Pro is een neopreen brace, geschikt bij allerlei schouderklachten. Het flexibele materiaal is prettig om te dragen en zorgt ervoor dat u normaal kunt bewegen; zowel overdag tijdens uw activiteiten of werk als tijdens het sporten. De brace heeft een thermisch (verwarmend) effect en is individueel aan te passen via het bandensysteem. Verder kunt u hem op de hand wassen, is hij links en rechts te dragen en eenvoudig aan en uit te trekken, helemaal zelfstandig. Deze brace is verkrijgbaar in de kleur zwart. De prijscategorie is €50-€80.

Voordelen Reh4Mat

✅ Universeel te dragen (links en rechts);

✅ Gemakkelijk zelfstandig aan te trekken;

✅ Flexibel, neopreen materiaal;

✅ Thermisch effect;

✅ Verkrijgbaar in 7 verschillende maten;

✅ Voor minder pijn, voldoende ondersteuning en extra bewegingsvrijheid;

✅ Op de hand te wassen.

Nadelen Reh4Mat

❌ Niet verkrijgbaar in verschillende kleuren.


Bekijk hier meer informatie!

3. Thuasne Sport Schouderbrace

Op 3 staat een schouderbrace McDavid alternatief dat Thuasne Sport Schouderbrace heet. Deze schouderbrace is iets voordeliger geprijsd dan de twee braces hierboven, maar is wel erg effectief. Zo voorkomt hij schouderpijn, omdat het neopreen materiaal comfortabel aanvoelt en toch de spieren warm en stabiel houdt. De anatomische pasvorm is ook ideaal voor tijdens het sporten. Hij heeft bovendien een thermisch effect en is individueel aan te passen via het bandensysteem. Wilt u dit McDavid schouderbrace alternatief wassen, dan kan dat op de hand. Bovendien is het universele model zowel links als rechts te dragen.

Beste McDavid Schouderbrace Alternatief Review 5x Test!

De Thuasne Sport Schouderbrace is verkrijgbaar in de maten S, M en L. Dankzij de klittenbandsluiting kunt u hem goed afstemmen op uw lichaamsvormen. En het is goed om te weten dat deze neopreen schouderbrace ook gedragen kan worden tijdens watersporten. De prijscategorie is €50-€80 en hij is verkrijgbaar in de kleur zwart.

Voordelen Thuasne

✅ Universeel te dragen, zowel links als rechts;

✅ Handige klittenbandsluiting;

✅ Anatomische pasvorm en neopreen materiaal;

✅ Kan op de hand gewassen worden;

✅ Ook geschikt voor gebruik tijdens watersporten;

✅ Voordelig geprijsd McDavid schouderbrace alternatief.

Nadelen Thuasne

❌ De 3 maten zijn vrij algemeen, waardoor een perfecte pasvorm misschien niet voor iedereen mogelijk is;
❌ Alleen verkrijgbaar in de kleur zwart.


Bekijk hier meer informatie!

4. Schouderbandage Medi Omomed 

Schouderbrace Medi Omomed is ook een interessant schouderbrace McDavid alternatief. Deze schouderbrace is namelijk niet belastend voor de nek en schouders, terwijl de schouder wel voldoende steun ontvangt. De fixatiepunten kunnen los van elkaar aangepast worden, zodat het draagcomfort maximaal is. Verder voelt de schouderbrace fijn aan dankzij de microvezels.

Deze schouderbrace is alleen voor rechtsgebruik. Wilt u hem voor uw linkerschouder gebruiken? Dan dient u Schouderbandage Medi Omomed Links te kiezen. De prijscategorie van de Schouderbrace Medi Omomed is €100-€130.

Voordelen Medi Omomed

✅ Verkrijgbaar in 5 verschillende maten;

✅ Ontlast nek en schouders;

✅ Voelt comfortabel aan dankzij de microvezels in het materiaal;

✅ Fixatiepunten kunnen los van elkaar aangepast worden;

✅ Ontlast maar biedt tegelijkertijd voldoende ondersteuning.

Nadelen Medi Omomed

❌ Niet universeel (er zijn twee aparte modellen voor links- en rechtsgebruik);

❌ Slechts in 1 kleur verkrijgbaar;

❌ Prijziger McDavid schouderbrace alternatief dan de andere modellen in deze test.


Bekijk hier meer informatie!

5. Thuasne Immo Classic Mitella 

En tot slot het meest voordelige schouderbrace McDavid alternatief, maar zeker niet oninteressant: Thuasne Immo Classic Mitella. Het is een schouder sling die uw elleboog ondersteunt en fixeert en daardoor ook de bovenarm en schouder in de juiste positie houdt en ontlast. Hij is verkrijgbaar in 4 verschillende maten en wordt vooral bij traumaletsel van de elleboog, chronische of neurologische problemen met de schoudergordel en schouderfacturen gebruikt. De mitella is gemaakt van ademend foam dat lekker aanvoelt en dankzij de traploos instelbare banden kan hij aangepast worden naar uw ideale pasvorm.

Beste McDavid Schouderbrace Alternatief Review 5x Test!

Thuasne Immo Classic Mitella kan op de hand gewassen worden met een fijn wasmiddel (geen bleek of wasverzachter gebruiken). Daarna kunt u het water eruit persen (niet wringen) en de mitella drogen aan de lucht. Hij is universeel te gebruiken en kan daardoor zowel links als rechts gedragen worden. Eenvoudiger dan een schouderbrace, maar veel comfortabeler dan een standaard mitella. De prijscategorie is > €50.

Voordelen Thuasne

✅ Verkrijgbaar in 4 verschillende maten;

✅ Comfortabel foam voor draagcomfort;

✅ Traploos instelbare banden voor een ideale pasvorm;

✅ Op de hand wasbaar;

✅ Universeel (links en rechts) te dragen.

Nadelen Thuasne

❌ Het is geen volwaardig schouderbrace McDavid alternatief, want het is meer een mitella;

❌ Hij fixeert vooral de elleboog niet zozeer de schouder.


Bekijk hier meer informatie!

Mijn beste McDavid schouderbrace alternatief

Nu ik alle alternatieven voor McDavid schouderbraces vergeleken heb, wordt het natuurlijk tijd om te bepalen wat nu het beste schouderbrace McDavid alternatief is. Ik denk dat het al wel duidelijk is geworden uit de productbeschrijvingen hierboven, maar het beste McDavid schouder brace alternatief is in mijn ogen als ergotherapeut de Bauerfeind OmoTrain Schouderbrace!

Beste McDavid Schouderbrace Alternatief Review 5x Test!

Bauerfeind OmoTrain Schouderbrace is niet de meest voordelige optie, maar wel de beste. Dat komt doordat hij verkrijgbaar is in 6 maten en dus geschikt is voor iedereen. Hij kan bovendien gemakkelijk en geheel zelfstandig worden aangetrokken. Het ademende, huidvriendelijke materiaal voelt prettig aan en dankzij de anatomische pasvorm zit hij heel comfortabel. Zo helpt hij uw schouder genezen, ondersteunt hij deze en vermindert hij de pijn, terwijl hij wel optimale bewegingsvrijheid mogelijk maakt. Bestelt u hem op een werkdag voor 17:00 uur? Dan heeft u hem vaak de volgende dag al in huis. Kortom: het beste McDavid schouder brace alternatief waarbij u waar voor uw geld krijgt!


Bekijk hier meer informatie!

McDavid schouderbrace alternatief ervaringen en reviews 

Bent u benieuwd naar hoe anderen de schouderbrace McDavid alternatieven ervaren? Dan wordt het tijd om wat schouderbraces McDavid alternatief ervaringen uit te lichten. In onderstaande reviews over alternatieven voor een McDavid dubbele schouderbrace of enkele schouderbrace, ontdekt u hoe klanten in de praktijk over deze braces denken.

Bauerfeind OmoTrain Schouderbrace review

Wendy heeft Bauerfeind OmoTrain Schouderbrace besteld na letsel aan haar schouder en arm door een auto-ongeluk. “Mijn schouder schoot vaak helemaal of half uit de kom en dat doet veel pijn. Dankzij deze schouderbrace blijft alles goed ondersteund op zijn plek zitten. Daardoor heb ik minder pijn en kan mijn schouder herstellen. De brace omdoen is eenvoudig en hij is na een handwasje snel gedroogd. Echt super.”

Beste McDavid Schouderbrace Alternatief Review 5x Test!

Reh4Mat Schouderbrace Pro review 

Bert heeft Reh4Mat Schouderbrace Pro in zijn bezit en is er tevreden over. Hij beoordeelt de brace met 5 van 5 sterren. “Het is een hele goede en lichtgewicht schouderbrace. Vooral tijdens het boogschieten gebruik ik hem graag. Ik merk dat mijn schouderpijn geleidelijk minder wordt dus ik ben heel blij met deze aankoop!”

Thuasne Sport Schouderbrace ervaring 

Nils vindt Thuasne Sport Schouderbrace een goed product. “Het voldoet aan de verwachtingen die ik had en de kwaliteit is ook goed. Ik vind hem handig in gebruik omdat hij goede ondersteuning geeft.” Nils beoordeelt de brace met 4 van 5 sterren.

Schouderbandage Medi Omomed review

Volgens Jolanda bevalt Schouderbandage Medi Omomed ‘ontzettend goed’. “Mijn arts schreef mij deze brace voor, omdat ik het impingement syndroom (schouderaandoening) heb. Ik kan deze schouderbrace heel makkelijk omdoen en hij zit perfect. Het bevalt mij echt ontzettend goed. Ik merk dat mijn schouder nu meer rust krijgt en daardoor minder pijn doet. Ik gebruik hem daarom dagelijks, heel prettig dat zoiets bestaat.”

Thuasne Immo Classic Mitella review

André vindt Thuasne Immo Classic Mitella geweldig. “Hij doet zijn werk goed en de kwaliteit is ook goed voor deze prijs. Fijne tijdelijke oplossing om deze even te gebruiken.”

Beste McDavid Schouderbrace Alternatief Review 5x Test!

McDavid schouderbrace alternatief kopen: hier moet u op letten! 

Als u dit artikel leest, is de kans groot dat het uw doel is om ook een schouderbrace McDavid alternatief te kopen. Ik vind het als ergotherapeut belangrijk dat mensen goede keuzes maken op het gebied van zorghulpmiddelen. Daarom deel ik graag mijn tips met u omtrent het kopen van schouderbraces McDavid alternatieven. Wilt u een schouderbrace McDavid alternatief bestellen? Houd dan rekening met de volgende punten.

Wat is het probleem?

Schouderbraces zijn er in allerlei soorten en maten, letterlijk. Daarom is het goed om eerst even af te stemmen met een arts of fysiotherapeut wat het exacte probleem is. Hoe heet het letsel of de blessure waar u last van heeft? Is dat bijvoorbeeld een slijmbeursontsteking, overbelasting van de schouder of schouderinstabiliteit? Of heeft u een (sub)luxatie van de schouder die moet herstellen?

En wat is de beste manier om uw lichaam sneller te laten herstellen? Heeft u een McDavid dubbele schouderbrace nodig of is een enkele variant voldoende? Dat is nodig om te weten, want zo kunt u het beste McDavid schouderbrace alternatief voor uw specifieke situatie zoeken.

Beste McDavid Schouderbrace Alternatief Review 5x Test!

Wat is het advies?

Wat is daarbij het advies van uw arts, fysiotherapeut of andere zorgverlener omtrent het herstelproces? Is het de bedoeling dat u vrijwel continu een brace draagt? Of alleen bij bepaalde activiteiten en/of sporten? Als geadviseerd wordt een brace 8 uur per dag te gebruiken, dan hoeft u iets minder kritisch te zijn dan wanneer het advies is om tot 20 uur per dag een brace te dragen. Dan wilt u natuurlijk het liefst een zo comfortabel mogelijk model aanschaffen dat de hele dag (en eventueel in de nacht) prettig aanvoelt en goed op zijn plek blijft zitten.

Wat zijn uw overige wensen?

Hoe zit het met eventuele andere wensen? Wilt u een schouderbrace McDavid alternatief in een specifieke kleur? Of geeft u bijvoorbeeld de voorkeur aan een klittenbandsluiting, extra ademend materiaal en wilt u de brace ook tijdens het sporten kunnen gebruiken? Niet alle braces zijn waterbestendig of kunnen gewassen worden. Wanneer u wel intensief gebruik wilt maken van uw schouderbrace McDavid alternatief, is het verstandig om een model te kopen dat op uw wensen aansluit.

Beste McDavid Schouderbrace Alternatief Review 5x Test!

Wat is uw budget?

En wat is uw budget bij het kopen van zo’n brace? Wanneer er een schouderbrace McDavid alternatief aanbieding is, hoeft u wellicht minder geld te betalen. En misschien heeft u zelfs recht op een vergoeding. In de meeste gevallen wordt een brace namelijk vergoed uit de basisverzekering, onder de voorwaarde dat u hem nodig heeft voor uw dagelijks functioneren. 

Bent u goed aanvullend verzekerd, dan krijgt u misschien ook in niet-essentiële gevallen een gedeeltelijke of gehele vergoeding voor het kopen van zo’n brace. Is dat niet het geval? Dan is het nuttig om op zoek te gaan naar een interessante schouderbrace McDavid alternatief korting. Dat scheelt weer in de portemonnee! 

Weet wel dat – als het niet nodig is in uw situatie – besparen op een goede brace niet nodig zou moeten zijn. Met een kwalitatief goede schouderbrace helpt u uw lichaam om te herstellen en zal u minder pijn ervaren gedurende de dag. Dat is natuurlijk meer waard dan een bepaalde korting op de kop tikken. Ik hoop dat u zich daar bewust van blijft, anders is goedkoop wellicht duurkoop.

Nog meer over braces

Bent u op zoek naar nog meer handige zorghulpmiddelen? De zelfzorg zal zeker makkelijker gaan met hulpmiddelen op het gebied van aan en uitkleden, hulpmiddelen bij boodschappen doen, eet en drinkhulpmiddelen, huishoud hulpmiddelen, medicatiehulpmiddelen, slaaphulpmiddelen, toilethulpmiddelen of washulpmiddelen. Bij de thuiszorgwinkel zijn allerlei soorten en maten te vinden ook op het gebied van mobilteit en veiligheid, bijvoorbeeld in de Medipoint Review vindt u veel informatie.

In het kader van aan en uitkleden, kunt u ook denken aan het gebruiken van braces of spalken. Ook een schouderbrace kan u ondersteunen bij de dagelijkse activiteiten. Bent u nieuwsgierig naar reviews over specifieke merken? Lees dan de reviews over Omotrain schouderbrace, EVS schouderbrace, Viofix schouderbrace, Thuasne schouderbrace, Push Med schouderbrace, Gladiator schouderbrace, Podobrace schouderbrace, Bauerfeind schouderbrace of McDavid schouderbrace. Als materiaal belangrijk is, denk dan aan een Neopreen schouderbrace.

Diverse winkelketens verkopen ook schouderbraces. Wellicht kunt u hier nog meer over lezen in de blog over Action schouderbrace, Apotheek schouderbrace, Etos schouderbrace, Decathlon schouderbrace, Bol.com schouderbrace of Kruidvat schouderbrace.

Welke moeilijkheden u ook in het dagelijkse leven ervaart voor alles is een oplossing. Mocht u niet zeker weten wat geschikt is in uw situatie? Denk dan aan het inschakelen van professionele hulp en advies. Een ergotherapeut is geschoold in het vergroten van de zelfstandigheid en heeft kennis van de verschillende hulpmiddelen welke bestaan. U kunt dan advies op maat ontvangen en zelfs oefenen in uw eigen situatie. Wellicht komt u zelfs in aanmerking voor vergoeding vanuit de zorgverzekering?

Beste Schouderbrace Alternatief Review 5x Test!

Meest gestelde vragen over een McDavid schouderbrace alternatief 

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen over schouderbrace McDavid alternatieven? Wilt u bijvoorbeeld weten welke brace het beste is als McDavid schouder ondersteuning? En waarom een schouderbrace gebruiken zo’n goed plan is? Lees dan nog even verder.

Wat is het beste McDavid schouderbrace alternatief? 

Het beste McDavid schouderbrace alternatief is Bauerfeind OmoTrain Schouderbrace. Daar zijn verschillende redenen voor. Allereerst is hij in 6 maten verkrijgbaar, waardoor iedereen hem zal passen. Daarbij kan hij zelfstandig en met gemak worden aangetrokken. Het ademende materiaal is huidvriendelijk en voelt prettig aan. Ook de anatomische pasvorm biedt veel voordelen. Uw schouder doet zo minder pijn, kan goed genezen en wordt prima ondersteund tijdens alle bewegingen die u maakt. Het is ook fijn dat hij snel geleverd wordt. Ondanks dat de prijs van dit McDavid schouderbrace alternatief wat hoger ligt, is hij dat geld wel waard.

Wat is zoal een goed McDavid schouderbrace alternatief?

Wat zoal een goed McDavid schouderbrace alternatief is, leest u in dit artikel. Ik heb namelijk 5 waardige alternatieven uitgelicht en de voor- en nadelen benoemd. Waar elk schouderbrace McDavid alternatief andere eigenschappen heeft, zijn ze allemaal de moeite waard. Kijk vooral even naar wat u zoekt. Is dat een eenvoudige mitella zoals de Thuasne Immo Classic Mitella? Of wilt u het beste McDavid schouderbrace alternatief kopen? Dat is namelijk Bauerfeind OmoTrain Schouderbrace. Het verschil zit hem vooral in de functies en daardoor ook in de bijbehorende prijs. Heeft u veel wensen aan uw nieuwe schouderbrace, dan stijgt de prijs vaak mee.

Wat doet een schouderbrace voor het lichaam?

Het is interessant wat een schouderbrace voor het lichaam doet. Zo’n brace heeft namelijk de functie om de schouder te corrigeren en in de juiste houding te dwingen, terwijl de pijn ook afneemt. Dankzij een schouderbrace kan uw lichaam vrijer bewegen en toch sneller herstellen. Doordat de brace de schouder in de juiste positie houdt, kan de schouder bijvoorbeeld niet meer uit de kom gaan en vervalt u ook niet zo snel meer in een onjuiste (en daardoor op de lange termijn onprettige) houding. Kortom: een schouderbrace ondersteunt, helpt herstellen, verlicht pijn en corrigeert het lichaam.

Is er een schouderbrace McDavid alternatief vergoeding mogelijk?

In sommige gevallen is er inderdaad een schouderbrace McDavid alternatief vergoeding mogelijk. Zo’n brace wordt namelijk vaak vergoed vanuit de basis zorgverzekering. De voorwaarde hiervoor is wel dat u de schouderbrace nodig heeft voor uw dagelijks functioneren. Is het minder essentieel om gebruik te maken van een schouderbrace McDavid alternatief? Dan krijgt u deze waarschijnlijk niet vergoed. Het is raadzaam om even contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om hier navraag over te doen vóór dat u een aankoop doet. Zo weet u zeker waar u wel of geen recht op heeft en kunt u daarna voor een passend bedrag een schouderbrace McDavid alternatief kopen.

Waarom zou je een schouderbrace gebruiken?

Waarom u een schouderbrace zou gebruiken, is voornamelijk om pijn te verlichten en de schouder op de juiste plekken te ondersteunen. Bij overbelasting, een blessure en/of na een operatie kan het schoudergewricht instabiel zijn en pijnlijk aanvoelen. Door een schouderbrace te dragen, voorkomt u extra pijn of het maken van bewegingen die het genezingsproces verhinderen. Ook geeft een schouderbrace een veilig gevoel, waardoor u met meer zelfvertrouwen en een gevoel van veiligheid uw dagelijkse bezigheden kunt blijven uitvoeren. Zo kunt u zowel herstellen als actief blijven, precies in de juiste mate. (1)

Conclusie beste McDavid schouderbrace alternatief 

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (1992) is de oprichter van Zorghulpmiddeleninfo.nl. Door haar ervaring als ergotherapeut is ze uitstekend in staat om te adviseren over hulpmiddelen in de zorg. Ze verdiept zich grondig in verschillende zorghulpmiddelen en deelt haar inzichten via gedetailleerde reviews. Kies altijd het beste hulpmiddel voor jouw specifieke situatie door je te laten inspireren door de deskundige adviezen. Voor direct contact kun je haar bellen op 033-2022144 tijdens kantooruren of een e-mail sturen op anouk@zorghulpmiddeleninfo.nl. Volg Anouk ook op LinkedIn en Facebook voor meer updates en inzichten. Meer advies van Anouk van Gangelen
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste McDavid Schouderbrace Alternatief | Review (2023) | 5x Test!

Laat een reactie achter