In dit artikel

Beste Enkelbrace Review 5x Enkelbraces Test! 

Beste McDavid Enkelbrace Alternatief | Review (2023) | 5x Test!

In dit artikel

Heeft u pijnlijke enkelbanden of bent u geopereerd aan uw enkel? Dan overweegt u vast een enkelbrace te kopen. Nu is een enkelbrace McDavid een veel gekocht zorghulpmiddel, maar is dit ook de beste keuze? Of kunt u beter een enkelbrace McDavid alternatief kopen? In deze McDavid enkelbrace alternatieven test ga ik 5 modellen aan u laten zien die eigenlijk nog beter zijn dan bijvoorbeeld een Hansaplast enkelbrace McDavid. Ik weet zeker dat u na afloop van dit artikel een enkelbrace McDavid alternatief bestellen wilt!

De beste McDavid enkelbrace alternatief: Mijn selectie

  1. Beste enkelbrace McDavid alternatief – Orliman Enkelbrace
  2. Beste Hansaplast enkelbrace McDavid alternatief – Push Med Enkelbrace

McDavid enkelbrace alternatieven vergelijken; hoe doe ik dat?

Eerst leg ik graag uit waar ik de enkelbrace McDavid alternatieven op ga testen. Enkelbrace McDavid alternatieven vergelijken, moet immers wel zorgvuldig gebeuren. Ik let hierbij op de functionaliteiten en de kwaliteit van elk McDavid enkelbrace alternatief, op de reviews van klanten en op de prijsklasse. Een enkelbrace kopen McDavid is vaak voordelig en daarom kiezen mensen daarvoor. Maar in deze enkelbrace McDavid alternatief test zult u merken dat er nog veel meer interessante modellen zijn op dit gebied. Daar gaan we!

1. Orliman Enkelbrace – beste enkelbrace McDavid alternatief algemeen

Het eerste enkelbrace McDavid alternatief dat ik aan u wil introduceren is Orliman Enkelbrace. Het is een enkelbrace die in 3 maten verkrijgbaar is (S, M en L) en te gebruiken is in meerdere situaties. Denk aan het scheuren van een enkelband, een instabiele enkel, enkeldistorsies en meer. Zo behoudt u uw bewegingsvrijheid, terwijl u actief herstelt. Door de gemakkelijk te gebruiken klittenbandsluiting én vetersluiting, kunt u hem heel comfortabel dragen.

Beste McDavid Enkelbrace  Review 5x Enkelbraces Test! 

Orliman Enkelbrace is een zwart McDavid enkelbrace alternatief dat een effectief zorghulpmiddel is. Zowel aan de binnenkant als buitenkant ondersteunt hij de enkel. Het velours materiaal is duurzaam en bovendien latexvrij. De binnen voering heeft bovendien een ventilerende functie, waardoor u een fijn gevoel houdt tijdens het dragen. Verder is deze enkelbrace licht van gewicht, heeft hij een ergonomische hiel en is hij het perfecte alternatief voor sporttape. Kortom: een perfect enkelbrace McDavid alternatief voor elke situatie! Hij zit qua prijsklasse onder de €100. U hoeft geen verzendkosten te betalen als u hem bestelt.

Voordelen Orliman

✅ Verkrijgbaar in 3 maten (S, M en L);

✅ Voor verschillende situaties/enkelklachten te gebruiken;

✅ Met klittenband- én vetersluiting;

✅ Voor het behoud van bewegingsvrijheid;

✅ Duurzaam velours materiaal en latexvrij;

✅ Ventilerende voering aan de binnenkant, wat fijn is bij transpireren;

✅ Met ergonomische hiel en licht van gewicht.

Nadelen Orliman

❌ Zonder enkelbrace McDavid alternatief aanbieding is hij wellicht wat aan de prijzige kant.


Klik hier voor de beste prijs

2. Push Med Enkelbrace – beste Hansaplast enkelbrace McDavid alternatief

Het tweede enkelbrace McDavid alternatief is de Push Med Enkelbrace. Het is tevens het beste Hansaplast enkelbrace McDavid alternatief. Kies een van de 5 verschillende maten en geef aan of u dit McDavid enkelbrace alternatief links of rechts gaat gebruiken. De druk en pronatie-supinatie beperking zijn instelbaar en dankzij de siliconen aan de binnenkant blijft de enkelbrace goed op zijn plek. Ook zijn er comfortzones gemaakt op kwetsbare delen (denk aan de achillespees en wreef). U kunt hem eenvoudig zelf omdoen.

Push Med Enkelbrace is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig en comfortabel materiaal. Het voelt zacht, maar toch ondersteunend aan en beschermt uw enkel goed. U kunt hem gebruiken bij enkelfracturen, de nabehandeling ervan, maar ook na operaties of enkelbandletsel. Zelfs bij artrose, een voetballersenkel en ter preventie is hij in te zetten. Dankzij de anatomische pasvorm kan hij iedereen dienen! Qua prijsklasse zit hij net als het vorige alternatief onder de €100 en hoeft u geen verzendkosten te betalen.

Voordelen Push Med

✅ Verkrijgbaar in 5 verschillende maten en voor links en rechts;

✅ Siliconen aan de binnenkant voor comfort en bescherming;

✅ Comfortzones op achillespees en wreef (kwetsbare delen);

✅ Eenvoudig aan te brengen en u kunt zelf de druk bepalen;

✅ Gemaakt van hoogwaardig en comfortabel materiaal;

✅ Anatomische pasvorm en in te zetten in allerlei situaties.

Nadelen Push Med

❌ De grijze kleur is opvallender dan bijvoorbeeld een zwarte enkelbrace;

❌ Enkelbrace kopen McDavid is wellicht wat voordeliger (maar Push Med is veel beter en gaat langer mee!).


Klik hier voor de beste prijs

3. Basko Aso Enkelbrace

De Basko Aso Enkelbrace is een McDavid enkelbrace alternatief dat verkrijgbaar is in maar liefst 7 verschillende maten. Daarnaast kunt u kiezen uit twee kleuren: zwart en wit. Deze brace geeft effectieve ondersteuning en houdt uw enkel stabiel. Daardoor is hij inzetbaar bij verschillende aandoeningen aan de enkel, voornamelijk veroorzaakt door sporten. Het belangrijkste kenmerk is het bandensysteem dat de enkel optimaal ondersteunt en omzwikken tegengaat.

Beste McDavid Enkelbrace  Review 5x Enkelbraces Test! 

Dankzij het duurzame, ballistische nylon, gaat de Basko Aso Enkelbrace lang mee. De vetersluiting aan de voorkant maakt het mogelijk om de brace helemaal aan te passen aan uw enkelvorm. Verder is hij zowel links als rechts te dragen en beschikt hij over uitneembare baleinen. Daardoor kunt u de ondersteuning opbouwen en afbouwen, indien gewenst. De prijscategorie is > €80 en u betaalt geen verzendkosten.

Voordelen Basko Aso

✅ Voordeliger geprijsd enkelbrace McDavid alternatief;

✅ Verkrijgbaar in 7 verschillende maten én 2 kleuren (wit of zwart);

✅ Zowel links als rechts te dragen;

✅ Figure-8 bandensysteem en uitneembare baleinen voor optimale ondersteuning;

✅ Gemaakt van duurzaam, ballistisch nylon materiaal.

Nadelen Basko Aso

❌ Klittenbandsluiting had makkelijker geweest dan een vetersluiting;

❌ Het gevoel van het dragen kan even wennen zijn, zeggen klanten.


Klik hier voor de beste prijs

4. Zamst Filmista Enkelbrace

Zamst Filmista Enkelbrace is ook een interessant enkelbrace McDavid alternatief waar ik u graag over wil vertellen. Het is het dunste model enkelbrace op de markt en ook direct de lichtste van allemaal. Daardoor is hij heel prettig om te dragen en behoudt u maximale bewegingsvrijheid dankzij dit zorghulpmiddel. Dit enkelbrace McDavid alternatief kan goed worden ingezet bij zwakke enkels (preventief) of om herhaling van blessures te voorkomen. Tijdens het sporten geeft hij alle bewegingsvrijheid en voelt hij comfortabel aan, terwijl hij toch de juiste ondersteuning en stabiliteit verzorgt. Heeft u zwakke enkels, dan is het advies om de Zamst Filmista Enkelbrace links en rechts tegelijkertijd te dragen.

Beste McDavid Enkelbrace  Review 5x Enkelbraces Test! 

Zamst Filmista Enkelbrace is ultradun, licht van gewicht en gemakkelijk aan te trekken. Hij kan ook in (sport)schoenen of onder scheenbeschermers gedragen worden. De prijsklasse voor deze enkelbrace is ongeveer €60.

Voordelen Zamst

✅ Meest voordelige McDavid enkelbrace alternatief uit deze selectie;

✅ Verkrijgbaar voor links en rechts en in 4 maten;

✅ Ultradun model (1,3mm) en licht van gewicht;

✅ Ook in (sport)schoenen en onder scheenbeschermers te dragen;

✅ Optimale bewegingsvrijheid en comfort.

Nadelen Zamst

❌ Als u zwakke enkels heeft is het advies om rechts en links gelijktijdig te dragen, maar dat betekent wel dat u twee exemplaren moet aanschaffen;

❌ Niet optimaal bij ernstige enkelklachten of -instabiliteit.


Klik hier voor de beste prijs

5. Mc David Enkelbrace

En tot slot een enkelbrace McDavid alternatief dat ook in een lage prijsklasse zit: Mc David Enkelbrace. Het is een zwarte enkelbrace met veters die verkrijgbaar is in één maat. Hij ondersteunt uw enkel heel goed, ook wanneer u deze verstuikt of verwond heeft. Het is een lichtgewicht enkelbrace die beter werkt dan tape. Zo voorkomt u verdere blessures en pijn aan uw enkel en kunt u toch blijven sporten.

Mc David Enkelbrace is gemaakt van polyester en kan aan beide zijden (links en rechts) gedragen worden. Het is een unisex model, dus voor zowel dames als heren en hij kost ongeveer €50.

Voordelen Mc David

✅ Kan zowel links als rechts gedragen worden;

✅ Maakt sporten mogelijk, terwijl de enkel goed beschermd wordt;

✅ Laag geprijsd, dus voordelig in de aanschaf;

✅ Eenvoudig aan te passen aan uw enkel/voet door middel van de vetersluiting.

Nadelen Mc David

❌ Het is maar 1 maat, dus wellicht past hij niet iedereen optimaal;

❌ Niet per se een heel lichtgewicht of dun model.


Klik hier voor de beste prijs

Mijn beste McDavid enkelbrace alternatief

Dan wordt het hoog tijd om een winnaar te kiezen. Wat is nu het beste enkelbrace McDavid alternatief in mijn ogen als ergotherapeut? Ik vertel u graag wat ik persoonlijk het beste enkelbrace McDavid alternatief van dit moment vind. Dat is de Orliman Enkelbrace.

Beste McDavid Enkelbrace  Review 5x Enkelbraces Test! 

De Orliman Enkelbrace is namelijk – ondanks zijn hogere prijs – het McDavid enkelbrace alternatief dat de meeste voordelen biedt. Zo is hij verkrijgbaar in 3 verschillende maten: S, M en L. Daarbij kan hij voor verschillende enkelklachten worden ingezet en geeft hij maximale bewegingsvrijheid. Verder is dit model McDavid enkelbrace alternatief voorzien van klittenbandsluiting en vetersluiting en gemaakt van duurzaam velours materiaal. Het is bovendien latexvrij en de ventilerende voering aan de binnenkant is prettig wanneer u transpireert. Daar komt nog bij dat dit alternatief voor een enkelbrace McDavid licht van gewicht is en een ergonomische hiel heeft. Kortom: de beste keuze!


Klik hier voor de beste prijs

McDavid enkelbrace alternatief ervaringen en reviews

Bent u benieuwd naar wat klanten zeggen over elk enkelbrace McDavid alternatief? Daar komen we snel genoeg achter door naar enkelbrace McDavid alternatief ervaringen te kijken. Ik weet zeker dat onderstaande enkelbrace McDavid alternatief reviews u een duidelijk beeld geven van hoe zo’n model in de praktijk bevalt.

Orliman Enkelbrace review

“Fijn dat de Orliman Enkelbrace licht van gewicht is. Voor mij is maat S helemaal goed, ik heb niet zulke grote enkels. Ik kan er weer goed door voetballen”, schrijft Tim.

Volgens Stefan is Orliman Enkelbrace ook een aanrader. “Sinds ik deze gebruik kan ik weer lekker sporten en ben ik niet bang om weer door mijn enkel te zakken. Als je dat eenmaal hebt meegemaakt, dan blijft die angst altijd aanwezig. Inmiddels heb ik daar dus geen last meer van, waardoor ik me veel vrijer voel.”

Push Med Enkelbrace review

Martin heeft Push Med Enkelbrace besteld en vertelt: “Snel geleverd, super stabiel voor voetbal en tennis en hij is comfortabel. Goede kwaliteit en voldoet aan mijn verwachtingen.”

Vin noemt de enkelbrace ‘stevig en comfortabel’. “hij geeft goede steun, ook al is het zacht materiaal. Gemakkelijk aan te brengen ook en de maten kloppen dus het is een goede aankoop.”

Beste McDavid Enkelbrace  Review 5x Enkelbraces Test! 

Basko Aso Enkelbrace ervaring

Achbula schrijft over Basko Aso Enkelbrace: “Ik was bang dat hij niet in mijn schoen zou passen, maar dat ging prima. Het is een fijn hulpmiddel dat net wat extra ondersteuning geeft voor tijdens het sporten.”

En Bert schrijft: “Ik vond het wel even wennen aan het begin, vooral met het balgevoel. Maar deze enkelbrace geeft mij stabiliteit en zekerheid en dat is erg prettig.”

Zamst Filmista Enkelbrace review

Sandra heeft Zamst Filmista Enkelbrace gekocht en schrijft in haar review: “Een goede enkelbrace voor het hardlopen. Ik heb er veel profijt van en voel mij veilig tijdens het rennen. Bedankt voor dit fijne hulpmiddel!”

Volgens Ivo is dit ook een fijne enkelbrace. In zijn review schrijft hij namelijk: “Dit is een hele dunne enkelbrace dus je voelt hem amper en je kan hem ook onder scheenbeschermers dragen. Waar ik eerst dacht misschien nooit meer te kunnen voetballen kan ik deze nu zelfs onder mijn scheenbeschermers aandoen. Niemand die het ziet, maar ik voel me er veel sterker door op het veld. Top!”

Mc David Enkelbrace review

Kick schrijft over de Mc David Enkelbrace: “Dit is de enige enkelbrace die mij tijdens het paardrijden genoeg ondersteunt. Ik ben vorig jaar verlamd geraakt na een hersenbloeding. Toen is mijn enkel heel instabiel geworden. Dankzij deze brace kan ik mijn hobby weer oppakken!”

En Vivian heeft ook een review achtergelaten over Mc David Enkelbrace. Zij vertelt over het gebruik van deze brace het volgende: “Ik heb hem gekocht voor mijn zoon van 14, omdat hij al twee keer door zijn enkel is gegaan en dan niet meer mee kan gymmen. Hij vindt dat erg jammer omdat hij gym zo leuk vindt. En het is natuurlijk belangrijk voor zijn enkelgewricht dat dit niet te vaak gebeurt. Daarom hebben we op aanraden van de fysio een enkelbrace voor hem gekocht. Hij draagt hem graag en ziet er zelf ook het nut van in. Bovendien was hij helemaal niet duur, wat voor ons weer in de portemonnee heeft gescheeld.”

Beste McDavid Enkelbrace  Review 5x Enkelbraces Test! 

McDavid enkelbrace alternatief kopen: hier moet u op letten!

Wilt u ook een enkelbrace McDavid alternatief kopen? Dan heb ik nog een aantal tips voor u. Wilt u een goede aankoop doen, maar weet u nog niet precies hoe het kopen van zo’n enkelbrace verloopt? Of heeft u er gewoon nog geen ervaring mee? Dan heeft u vast iets aan de informatie die ik nu met u ga delen.

Is hij voor links- of rechtsgebruik?

Wanneer u een enkelbrace McDavid alternatief gaat kopen, moet u even kijken aan welke zijde u hem wilt gebruiken. Sommige enkelbraces zijn geschikt voor gebruik aan beide kanten, terwijl anderen specifiek voor links of rechts bedoeld zijn. In het geval van zwakke enkels wordt tijdens het sporten geadviseerd om voor beide enkels een enkelbrace te gebruiken. In dat geval heeft u zowel een linkse als rechtse enkelbrace nodig. Houd er rekening mee dat u daardoor ook hogere aanschafkosten heeft. U gaat dan namelijk twee exemplaren kopen.

Welk materiaal wenst u?

Allereerst is het type materiaal interessant. Als u een enkelbrace McDavid alternatief zoekt voor alledaags gebruik, moet het natuurlijk comfortabel materiaal zijn. Maar als u de enkelbrace ook van plan bent te gebruiken tijdens het sporten, dan is de materiaalsoort helemaal belangrijk. Een ventilerende binnenvoering, helpt bijvoorbeeld om zweet vrij te laten. En met flexibel, ergonomisch materiaal heeft u alle bewegingsvrijheid die u nodig heeft tijdens het sporten.

Beste McDavid Enkelbrace  Review 5x Enkelbraces Test! 

Welk type sluiting vindt u prettig?

Hoe wilt u uw McDavid enkelbrace alternatief aanbrengen? Door middel van een klittenbandsluiting, een vetersluiting of wellicht beide? Sommige mensen vinden veters fijn, omdat zij zo precies de druk op de enkel(s) kunnen bepalen. Andere mensen geven de voorkeur aan klittenband, omdat het makkelijker in gebruik is. Denk ook hier goed over na, voordat u een enkelbrace McDavid alternatief kopen gaat.

Wat is uw budget?

Het is ook belangrijk om na te denken over het budget dat u te besteden heeft. Wilt u een voordelig model kopen? Dan is het handig om in de gaten te houden of er wellicht een enkelbrace McDavid alternatief kortingscode beschikbaar is. Is dat niet het geval, dan bestaan er ook enkelbraces die sowieso minder geld kosten. Een enkelbrace McDavid alternatief korting is dan niet nodig. Doe ook altijd navraag bij uw zorgverzekering. Wellicht is er een enkelbrace McDavid alternatief vergoeding mogelijk.

Wat zijn uw overige wensen?

En wat zijn uw overige wensen voor een McDavid enkelbrace alternatief? Vindt u het bijvoorbeeld fijn als het een ultradun model is of een lichtgewicht model? En vindt u de kleur nog belangrijk? Denk van tevoren goed na over uw wensen, zodat u het beste enkelbrace McDavid alternatief voor uw situatie kunt kiezen. Zo krijgt u er geen spijt van en heeft u zo lang mogelijk plezier van uw zorghulpmiddel.

Nog meer over braces

Bent u op zoek naar nog meer handige zorghulpmiddelen? De zelfzorg zal zeker makkelijker gaan met hulpmiddelen op het gebied van aan en uitkleden, hulpmiddelen bij boodschappen doen, eet en drinkhulpmiddelen, huishoud hulpmiddelen, medicatiehulpmiddelen, slaaphulpmiddelen, toilethulpmiddelen of washulpmiddelen. Bij de thuiszorgwinkel zijn allerlei soorten en maten te vinden, bijvoorbeeld in de Medipoint Review vindt u veel informatie.

Ook een schouderbrace kan u ondersteunen bij de dagelijkse activiteiten. Maar sluit een schouderbandage of schoudersling niet uit. Om meer zekerheid te ervaren bij het mobiliseren kan een kniebrace, orthopedische kniebrace of enkelbrace een prettig hulpmiddel zijn. Andere alternatieven zijn: achillespeesbrace, bekkenband, bovenbeenbrace, elleboogbrace, handbrace of korsetten. Maar bent u ook bekend met kuitbraces, liesbreukband, navelbreukband, nekbraces, patellabrace of rugbraces? Daarnaast zijn er ook houdingscorrectors, sleutelbeenbraces, teenbraces, vingerbraces en voetbraces. Voor iedere klacht is er wel een oplossing.

Bent u opzoek naar andere alternatieven? Ik heb ook meer geschreven over een Apotheek enkelbrace, Decathlon enkelbrace, Kruidvat enkelbrace en Action enkelbrace. Mocht u opzoek zijn naar een specifiek merk dan kunt u ook lezen over de McDavid enkelbrace, Bauerfeind enkelbrace, Zamst enkelbrace, Push enkelbrace en Aso enkelbrace.

Welke moeilijkheden u ook in het dagelijkse leven ervaart (mobiliteit of veiligheid) voor alles is een oplossing. Mocht u niet zeker weten wat geschikt is in uw situatie? Denk dan aan het inschakelen van professionele hulp en advies. Een ergotherapeut is geschoold in het vergroten van de zelfstandigheid en heeft kennis van de verschillende hulpmiddelen welke bestaan. U kunt dan advies op maat ontvangen en zelfs oefenen in uw eigen situatie. Wellicht komt u zelfs in aanmerking voor vergoeding vanuit de zorgverzekering?

Beste Enkelbrace  Review 5x Enkelbraces Test! 

Meest gestelde vragen over een McDavid enkelbrace alternatief

Ik hoop dat u inmiddels het beste enkelbrace McDavid alternatief voor uw situatie heeft kunnen kiezen. Mocht dat nog niet het geval zijn, dan raad ik u aan om de meest gestelde vragen hieronder even door te lezen. Wellicht vindt u daar de informatie die u nog miste. Heeft u een vraag die hier niet bij staat? Laat dan even een reactie onder dit artikel achter!

Wat is het beste McDavid enkelbrace alternatief?

Het beste McDavid enkelbrace alternatief is in mijn ogen als ergotherapeut de Orliman Enkelbrace. Hij is namelijk verkrijgbaar in 3 maten en kan zowel links als rechts gedragen worden. Het is een enkelbrace die licht van gewicht is en hij kan bij verschillende enkelklachten worden ingezet. De ventilerende binnenvoering is een groot pluspunt tijdens het sporten en hij heeft een prettig te dragen, ergonomische hiel. Ook de combinatie van een klittenbandsluiting met een vetersluiting is fijn en het duurzame velours materiaal gaat lang mee.

Welk enkelbrace McDavid alternatief bij kniepijn?

Welk enkelbrace McDavid alternatief u het beste kunt inzetten bij kniepijn, is eigenlijk een vraag die niet helemaal klopt. U heeft in zo’n geval namelijk geen enkelbrace nodig, maar liever een kniebrace. Deze stabiliseert en ondersteunt de knie op de nodige plaatsen en geeft u meer bewegingsvrijheid. Zo kunt u in veel gevallen blijven bewegen en zelfs sporten. De beste enkelbrace is in mijn ogen de Orliman Enkelbrace. Gelukkig voor u zijn bij dit merk ook kniebraces verkrijgbaar die u in uw situatie kunt gebruiken.

Is er een enkelbrace McDavid alternatief vergoeding mogelijk?

Het is goed mogelijk dat u recht heeft op een enkelbrace McDavid alternatief vergoeding. Zo’n enkelbrace is namelijk voor veel mensen noodzakelijk voor dagelijks functioneren. Gebruikt u de enkelbrace alleen voor het sporten, dan is de kans aanwezig dat u geen recht heeft op een vergoeding. Het is in alle gevallen verstandig om contact op te nemen met uw zorgverzekering en hier navraag over te doen. Mocht u recht hebben op een vergoeding, dan is dat ook fijn om van tevoren te weten. Dan kunt u zeker een enkelbrace kopen die perfect aansluit op uw wensen en behoeften.

Waar kun je een McDavid enkelbrace alternatief kopen?

Waar een McDavid enkelbrace alternatief te koop is, is voornamelijk online. De verschillende merken en modellen die ik in dit artikel heb genoemd, kunt u gewoon online bestellen. Het is ook mogelijk om een fysieke zorghulpwinkel te bezoeken, zoals een Medipoint vestiging. Daar zijn veel zorghulpmiddelen te koop die u eerst even kunt uitproberen. Weet dat de Medipoint service heel fijn is, ook als u online bestelt. De bezorging gaat snel, er is sprake van goede klantenservice en als u vragen heeft dan worden die netjes beantwoord. Daarom vind ik een McDavid enkelbrace alternatief online kopen heel fijn. [1]

Conclusie beste McDavid enkelbrace alternatief

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (1992) is de oprichter van Zorghulpmiddeleninfo.nl. Door haar ervaring als ergotherapeut is ze uitstekend in staat om te adviseren over hulpmiddelen in de zorg. Ze verdiept zich grondig in verschillende zorghulpmiddelen en deelt haar inzichten via gedetailleerde reviews. Kies altijd het beste hulpmiddel voor jouw specifieke situatie door je te laten inspireren door de deskundige adviezen. Voor direct contact kun je haar bellen op 033-2022144 tijdens kantooruren of een e-mail sturen op anouk@zorghulpmiddeleninfo.nl. Volg Anouk ook op LinkedIn en Facebook voor meer updates en inzichten. Meer advies van Anouk van Gangelen
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste McDavid Enkelbrace Alternatief | Review (2023) | 5x Test!

Laat een reactie achter