In dit artikel

Beste Douchestoel Alternatief Review 5x Test!

Beste Kruidvat Douchestoel Alternatief | Review (2023) | 5x Test!

In dit artikel

Bent u op zoek naar een douchestoel Kruidvat alternatief? Deze bekende website biedt verschillende modellen aan, maar of dit ook de beste douchestoelen zijn…? Dat ga ik voor u onderzoeken. In dit artikel ga ik namelijk 5x douchestoel Kruidvat alternatieven vergelijken met elkaar. Ik houd rekening met verschillende factoren, zodat een douchestoel Kruidvat alternatief kopen heel gemakkelijk voor u wordt. Bent u benieuwd wat de beste keuze is? Douchestoelen Kruidvat kopen of douchestoel Kruidvat alternatieven bestellen? Dan nodig ik u graag uit om verder te lezen.

Beste douchestoel Kruidvat alternatief van 2023: Mijn selectie

  1. Beste douchestoel Kruidvat alternatief – Swift douchestoel
  2. Beste opklapbare douchestoel Kruidvat alternatief – Linido Douchezitting
  3. Beste opvouwbare douchestoel Kruidvat alternatief – Douchestoel DSR 130

Douchestoel Kruidvat alternatieven vergelijken; hoe doe ik dat?

Tijdens deze douchestoel Kruidvat alternatieven test ga ik dus alternatieven voor een douchestoel Kruidvat vergelijken. Dit doe ik op basis van verschillende onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan de functionaliteiten van de douchestoelen, de kwaliteit en het gebruiksgemak. Ook de beschikbare kleuren tellen mee, evenals de ervaringen van klanten. Ook laat ik weten in welke prijscategorie de douchestoelen Kruidvat alternatieven zitten.

1. Linido Douchezitting – beste opklapbare douchestoel Kruidvat alternatief

Het eerste douchestoel Kruidvat alternatief dat ik wil bespreken is de Linido Douchezitting. In tegenstelling tot douchestoelen Kruidvat , is dit een luxe model dat er stijlvol uitziet. De witte douchestoel beschikt over een witte rugleuning en zwarte, opklapbare armleggers, voor extra comfort. Hij is gemaakt van kunststof materiaal en het frame van roestvrijstaal. Daardoor heeft u lang plezier van dit douchestoel Kruidvat alternatief.

Linido Douchezitting is niet in hoogte verstelbaar, maar wel erg stevig en prettig in gebruik. U kunt hem gebruiken om uzelf te wassen, maar het is ook mogelijk om erin plaats te nemen als uw zorgverlener u hierbij helpt. De afmetingen van het zitvlak zijn 40,5×42,5cm en de totale hoogte is 53cm.

Voordelen Linido

✅ De armleuningen zijn opklapbaar;

✅ Maximaal gebruikersgewicht van 150kg;

✅ Luxe, stijlvolle douchestoel die bij vrijwel elk badkamerinterieur past;

✅ Kunststof materiaal en roestvrijstalen frame;

✅ Met comfortabele rugsteun;

✅ Om zelfstandig te douchen, maar ook wanneer u hulp krijgt.

Nadelen Linido

❌ Deze douchestoel is niet in hoogte verstelbaar;

❌ Zonder douchestoel Kruidvat alternatief aanbieding is hij redelijk prijzig (>€300).


Klik hier voor de beste prijs

2. Swift Douchestoel – beste douchestoel Kruidvat alternatief

Op nummer 2 staat Swift Douchestoel. Dit is het beste douchestoelen Kruidvat alternatief in het algemeen en daar zijn verschillende redenen voor. Zo is deze douchestoel allereerst verkrijgbaar in twee modellen: standaard en extra laag. Hij dient als 3-in-1 oplossing, omdat het niet alleen een douchestoel is, maar ook een toiletstoel en/of toiletverhoger, als dat nodig is. Daardoor heeft de Swift Douchestoel een groot gebruiksgemak.

Beste Kruidvat Douchestoel Alternatief | Review | 5x Test!

Swift Douchestoel weegt 6,2kg. Het maximale gebruikersgewicht voor het standaard model is 160kg, voor het extra lage model is dat 130kg. De zithoogte is verstelbaar, waardoor u hem compleet kunt aanpassen naar uw wensen en behoeften. Deze douchestoel is overigens gemaakt van polypropyleen (zitting) en aluminium (frame). Hij wordt geleverd in de kleur wit met grijs.

Voordelen Swift

✅ Het is een 3-in-1 oplossing (douchestoel, toiletstoel en toiletverhoger in één);

✅ Verkrijgbaar in 2 modellen: standaard en extra laag;

✅ Maximaal gebruikersgewicht is 130kg (extra laag) en 160kg (standaard);

✅ Een in hoogte verstelbare douchestoel;

✅ Gemaakt van stevig materiaal en heeft een tijdloos uiterlijk.

Nadelen Swift

❌ Zonder douchestoel Kruidvat alternatief korting, is hij redelijk prijzig (ongeveer €300);

❌ Wilt u het extra lage model van dit douchestoel Kruidvat alternatief, dan betaalt u daar extra voor.


Klik hier voor de beste prijs

3. Aidapt Douchestoel

De volgende douchestoel die ik graag aan u introduceer is de Aidapt Douchestoel. Het is een ideaal douchestoel Kruidvat alternatief, omdat deze douchestoel in hoogte verstelbare armleuningen heeft die ook afzonderlijk van elkaar versteld kunnen worden. Er zitten antislipdoppen onder de poten en het frame is gemaakt van roestvrijstaal. Daardoor gaat deze douchestoel lang mee en heeft u er lang plezier van!

Wanneer u voor de Aidapt Douchestoel kiest, kunt u rekenen op onderhoudsvrije stoel. Hij beschikt over een zitting met gaatjes voor de waterafvoer en is optioneel te verkrijgen met een gepolsterde zitting en rugleuning. Dit Kruidvat douchestoel alternatief kan met de achterkant aan de muur bevestigd worden en worden ingeklapt wanneer u hem niet gebruikt. Aan de voorkant zitten verstelbare poten. Deze douchestoel is gemakkelijk te installeren, schoon te maken en te onderhouden. Het maximale gebruikersgewicht is 190kg.

Voordelen Aidapt

✅ Met muurbevestiging aan de achterkant en verstelbare poten aan de voorkant;

✅ Maximaal gebruikersgewicht van 190kg (wat vrij hoog is voor douchestoelen);

✅ Wat voordeliger geprijsd dan bovenstaande douchestoelen Kruidvat alternatieven (ongeveer €200);

✅ Optioneel met gepolsterde zitting en rugleuning verkrijgbaar;

✅ Nagenoeg onderhoudsvrij en gaat lang mee dankzij het roestvrijstalen frame.

Nadelen Aidapt

❌ Bevestigingsmaterialen worden niet meegeleverd;

❌ De gepolsterde zitting en rugleuning kosten extra geld.


Klik hier voor de beste prijs

4. Douchestoel DSR130 – beste opvouwbare douchestoel Kruidvat alternatief

Haalt u liever een voordelig, maar praktisch model in huis als douchestoel Kruidvat alternatief? Dan raad ik Douchestoel DSR130 aan! Hij beschikt over armleuningen voor voldoende ondersteuning tijdens het gaan zitten en opstaan. Verder zorgen ze tijdens het douchen voor een comfortabele zithouding. Het zitje is in hoogte verstelbaar op maar liefst 5 verschillende standen (van 42 tot 52cm). Er zitten afwateringsopeningen in de zitting, zodat water er gemakkelijk doorheen gaat en aan de voorkant zit een hygiënische uitsparing om de intieme zone gemakkelijk te reinigen.

Beste Kruidvat Douchestoel Alternatief | Review | 5x Test!

Douchestoel DSR130 bevat grote, rubberen doppen onder de poten om wegglijden te voorkomen. En er is meer goed nieuws, want ook zonder douchestoel Kruidvat alternatief kortingscode is dit een voordelige keuze. U kunt kiezen uit twee modellen: standaard of standaard met rugleuning. Beide modellen zijn veilig, comfortabel en doen wat zij moeten doen.

Voordelen DSR130

✅ Voordelig geprijsd douchestoelen Kruidvat alternatief (<€100)

✅ Maximaal gebruikersgewicht is 130kg;

✅ De zithoogte is verstelbaar in 5 standen;

✅ Verkrijgbaar in 2 modellen: met of zonder rugleuning;

✅ Met armleuningen en antislipdoppen onder de poten.

Nadelen DSR130

❌ Wilt u het model met rugleuning, dan betaalt u daarvoor wat extra.


Klik hier voor de beste prijs

5. Secucare Douchestoel Quattro

Het laatste douchestoelen Kruidvat alternatief uit deze selectie is de Secucare Douchestoel Quattro. Hiermee kunt u zittend douchen, zonder te vallen of uit te glijden. Deze douchestoel is hier uitermate geschikt voor, want hij heeft een hygiënische uitsparing voor de intieme verzorging (aan de voor- of achterkant te plaatsen) en een rugleuning. Optioneel is hij met armleuningen verkrijgbaar. Deze bieden zowel ondersteuning als comfort en maken uw douchebeurt echt weer een feestje. Vooral als u moeite heeft met langdurig staan, is dit een ideaal hulpmiddel.

Beste Kruidvat Douchestoel Alternatief | Review | 5x Test!

De brede kunststof zitting van de Secucare Douchestoel Quattro is comfortabel en heeft een antislip laag. Daardoor zit u altijd stevig en prettig op deze douchestoel. Dankzij de afwateringsopening blijft er geen water op het zitvlak liggen en kunt u uw douchestoel gemakkelijk reinigen en schoon houden. Ook onder de poten zitten antislipdoppen. U zet deze douchestoel eenvoudig in elkaar en u kunt de hoogte naar wens instellen van 39 tot 54cm. Het maximale gebruikersgewicht is 150kg.

Voordelen Secucare

✅ In hoogte verstelbaar douchestoel Kruidvat alternatief;

✅ Beschikt over antislipdoppen onder de poten;

✅ Maximaal gebruikersgewicht van 150kg;

✅ Met 2 jaar garantie en een schappelijke prijs (± €100).

Nadelen Secucare

❌ Deze douchestoel wordt zonder de armleuningen geleverd;

❌ Hij is niet opklapbaar of aan de muur te bevestigen, waardoor hij redelijk wat ruimte inneemt als u een kleine douchecabine heeft.


Klik hier voor de beste prijs

Mijn beste douchestoel Kruidvat alternatief van 2023

Nu we alle douchestoelen Kruidvat alternatieven bekeken hebben en de voor- en nadelen inzichtelijk hebben gemaakt, wordt het tijd om een favoriet aan te wijzen. Bovendien kunt u nu de knoop doorhakken: gaat u een douchestoel kopen Kruidvat of kiest u voor een van bovenstaande modellen als Kruidvat douchestoel alternatief? Ik ben er in elk geval van overtuigd dat het beste douchestoel Kruidvat alternatief de Linido Douchezitting is!

Beste Kruidvat Douchestoel Alternatief | Review | 5x Test!

Linido Douchezitting is stijlvol en heel praktisch. Hij neemt weinig ruimte in, maar is wel heel comfortabel en stevig. Ondanks dat hij niet in hoogte verstelbaar is, is dit mijn favoriet. Hij past namelijk in bijna elk badkamerinterieur, kan 150kg aan lichaamsgewicht dragen en heeft opklapbare armleuningen. Deze kunt u gebruiken wanneer u ondersteuning en comfort wenst, maar zullen dus niet in de weg zitten als u hulp krijgt bij het wassen. Bovendien zit er een comfortabele rugsteun op deze douchestoel. De kunststof zitting is gemakkelijk schoon te maken en het frame van roestvrij staal zal lang meegaan. Daardoor heeft u langdurig plezier van uw aankoop als u voor dit douchestoel Kruidvat alternatief kiest!


Klik hier voor de beste prijs

Douchestoel Kruidvat alternatief ervaringen en reviews

Bent u benieuwd naar de douchestoel Kruidvat alternatief ervaringen van andere mensen? Klanten laten hun mening maar al te graag horen. Zo ook over deze douchestoelen! Ik heb daarom van elk product een interessante douchestoel Kruidvat alternatief review opgezocht. Doe er uw voordeel mee!

Linido Douchezitting review

Cor noemt de Linido Douchezitting een ‘uitstekend product’. Hij schrijft: “Deze douchezitting scoort eigenlijk op alle onderdelen een 10 als cijfer. Hij neemt namelijk weinig ruimte in, heeft stevige armleuningen en hij valt haast niet op in de douchecabine.”

Beste Kruidvat Douchestoel Alternatief | Review | 5x Test!

Swift Douchestoel review

Arno beoordeelt Swift Douchestoel met 5 sterren en vertelt dat zijn moeder er graag gebruik van maakt. “Het is een hele praktische douchestoel en hij heeft meerdere functies. Dit is vooral voor mijn moeder (die klein woont) heel fijn en praktisch. Goede aankoop!”

Aidapt Douchestoel ervaring

Bruna heeft de Aidapt Douchestoel in haar bezit en vertelt hoe blij ze ermee is. “Doordat ik MS heb, wordt staan onder de douche steeds moeilijker. Ik heb deze douchestoel gekocht om toch zelfstandig te blijven douchen en dat werkt heel makkelijk en fijn. Hij ziet er mooi uit en de armleuningen zorgen dat ik makkelijker kan opstaan. Ook is hij in hoogte verstelbaar wat een groot pluspunt is.”

Douchestoel DSR130 review

Cilia heeft Douchestoel DSR130 gekocht. In haar review schrijft ze: “Het is een goede douchekruk. Neemt wel wat meer ruimte in dan ik van tevoren had bedacht. Maar ik ben blij met deze aankoop want hij voelt veilig aan.”

Secucare Douchestoel Quattro review

Over de Secucare Douchestoel Quattro kan ik alleen een anonieme review vinden. Deze is echter wel heel positief. Diegene vertelt hoe deze douchestoel aan de verwachtingen voldoet en daardoor tevreden is over deze aankoop.

Beste Kruidvat Douchestoel Alternatief | Review | 5x Test!

Waarom geen douchestoel Kruidvat kopen?

Het is nu niet per se dat een Kruidvat douchestoel kopen geen goede keuze is. Maar ik vind het belangrijk om alle opties in kaart te brengen. Als u verschillende modellen en merken voorbij ziet komen, wordt het gemakkelijker om een goede keuze te maken. U kunt dan alle voor- en nadelen tegen elkaar afwegen en bewust nadenken over uw wensen op het gebied van een douchestoel.

Verder heb ik gemerkt dat Kruidvat zóveel modellen douchestoelen aanbiedt, dat het overzicht volledig weg is op haar website. Ik vind het belangrijk om dat overzicht wel te bieden aan u. Daarom heb ik deze selectie gemaakt met daarin de 5 beste douchestoel Kruidvat alternatieven. Uiteraard blijft de keuze aan u en bepaalt u nog altijd zelf welk model douchestoel het beste past bij uw wensen en voorkeuren. Hoe dan ook, hoop ik dat ik het u een stuk gemakkelijker heb gemaakt door dit artikel te schrijven!

Beste Kruidvat Douchestoel Alternatief  Review  5x Test!

Douchestoel Kruidvat alternatief kopen: hier moet u op letten!

Wilt u ook graag een Kruidvat douchestoel alternatief kopen? Dan heb ik een aantal tips voor u. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt in uw situatie. Een douchestoel kopen Kruidvat lijkt namelijk eenvoudig, maar juist door de grote hoeveelheid aan soorten, kan het best een uitdaging zijn. Om erachter te komen welk douchestoel Kruidvat alternatief nu écht bij u past, nodig ik u uit om na te denken over de volgende punten.

Krijgt u hulp bij het wassen?

Afhankelijk van of u geheel zelfstandig doucht of dat u hier hulp bij krijgt, kunt u een geschikt douchestoel Kruidvat alternatief uitkiezen. Niet elke stoel biedt evenveel bewegingsvrijheid en ruimte voor een zorgverlener om u goed te assisteren. Houd hier rekening mee.

Kunt u nog zelfstandig staan?

Mocht het wel mogelijk zijn voor u om (tijdelijk) zelfstandig te staan, dan heeft u wellicht niet een hele luxe of comfortabele douchestoel nodig. Daar is de prijs namelijk ook naar. Mocht u niet continu hoeven zitten tijdens het douchen, dan is een eenvoudiger model wellicht ook een prima keuze.

Beste Kruidvat Douchestoel Alternatief | Review | 5x Test!

Hoeveel ruimte heeft u in uw douche?

Nog een belangrijk punt: hoeveel ruimte heeft u in uw douchecabine voor het plaatsen van een douchestoel Kruidvat alternatief? Als er relatief weinig ruimte is, dan kan een douchestoel relatief gezien best veel ruimte innemen. Dan is een opklapbare douchestoel of een douchestoel met muurbevestiging wellicht praktischer. Deze neemt alleen ruimte in wanneer u er gebruik van maakt. Heeft u hem even niet nodig, dan klapt u hem eenvoudig op.

Hoe belangrijk vindt u het design?

Sommige mensen vinden het ontwerp van een douchestoel Kruidvat alternatief erg belangrijk. Andere mensen geven hier minder om. Denk goed na over wat uw wensen zijn op dit gebied. Wilt u bijvoorbeeld een modern, stijlvol design dat perfect matcht met uw badkamerinterieur? Dan moet u wellicht wat langer zoeken naar het perfecte model, maar dat is het dan wel waard. Maakt het u minder uit hoe uw douchestoel eruitziet? Dan is de kans groot dat u een voordeliger model kunt kopen.

Wat is uw douchestoel budget?

Houd er rekening mee dat een douchestoel niet in alle gevallen vergoed wordt. Mogelijk kunt u wel een douchestoel vergoeding krijgen vanuit de Wmo of de Wlz, maar dit is niet altijd zo. Daarom is het raadzaam om eerst navraag te doen en te kijken of u hiervoor in aanmerking komt.

Is dat niet het geval? Dan is het belangrijk om na te denken over het beschikbare budget dat u voor een douchestoel heeft. Hoe luxer de douchestoel en hoe meer functionaliteiten deze heeft, hoe hoger de prijs vaak ook is.

Nog meer handige zorghulpmiddelen

Wilt u nog meer handige zorghulpmiddelen kopen? Optimaliseer uw zelfzorg in het kader van diverse categorieën. Denk hierbij het vergroten van de zelfstandigheid met aan en uitkleedhulpmiddelen als bijvoorbeeld braces. Maar ook om te kijken hoe u met boodschappen hulpmiddelen zelf uw maaltijden kan blijven organiseren. Huishoud hulpmiddelen zijn hierop een mooie aanvulling. Of ervaart u moeilijkheden bij het hanteren van bestek, dan zijn eet en drinkhulpmiddelen wellicht aan te raden. Ook het organiseren van medicatie met medicatie hulpmiddelen is een onderdeel. Als u zelf naar de badkamer wil blijven kunnen dan kunt u zich inlezen in de verschillende toilethulpmiddelen of hulpmiddelen bij douchen. En als laatste bestaan er natuurlijk ook slaaphulpmiddelen. Dit is natuurlijk ook belangrijk als kers op de taart.

Heeft u behoefte aan meer handige zorghulpmiddelen om uw leven in de badkamer gemakkelijker te maken? Om uzelf te kunnen wassen zijn er talloze mogelijkheden. Een douchestoel is er bijvoorbeeld in vele varianten. Ik schreef bijvoorbeeld interessante artikelen over de Vegro douchestoel, Linido douchestoel, Ikea douchestoel, Lidl douchestoel en Action douchestoel. Denkt u aan een douchestoel, dan geeft u misschien niet direct veel om een merk. Of het nu een Gamma douchestoel, Praxis douchestoel, Blokker douchestoel, Kruidvat douchestoel of Hornbach douchestoel is, is wellicht minder interessant dan de functies ervan.

Ook op het gebied van Mobiliteit en Veiligheid zijn veel oplossingen te bedenken. Lees ook de Medipoint review voor nog meer handige zorghulpmiddelen die deze thuiszorgwinkel aanbiedt.
Welke moeilijkheden u ook in het dagelijkse leven ervaart voor alles is een oplossing. Mocht u niet zeker weten wat geschikt is in uw situatie? Denk dan aan het inschakelen van professionele hulp en advies. Een ergotherapeut is geschoold in het vergroten van de zelfstandigheid en heeft kennis van de verschillende hulpmiddelen welke bestaan. U kunt dan advies op maat ontvangen en zelfs oefenen in uw eigen situatie. Wellicht komt u zelfs in aanmerking voor vergoeding vanuit de zorgverzekering of WMO? 

Beste Kruidvat Douchestoel Alternatief | Review | 5x Test!

Meest gestelde vragen over een douchestoel Kruidvat alternatief

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Bent u bijvoorbeeld benieuwd naar het beste alternatief voor een douchestoel bij Kruidvat? Of wilt u weten waar u die kunt bestellen? Dan raad ik u aan om nog even de meest gestelde vragen hieronder te raadplegen. Als uw vraag er niet tussen staat, laat dan gerust een reactie achter onder dit artikel. Ik doe dan mijn best om deze zo snel mogelijk alsnog te beantwoorden.

Wat is het beste Kruidvat douchestoel alternatief?

Het beste Kruidvat douchestoel alternatief volgens mijn test als ergotherapeut, is de Linido Douchezitting. In elk geval wanneer u geen in hoogte verstelbare douchestoel zoekt. Deze stoel is namelijk erg comfortabel en ziet er luxe en stijlvol uit. Daardoor past hij bij vrijwel elk badkamerinterieur. Een ander voordeel is het maximale gebruikersgewicht van 150kg, waardoor vrijwel iedereen er gebruik van kan maken. En de armleuningen zijn opklapbaar, zodat ze niet in de weg zitten wanneer u ze niet nodig heeft. Verder beschikt de Linido Douchezitting over een comfortabele rugsteun en is hij gemaakt van kunststof materiaal. Het frame bestaat uit roestvrijstaal en gaat daardoor lang mee.[1]

Waar kan ik een Kruidvat douchestoel alternatief bestellen?

U kunt een Kruidvat douchestoel alternatief bestellen op het internet. Het is eigenlijk heel eenvoudig. In dit artikel vindt u verschillende linkjes die u doorverwijzen naar de genoemde douchestoel Kruidvat alternatieven. Klikt u op zo’n linkje, dan komt u op de website van de aanbieder terecht. Daar kunt u direct een bestelling plaatsen, als u dat wilt. Dit is een stuk eenvoudiger en minder tijdrovend dan wanneer u naar een fysieke winkel gaat. Bovendien wordt uw Kruidvat douchestoel alternatief al binnen enkele dagen bij u thuisbezorgd.

Welk Kruidvat douchestoel alternatief is handig?

Welk Kruidvat douchestoel alternatief handig is, hangt erg af van uw wensen en voorkeuren hierin. Mijn advies is om vooral een alternatief te zoeken dat u aanspreekt. Wilt u bijvoorbeeld graag een in hoogte verstelbare douchestoel of is dat niet nodig? Een douchestoel met rugleuning en (eventueel opklapbare) armleggers, of voldoet een eenvoudig model al? Het is belangrijk dat u dit zorghulpmiddel uitkiest op basis van uw behoeften, zodat u er zoveel mogelijk baat bij hebt. Dit artikel geldt als een algemeen advies, maar uiteindelijk maakt u zelf de keuze en kiest u zo het beste Kruidvat douchestoel alternatief in uw situatie.

Kan ik een douchestoel vergoeding krijgen?

Of u een douchestoel vergoeding kunt krijgen, verschilt per zorgverzekeraar. Soms is het mogelijk om dit via de Wmo of Wlz te regelen. Maar let op: dit geldt niet voor iedereen en/of elke situatie. Doe daarom eerst navraag over of een vergoeding mogelijk is en koop pas daarna een douchestoel. Zo voorkomt u dat u onverwachts zelf voor te hoge kosten moet opdraaien.

Conclusie beste douchestoel Kruidvat alternatief van 2023

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (1992) is de oprichter van Zorghulpmiddeleninfo.nl. Door haar ervaring als ergotherapeut is ze uitstekend in staat om te adviseren over hulpmiddelen in de zorg. Ze verdiept zich grondig in verschillende zorghulpmiddelen en deelt haar inzichten via gedetailleerde reviews. Kies altijd het beste hulpmiddel voor jouw specifieke situatie door je te laten inspireren door de deskundige adviezen. Voor direct contact kun je haar bellen op 033-2022144 tijdens kantooruren of een e-mail sturen op anouk@zorghulpmiddeleninfo.nl. Volg Anouk ook op LinkedIn en Facebook voor meer updates en inzichten. Meer advies van Anouk van Gangelen
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Kruidvat Douchestoel Alternatief | Review (2023) | 5x Test!

Laat een reactie achter