In dit artikel

Beste boodschappenwagen Review 5x Test!

Beste Boodschappenwagen | Review (2023) | 5x Test!

In dit artikel

Vindt u het doen van boodschappen steeds lastiger worden? Heeft u bijvoorbeeld moeite om de boodschappen naar huis toe te dragen? Het beste hulpmiddel is in dat geval een boodschappentrolley. U vult de wagen met boodschappen, waarna u de trolley probleemloos naar uw woning toe rijdt. U geniet hiermee van veel gemak, waardoor het doen van boodschappen een stuk leuker en makkelijker wordt. In dit artikel vindt u daarvoor informatie over de 5 beste boodschappenwagens.

Beste boodschappenwagen: Mijn selectie

  1. Beste Boodschappenwagen: Carlett Comfort Assist
  2. Beste Trolley Shopper: Carlett Comfort
  3. Beste Boodschappenwagen met 4 wielen: Carlett Urban Family

Boodschappenwagens vergelijken; hoe doe ik dat?

Wat is nou de beste boodschappenwagen? Om het antwoord op die vraag te vinden, moet u op meerdere punten letten. Wilt u bijvoorbeeld een boodschappenkar met 4 wielen hebben? Of gaat uw voorkeur uit naar een boodschappenkar met 6 wielen of een boodschappenwagen met 6 wielen? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van vele varianten waar u tussen kunt kiezen.

Met andere woorden: u moet op talloze aandachtspunten letten. Om de zoektocht naar de beste boodschappenwagen op wielen zo makkelijk mogelijk te maken, heb ik alvast een top 5 voor u geselecteerd. Neem onderstaande reviews door en schaf direct de beste wagen voor uw boodschappen aan.

1. Carlett Comfort Assist – beste boodschappenwagen algemeen

De Carlett Comfort Assist is naar mijn mening de beste boodschappenwagen. Deze wagen is op een super handige manier vormgegeven; het is méér dan alleen een boodschappentas op wielen. Wat direct opvalt, is de vormgeving. De Carlett Comfort Assist is namelijk een boodschappenwagen met 6 wielen. Het gaat om vier voorwielen en om 2 achterwielen. De 2 voorwielen zorgen voor de gewenste manoeuvreerbaarheid. Deze boodschappenwagen vooruit duwen is door deze wielen ook een fluitje van een cent.

Beste boodschappenwagen Review 5x Test!

Dit betreft ook nog een boodschappenwagen met stoeltje. Wordt u moe tijdens het doen van de boodschappen? Neem dan even plaats op het stoeltje en laad daarmee uw accu weer op. Al met al is dit een combinatie van een boodschappenwagen en een rollator. Wat hierbij ideaal is, is de inhoud van de tas. Deze tas heeft een inhoud van 15 kilogram, waardoor u hier alle boodschappen in kunt doen. De tas is ook nog afneembaar. Dit is handig als u de boodschappen in uw keuken in wilt ruimen. Al met al ben ik over de Carlett Comfort Assist erg te spreken. Dit is ook nog te danken aan de eenhandige remhendel en de algehele kwaliteit.

Tip: gebruik kortingscode ZORG5 voor extra korting bij het bestellen van deze boodschappenwagen.

Voordelen Carlett Comfort Assist

✅ Makkelijk vooruit te duwen;

✅ Inclusief zitje/stoeltje;

✅ Beschikt over 6 wielen;

✅ Grote tas (15 liter);

✅ Uitmuntende kwaliteit;

✅ Slank ontwerp.

Nadelen Carlett Comfort Assist

❌ Vrij duur.


Klik hier voor meer informatie en 5% korting met code ‘ZORG5

2. Carlett Comfort – beste trolley shopper

Vindt u bovenstaande boodschappenwagen met zitje iets te veel van het goede? Dan raad ik u graag de Carlett Comfort aan. Uit mijn test is gebleken dat dit de beste trolley shopper is. Wat mij betreft, is dit een geweldige boodschappenwagen voor ouderen. Dit komt onder meer doordat dit een boodschappen wagen en rollator in één is. Net zoals bij de Carlett Comfort Assist kunt u ook op de Carlett Comfort zittend plaatsnemen. Ideaal om even tot rust te komen.

Beste boodschappenwagen Review 5x Test!

Deze Carlett Comfort is wel minder uitgebreid dan de Carlett Comfort Assist. Dit brengt echter wel een voordeeltje met zich mee: deze boodschappen trolley is net iets goedkoper. Desalniettemin is dit nog steeds geen goedkope trolley shopper. Wel is dit een van de beste trolley shoppers van dit moment, mede door de beperkte breedte. Door de beperkte breedte kunt u deze boodschappenwagen perfect in de supermarkt gebruiken. Deze wagen boodschappentas is ook nog inklapbaar. Dit betekent dat u deze trolley in kunt klappen en vervolgens in kunt klappen. Doordat deze boodschappenwagen inklapbaar is, geniet u van nóg meer gemak.

Tip: gebruik kortingscode ZORG5 voor extra korting bij het bestellen van deze boodschappenwagen.

Voordelen Carlett Comfort

✅ Boodschappenwagen met zitje;

✅ Trolley boodschappentas met grote inhoud;

✅ Inklapbare boodschappenwagen;

✅ In meerdere kleuren te verkrijgen;

✅ Comfortabele duw boodschappenwagen.

Nadelen Carlett Comfort

❌ Relatief prijzig.


Klik hier voor meer informatie en 5% korting met code ‘ZORG5

3. Carlett Urban Family – beste boodschappenwagen met 4 wielen

Gaat uw voorkeur uit naar een boodschappenwagen met 4 wielen? Dan raad ik graag de Carlett Urban Family aan. Deze boodschappenwagen is eigenlijk van 6 wielen voorzien, aangezien het om de voorzijde om 2 wielen per as gaat. Desalniettemin wordt dit gezien als een van de handigste boodschappenwagens met 4 wielen. De samenstelling van deze boodschappenwagen is ideaal. Zo heeft het merk Carlett voor een gigantische tas gezorgd; de totale capaciteit is maar liefst 62 liter. Zelfs als u veel grote boodschappen moet doen, sluit deze boodschappenwagen op uw wensen aan.

Beste boodschappenwagen Review 5x Test!

Ook beschikt de Carlett Urban Family over een isothermische laag; u kunt hierdoor 12 liter aan boodschappen koel opbergen. Het duwen van deze boodschappenwagen is ook een feestje. Het stuur is namelijk in 4 standen in te stellen, waardoor u altijd de gewenste houding achter deze boodschappenwagen met vier wielen aanneemt.

Deze boodschappenwagen met 4 grote wielen biedt sowieso veel gemak. Doordat dit een boodschappentas op wielen betreft, hoeft u deze wagen alleen maar voort te duwen. De wielen vangen alle oneffenheden in het wegdek op en hebben een vrij lage rolweerstand. U hoeft hierdoor weinig kracht te geven om deze boodschappenwagen voort te duwen.

Tip: gebruik kortingscode ZORG5 voor extra korting bij het bestellen van deze boodschappenwagen.

Voordelen Carlett Urban Family

✅ 4 grote wielen;

✅ Handige boodschappenwagen om te duwen;

✅ Grote capaciteit (62 liter);

✅ Isothermische laag (12 liter);

✅ Stuk betaalbaarder

✅ Verstelbaar stuur (4 standen).

Nadelen Carlett Urban Family

❌ U kunt er niet op zitten om uit te rusten.


Klik hier voor meer informatie en 5% korting met code ‘ZORG5

4. Carlett Classic Duo

Graag blijf ik nog even bij het merk Carlett. Ook over de Carlett Classic Duo ben ik namelijk erg te spreken. Deze boodschappenwagen is ideaal voor senioren, is op een handige manier vormgegeven en beschikt over handige extra’s.

Zo valt direct de inhoud van deze boodschappentas op. Deze boodschappentas heeft een inhoud van 25 liter, waardoor-ie groot genoeg is voor de dagelijkse boodschappen. Bovendien is de tas afneembaar en waterdicht. Dit komt de gebruiksvriendelijkheid alleen maar ten goede.

Beste boodschappenwagen Review 5x Test!

De tas is ook nog eens isothermisch. Dit betekent dat de boodschappen perfect koud blijven in de tas. Ideaal als u bijvoorbeeld een aardig stukje naar uw huis toe moet lopen vanaf de supermarkt. Door de 4 grote wielen hoeft u gelukkig weinig moeite doen om deze boodschappenwagen voort te duwen. De Carlett Classic Duo ziet er ook nog eens stijlvol uit. Ook is de kwaliteit prima en geniet u van een vrij scherp prijskaartje. Onder aan de streep is deze boodschappentas op wieltjes dan ook een ware aanrader.

Tip: gebruik kortingscode ZORG5 voor extra korting bij het bestellen van deze boodschappenwagen.

Voordelen Carlett Classic Duo

✅ Inhoud van 25 liter;

✅ Inclusief isothermisch vak;

✅ Afneembare en waterdichte tas;

✅ Moeiteloos voort te duwen;

✅ Slank ontwerp (ideaal voor in de supermarkt).

Nadelen Carlett Classic Duo

❌ Kleiner dan bovenstaande varianten;

❌ Geen zitje.


Klik hier voor meer informatie en 5% korting met code ‘ZORG5

5. Carlett Lett 475

Bent u op zoek naar een handige, praktische en vrij grote boodschappentas op wielen? Dan raad ik u graag de Carlett Lett 475 aan. Deze boodschappentas op wielen heeft namelijk een inhoud van 36 liter. Dat is alleen de inhoud van de tas overigens, aangezien deze boodschappentas ook nog een speciale koeltas bevat. Deze koeltas heeft een inhoud van 7,5 liter. Het handige is dat u de tas ook af kunt nemen. Dit maakt het makkelijker om de boodschappen in uw keuken uit te laden. De tas is overigens ook waterafstotend, waardoor u ‘m prima in het typische Nederlandse weer kunt gebruiken.

Beste boodschappenwagen Review 5x Test!

Het vooruitduwen van de Carlett Lett 475 is een fluitje van een cent. Dit is te danken aan de handige duwbeugel en de grote wielen. Wat hierbij ook ideaal is, is dat u de hendel in 4 posities in kunt stellen. U neemt hierdoor altijd de perfecte houding achter deze boodschappenwagen aan. De Carlett Lett 475 is bovendien ligt van gewicht. In zijn totaliteit weegt deze wagen slechts 5 kilogram, waardoor u ‘m nog makkelijker kunt verplaatsen. Wilt u ‘m even stilzetten? Dan komt de rem goed van pas. Deze rem werkt zelfs op een helling goed!

Voordelen Carlett Lett 475

✅ Inhoud van 36 liter;

✅ Ook nog een koelvak van 7,5 liter groot;

✅ Instelbaar stuur (handvat);

✅ Licht van gewicht;

✅ Prima voort te duwen.

Nadelen Carlett Lett 475

❌ Geen zitje.


Klik hier voor meer informatie!

Mijn beste boodschappenwagen 2023

In mijn ogen is de Carlett Comfort Assist de beste boodschappenwagen. Deze boodschappentrolley kopen is simpelweg om meerdere reden aan te raden. Maar, daarbij wil ik u ook wijzen op de andere boodschappenwagens van het merk Carlett.

Beste boodschappenwagen Review 5x Test!

Zoals uit mijn test is gebleken, ben ik groot voorstander van dit merk. Dit merk levert altijd kwaliteit en biedt dus ook de boodschappenwagen beste koop aan. Als u voor één van bovenstaande varianten kiest, doet u wat mij betreft een prima aankoop.


Klik hier voor meer informatie en 5% korting met code ‘ZORG5

Boodschappenwagen ervaringen en reviews

Wat is nou de beste boodschappenwagen waar u voor kunt kiezen? Graag raad ik u aan om voor één van bovenstaande 5 varianten te kiezen. Dat deze 5 varianten als beste bij mijn test naar voren zijn gekomen, is niet zonder reden. Dat is te danken aan mijn persoonlijke bevindingen, maar ook aan de ervaringen van andere gebruikers. Daarover vertel ik u hieronder graag iets meer.

Carlett Comfort Assist reviews

De Carlett Comfort Assist kan op louter positieve woorden rekenen. Deze boodschappenkar wordt door veel gebruikers als erg goed beoordeeld. Zij roemen de kwaliteit, het handige zitje, de inhoud en de totale samenstelling. Ook de wielen van deze boodschappenwagen kunnen op veel lovende woorden rekenen.

Carlett Comfort reviews

De Carlett Comfort wordt door de meeste gebruikers erg goed beoordeeld. De meeste gebruikers roemen de kwaliteit, de boodschappenwagen wielen, de wielen en het handige zitje. Het handige zitje vind ik zelf ook een van de grootste voordelen van deze boodschappenwagen met grote wielen.

Beste boodschappenwagen Review 5x Test!

Carlett Urban Family reviews

De Carlett Urban Family kent louter positieve beoordelingen. De meeste gebruikers die voor deze wagen hebben gekozen, zijn hier uiterst content mee. Zij roemen de inhoud van deze boodschappenwagen, inclusief het handige koelvak. Ook de gehele samenstelling kan op veel lovende woorden rekenen.

Carlett Classic Duo reviews

Mensen die voor de Carlett Classic Duo hebben gekozen, zijn hier uiterst blij mee. Dit blijkt althans uit de ervaringen die ik online gevonden heb. Veel mensen roemen niet alleen de kwaliteit en de samenstelling, maar ook de prijs. Dit is inderdaad een van de goedkopere goede boodschappenwagens van dit moment.

Carlett Lett 475 reviews

De Carlett Lett 475 is ook een boodschappenwagen die goed aangeschreven staat. Deze wagen is van een prima kwaliteit, is handig voort te duwen en is van grote wielen voorzien. Aldus meerdere gebruikers van deze boodschappenwagen.

Beste boodschappenwagen Review 5x Test!

Boodschappenwagen kopen: waar op letten?

Bent u op zoek naar een nieuwe boodschappenwagen? Dan is het goed om te weten dat u uit onwijs veel varianten kunt kiezen. U kunt voor bijvoorbeeld een opvouwbare boodschappenwagen met 4 wieltjes gaan, maar u kunt ook voor een boodschappen met 4 wielen met zitje kiezen. Wat is nou voor u de beste keuze?

Om het antwoord op die vraag te vinden, zijn er meerdere punten waar u goed op moet letten. Deze punten voorzie ik hieronder graag van extra duiding.

Aantal wielen

Waar u ten eerste goed naar moet kijken, is naar het aantal wielen van de boodschappenwagen. Wilt u voor comfort gaan? Dan kiest u voor een boodschappenwagen met 4 of 6 wielen.

Het advies is om ook goed naar de wielen zelf te kijken. Zo is het verstandig om voor een boodschappenwagen met luchtbanden te kiezen. Ook is het verstandig om te kiezen voor een boodschappenwagen met grote wielen. De grote wielen brengen simpelweg nog meer gemak met zich mee.

Inhoud

U heeft uiteraard ook te maken met de inhoud van de boodschappenwagen. Ga goed na wat de inhoud per trolley is én wat uw wensen op dit gebied zijn. Hierbij raad ik u aan om ook goed naar een eventuele koeltas te kijken. Beschikt de boodschappentas op wielen over een koeltas? Dan bent u in staat om de verse boodschappen koud naar uw woning te brengen.

Graag raad ik u aan om ook goed naar de tas zelf te kijken. Is de tas bijvoorbeeld waterdicht? En kunt u de tas afnemen? Dat laatste is erg wenselijk, aangezien het daarmee nog makkelijker is om de boodschappen in uw keuken uit te laden.

Beste boodschappenwagen Review 5x Test!

Duwhendel/stuur

U kunt op dit moment uit twee soorten boodschappenwagens kiezen. U kunt kiezen voor een trolley die u mee moet trekken, maar u kunt ook kiezen voor een wagen die u moet duwen. Het beste is om voor een trolley te kiezen die u moet duwen. Door de vormgeving gaat dit namelijk zonder enige moeite.

Het is wel aan te raden om goed naar de duwhendel te kijken. Waar bevindt deze hendel zich precies? En is het ook nog mogelijk om de hendel in positie te verstellen? Dat laatste geniet absoluut de voorkeur. Door de hendel in hoogte te verstellen, kunt u altijd de gewenste houding achter de wagen aannemen. Dit komt het gebruiksgemak alleen maar ten goede.

Vormgeving

Het is belangrijk om naar de vormgeving van de boodschappenwagen te kijken. Let onder meer goed op de volgende punten:

  • Kleurstelling. Hecht u veel waarde aan de kleur van uw nieuwe boodschappenwagen? Dan is dit een punt waar u goed naar moet kijken. In mijn ogen is dit niet het belangrijkste punt van een trolley.
  • Afmetingen. Als u met uw boodschappenwagen naar de supermarkt gaat, is het wenselijk dat de trolley zo compact mogelijk is. Als dat het geval is, kunt u de trolley namelijk een stuk beter manoeuvreren.
  • Gewicht. Waar u ook nog met een schuin oog naar kunt kijken, is het gewicht. Zelf vind ik dit echter minder van belang. Waarom? Omdat de wielen en de handige duwhendel ervoor zorgen dat u de wagen op een makkelijke manier voort kunt duwen.
  • Zitje. U kunt ook kiezen voor een boodschappenwagen met zitje. Door dit zitje is het eigenlijk een combinatie van een boodschappentas en rollator. Zeker als u slecht ter been bent, is zo’n zitje super handig. Tijdens of na het doen van de boodschappen kunt u op dit zitje even tot rust komen.

Opvouwbaarheid

Wenst u graag een opvouwbare boodschappenwagen te hebben? Dan moet u kiezen voor een boodschappenwagen die opvouwbaar is. Bij zo’n inklapbare boodschappenwagen moet u wel naar een paar punten goed kijken.

Zo moet u goed kijken naar de manier van inklappen. Hoe moet u dit precies doen? Ook moet u goed kijken naar de ingeklapte afmetingen. Des te compacter de trolley ingeklapt is, des te handiger. Dit maakt het bijvoorbeeld makkelijker om de boodschappenwagen in uw woning op te bergen.

De aanschaf van een opvouwbare boodschappenwagen is in ieder geval aan te raden. Als u de trolley op kunt vouwen, levert dit simpelweg alleen maar voordelen op.

Beste boodschappenwagen Review 5x Test!

Aanbieder

Wilt u een nieuwe boodschappenwagen kopen? Dan raad ik u graag aan om ook kritisch naar de aanbieder te kijken. Kies bijvoorbeeld alleen voor aanbieders die goed aangeschreven staan. Mijn voorkeur gaat op dat gebied uit naar Zonfo.

Bij Zonfo geniet u namelijk van een divers aanbod van de beste boodschappenwagens. Ook bent u van een goede service en snelle levering verzekerd. De retourperiode van 28 dagen is ook ideaal te noemen.

Tip: Tip: gebruik kortingscode ‘ZORG5‘ voor extra korting bij het bestellen een boodschappenwagen bij Zonfo.

Prijs & kwaliteit

Als laatste punt wijs ik u graag op de prijs en de kwaliteit. Het is in mijn ogen in ieder geval verstandig om in de beste boodschappenwagen te investeren. Het klopt dat u daar meer geld voor kwijt bent, maar u geniet in dat geval wel van een lange levensduur.

Verder raad ik u aan om alleen voor een boodschappentrolley van een A-merk te kiezen. Zoals u mogelijk al opgemerkt heeft, gaat mijn voorkeur uit naar het merk Carlett. Dit merk levert simpelweg kwaliteit en biedt ook nog eens meerdere prima boodschappenwagens aan.

Wat u voor een goede boodschappenwagen moet betalen, hangt volledig van uw wensen af. Denk goed over uw wensen na en let ook goed op bovenstaande punten. Kiest u voor een van de 5 wagens die ik hierboven besproken heb? Dan kiest u voor een boodschappenwagen met een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Beste boodschappenwagens: mijn conclusie

De aanschaf van een boodschappenwagen is aan te raden. Met name als u ouder bent of slecht ter been bent, biedt een boodschappenwagen veel gemak. Dat is zeker het geval als u voor één van bovenstaande boodschappentassen op wielen kiest.

Deze boodschappentassen op wielen bieden veel comfort, zijn van een prima kwaliteit en beschikken over een ideale samenstelling. Welke variant spreekt u het meest aan? Dat is dé vraag waar u het antwoord op moet zien te vinden. Let daarbij goed op bovenstaande aandachtspunten.

Al met al ben ik overtuigd van de 5 bovenstaande boodschappenwagens. De aanschaf hiervan is absoluut aan te raden. Bestel de boodschappenwagen vooral op Zonfo.nl. Als u op die website de kortingscode ‘ZORG5‘ gebruikt, ontvangt u ook nog eens extra korting!

Beste boodschappenwagen Review 5x Test!

Nog meer hulpmiddelen voor boodschappen

Wilt u nog meer handige zorghulpmiddelen kopen? Optimaliseer uw zelfzorg in het kader van diverse categorieën. Denk hierbij het vergroten van de zelfstandigheid met aan en uitkleedhulpmiddelen als bijvoorbeeld braces. Maar ook om te kijken hoe u met boodschappen hulpmiddelen zelf uw maaltijden kan blijven organiseren. Huishoud hulpmiddelen zijn hierop een mooie aanvulling. Of ervaart u moeilijkheden bij het hanteren van bestek, dan zijn eet en drinkhulpmiddelen wellicht aan te raden. Ook het organiseren van medicatie met medicatie hulpmiddelen is een onderdeel. Als u zelf naar de badkamer wil blijven kunnen dan kunt u zich inlezen in de verschillende toilethulpmiddelen of hulpmiddelen bij douchen. En als laatste bestaan er natuurlijk ook slaaphulpmiddelen. Dit is natuurlijk ook belangrijk als kers op de taart.

Naast een boodschappentrolley is een boodschappen rollator ook een goede oplossing om zelfstandig naar de winkels te kunnen gaan. Ook een boodschappenkar of boodschappenwagen kunnen helpend zijn.

Ook op het gebied van Mobiliteit en Veiligheid zijn veel oplossingen te bedenken. Lees ook de Medipoint review voor nog meer handige zorghulpmiddelen die deze thuiszorgwinkel aanbiedt.
Welke moeilijkheden u ook in het dagelijkse leven ervaart voor alles is een oplossing. Mocht u niet zeker weten wat geschikt is in uw situatie? Denk dan aan het inschakelen van professionele hulp en advies. Een ergotherapeut is geschoold in het vergroten van de zelfstandigheid en heeft kennis van de verschillende hulpmiddelen welke bestaan. U kunt dan advies op maat ontvangen en zelfs oefenen in uw eigen situatie. Wellicht komt u zelfs in aanmerking voor vergoeding vanuit de zorgverzekering of WMO? 

Beste boodschappenwagen Review 5x Test!

Veelgestelde vragen over boodschappenwagens

Wat is de beste boodschappenwagen?

Volgens mijn test is de Carlett Comfort Assist de beste boodschappenwagen. Dit is niet alleen een boodschappenwagen, maar is ook nog een rollator. Deze trolley beschikt namelijk over een zitje, waarop u aangenaam plaats kunt nemen. Handig om tijdens of na het doen van de boodschappen even tot rust te komen.

Waar koopt u een boodschappenwagen?

Een boodschappenwagen koopt u idealiter bij een specialist. Mijn voorkeur gaat op dat gebied uit naar Zonfo.nl. Bij deze aanbieder bent u verzekerd van een uitgebreid aanbod, prima prijzen en een uitermate goede service.

Hoe gebruikt u een boodschappenwagen?

Een boodschappenwagen gebruikt u erg simpel. Vul ‘m met boodschappen, neem plaats achter de wagen en duw de wagen naar voren. Door deze duwende beweging komen de wielen in beweging, waardoor u probleemloos elke gewenste afstand aflegt met uw boodschappentas op wielen. (1)

Conclusie beste boodschappenwagen van 2023

Anouk (Ergotherapeut)

Anouk (Ergotherapeut)

Anouk is oprichter van Zorghulpmiddeleninfo.nl. Als ergotherapeut heeft zij veel ervaring over het adviseren van hulpmiddelen in de zorg. Anouk onderzoekt de hulpmiddelen en geeft in de reviews advies. Haal uw inspiratie hieruit, want ook u verdient het beste zorghulpmiddel voor uw situatie
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Boodschappenwagen | Review (2023) | 5x Test!

Laat een reactie achter