In dit artikel

Beste Aambeien Kussen Review 5x Test!

Beste Aambeien Kussen | Review (2024) | 5x Test!

In dit artikel

Heeft u moeite om (langdurig) te zitten? Ervaart u tijdens het zitten pijnklachten? Of heeft u bijvoorbeeld problemen met uw stuitje? Dit zijn stuk voor stuk situaties waarin een goed aambeien kussen van pas kan komen. In dit artikel vertel ik u alles over de beste aambeienkussens van dit moment.

Kort samengevat:

De beste aambeien kussen van 2023 volgens onze test is Monvisio. Dit product bevat het meest hoogwaardige traagschuim en is voor verschillende doeleinden te gebruiken.

Aambeien kussens vergelijken: hoe doe ik dat?

Voor dit artikel ben ik op zoek naar de beste aambeien kussens gegaan. Om tot de beste donut kussens te komen, heb ik naar meerdere eigenschappen gekeken. Zo heb ik naar de samenstelling van het kussen, het materiaalgebruik, de afmetingen en de kwaliteit gekeken. Ook heb ik nog met een schuin oog naar het prijskaartje gekeken. Tot slot heb ik naar de toepassing gekeken. Er bestaat namelijk een verschil tussen een aambeien kussen voor het stuitje en een aambeien kussen voor medische doeleinden.

Beste aambeien kussen keuzehulp

ProductAdviesprijsBelangrijkste eigenschap
1.Monvisio€44,95Hoogwaardig traagschuim
2.Makalu€39,00Pijnverlichtend
3.Fico€56,99Waterafstotend
4.Harley Original€29,99Polyurethaan schuim
5.Harley Designer€55,95Goede drukverdeling

1. Monvisio Aambeienkussen – beste aambeien kussen

Het Monvisio Aambeienkussen is wat mij betreft het beste aambeien kussen. Dit kussen kent een ideale vormgeving, is van het juiste materiaal vervaardigd en komt ook nog eens in veel situatie goed van pas. Heeft u recent een operatie ondergaan? Heeft u op dit moment last van aambeien of anale fissuren? Of heeft u last van andere lichamelijke klachten? In al deze situaties is de keuze voor het Monvisio Aambeienkussen de juiste keuze.

Beste Aambeien Kussen Review 5x Test!

Het belangrijkste voordeel van dit aambeienkussen is de uitsparing. De uitsparing, bij het stuitje, zorgt voor het wegnemen van druk op de pijnlijke gebieden. U kunt hierdoor niet alleen langere tijd zonder pijn zitten, maar u neemt ook direct de juiste zithouding aan.

Het Monvisio Aambeienkussen is ook nog eens op veel verschillende plekken te gebruiken. U kunt dit kussen in uw woning gebruiken, maar ook op kantoor of in uw auto. Zolang u op zoek bent naar een pijn verlichting aambeien kussen sluit het Monvisio Aambeien kussen perfect op uw wensen aan.

Bijkomend voordeel: dit aambeien kussen gaat ook nog eens jarenlang mee. Dit is onder meer aan de hoge kwaliteit traagschuim te danken. Traagschuim gaat jarenlang mee, biedt de best mogelijke ondersteuning en verliest zijn originele vorm nooit. De komende jaren zit u zodoende geheel pijnvrij.

Goed om te weten: op het Monvisio Aambeien kussen krijgt u 2 jaar productgarantie. Bovendien bent u in staat om dit kussen 30 dagen gratis uit te proberen. Bent u overtuigd geraakt? Als u het kussen nú bestelt, heeft u het kussen morgen al in huis.

Voordelen Monvisio

✅ Hoge kwaliteit traagschuim vulling

✅ Perfecte uitsparing voor het stuitje

✅ In veel situaties te gebruiken

✅ Voor veel mensen geschikt

✅ Uitmuntende kwaliteit

Nadelen Monvisio

❌ Niet het goedkoopste aambeien kussen


Bekijk meer productinformatie

2. Makalu zitkussen – beste aambeien kussen stuitje

Heeft u regelmatig last van uw stuitje? Of heeft u op dit moment bijvoorbeeld last van aambeien? In dergelijke situaties raad ik u graag het Makalu zitkussen aan. Dit is in mijn ogen het beste aambeien kussen voor het stuitje. Het is wat mij betreft ook nog het beste aambeienkussen.

Beste Aambeien Kussen Review 5x Test!

Met dit kussen geniet u van de best mogelijke ondersteuning. Dit komt onder meer door de perfecte uitsparing bij het stuitje. Deze uitsparing neemt veel druk op uw lichaam weg, waardoor u minder last van pijnklachten heeft. Ook als u last van aambeien of post operatieve trauma’s heeft, heeft u veel baat bij het Makalu zitkussen.

Wat bij dit kussen ook opvalt, is het vochtregulerende vermogen. Zelfs als het buiten relatief warm is, reguleert dit kussen het vocht en de warmte perfect. Dit komt het gebruiksgemak alleen maar ten goede. Door de platte vorm van het Makalu zitkussen geniet u sowieso van veel comfort tijdens het zitten.

Waar kunt u het Makalu zitkussen gebruiken? Nou, zo’n beetje op elke plek. Zelf vind ik dit een ideaal aambeienkussen voor in de auto. Maar, u kunt ‘m ook prima op uw bureaustoel, op de bank of op een andere plek gebruiken. Dankzij de hoge kwaliteit traagschuim vulling geniet u in ieder geval van talloze voordelen. Deze voordelen worden door Makalu zelf als volgt samengevat: ondersteunend, ventilerend en pijn verlichtend. Daar is geen speld tussen te krijgen.

Voordelen Makalu

✅ Perfecte uitsparing bij het stuitje

✅ Hoge kwaliteit traagschuim

✅ Pijn verlichting en comfortabel

✅ Ondersteunen en ventilerend

✅ Op veel plekken te gebruiken

Nadelen Makalu

❌ Aan de kleine kant


Bekijk meer productinformatie

3. Fico Aambeien Kussen – beste aambeien kussen medisch

Het Fico Aambeien Kussen is wat mij betreft voor veel mensen eveneens een aanrader. Met name als u last van aambeien – of post operatieve trauma’s – heeft, is dit een perfect aambeien kussen. Het is niet voor niets wat mij betreft het beste aambeien kussen medisch.

Bij dit kussen valt de vormgeving direct op. Daar waar bovenstaande kussens niet een volledige donut vorm hebben, is dat bij het Fico Aambeien Kussen wel het geval. Dit kussen is volledig rond en kent een ronde uitsparing in het midden. Deze uitsparing neemt de druk op uw lichaam weg, waardoor u een stuk minder pijnklachten heeft. Geweldig!

Het Fico Aambeien kussen wordt ook nog met een wasbare hoes geleverd. Dankzij deze hoes gaat dit aambeien kussen nóg langer mee. Ook komt dit uiteraard de hygiëne ten goede.

Voor wie is het Fico Aambeien Kussen allemaal geschikt? Vooral voor mensen die last van lichamelijke klachten hebben. Hierbij kunt u aan aambeien denken, maar ook aan problemen met uw staartbeentje. Zolang de druk op uw stuitje om een medische reden verminderd moet worden, is dit het beste aambeienkussen!

Voordelen Fico

✅ Perfecte donut vorm

✅ Ideale uitsparing bij het stuitje

✅ Inclusief wasbare hoes

✅ Ideaal bij lichamelijke klachten

✅ Op veel plekken te gebruiken

Nadelen Fico

❌ Geen goedkoop aambeien kussen


Bekijk meer productinformatie

4. Harley Original

Wilt u een goed én goedkoop aambeienkussen aanschaffen? Dan kunt u eigenlijk niet om de Harley Original heen. In mijn ogen is dit één van de betere aambeien kussens van dit moment, waarbij onder meer het voordelige prijskaartje opvalt.

Met dit kussen geniet u van twee belangrijke voordelen. Ten eerste geniet u van optimaal zitcomfort. Zodra u op dit aambeien kussen plaatsneemt, geniet u van veel comfort. Door de handige vormgeving is dit kussen ook nog op heel veel verschillende plekken te gebruiken.

Beste Aambeien Kussen Review 5x Test!

Ten tweede geniet u van de juiste drukverdeling. Dit is voornamelijk aan de ronde uitsparing in het midden te danken, zoals bij een echt aambeien kussen hoort. Deze uitsparing neemt de druk op het stuitje weg, waardoor u minder last van pijnklachten heeft.

Let wel goed op: als u dit aambeien kussen koopt, krijgt u hier geen hoes bij meegeleverd. Het is daarom aan te raden om bij aanschaf direct een hoes mee te bestellen. Ook goed om te weten: dit kussen is erg licht van gewicht, waardoor u ‘m ook makkelijk mee op reis kunt nemen.

Voordelen Harley Original

✅ Betaalbaar aambeienkussen

✅ Optimaal zitcomfort

✅ Juiste drukverdeling

✅ Lichtgewicht (makkelijk mee te nemen)

✅ Voor veel mensen geschikt

Nadelen Harley Original

❌ Zonder hoes geleverd


Bekijk meer productinformatie

5. Harley Designer

Wat is nou het beste aambeienkussen waar u voor kunt kiezen? Het antwoord op deze vraag is vooral van uw eigen voorkeuren en situatie afhankelijk. Feit is dat veel mensen in ieder geval baat hebben bij de Harley Designer. Dit is in mijn ogen één van de beste aambeien kussens van dit moment.

Beste Aambeien Kussen Review 5x Test!

Bij dit kussen bent u van een geweldige drukverdeling verzekerd. Dit komt ten eerste door de ronde uitsparing en de bolle vorm van het kussen. De druk op het stuitje en achterwerk wordt hierdoor volledig weggenomen. Hiermee geniet u van meer zitcomfort en van veel minder pijn.

Ten tweede is de hoge kwaliteit traagschuim een groot voordeel. Dit materiaal vormt zich als het ware naar uw lichaam, waardoor u altijd de optimale zithouding aanneemt.

Heeft u op dit moment last van een pijnlijk stuitje? Of heeft u last van andere pijnlijke plekken? In deze situaties heeft u absoluut veel baat bij de Harley Designer. Mede dankzij het ergonomisch ontwerp is dit één van de beste aambeien kussens.

Voordelen Harley Designer

✅ Geweldige drukverdeling

✅ Neemt pijn perfect weg

✅ Hoge kwaliteit traagschuim

✅ Ideale afmetingen

Nadelen Harley Designer

❌ Zonder hoes geleverd


Bekijk meer productinformatie

Mijn beste aambeienkussen 2023

Wilt u voor het beste van het beste gaan? Kies dan voor het Monvisio Aambeienkussen. In mijn ogen is dit het beste aambeien kussen voor elk mens. Dit komt onder meer door de veelzijdigheid; het is onder meer een prima aambeien kussen voor het stuitje, maar ook voor aambeien. Tevens is dit een prima aambeien kussen na een bevalling. Het enige wat dit niet is, is een aambeien kussen voor het oor.

Beste Aambeien Kussen Review 5x Test!

Verder ben ik over de kwaliteit, het materiaalgebruik en afmetingen erg te spreken. Een absolute aanrader voor u dus!


Bekijk meer productinformatie

Aambeien kussens ervaringen en reviews

Als u een nieuw aambeien kussen wilt kopen, raad ik u dus bovenstaande varianten aan. Deze kussens voldoen aan de ‘eisen’, zijn van de gewenste kwaliteit en bieden de gewenste drukverdeling. Om tot de beste keuze te komen, kunt u het beste ook even kijken naar de donut kussen reviews van andere mensen. Daar lees je hieronder direct meer over.

Monvisio Aambeien kussen reviews

De reviews over het Monvisio Aambeienkussen zijn stuk voor stuk positief. Kopers roemen de drukverdeling, het zitcomfort en de manier waarop dit aambeien kussen de pijn wegneemt. Ook valt uit de reviews te halen dat deze zitring voor erg veel mensen geschikt is. De 30 dagen gratis proefperiode kan ook op veel lovende woorden rekenen.

Beste Aambeien Kussen Review 5x Test!

Makalu zitkussen reviews

Elke review die ik over het Makalu zitkussen tegengekomen ben, is super enthousiast te noemen. Men roemt het zitcomfort van dit kussen, maar ook de verlichting die het kussen biedt. Verder valt te lezen dat dit kussen ideaal is voor het stuitje én na een operatie. Al met al lopen de meeste kopers weg met dit aambeienkussen.

Fico Aambeien Kussen reviews

Als je naar de online Fico Aambeien Kussen reviews kijkt, word je ook direct blij. De meeste kopers die een beoordeling achtergelaten hebben, zijn positief over dit kussen. Zij roemen de werking van het kussen, maar ook de kwaliteit. Wel valt te lezen dat het kussen na enige tijd de veerkracht kwijtraakt.

Harley Original reviews

Met de Harley Original zit je ook goed. Althans; dat blijkt uit de vele positieve beoordelingen die je online kunt vinden. De meeste mensen die voor dit ringkussen gekozen hebben, zijn hier vol lof over. Zij roemen de kwaliteit, de grote uitsparing en de bijbehorende gevolgen. Onder meer het optimale zitcomfort en de drukverdeling komen in meerdere reviews naar voren.

Harley Designer reviews

De Harley Designer heeft in de afgelopen periode gretig aftrek gevonden. Meerdere kopers hebben online een review achtergelaten, waarbij de positiviteit direct opvalt. Nagenoeg iedereen die online een review geplaatst heeft, is vol lof over dit stuitkussen. De vormgeving, uitsparing en het materiaalgebruik zijn de belangrijkste voordelen.

Beste Aambeien Kussen Review 5x Test!

Aambeien kussens vergelijken: hier moet u op letten!

Wilt u van een betere zithouding genieten? Wilt u pijnvrij zitten? Wilt u drukvrij zitten? Of wilt u na een operatie op een fijne manier kunnen zitten? Dit zijn stuk voor stuk situaties waarin u baat heeft bij een goede aambeienkussen.

Een goed aambeien kussen moet aan een paar eisen voldoen. Zo moet het kussen een zachte rand hebben, moet het kussen een uitsparing hebben en moet het kussen zich naar uw lichaam vormen. Dat resulteert in veel zitcomfort en in veel minder pijn.

Maar, welk product sluit dan het beste op uw persoonlijke eisen/wensen aan? Dat kunt u achterhalen door goed op onderstaande aandachtspunten te letten.

Uw exacte situatie

U moet ten eerste goed naar uw exacte situatie kijken. Heeft u door hard persen last van aambeien gekeken? Heeft u door hard persen andere lichamelijke klachten gekregen? Of is er sprake van een andere (medische) reden waarom u een aambeien kussen wilt hebben? Dit is van grote invloed op de geschikte aambeien kussens.

Op een goed aambeienkussen kunt u sowieso een betere zithouding aannemen. Een dergelijk kussen is dan ook uitermate geschikt voor veel mensen én voor in veel situaties.

Daarbij raad ik u dus aan om goed naar uw situatie te kijken:

 • Waarvoor wilt u een nieuw aambeienkussen aanschaffen?
 • Op welke plek wilt u uw nieuwe aambeien kussen gebruiken?
Beste Aambeien Kussen Review 5x Test!

Uw wensen

Ten tweede zou u goed over uw wensen na moeten denken. Wilt u pijnvrij zitten of wilt u drukvrij zitten? Of wilt u gewoon van meer zitcomfort verzekerd zijn? De wensen lopen per individu uiteen, dus denk goed over uw persoonlijke wensen na.

Materiaalgebruik

Ten derde moet u bij een aambeien kussen goed naar het materiaalgebruik kijken. Idealiter is het kussen met traagschuim gevuld. Waarom? Omdat dit materiaal zich naar uw lichaam vormt, de gewenste ondersteuning biedt en voor de gewenste drukverdeling zorgt.

Daarnaast zorgt dit materiaal voor een zachte rand. Daar is overigens bij elk kussen met een ergonomisch ontwerp al sprake van. Maar, inmiddels is wel gebleken dat traagschuim voor het best mogelijke zitcomfort zorgt.

Vormgeving

Het is sowieso verstandig om goed naar de vormgeving te kijken. Kijk maar eens naar de kussens van het merk Best Life. Het merk Best Life biedt veel soorten kussens aan, waaronder meerdere soorten kussens. Wat bij de kussens van Best Life opvalt, is dat niet alle aambeien kussens dezelfde vormgeving hebben.

Dit heeft onder meer betrekking op de vormgeving. Niet elk aambeienkussen is volledig rond. Nee, er bestaan ook aambeienkussens met een meer rechthoekige of vierkante vorm. Dit heeft ook betrekking op de uitsparing.

De uitsparing is eigenlijk het belangrijkste onderdeel van een aambeien kussen. Wat de vorm van deze uitsparing is, is echter per kussen verschillend. Dat geldt ook voor de afmetingen van de uitsparing.

Beste Aambeien Kussen Review 5x Test!

Ervaringen van andere mensen

Hebben mensen met een aambeien kussen de gewenste resultaten behaald? Dat is voor u ook nog een belangrijke vraag om even goed naar te kijken. Zelf heb ik in ieder geval het volgende opgemerkt: de kussens uit dit artikel worden stuk voor stuk goed beoordeeld. Men loopt weg met de vormgeving van de kussens, maar ook met de positieve gevolgen van zo’n kussen.

Hoes

Bij een aambeien kussen kunt u het beste ook even naar de hoes kijken. De hoes moet bij voorkeur afneembaar én wasbaar zijn. Wat ik zelf opgemerkt heb, is dat niet alle aambeien kussens met een hoes geleverd worden.

Zelf raad ik je aan om voor één van de producten mét hoes te kiezen. Zo’n hoes is speciaal ontworpen voor het kussen, waardoor u van nog meer comfort en gemak geniet. Bovendien zijn de beste aambeienkussens van een wasbare hoes voorzien. U gebruikt hierdoor geruime tijd op een schone en hygiënische manier het kussen.

Prijs en kwaliteit

Wilt u een vergelijking tussen de beste aambeien kussens maken? Let dan ook heel goed op de prijs en de kwaliteit. Ten eerste moet u beseffen dat u voor de beste aambeien kussens vrij diep in de buidel moet tasten. Dat is bijvoorbeeld het geval bij bovenstaande kussens, maar ook bij de kussens van het merk Best Life.

Ten tweede moet u altijd voor een A-merk gaan, zoals Best Life. Een merk als Best Life levert altijd kwaliteit, waardoor u jarenlang geniet van één van de beste aambeien kussens van Best Life. Met één van bovenstaande aambeien kussens bent u ook van een uitmuntende kwaliteit verzekerd.

Graag raad ik u daarom aan om te durven in het beste aambeien kussen. Daar heeft u erg veel aan: u kunt pijnvrij zitten. Niet alleen nu, maar ook in de komende jaren nog. De beste aambeien kussens hebben immers een jarenlange levensduur.

Leveringsvoorwaarden

Wilt u een Best Life aambeienkussen of een ander aambeienkussen bestellen? Voordat u dit doet, moet u even goed naar de leveringsvoorwaarden kijken. Deze voorwaarden zijn zozeer per kussen verschillend, maar wel per aanbieder.

Bij sommige aanbieders geniet u van een 30 dagen gratis zitperiode. Dat is ideaal, aangezien u daarmee voldoende tijd heeft om het kussen geheel naar wens uit te proberen. Blijkt daarbij dat het aambeienkussen volledig aan uw wensen voldoet? Dan heeft u het juiste kussen te pakken. Bent u toch niet helemaal enthousiast? Dan kunt u het kussen retourneren en op zoek naar een ander geschikt kussen gaan.

Beste Aambeien Kussen Review 5x Test!

Conclusie: wat is het beste aambeienkussen?

Het beste aambeienkussen is met afstand het Monvisio Aambeienkussen. Dit kussen biedt de best mogelijke ondersteuning en zorgt daarmee voor de perfecte drukverdeling. Hierdoor kunt u pijnvrij zitten; dit is niet alleen aangenamer, maar is uiteraard ook fijn voor uw lichaam en gezondheid. Dit kussen is ook nog van een uitmuntende kwaliteit, van de juiste materialen vervaardigd en veelzijdig te gebruiken. Wilt u een aambeien kussen voor een medische reden of wilt u een aambeien kussen voor uw stuitje? In alle gevallen kiest u het beste voor het Monvisio Aambeien kussen.

Meer informatie over zorghulpmiddelen bij het zitten?

Wilt u meer handige zorghulpmiddelen in huis halen om uw mobiliteit te verbeteren of te behouden? Bij beperkingen in de mobiliteit kunt u aan meerdere vormen denken. Op het gebied van fiets hulpmiddelen zijn er vele oplossingen, maar ook hulpmiddelen bij lighoudingrijdende hulpmiddelen en loophulpmiddelen als een rollator zijn passende adviezen te geven. Er kan moeite bestaan met het maken van transfers, hiervoor zijn vele transfer hulpmiddelen beschikbaar. Maar ook op het gebied van zitvoorzieningen is er veel te ontdekken.

In het kader van zitten kunt u aan vele mogelijkheden denken. Om erop uit te kunnen is een rolstoel wellicht aan te raden. Kiest u een opvouwbare rolstoel, lichtgewicht rolstoel of een transportrolstoel? Bent u wat beperkter in de mobiliteit dan kunt u altijd kiezen voor een rolstoel op maat of actieve rolstoel. Bij meer beperkingen is een kantelbare rolstoel of elektrische rolstoel wellicht een oplossing. Indien het te zwaar is om de duwrolstoel voort te bewegen dan kan een duwondersteuning rolstoel aan te raden zijn.

Heeft u moeite met opstaan van de eigen bank. Wellicht bent u bekend met een sta op stoel. Deze elektrische stoelen maken het opstaan gemakkelijk. Zo’n seniorenstoel biedt ook mogelijkheid om een ontspannen houding aan te nemen. Dus zo’n aangepaste stoel is best een goed idee.

In huis verplaatsen kan ook makkelijker gemaakt worden met een trippelstoel of trippelwerkstoel. Neemt dit teveel ruimte in beslag? Dan kan een zadelkruk (zadelstoel of ergonomische kruk) een alternatief hierop zijn.

Bij het zitten kan het ook aan te raden zijn om voor een zitkussen te kiezen. Bij decubitus vorming is een antidecubitus kussen wellicht geschikt. Een medisch zitkussen is bij beginnende decubitus of verminderde mobiliteit aan te raden. Een ergonomisch zitkussen is altijd een goed idee, voor iedereen die met meer comfort wil zitten is een orthopedische zitkussen geschikt.

Er bestaan ook kussen ter verlichting van pijn aan het zitvlak, bij bijvoorbeeld aambeien. Een donut kussen of zitring is dan geschikt. Het wordt ook wel een aambeien zitkussen genoemd. Voor een betere zithouding kan een wigkussen aan te raden zijn. Het stuitkussen biedt in elk geval ontlasting van het stuitje.

Ook op het gebied van Zelfzorg en Veiligheid zijn veel oplossingen te bedenken. Lees ook de Medipoint review voor nog meer handige zorghulpmiddelen die deze thuiszorgwinkel aanbiedt. Welke moeilijkheden u ook in het dagelijkse leven ervaart voor alles is een oplossing. Mocht u niet zeker weten wat geschikt is in uw situatie? Denk dan aan het inschakelen van professionele hulp en advies. Een ergotherapeut is geschoold in het vergroten van de zelfstandigheid en heeft kennis van de verschillende hulpmiddelen welke bestaan. U kunt dan advies op maat ontvangen en zelfs oefenen in uw eigen situatie. Wellicht komt u zelfs in aanmerking voor vergoeding vanuit de zorgverzekering of WMO?  

Beste Aambeien Kussen Review 5x Test!

Meest gestelde vragen over aambeienkussens

Wat is het beste aambeien kussen?

Het beste aambeien kussen is het Monvisio Aambeienkussen. Dit kussen heeft veel te bieden, is voor veel mensen geschikt en is ook nog voor in veel situaties geschikt. Dit kussen biedt in ieder geval een perfecte drukverdeling en draagt daarmee bij aan een optimaal zitcomfort.

Hoe zitten op een aambeien kussen?

Als u op een aambeien kussen gaat zitten, past uw lichaam zich hier automatisch op aan. Het belangrijkste is in ieder geval dat uw stuitje boven de uitsparing zit. Zolang uw stuitje geen druk ervaart, geniet u van de gewenste pijnverlichting.

Wanneer gebruik je een aambeien kussen?

Een aambeien kussen kunt u in meerdere situaties gebruiken: als u last van aambeien heeft, als u net bevallen bent, als u last van uw stuitje heeft, als u last van uw rug heeft of als u andere lichamelijke klachten heeft.(1)

Conclusie beste aambeien kussen 2023

 • Beste Aambeien Kussen: Monvisio
 • Beste Aambeien Kussen Stuitje: Makalu
 • Beste Aambeien Kussen Medisch: Fico
Picture of Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (1992) is de oprichter van Zorghulpmiddeleninfo.nl. Door haar ervaring als ergotherapeut is ze uitstekend in staat om te adviseren over hulpmiddelen in de zorg. Ze verdiept zich grondig in verschillende zorghulpmiddelen en deelt haar inzichten via gedetailleerde reviews. Kies altijd het beste hulpmiddel voor jouw specifieke situatie door je te laten inspireren door de deskundige adviezen. Voor direct contact kun je haar bellen op 033-2022144 tijdens kantooruren of een e-mail sturen op anouk@zorghulpmiddeleninfo.nl.Volg Anouk ook op LinkedIn en Facebook voor meer updates en inzichten.Meer advies van Anouk van Gangelen