In dit artikel

2 Persoons Elektrische Deken: Dubbel Zo Warm (2023)

In dit artikel

Voelt uw bed vaak te koud aan, waardoor het moeilijk is om in slaap te vallen? Dat probleem ken ik maar al te goed! Na veel onderzoek heb ik de perfecte oplossing gevonden: een 2 persoons elektrische deken.

In dit artikel leg ik uit hoe zo’n deken voor dubbele warmte en comfort kan zorgen. Lees verder voor meer informatie!

Samenvatting

 • Een 2 persoons elektrische deken biedt dubbele warmte en comfort voor zowel jou als je partner.
 • Het stimuleert de bloedsomloop en ontspant de spieren.
 • De temperatuur is regelbaar voor elk individu.
 • Bij het kopen en gebruik van een 2 persoons elektrische deken is het belangrijk om op de verschillende warmtestanden en zones te letten.

Voordelen van een 2 persoons elektrische deken:

Een 2 persoons elektrische deken biedt dubbele warmte en comfort voor zowel jou als je partner.

Dubbele warmte en comfort

Een 2-persoons elektrische deken geeft je dubbele warmte en comfort. Je legt hem op het matras. Zo heb je altijd een warm bed. Elke kant van de deken heeft 3 warmtestanden. Zo kan iedereen zijn eigen temperatuur kiezen.

Het voetendeel is extra warm. Dat maakt slapen nog fijner. De deken is ook wasbaar op 30°C. Zo blijft hij altijd schoon en fris. Met een grootte van 150 x 150 cm is hij perfect voor twee personen.

Zo kun je samen genieten van een warm en knus bed. En met de Xiaoda deken slaap je zacht, zelfs zonder verwarming!

Stimuleert de bloedsomloop en ontspant de spieren

De 2-persoons elektrische deken heeft niet alleen het voordeel van extra warmte en comfort, maar het kan ook de bloedsomloop stimuleren en de spieren ontspannen. De warmte van de deken helpt om de bloedvaten te verwijden, waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren kunnen stromen.

Dit kan helpen bij het verminderen van spierspanning en het verlichten van pijn en stijfheid. Of je nu last hebt van gespannen spieren na een lange dag of gewoon wilt genieten van een ontspannen gevoel, de 2-persoons elektrische deken kan een geweldige manier zijn om jezelf te verwennen en te zorgen voor een comfortabele rust.

Regelbare temperatuur voor elk individu

De 2-persoons elektrische deken biedt de mogelijkheid om de temperatuur voor elk individu aan te passen. Met 3 warmtestanden per kant kan elke persoon zijn of haar gewenste warmte instellen.

Dit zorgt ervoor dat beide personen comfortabel kunnen slapen, ongeacht hun persoonlijke voorkeur voor warmte. Of je nu van een beetje warmte houdt of liever onder een warme deken ligt, deze elektrische deken zorgt ervoor dat iedereen tevreden is met de temperatuur.

Zo kun je genieten van een goede nachtrust zonder koude voeten of oververhitting. Met deze regelbare temperatuur is het gemakkelijk om je slaapomgeving precies zo in te stellen als jij het wilt.

Tips voor het kopen en gebruik van een 2 persoons elektrische deken:

Let bij de aanschaf van een 2 persoons elektrische deken op de verschillende warmtestanden en zones.

Let op de verschillende warmtestanden en zones

Bij het kopen en gebruik van een 2 persoons elektrische deken is het belangrijk om op de verschillende warmtestanden en zones te letten. Hier zijn enkele tips:

 1. Kies een elektrische deken die meerdere warmtestanden heeft. Zo kunnen beide personen hun gewenste temperatuur instellen.
 2. Let ook op of de deken verschillende verwarmingszones heeft, zoals een aparte voetenzone. Dit zorgt voor extra comfort tijdens het slapen.
 3. Controleer of de warmtestanden en zones afzonderlijk kunnen worden geregeld voor elk individu. Op die manier kan iedereen zijn eigen ideale slaapomgeving creëren.
 4. Houd rekening met de veiligheidsvoorschriften en instructies van de fabrikant bij het gebruik van de elektrische deken. Veiligheid staat altijd voorop.
 5. Bij het kopen van een elektrische deken is het handig om naar winkels zoals Hema of Action te gaan, waar je vaak goede deals kunt vinden.

Controleer of de deken wasbaar is

Het is belangrijk om te controleren of de 2 persoons elektrische deken wasbaar is. Gelukkig is de Cresta Care KTS102 wasbaar op 30°C, waardoor het gemakkelijk schoon te houden is.

Dit betekent dat je de deken regelmatig kunt wassen om het fris en hygiënisch te houden. Daarnaast is het ook handig om te weten dat de deken gemakkelijk onder het laken kan worden geplaatst, zodat je het bed voor kunt verwarmen.

Het is fijn om te weten dat je de deken veilig kunt gebruiken en volgens de instructies op de verpakking kunt handelen.

Gebruik de deken veilig en volg de instructies op de verpakking

Het gebruik van de elektrische deken moet veilig gebeuren. Hier zijn enkele belangrijke instructies om te volgen:

 • Zorg ervoor dat de deken niet beschadigd is voordat je hem gebruikt.
 • Sluit de elektrische deken nooit aan op een verlengsnoer of stekkerdoos.
 • Leg geen objecten op de deken terwijl deze aan staat.
 • Zorg ervoor dat het snoer niet wordt geknikt of bekneld raakt.
 • Schakel altijd de stroom uit voordat je de stekker uit het stopcontact trekt.
 • Gebruik geen elektrische deken als je zwanger bent of een pacemaker hebt.
 • Houd kinderen en huisdieren weg van de elektrische deken tijdens gebruik.
 • Volg alle andere veiligheidsinstructies die op de verpakking staan vermeld.

Meer over ‘Slaap hulpmiddelen’

Als het gaat om een gezonde nachtrust, kunnen verschillende slaap hulpmiddelen een cruciale rol spelen. Heb je ooit overwogen om comfort te combineren met therapeutische effecten? Een verzwaringsknuffel kan je helpen dieper en rustiger te slapen, terwijl een warmtedeken of een elektrische deken 1 persoons je warm houdt op koudere nachten. Voor diegenen die hun warmte graag delen, is er ook een 2 persoons elektrische deken beschikbaar.

Andere hulpmiddelen, zoals een elektrische omslagdeken of een oplaadbare kruik, bieden zowel gemak als comfort tijdens het rusten. Maar vergeet niet de subtiele details, zoals het beste slaapmasker, om je ogen te beschermen tegen ongewenst licht. Ouderen die overdag in slaap vallen kunnen ook baat hebben bij deze hulpmiddelen. Overweeg tot slot, voor een ultieme verwennerij, de knuffeldeken elektrisch of de elektrische voetendeken voor die kille voeten. Leer meer over deze en andere opties op onze zelfzorg pagina.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is een 2 Persoons Elektrische Deken?

Een 2 Persoons Elektrische Deken is een voorverwarmd deken met afstandsbedieningen. Het zorgt voor dubbele warmte en gezelligheid op de bank.

2. Wat zijn de voordelen van het kopen van een 2 Persoons Elektrische Deken?

Het kopen van een elektrisch deken biedt comfort met meerdere temperatuurzones. Het helpt om je lichaamswarmte te behouden en je behaaglijk te voelen.

3. Heeft de 2 Persoons Elektrische Deken verschillende standen?

Ja, de 2 Persoons Elektrische Deken heeft verschillende standen. Hiermee kunt u de temperatuur aan uw behoeften aanpassen.

4. Kunnen we een 2 Persoons Elektrische Deken gebruiken op een matrashoes?

Ja, je kunt het elektrisch deken perfect gebruiken op je matrashoes om je bed warm en comfortabel te houden.

5. Waar kan ik een elektrische deken kopen?

U kunt een elektrische deken persoons aanbieding vinden in winkels die gespecialiseerd zijn in elektriciteit en huishoudelijke benodigdheden.

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (Ergotherapeut)

Anouk van Gangelen (1992) is de oprichter van Zorghulpmiddeleninfo.nl. Door haar ervaring als ergotherapeut is ze uitstekend in staat om te adviseren over hulpmiddelen in de zorg. Ze verdiept zich grondig in verschillende zorghulpmiddelen en deelt haar inzichten via gedetailleerde reviews. Kies altijd het beste hulpmiddel voor jouw specifieke situatie door je te laten inspireren door de deskundige adviezen. Voor direct contact kun je haar bellen op 033-2022144 tijdens kantooruren of een e-mail sturen op anouk@zorghulpmiddeleninfo.nl. Volg Anouk ook op LinkedIn en Facebook voor meer updates en inzichten. Meer advies van Anouk van Gangelen
Anderen bekeken ook

Geen reacties on 2 Persoons Elektrische Deken: Dubbel Zo Warm (2023)

Laat een reactie achter